Kladionica.com
pashabet girişPorn

Meridian iskustva 2024: Ponuda i Aplikacija

Srbija je zemlja puna ambicioznih priređivača igara na sreću, a jedan od njih svakako je Meridian, koji se može pohvaliti s više od dvadeset godina uspješnog poslovanja.

Pored Srbije, kladionica Meridianbet posluje još i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, kao i širom Evrope. Poslovnice su otvorili u skoro svim gradovima u Srbiji. Postavili su visoki standard izgleda samih poslovnica, koje se bitno razlikuju od onoga što je uobičajeno mišljenje kako izgleda kladionica. Prostori su prijatni, i pored klađenja moguće je uz piće gledati veliki broj sportskih prenosa u prijatnoj atmosferi.

Meridian iskustva igrača kažu da je riječ o kladionici u kojoj postoje lako osvojivi bonusi i promocije, kao i širok izbor sportova te dobra razrada nogometnih utakmica. Međutim, uz prednosti postoje i određeni nedostaci, a sve to će biti uključeno u ovu našu detaljnu analizu.

U svakom slučaju, Meridian sportska kladionica tema je ove naše recenzije, u kojoj ćemo igračima iz Srbije pokušati otkriti isplati li se provoditi vlastitu strategiju klađenja kod ovog priređivača igara na sreću.

Merkur Kladionica

7 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po

Bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 RSD za sportsko klađenje i 1000 RSD za slot igre.

 • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
 • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
 • Bonus na uplatu
8.7

Bonus do 20.000 RSD za nove igrače.

 • Odličan bonus dobrodošlice
 • Konstantne promocije za stalne korisnike
 • Licencirana kladionica
8.9

100 % Bonus do 51330 RSD

 • Bonus dobrošlice
 • Bonus do 460 RSD
 • Dostupan veliki broj sportova
9.1

100% bonus dobrodošlice do 2400 RSD

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

100% do 24000RSD

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

Kredit za kladjenje do 12000 RSD

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

200% bonusa do maksimalno 12000 RSD

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Brza isplata
 • Široka ponuda sportova i igara
9.1

Što je Meridian kladionica i je li Meridian legalan u Srbiji?

Šta je Meridian kladionica?

Kladioničarsko ludilo u Srbiji je započelo potkraj devedesetih, a tada je s poslovanjem započela i Meridian RS kladionica, među prvima na atraktivnom tržištu, punom zaljubljenika u sportsku prognozu.

Sportska Kladionica Meridian u svojim prvim godinama rada imala je mnogo fizičkih poslovnica širom zemlje, a igrači su se mogli kladiti isključivo na šalteru, čekajući vikendom u dugom redu na uplatu svog tiketa.

Međutim, prije desetak godina Meridian-kladionica napravila je iskorak i ponudila korisnicima online klađenje, koje je značajno olakšalo igru i ponudilo neke sasvim nove mogućnosti kako doći do profita.

Nema sumnje, Kladionica Meridian dobro je organizirana i potpuno legalna za priređivanje sportskog klađenja u Srbiji, a u zadnje vreme nudi igru i igračima iz cele regije pa i šire, zahvaljujući svojoj globalnoj MGA licenci, dobivenoj na Malti.

Tako je Meridian KL krenuo istim putem kao i njegov najveći rival, Mozzart kladionica koja je također izašla na europsko tržište i odmah postala izuzetno zanimljiva brojnim igračima. Meridian sportska kladionica time se još ne može pohvaliti i daleko je od uglednih imena kao što su Bet365 i 22bet, no u Srbiji ima pozitivnu reputaciju i mnogi igrači vole koristiti njenu ponudu…

Kladionica Meridian – kako se registrovati?

Kad je u pitanju Meridian kladionica ponuda je dostupna igračima samo ako prođu registracijski postupak, a važno je i da budu locirani na Balkanu svaki put kad otvaraju svoj profil, jer inače im neće biti dopušteno klađenje.

