Kladionica.com

Meridian iskustva 2022: Ponuda i Aplikacija

Srbija je zemlja puna ambicioznih priređivača igara na sreću, a jedan od njih svakako je Meridian, koji se može pohvaliti s više od dvadeset godina uspješnog poslovanja.

Merkur Kladionica

Meridian kladionica učvrstila se među liderima u sportskom klađenju u Srbiji, a također već dugo pokušava osvojiti i tržišta u Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori, dok u posljednje vrijeme radi i europski iskorak, zahvaljujući svojem uredu na Malti.

Meridian iskustva igrača kažu da je riječ o kladionici u kojoj postoje lako osvojivi bonusi i promocije, kao i širok izbor sportova te dobra razrada nogometnih utakmica. No, uz prednosti postoje i određeni nedostaci, a sve to će biti uključeno u ovu našu detaljnu analizu.

U svakom slučaju, Meridian sportska kladionica tema je ove naše recenzije, u kojoj ćemo igračima iz Srbije pokušati otkriti isplati li se provoditi vlastitu strategiju klađenja kod ovog priređivača igara na sreću…

7 najboljih sportskih kladionica...
Filter
Sortiraj

Bonus dobrodošlice do 2020 RSD

 • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
 • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
 • Bonus na uplatu
8.7

Bonus do 20.000 RSD za nove igrače.

 • Odličan bonus dobrodošlice
 • Konstantne promocije za stalne korisnike
 • Licencirana kladionica
8.9

100 % Bonus do 51330 RSD

 • Bonus dobrošlice
 • Bonus do 460 RSD
 • Dostupan veliki broj sportova
9.1

100% bonus dobrodošlice do 2400 RSD

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

100% do 24000RSD

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

Kredit za kladjenje do 12000 RSD

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

200% bonusa do maksimalno 12000 RSD

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Brza isplata
 • Široka ponuda sportova i igara
9.1

Što je Meridian kladionica i je li Meridian legalan u Srbiji?

Šta je Meridian kladionica?

Kladioničarsko ludilo u Srbiji je započelo potkraj devedesetih, a tada je s poslovanjem započela i Meridian RS kladionica, među prvima na atraktivnom tržištu, punom zaljubljenika u sportsku prognozu.

Sportska Kladionica Meridian u svojim prvim godinama rada imala je mnogo fizičkih poslovnica diljem zemlje, a igrači su se mogli kladiti isključivo na šalteru, čekajući vikendom u dugom redu na uplatu svog tiketa.

Međutim, prije desetak godina Meridian-kladionica napravila je iskorak i ponudila korisnicima online klađenje, koje je značajno olakšalo igru i ponudilo neke sasvim nove mogućnosti kako doći do profita.

Nema sumnje, Kladionica Meridian dobro je organizirana i potpuno legalna za priređivanje sportskog klađenja u Srbiji, a u zadnje vrijeme nudi igru i igračima iz cijele regije pa i šire, zahvaljujući svojoj globalnoj MGA licenci, dobivenoj na Malti.

Tako je Meridian KL krenuo istim putem kao i njegov najveći rival, Mozzart kladionica koja je također izašla na europsko tržište i odmah postala izuzetno zanimljiva brojnim igračima. Meridian sportska kladionica time se još ne može pohvaliti i daleko je od uglednih imena kao što su Bet365 i 22bet, no u Srbiji ima pozitivnu reputaciju i mnogi igrači vole koristiti njezinu ponudu…

Kladionica Meridian – kako se registrirati?

Kad je u pitanju Meridian kladionica ponuda je dostupna igračima samo ako prođu registracijski postupak, a važno je i da budu locirani na Balkanu svaki put kad otvaraju svoj profil, jer inače im neće biti dopušteno klađenje.

Meridian RS kladionica ne komplicira mnogo oko registracije, jer traži manje-više iste podatke kao i svi ostali priređivači sportskog klađenja u Srbiji, a cijeli proces moguće je proći samo u pet koraka:

Korak 1:  Otvorite Meridian KL online stranicu i potražite u gornjem desnom dijelu ekrana polje “Registracija”.

Meridian registracija korak 1

Korak 2: Upišite ispravne lične podatke, uključujući i vaš JMBG.

Meridian registracija korak 2

Korak 3: Odredite lozinku za pristup korisničkom profilu.

Meridian registracija korak 3

Korak 4: Izaberite valutu, prihvatite uvjete korištenja i upišite promo kod, ako ga imate.