Meridian RS kladionica ne komplikuje mnogo oko registracije, jer traži manje-više iste podatke kao i svi ostali priređivači sportskog klađenja u Srbiji, a celi proces moguće je proći samo u pet koraka:

Korak 1:  Otvorite Meridian KL online stranicu i potražite u gornjem desnom delu ekrana polje “Registracija”.

Meridian registracija korak 1

Korak 2: Upišite ispravne lične podatke, uključujući i vaš JMBG.

Meridian registracija korak 2

Korak 3: Odredite lozinku za pristup korisničkom profilu.

Meridian registracija korak 3

Korak 4: Izaberite valutu, prihvatite uvjete korištenja i upišite promo kod, ako ga imate.

Meridian registracija korak 4

Korak 5: Završite proces uz pomoć registracijskog polja na dnu formulara i potvrdite celi proces klikom na aktivacijski link koji će vam stići na e-mail adresu.

Meridian registracija korak 5

Nakon što ste prošli registracijski postupak, da bi vaš profil bio potpuno funkcionalan Meridian sportska kladionica još traži da prođete kroz verifikaciju, koja će biti finalizirana u nekoliko dana, nakon što je pokrenete.

To ćete napraviti klikom na link “Moj nalog”, koji se nalazi unutar vašeg korisničkog računa. Tamo ćete kopiju svoje lične isprave poslati na identifikaciju korisničkoj podršci, a kada se nadležna služba uveri u to da nemate ranije otvorenih profila, verifikacija će biti završena i moći ćete da se u potpunosti posvetite svojoj igri.

Kakav Meridian kladionica bonus dobrodošlice nudi igračima?

Meridian bonus dobrodošlice

Meridian iskustva ozbiljnih igrača kažu da ovaj priređivač sportskog klađenja već dugo nudi korisnicima nagradu prilikom registracije, koja nije preterano izdašna, ali ni ne ide uz neke preterano teške uslove.

Meridian kladionica bonus novim igračima trenutno deli u vrednosti od 1500 dinara čak i pre prvog depozita, o čemu ćete biti obavešteni odmah nakon registracije. Uslovi korištenja ovih sredstava nisu previše zahtevni, traži se od vas samo da na tiketu budu kvote 1.25 ili veće na svakom paru, a ukupno barem 2.00.

Radi se o skromnom novčanom poklonu koji vam neće doneti veliku prednost u odnosu na Meridian KL. Međutim, uvek dobro dođe startati u plusu pa svakako zgrabite ono što vam je ponuđeno.

Meridian kladionica bonus dobrodošlice znala je nuditi i u većoj količini, do 5000 RSD, ali i s nešto težim uslovima isplate pa se aktuelna ponuda ipak više sviđa igračima internetskog klađenja, željnih iskoristiti poklone kako bi dugoročno došli do zaslužene zarade…

Nudi li Meridian kladionica bonus oklade postojećim korisnicima?

Meridian Bonus postojećim korisnicima

Meridian-kladionica ozbiljno shvaća bonuse i promocije te se trudi stalno osvežavati svoju ponudu, kako bi igrači dobili dodatni motiv za svoju sportsku prognozu.

Kladionica Meridianbet vam na početku nudi bonus dobrodošlice u iznosu od 1.000 RSD za sport klađenje i 1.000 RSD za slot igre. To znači da će svaki novi registrovani igrač od njih dobiti bonus nakon registracije na sajtu ili mobilnoj aplikaciji.

Svi igrači koji registruju svoj nalog na sajtu ili aplikaciji meridianbet.rs od 13.04.2023. dobijaju slot bonus dobrodošlice u vrednosti od 1.000 RSD kao i sport bonus dobrodošlice u vrednosti od 1.000 RSD.