Meridian registracija korak 4

Korak 5: Završite proces uz pomoć registracijskog polja na dnu formulara i potvrdite cijeli proces klikom na aktivacijski link koji će vam stići na email.

Meridian registracija korak 5

Nakon što ste prošli registracijski postupak, da bi vaš profil bio potpuno funkcionalan Meridian sportska kladionica još traži da prođete kroz verifikaciju, koja će biti finalizirana u nekoliko dana, nakon što je pokrenete.

To ćete napraviti klikom na link “Moj nalog”, koji se nalazi unutar vašeg korisničkog računa. Tamo ćete kopiju svoje lične isprave poslati na identifikaciju korisničkoj podršci, a kada se nadležna služba uvjeri u to da nemate ranije otvorenih profila, verifikacija će biti završena i moći ćete se u potpunosti posvetiti svojoj igri…

Kakav Meridian kladionica bonus dobrodošlice nudi igračima?

Meridian bonus dobrodošlice

Meridian iskustva ozbiljnih igrača kažu da ovaj priređivač sportskog klađenja već dugo nudi korisnicima nagradu prilikom registracije, koja nije pretjerano izdašna, ali ni ne ide uz neke pretjerano teške uvjete.

Meridian kladionica bonus novim igračima trenutno dijeli u vrijednosti od 1500 dinara čak i prije prvog depozita, o čemu ćete biti obaviješteni odmah nakon registracije. Uvjeti korištenja ovih sredstava nisu previše zahtjevni, traži se od vas samo da na tiketu budu kvote 1.25 ili veće na svakom paru, a ukupno barem 2.00.

Radi se o skromnom novčanom poklonu koji vam neće donijeti veliku prednost u odnosu na Meridian KL, no uvijek dobro dođe startati u plusu pa svakako zgrabite ono što vam je ponuđeno.

Meridian kladionica bonus dobrodošlice znala je nuditi i u većoj količini, do 5000 RSD, ali i s nešto težim uvjetima isplate pa se aktualna ponuda ipak više sviđa igračima internetskog klađenja, željnih iskoristiti poklone kako bi dugoročno došli do zaslužene zarade…

Nudi li Meridian kladionica bonus oklade postojećim korisnicima?

Meridian Bonus postojećim korisnicima

Meridian-kladionica ozbiljno shvaća bonuse i promocije te se trudi stalno osvježavati svoju ponudu, kako bi igrači dobili dodatni motiv za svoju sportsku prognozu.

Kad je u pitanju Meridian kladionica uplata na račun može vam uvijek donijeti dodatna sredstva, u vrijednosti od 10%, a tu je i bonus koji se dijeli slučajnim odabirom utorkom, dan nakon što istu praksu ima i Mozzart.

Meridian kladionica bonus dijeli i za one koji preferiraju kombinacijske tikete, pod uvjetom da odigrate najmanje četiri para, svaki s kvotom 1.35. Taj multi bonus kreće od 3% pa ide sve do 100% uvećanja dobitka, ali u tom slučaju traži čak 20 odigranih parova. Tu su i bonus kvote koje ćete dobiti ako koristite 3+1, 5+1, 7+1 i 9+1 promocije, s uvećanim tečajevima na posebno izdvojenim utakmicama.

U svakom slučaju, Meridian kladionica ponuda bonusa za sportsko klađenje je raznolika i često u vam dostupni noviteti. Ipak, ništa od onog što smo ovdje našli ne spada među najbolje promocije trenutno dostupne igračima u Srbiji, jer cifre koje se vrte nisu takve da bi vam mogle donijeti ključnu prednost i to Meridian RS kladionica jako dobro zna…

Meridian kladionica ponuda ostalih bonusa

Meridian kladionica ponuda ostalih bonusa

Meridian kladionica bonus nudi i igračima svog online casina, u kojem ćete pronaći ponešto zanimljivih video slotova, kao i kartaških igara.

Tu se Sportska Kladionica Meridian ističe ponudom bonusa od čak 200% po posebnim uvjetima, uz još 50 poklon spinova, što dobro dođe ako želite okušati svoju sreću u ovom tipu igara.

Meridian iskustva casino igrača kažu da nije problem doći do barem nekakvog profita koristeći promocije koje odjeljak s internetskom kockarnicom ovdje nudi, a kako bi uvijek bili u toku s najnovijim ponudama, svakako predlažemo da pratite obavijesti koje Meridian-kladionica šalje putem newslettera i sve popularnijih push notifikacija…

Meridian kladionica uplata na račun – Metode uplate i isplate

Meridian kladionica metode uplate

Kad je u pitanju Meridian kladionica uplata na račun moguća je već nakon završenog registracijskog postupka, dok je za isplatu još potrebno provesti verifikaciju, slanjem kopije ličnog dokumenta.