Uslovi za korišćenje bonusa su sledeći:

 • Maksimalna uplata po tiketu sa bonus novcem iznosi 200RSD.
 • Dobijeni bonus za sportsko klađenje mora se iskoristiti za tikete sa minimalno 4 meča i minimalnom kvotom po selekciji 1.35. Svi tiketi koji nisu iskorišćeni u skladu sa gore navedenim uslovima, biće odbijeni.
 • Dodeljeni bonus se mora iskoristiti u roku od 24h od trenutka registracije. Nakon toga, bonus ističe.
 • Maksimalni dobitak po tiketu iznosi 1000RSD.
 • Da bi igrač stekao pravo na korišćenje 1.000 RSD sport bonusa neophodno je da njegov nalog bude verifikovan.

Kad je u pitanju Meridian kladionica uplata na račun može vam uvijek donijeti dodatna sredstva, u vrednosti od 10%, a tu je i bonus koji se deli slučajnim odabirom utorkom, dan nakon što istu praksu ima i Mozzart.

Meridian kladionica bonus deli i za one koji preferiraju kombinacijske tikete, pod uslovom da odigrate najmanje četiri para, svaki s kvotom 1.35. Taj multi bonus kreće od 3% pa ide sve do 100% uvećanja dobitka, ali u tom slučaju traži čak 20 odigranih parova. Tu su i bonus kvote koje ćete dobiti ako koristite 3+1, 5+1, 7+1 i 9+1 promocije, s uvećanim kvotamana posebno izdvojenim utakmicama.

U svakom slučaju, Meridian kladionica ponuda bonusa za sportsko klađenje je raznolika i često su vam dostupni noviteti. Ipak, ništa od onog što smo ovde našli ne spada među najbolje promocije trenutno dostupne igračima u Srbiji, jer cifre koje se vrte nisu takve da bi vam mogle doneti ključnu prednost i to Meridian RS kladionica jako dobro zna.

Meridian kladionica ponuda ostalih bonusa

Meridian kladionica ponuda ostalih bonusa

Meridian kladionica bonus nudi i igračima svog online casina, u kojem ćete pronaći ponešto zanimljivih video slotova, kao i kartaških igara.

Tu se Sportska Kladionica Meridian ističe ponudom slot bonusa od čak 1000 RSD, što dobro dođe ako želite okušati svoju sreću u ovom tipu igara. Pored toga, postoje i sledeći bonusi: bonus do 2000% – bonus na broj parova, super utorak bonus i bonus 5% za gubitne tikete preko aplikacije.

Uslovi za korišćenje slot bonusa:

 • Svi igrači koji registruju svoj nalog na sajtu ili aplikaciji meridianbet.rs od 13.04.2023. dobijaju slot bonus dobrodošlice u vrednosti od 1000 RSD.
 • Nakon registracije igrači automatski dobijaju slot bonus u vrednosti od 1000 RSD, o čemu su obavešteni putem notifikacije.
 • Dobijeni bonus novac je potrebno izvrteti x100 puta kako bi novac prešao na vaš keš račun. Maksimalni iznos koji je moguće osloboditi od dobijenog slot bonusa je 500 RSD.
 • Bonus je validan 24h od momenta registracije.
 • Slot bonus promocije ne važe kod igrica koje imaju ”bonus buy” i ”gamble” opciju.
 • Igrač je obavezan da dodeljeni bonus i sve dobitke koji proisteknu u toku bonusa obrne/okrene i iskoristi za vreme korišćenja slot bonusa. U suprotnom u slučaju bilo kakvog pokušaja manipulacije bonusom – zadržavanje i naknadno preuzimanja, Meridian zadržava pravo da mu promociju prekine, sve dobitke proistekle iz bonusa skine sa računa, a igrača blokira.
 • Meridian zadržava pravo da prekine promociju kao i da izmeni pravila promocije u bilo kojem trenutku.

Meridian iskustva casino igrača kažu da nije problem doći do barem nekakvog profita koristeći promocije koje odeljak s internetskom kockarnicom ovde nudi, a kako bi uvek bili u toku s najnovijim ponudama, svakako predlažemo da pratite obavesti koje Meridian-kladionica šalje putem newslettera i sve popularnijih push notifikacija.