Meridian kladionica uplata na račun odvija se putem bankovnih kartica, kao što su Mastercard, Visa i Maestro, a dostupan je i popularan internetski e-novčanik Skrill, kojeg preferiraju mnogi ozbiljni igrači sportske prognoze.

Kladionica Meridian također omogućuje uplatu sredstava u svojim poslovnicama, kao i u pošti, ispisivanjem uplatnice na broj računa ovog priređivača igara na sreću, što je svakako i najsporiji način novčane transakcije pa se ne preporučuje. S druge strane, iPay vaučeri osigurat će vam brzu uplatu, ali i anonimnost pa ih svakako treba uzeti u obzir.

Što se isplate tiče, Meridian kladionica vrlo je stroga i to je nešto što joj mnogi zamjeraju. Naime, traži da isplatite novac istim kanalom na koji ste ga uplatili. Dakle, ako je to bio Skrill, morate i isplatu s Meridian KL računa vršiti putem ovog internetskog novčanika. Isto vrijedi za bankovne kartice, a jedina iznimka je iPay, uz koji isplatu morate izvršiti na bankovni račun.

Meridian metode isplate

Meridian kladionica ponuda za klađenje

Klađenje na nogomet

Meridian klađenje na nogomet

Kad je u pitanju Meridian kladionica ponuda je svakako najimpresivnija na nogometu, jer pronaći ćete ovdje više od tisuću različitih opcija za igru, uključujući i brojne kombinacijske oklade, neke od njih čak i trostruke. Izdvajamo klađenje na strijelce, odnosno tko će zabiti na utakmici, a tko postići prvi i zadnji gol, gdje su kvote često primamljive.

Uvijek možete kombinirati oklade na ishod utakmice i oba tima daju gol, a odlično je što se možete kladiti i na broj postignutih golova svake od ekipa, čak i na niželigaškim utakmicama, gdje se često skriva najlakši put do dobitka.

Klađenje na košarku

Meridian klađenje na košarku

Sportska Kladionica Meridian na košarci ne nudi ni približno dobru ponudu kao na nogometu. Ono što je zanimljivo je to da oklade na hendikep, zbroj koševa i sve ostalo uključuju i produžetak na što trebate paziti.

Nećete naći klađenje na učinak pojedinih košarkaša, što itekako fali, ali možete pogađati koliku seriju uzastopnih koševa će zabiti svaka od ekipa, a tu je i detaljna razrada oklada na svaku od četvrtina, kao i na poluvremena.

Klađenje na futsal 

Meridian Klađenje na futsal

Meridian sportska kladionica nije jedna od onih kod kojih ćete pronaći detaljnu razradu ponude na dvoranskom nogometu, ali prati različite nacionalne futsal lige, uključujući španjolsku, talijansku i rusku.

Uglavnom se imate prilike kladiti tko će pobijediti, a tko izgubiti, dok je na važnijim natjecanjima moguće i prognozirati ukupan zbroj golova.

Klađenje na hokej na ledu

Meridian klađenje na hokej na ledu

Meridian-kladionica ima neke svoje posebnosti pri klađenju na hokej, jer možete se kladiti na ukupan broj postignutih pogodaka, s uključenim čak i golovima postignutima prilikom eventualnog izvođenja penala.

Možete se kladiti na okladu oba tima daju gol, kao i na točan rezultat, dok posebno treba istaknuti opciju prognoziranja u kojoj trećini će pasti najviše pogodaka, uz kvote veće od 3.00 čak i na trećoj trećini.

Klađenje na rukomet

Meridian klađenje na rukomet

Kladionica Meridian nema se čega sramiti pri rukometnom klađenju, jer igračima su dostupne čak i kombinacijske oklade na ishod utakmice i zbroj golova, što rijetko tko nudi. Tu su još i tri razine hendikepa na koje možete igrati, kao i oklade na učinak svake od ekipa, a jedino što fali je klađenje na broj golova pojedinih igrača, što bi barem u Ligi prvaka trebalo biti dostupno.

Klađenje na odbojku

Meridian klađenje na odbojku

Sportska Kladionica Meridian odbojku drži među svojim top sportovima za klađenje, a igrači mogu prognozirati ishod svakog seta, dok je najbolje razrađen prvi, u kojem imate tri razine hendikepa, a isto vrijedi i za zbroj poena.