Meridian kladionica uplata na račun – Metode uplate i isplate

Meridian kladionica metode uplate

Kad je u pitanju Meridian kladionica uplata na račun moguća je već nakon završenog registracijskog postupka, dok je za isplatu još potrebno provesti verifikaciju, slanjem kopije ličnog dokumenta.

Meridian kladionica uplata na račun odvija se putem bankovnih kartica, kao što su Mastercard, Visa i Maestro, a dostupan je i popularan internetski e-novčanik Skrill, kojeg preferiraju mnogi ozbiljni igrači sportske prognoze.

Kladionica Meridian također omogućava uplatu sredstava u svojim poslovnicama, kao i u pošti, ispisivanjem uplatnice na broj računa ovog priređivača igara na sreću, što je svakako i najsporiji način novčane transakcije pa se ne preporučuje. S druge strane, iPay vaučeri osigurat će vam brzu uplatu, ali i anonimnost pa ih svakako treba uzeti u obzir.

Što se isplate tiče, novac stiže do vas na siguran, brz i bezbedan način. Isto kao i za uplatu, za isplatu možete da koristite vaše kreditne kartice ili debitne kartice. Skrill, Netelleri bankarski transfer. Provizije najčešće nema ili ukoliko je ima, ona je minimalna. Kao i za uplatu i ovaj segment je maksimalno pojednostavljen i igrači sami mogu izabrati ono što ima najviše odgovara, a izbor je zaista više nego dobar.

Meridian metode isplate

Uslovi za isplatu dobitka ostvarenog bonusom dobrodošlice su sledeći:

 • ​Nakon prve uplate depozita elektronskim putem u minimalnom iznosu 1000RSD. Pod pojmom elektronski depozit se podrazumevaju svi načini uplate, osim kladionice i uplate na sst terminalima.
 • Ukoliko je dobitak ostvaren od bonusa igrač mora prvi depozit da obrne 10x
 • Ukoliko se depozit koristi na tiketima, pojedinačna kvota po paru mora biti minimum 1.35
 • Za ispunjavanje obrtnog uslova se neće računati igre koje isključuju jedna drugu: over/under, par/nepar

Uslovi za isplatu dobitka ostvarenog na osnovu drugih bonus promocija:

 • ​Ukoliko je dobitak ostvaren sa bonusom dobijenim na osnovu neke druge bonus promocije (sport ili kazino) isplata će biti moguća nakon prve uplate depozita elektronskim putem u minimalnom iznosu od 1000RSD
 • Ukoliko se depozit koristi na tiketima, pojedinačna kvota po paru mora biti minimum 1.35

Meridian kladionica ponuda za klađenje

Klađenje na fudbal

Meridian klađenje na nogomet

Kad je u pitanju Meridian kladionica ponuda je svakako najimpresivnija na fudbalu. Ovde ćete pronaći više od hiljadu različitih opcija za igru, uključujući i brojne kombinacijske oklade, neke od njih čak i trostruke. Izdvajamo klađenje na strijelce, odnosno tko će zabiti na utakmici, a tko postići prvi i zadnji gol, gdje su kvote često primamljive.

Uvek možete kombinovati opklade na ishod utakmice i oba tima daju gol, a odlično je što se možete kladiti i na broj postignutih golova svake od ekipa, čak i na niželigaškim utakmicama, gde se često skriva najlakši put do dobitka.

Klađenje na košarku

Meridian klađenje na košarku

Sportska Kladionica Meridian na košarci ne nudi ni približno dobru ponudu kao na nogometu. Ono što je zanimljivo je to da oklade na hendikep, zbroj koševa i sve ostalo uključuju i produžetak na što trebate paziti.

Nećete naći klađenje na učinak pojedinih košarkaša, što itekako fali. Međutim, možete pogađati koliku seriju uzastopnih koševa će zabiti svaka od ekipa, a tu je i detaljna razrada opklada na svaku od četvrtina, kao i na poluvremena.