Kladiti se možete hoće li neka ekipa osvojiti barem jedan set, a posebno zanimljivo je predviđati hoće li se igrati na razliku u jednom, dva, tri, četiri ili čak pet setova, uz vrlo visoke kvote na svakoj od opcija.

Klađenje na ragbi

Meridian klađenje na ragbi

Kladionica Meridian ne bježi ni od ragbija, u kojem vam nudi klađenje na Rugby Union, kao i na Rugby League verziju ovog sporta, odvojene zasebnim linkovima. Nećete ovdje naći sve klupske utakmice koje su na rasporedu diljem svijeta, ali na velika natjecanja se možete kladiti, s okladama na hendikep i zbroj poena kao najboljim opcijama za igru.

Klađenje na tenis

Meridian klađenje na tenis

Meridian-kladionica posebnu pažnju posvećuje tenisu, u kojem imate čak pet razina zbroja gemova ponuđenih za klađenje, kao i pet razina hendikepa, što iskusni igrači itekako cijene. Možete se kladiti na broj osvojenih gemova svakog od igrača, kao i hoće li netko osvojiti barem jedan set, što zna biti odlična opcija za igru.

Oklade na točan rezultat u setovima kao i prvi set/kraj zaokružuju ponudu, u kojoj se povremeno mogu naći zaista obećavajuće kvote.

Klađenje na snooker

Meridian klađenje na Snuker

Točan rezultat, ukupan zbroj frameova i hendikep oklade su koje će vam Meridian sportska kladionica ponuditi na snookeru, najpopularnijoj verziji biljara. U ponudi su velika natjecanja, ali i neka manja, što daje priliku doći do zarade igračima koji detaljno poznaju scenu u ovom zanimljivom taktičkom sportu.

Klađenje na ostale sportove

Izbor sportova koje nudi Meridian RS kladionica prilično je raznolik. Kladiti se možete na biciklizam, ali i na druge različite vrste utrkivanja, uključujući Formulu 1 i NASCAR. Posebna pažnja posvećena je e-sportu, jer se možete kladiti na mnoge različite igre, a tu su i američka profesionalna natjecanja, od NFL-a do MLB-a.

Meridian kladionica ponuda ostalih igara

Meridian Casino

Meridian kladionica Casino

Meridian sportska kladionica nije jedino što donosi ovaj priređivač igara na sreću, jer igračima je na raspolaganju i internetska kockarnica, s brojnim slotovima i kartaškim igrama, kao i različitim verzijama ruleta.

Microgaming, Habanero i Fazi samo su neke od razvojnih firmi iGaming industrije zastupljene u ovom casinu, s ponešto jackpot igara, a posebna atrakcija su igre uživo, s djeliteljicama koje okreću kuglu ruleta i dijele karte u realnom vremenu, što u vaš dom donosi dašak glamura, važan za potpuno iskustvo online kockanja.

Meridian Bingo

Meridian Bingo

Neki priređivači igara na sreću ga forsiraju, ali Meridian kladionica Bingo definitivno ne gura u prvi plan, iako se nalazi među ponuđenim igrama, zajedno s digitalnim grebalicama.

Ipak, Bingo nije jedan od najboljih izbora ako ste u lovu na profit pa je svakako bolje potražiti druge opcije.

Meridian Loto

Meridian kladionica loto

Prognoziranje ishoda izvlačenja loto kuglica Meridian-kladionica nudi svojim igračima na svim tržištima na kojima ima licencu, a svakako i u Srbiji. Kladiti se možete na brojeve koji će biti izvučeni u igrama diljem Europe, slaganjem sistemskih tiketa na kojima ganjate dobitak kakav vama dogovora, bez svih onih pravila koja se igračima ne sviđaju dok tikete slažu u državnim lutrijama.

Meridian klađenje uživo

Meridian Kladionice kladjenje uživo

Meridian iskustva prilično su pozitivna kad je u pitanju live klađenje na nogomet, jer pred vama su stotine opcija na koje možete uplatiti tiket, pritom tražeći put prema obećavajućoj kvoti koja jamči zasluženi dobitak.

Oklade uživo odvijaju se na posebno izdvojenom linku, u okruženju u kojem se lako snaći, a jedino što Meridian KL mora poboljšati je izbor oklada na manje popularnim sportovima, gdje ćete rijetko dobiti nešto više od jednog hendikepa i zbroja golova, što je ipak ispod razine koju nudi konkurencija.