Klađenje na futsal 

Meridian Klađenje na futsal

Meridian sportska kladionica nije jedna od onih kod kojih ćete pronaći detaljnu razradu ponude na dvoranskom nogometu, ali prati različite nacionalne futsal lige, uključujući španjolsku, talijansku i rusku.

Uglavnom se imate prilike kladiti ko će pobijediti, a ko izgubiti, dok je na važnijim takmičenjima moguće i prognozirati ukupan zbir golova.

Klađenje na hokej na ledu

Meridian klađenje na hokej na ledu

Meridian-kladionica ima neke svoje posebnosti pri klađenju na hokej, jer možete se kladiti na ukupan broj postignutih pogodaka, s uključenim čak i golovima postignutima prilikom eventualnog izvođenja penala.

Možete se kladiti na opkladu oba tima daju gol, kao i na tačan rezultat. Posebno treba istaknuti opciju prognoziranja u kojoj trećini će pasti najviše pogodaka, uz kvote veće od 3.00 čak i na trećoj trećini.

Klađenje na rukomet

Meridian klađenje na rukomet

Kladionica Meridian nema se čega sramiti pri rukometnom klađenju, jer igračima su dostupne čak i kombinacijske opklade na ishod utakmice i zbir golova, što retko ko nudi. Tu su još i tri razine hendikepa na koje možete igrati, kao i opklade na rezultat svake od ekipa, a jedino što fali je klađenje na broj golova pojedinih igrača, što bi barem u Ligi prvaka trebalo biti dostupno.

Klađenje na odbojku

Meridian klađenje na odbojku

Sportska Kladionica Meridian odbojku drži među svojim top sportovima za klađenje, a igrači mogu prognozirati ishod svakog seta, dok je najbolje razrađen prvi, u kojem imate tri nivoa hendikepa, a isto vredi i za zbroj poena.

Kladiti se možete hoće li neka ekipa osvojiti barem jedan set. Posebno zanimljivo je predviđati hoće li se igrati na razliku u jednom, dva, tri, četiri ili čak pet setova, uz vrlo visoke kvote na svakoj od opcija.

Klađenje na ragbi

Meridian klađenje na ragbi

Kladionica Meridian ne beži ni od ragbija, u kojem vam nudi klađenje na Rugby Union, kao i na Rugby League verziju ovog sporta, odvojene zasebnim linkovima. Nećete ovde pronaći sve klupske utakmice koje su na rasporedu širom sveta, ali na velika takmičenja se možete kladiti, s okladama na hendikep i zbir poena kao najboljim opcijama za igru.

Klađenje na tenis

Meridian klađenje na tenis

Meridian-kladionica posebnu pažnju posvećuje tenisu, u kojem imate čak pet nivoa zbireva gemova ponuđenih za klađenje, kao i pet nivoa hendikepa, što iskusni igrači itekako cene. Možete se kladiti na broj osvojenih gemova svakog od igrača, kao i hoće li neko osvojiti barem jedan set, što zna biti odlična opcija za igru.

Opklade na tačan rezultat u setovima kao i prvi set/kraj zaokružuju ponudu, u kojoj se povremeno mogu naći zaista obećavajuće kvote.

Klađenje na snooker

Meridian klađenje na Snuker

Tačan rezultat, ukupan zbir frameova i hendikep opklade su koje će vam Meridian sportska kladionica ponuditi na snookeru, najpopularnijoj verziji biljara. U ponudi su velika takmičenja, ali i neka manja, što daje priliku doći do zarade igračima koji detaljno poznaju scenu u ovom zanimljivom taktičkom sportu.

Klađenje na ostale sportove

Izbor sportova koje nudi Meridian RS kladionica prilično je različit. Kladiti se možete na biciklizam, ali i na druge različite vrste utrkivanja, uključujući Formulu 1 i NASCAR. Posebna pažnja posvećena je e-sportu, jer se možete kladiti na mnoge različite igre, a tu su i američka profesionalna takmičenja, od NFL-a do MLB-a.

Meridian kladionica ponuda ostalih igara

Meridian Casino

Meridian kladionica Casino

Meridian sportska kladionica nije jedino što donosi ovaj priređivač igara na sreću, jer igračima je na raspolaganju i internetska kockarnica, s brojnim slotovima i kartaškim igrama, kao i različitim verzijama ruleta.

Microgaming, Habanero i Fazi samo su neke od razvojnih firmi iGaming industrije zastupljene u ovom kazinu, s ponešto jackpot igara. Posebna atrakcija su igre uživo, s deliteljicama koje okreću kuglu ruleta i dele karte u realnom vremenu, što u vaš dom donosi dašak glamura, važan za potpuno iskustvo online kockanja.

Meridian Bingo

Meridian Bingo

Neki priređivači igara na sreću ga forsiraju, ali Meridian kladionica Bingo definitivno ne gura u prvi plan, iako se nalazi među ponuđenim igrama, zajedno s digitalnim grebalicama.

Ipak, Bingo nije jedan od najboljih izbora ako ste u lovu na profit pa je svakako bolje potražiti druge opcije.

Meridian Loto

Meridian kladionica loto

Prognoziranje ishoda izvlačenja loto kuglica Meridian-kladionica nudi svojim igračima na svim tržištima na kojima ima licencu, a svakako i u Srbiji. Kladiti se možete na brojeve koji će biti izvučeni u igrama širom Evrope, slaganjem sistemskih tiketa na kojima ganjate dobitak kakav vama dogovora, bez svih onih pravila koja se igračima ne sviđaju dok tikete slažu u državnim lutrijama.

Meridian klađenje uživo

Meridian Kladionice kladjenje uživo

Meridian iskustva prilično su pozitivna kad je u pitanju live klađenje na fudbal, jer pred vama su stotine opcija na koje možete uplatiti tiket, pritom tražeći put prema obećavajućoj kvoti koja jamči zasluženi dobitak.

Opklade uživo odvijaju se na posebno izdvojenom linku, u okruženju u kojem se lako snaći, a jedino što Meridian KL mora poboljšati je izbor opklada na manje popularnim sportovima, gde ćete retko dobiti nešto više od jednog hendikepa i zbira golova, što je ipak ispod nivoa koju nudi konkurencija.

Meridian live streaming

Meridian live streaming

Kladionica Meridian pokušava pratiti Mozzart po pitanju dostupnih video prenosa, koji je lider u Srbiji, a i šire. Na raspolaganju imate ponešto nogometnih prenosa, kao i drugih popularnih sportova, a uslov za gledanje utakmica prolazak je kroz registraciju i pozitivan novčani bilans na vašem računu.

Live streaming kojeg odnosi Meridian kladionica ne radi uvek savršeno i ponekad će tražiti od vas strpljenje, pogotovo ako koristite mobitel. Svakako može pomoći da lakše predvidite ishod nekog sportskog događaja.

Kako izgleda Meridian izrada i provera tiketa?

Meridian izrada tiketa

Sportska Kladionica Meridian svojim korisnicima nudi jednostavnu izradu online tiketa, koji se nalazi na desnoj strani ekrana i puni događajima, svaki put kad kliknete na željenu kvotu.

Meridian RS kladionica posebno će vas upozoriti na bonus koji možete dobiti ako odigrate najmanje četiri para na svom tiketu, koji ide od 3% do 100%, u zavisnosti od broja događaja koji čine vašu kombinaciju.

Kad jednom finalizirate svoj tiket pritiskom na polje za uplatu, moći ćete pratiti ishod u posebnom odjeljku unutar profila, gde su svi vaši uplaćeni listići, aktualni i završeni. Meridian kladionica rezultati uživo također su dostupni u svakom trenutku, kako bi lakše mogli pratiti one događaje koje ste prognozirali, a tek trebaju završiti.