Meridian live streaming

Meridian live streaming

Kladionica Meridian pokušava pratiti Mozzart po pitanju dostupnih video prijenosa, koji je lider u Srbiji, a i šire. Na raspolaganju imate ponešto nogometnih prijenosa, kao i drugih popularnih sportova, a uvjet za gledanje utakmica prolazak je kroz registraciju i pozitivna novčana bilanca na vašem računu.

Live streaming kojeg odnosi Meridian kladionica ne radi uvijek savršeno i ponekad će tražiti od vas strpljenje, pogotovo ako koristite mobitel, no svakako može pomoći da lakše predvidite ishod nekog sportskog događaja.

Kako izgleda Meridian izrada i provjera tiketa?

Meridian izrada tiketa

Sportska Kladionica Meridian svojim korisnicima nudi jednostavnu izradu online tiketa, koji se nalazi na desnoj strani ekrana i puni događajima, svaki put kad kliknete na željenu kvotu.

Meridian RS kladionica posebno će vas upozoriti na bonus koji možete dobiti ako odigrate najmanje četiri para na svom tiketu, koji ide od 3% do 100%, ovisno o broju događaja koji čine vašu kombinaciju.

Kad jednom finalizirate svoj tiket pritiskom na polje za uplatu, moći ćete pratiti ishod u posebnom odjeljku unutar profila, gdje su svi vaši uplaćeni listići, aktualni i završeni. Meridian kladionica rezultati uživo također su dostupni u svakom trenutku, kako bi lakše mogli pratiti one događaje koje ste prognozirali, a tek trebaju završiti…

Provjera sportskog tiketa uživo

Meridian provjera sportskog tiketa uživo

Meridian KL daje vam priliku provjeriti svoj tiket na nekoliko različitih načina. Meridian kladionica txt 299 više nije aktualan, ali zato sve što vas zanima možete pronaći na online stranici ovog priređivača sportskog klađenja, kao i u njegovoj mobilnoj aplikaciji.

Meridian kladionica rezultati uživo najbolje su mjesto za potražiti aktualnosti vezane uz utakmice koje se trenutno igraju, pogotovo ako nemate na mobitelu instaliranu neku neovisnu “Livescore” aplikaciju.

Nakon što utakmica završi, je li tiket dobitan možete provjeriti unutar svog korisničkog računa, gdje se nalazi povijest vaših igara, što će vam omogućiti i detaljnu analizu vaše igre, prijeko potrebnu ako želite dugoročno zarađivati od svog sportskog znanja…

Meridian kladionica rezultati uživo

Meridian kladionica rezultati uživo

Istina je, Meridian kladionica rezultati uživo dostupni su kroz cijeli dan, a ovaj priređivač igara na sreću izdvojio ih je na poseban link, kako bi ih igrači lakše pratili.

Ne samo što ovdje možete pronaći utakmice koje se trenutno igraju, već i one koje su završile u posljednjih tjedana dana, a imate priliku baciti oko i na sportske događaje koji tek trebaju biti odigrani.

Meridian kladionica rezultati uživo idu uz detaljnu statistiku, kao i analizu prethodnih utakmica rivala koji igraju na terenu, što olakšava praćenje okršaja. U svakom trenutku ćete vidjeti koja je minuta utakmice, a možete naći i strijelce golova, što drugi priređivači igara na sreću na sličnom linku obično ne nude.

Kad je u pitanju Meridian kladionica rezultati uživo dostupni su i na linku za live klađenje, gdje možete također uplatiti i tiket, ako ste zaključili da ono što ste odigrali prije utakmice neće uroditi dobitkom pa nemate izbora nego uplatiti kontru…

Kakve kvote nudi Meridian kladionica?

Kakve kvote nudi Meridian kladionica

Sportska Kladionica Meridian ima prilično detaljnu razradu utakmica, pogotovo na nogometu, što je njezin najjači adut. Međutim, kad su u pitanju kvote Meridian RS kladionica sigurno nije među onima koje srpskim igračima daju najviše. Ako igrate 3+1, 5+1, 7+1 i 9+1 dnevnu bonus ponudu, još ćete uloviti i obećavajući tečaj na nekim izdvojenim utakmicama, ali u pravilu je to uvijek niže od lidera na srpskom i europskom tržištu.

Ipak, Meridian iskustva s kvotama mogu biti pozitivna, pogotovo ako se kladite na specifične događaje unutar neke utakmice. Prije svega se radi o kombinacijskim okladama, u kojim se ponekad skrivaju obećavajuće kvote, pogotovo na onim opcijama koje konkurencija u svojoj ponudi uopće nema…

Prednosti i nedostaci Meridian kladionice

Prednosti:

 • potpuno licencirana srpska kladionica,
 • detaljna razrada ponude na nogometnim utakmicama,
 • klađenje uživo uz live streaming,
 • igračima dostupna mobilna aplikacija,
 • korisnička podrška uz live chat.

Nedostaci:

 • skromni iznos bonusa dobrodošlice,
 • kvote često niže od konkurencije,
 • nema azijskog zbroja golova i hendikepa,
 • stranica povremeno spora i nefunkcionalna,
 • isplata isključivo istim kanalom kojim je provedena uplata.

Zašto izabrati Meridian kladionicu?

Zašto izabrati Meridian kladionicu

Meridian kladionica ima dugu tradiciju u Srbiji i među najpoznatijim je priređivačima igara na sreću u cijeloj regiji. Ambiciozno otvaranje ureda na Malti pokazuje da je riječ o tvrtki koja ima velike planove i zato je treba imati na oku.

Meridian KL ima svojih aduta, pogotovo ako se kladite na nogomet, a zanimljivih opcija za igru pronaći ćete i na rukometu, tenisu i odbojci.

Ipak, Meridian iskustva ozbiljnih igrača kažu da kvote dugoročno baš i nisu isplative, pogotovo ako prognozirate tko će pobijediti, a tko izgubiti utakmicu. Nešto bolje oklade pronaći ćete na specifičnim tržištima klađenja kao što su točan rezultat, hendikep i zbroj golova, kao i kombinacijskim okladama, no još uvijek je to premalo da bismo ovu kladionicu mogli proglasiti jednom od najboljih u Europi…

Koje su alternative Meridian kladionici?

Koje su alternative Meridian kladionici?

Nema sumnje, Meridian može biti dobra online kladionica za početnike, koji tek uče kako igrati, ali ambiciozni igrači definitivno će potražiti i druge priređivače igara na sreću, kako bi sebi osigurali zasluženi profit na duge staze.

Kladionica Bet365 svakako je sjajno alternativno rješenje, jer ovdje ćete definitivno naći puno više prijenosa uživo nego u Meridianu, potpuno besplatnih za svakog korisnika koji održava pozitivno novčano stanje na svom računu. Kvote su uvijek u vrhu u Europi, bilo da igrate na favorita ili na autsajdera, a besplatne oklade koje vam povremeno daje Bet365 puno pomažu nakon što otvorite korisnički račun.

Sportska kladionica Mozzart također je uvijek korak ispred Meridiana, koji nikako da je dostigne po pitanju bonusa i promocija. U Mozzartu vas čekaju nešto bolje kvote i jednako detaljna razrada nogometnih utakmica pa ostaje prvi izbor srpskih zaljubljenika u sportsku prognozu.

A deset puta veći bonus dobrodošlice dobit ćete u kladionici 22bet, koja je poznata po brojim sportovima na koje se možete kladiti prije početka utakmica, kao i uživo, što prati spasonosna “cash out” opcija, za isplatu dobitka i prije završetka sportskog događaja. Kvote su ovdje vrlo darežljive, pogotovo na popularnim utakmicama, a više od tisuću dostupnih oklada na istoj utakmici pronaći ćete ne samo na nogometu, nego i na hokeju na ledu…

Zaključak o Meridian kladionici

Meridian spada među sportske kladionice koje će uvijek držati važno mjesto na tržištu u Srbiji, a solidnu budućnost predviđamo mu i u Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori.

Dobivanje MGA licence pokazuje da u Meridianu ozbiljno rade na promociji svog brenda i širenju broja zainteresiranih korisnika, no još uvijek po mnogim stvarima zaostaju za najboljima.

Visina kvota, kao i iznosa dostupnih bonusa mogla bi biti veća, a stranica funkcionalnija, na čemu ova kladionica treba nastaviti raditi. No, otvoriti ovdje korisnički račun nije pogreška, pogotovo ako je nogomet sport na koji se najviše volite kladiti…

Zaključak o Meridian kladionici

Najčešće postavljana pitanja

Nudi li Meridian mobilnu aplikaciju korisnicima?

Je li Meridian kladionica uplata na račun moguća putem Skrill usluge?

Nudi li Meridian promocije za postojeće korisnike?

 

O autoru Aleksandar Cvetkovic PRO INVESTOR