Provjera sportskog tiketa uživo

Meridian provjera sportskog tiketa uživo

Meridian KL daje vam priliku proveriti svoj tiket na nekoliko različitih načina. Meridian kladionica txt 299 više nije aktuelan, ali zato sve što vas zanima možete da pronađete na online stranici ovog priređivača sportskog klađenja, kao i u njegovoj mobilnoj aplikaciji.

Meridian kladionica rezultati uživo najbolje su mesto za potražiti novosti vezane uz utakmice koje se trenutno igraju, pogotovo ako nemate na mobitelu instaliranu neku nezavisnu “Livescore” aplikaciju.

Nakon što utakmica završi, je li tiket dobitan možete proveriti unutar svog korisničkog računa, gde se nalazi istorija vaših igara, što će vam omogućiti i detaljnu analizu vaše igre, preko potrebnu ako želite dugoročno zarađivati od svog sportskog znanja.

Meridian kladionica rezultati uživo

Meridian kladionica rezultati uživo

Istina je, Meridian kladionica rezultati uživo dostupni su kroz cijeli dan, a ovaj priređivač igara na sreću izdvojio ih je na poseban link, kako bi ih igrači lakše pratili.

Ne samo što ovde možete da pronađete utakmice koje se trenutno igraju, već i one koje su završile u posljednjih nedelju dana, a imate priliku baciti oko i na sportske događaje koji tek trebaju da budu odigrani.

Meridian kladionica rezultati uživo idu uz detaljnu statistiku, kao i analizu prethodnih utakmica rivala koji igraju na terenu, što olakšava praćenje okršaja. U svakom trenutku ćete videti koja je minuta utakmice, a možete da nađete i strelce golova, što drugi priređivači igara na sreću na sličnom linku obično ne nude.

Kad je u pitanju Meridian kladionica rezultati uživo dostupni su i na linku za live klađenje, gdje možete također da uplatite i tiket, ako ste zaključili da ono što ste odigrali pre utakmice neće uroditi dobitkom pa nemate izbora nego uplatiti kontru.

Kakve kvote nudi Meridian kladionica?

Kakve kvote nudi Meridian kladionica

Sportska Kladionica Meridian ima prilično detaljnu razradu utakmica, pogotovo na nogometu, što je njen najjači adut. Međutim, kad su u pitanju kvote Meridian RS kladionica sigurno nije među onima koje srpskim igračima daju najviše. Ako igrate 3+1, 5+1, 7+1 i 9+1 dnevnu bonus ponudu, još ćete uloviti i obećavajući tečaj na nekim izdvojenim utakmicama, ali u pravilu je to uvek niže od lidera na srpskom i europskom tržištu.

Ipak, Meridian iskustva s kvotama mogu biti pozitivna, pogotovo ako se kladite na specifične događaje unutar neke utakmice. Pre svega se radi o kombinacijskim okladama, u kojim se ponekad skrivaju obećavajuće kvote, pogotovo na onim opcijama koje konkurencija u svojoj ponudi uopšte nema.

Ova kladionica ne nudi veće kvote od recimo nekih poznatih svetskih kladionica, ali ne nudi ni značajno manje. To znači da se u ovom segmentu nalazi u nekoj “zlatnoj sredini”. Ako napravite kalkulaciju margina ove kladionice naići ćete na podatak da su one u visini od 5% što je izuzetno dobro. Takav procenat se smatra standardom u svetskoj industriji sportskog klađenja. Veoma je mali broj kladionica u svetu koje imaju nižu marginu. Ukoliko tražite dobre kvote i niže margine onda je Meridian svakako dobar izbor za svakog igrača.

Prednosti i nedostaci Meridian kladionice

Prednosti:

 • potpuno licencirana srpska kladionica,
 • detaljna razrada ponude na nogometnim utakmicama,
 • klađenje uživo uz live streaming,
 • jednostavne i bezbedne uplate i isplate,
 • igračima dostupna mobilna aplikacija,
 • korisnička podrška uz live chat.

Nedostaci:

 • nema azijskog zbroja golova i hendikepa,

Zašto izabrati Meridian kladionicu?

Zašto izabrati Meridian kladionicu

Meridian kladionica ima dugu tradiciju u Srbiji i među najpoznatijim je priređivačima igara na sreću u celoj regiji. Ambiciozno otvaranje ureda na Malti pokazuje da je riječ o kompaniji koja ima velike planove i zato je treba imati na oku.

Meridian KL ima svojih aduta, pogotovo ako se kladite na fudbal, a zanimljivih opcija za igru pronaći ćete i na rukometu, tenisu i odbojci.

Ipak, Meridian iskustva ozbiljnih igrača kažu da kvote dugoročno baš i nisu isplative, pogotovo ako prognozirate ko će pobediti, a ko izgubiti utakmicu. Nešto bolje opklademmožete da pronađete ćete na specifičnim tržištima klađenja kao što su tačan rezultat, hendikep i zbir golova, kao i kombinacijskim opkladama. Međutim, još uvek je to premalo da bismo ovu kladionicu mogli proglasiti jednom od najboljih u Europi.

Koje su alternative Meridian kladionici?

Koje su alternative Meridian kladionici?

Nema sumnje, Meridian može biti dobra online kladionica za početnike, koji tek uče kako igrati, ali ambiciozni igrači definitivno će potražiti i druge priređivače igara na sreću, kako bi sebi osigurali zasluženi profit na duge staze.

Kladionica Bet365 svakako je sjajno alternativno rješenje, jer ovde ćete definitivno naći puno više prenosa uživo nego u Meridianu, potpuno besplatnih za svakog korisnika koji održava pozitivno novčano stanje na svom računu. Kvote su uvek u vrhu u Europi, bilo da igrate na favorita ili na autsajdera, a besplatne opklade koje vam povremeno daje Bet365 puno pomažu nakon što otvorite korisnički račun.

Sportska kladionica Mozzart također je uvek korak ispred Meridiana, koji nikako da je dostigne po pitanju bonusa i promocija. U Mozzartu vas čekaju nešto bolje kvote i jednako detaljna razrada fudbalskih utakmica pa ostaje prvi izbor srpskih zaljubljenika u sportsku prognozu.

A deset puta veći bonus dobrodošlice dobit ćete u kladionici 22bet, koja je poznata po brojim sportovima na koje se možete kladiti pre početka utakmica, kao i uživo, što prati spasonosna “cash out” opcija, za isplatu dobitka i prije završetka sportskog događaja. Kvote su ovdje vrlo darežljive, pogotovo na popularnim utakmicama, a više od hiljadu dostupnih oklada na istoj utakmici pronaći ćete ne samo na fudbalu, nego i na hokeju na ledu.

Zaključak o Meridian kladionici

Meridian spada među sportske kladionice koje će uvek držati važno mesto na tržištu u Srbiji, a solidnu budućnost predviđamo mu i u Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori.

Dobivanje MGA licence pokazuje da u Meridianu ozbiljno rade na promociji svog brenda i širenju broja zainteresiranih korisnika, no još uvek po mnogim stvarima zaostaju za najboljima.

Visina kvota, kao i iznosa dostupnih bonusa mogla bi biti veća, a stranica funkcionalnija, na čemu ova kladionica treba nastaviti raditi. Međutim, otvoriti ovde korisnički račun nije greška, pogotovo ako je fudbal sport na koji se najviše volite kladiti.

Zaključak o Meridian kladionici

Najčešće postavljana pitanja

Nudi li Meridian mobilnu aplikaciju korisnicima?

Je li Meridian kladionica uplata na račun moguća putem Skrill usluge?

Nudi li Meridian promocije za postojeće korisnike?

O autoru Aleksandar Cvetkovic PRO INVESTOR