Kladionica.com

Klađenje na Pse u Hrvatskim Kladionicama

Klađenje na pse je britanski sport koji se polako počeo pojavljivati i u hrvatskim kladionicama. Ispočetka su to bile virtualne utrke pasa na kladomatima i televizorima u kladionici. Ta vrsta oklada na pse i dalje postoji, ali nas zanimaju stvarne utrke, ne virtualne.

Klađenje na Pse u Hrvatskim kladionicama

Klađenje na pse ima svoju bazu fanova u Hrvatskoj i upravo zbog njih smo napravili ovaj vodič. Saznat ćete koji su najbolji sistemi za klađenje na pse, isplati li se na pse oklada i sve ostalo što vas zanima o svijetu oklada na pse. Naš cilj je pokazati našim igračima sve prednosti i mane ovog sporta te otkrti pobjedničke strategije za klađenje na pse.

Što je klađenje na pse i jеsu li utrke pasa dozvoljene u Hrvаtskоj?

Klađenje na pse je vrsta oklade u kojoj nastojite pogoditi pobjednika utrke ili redoslijed pobjedničkih pasa. Utrke pasa u današnjem obliku su potekle iz Velike Britanije i imaju nekoliko osnovnih pravila. U pravilu se natječe šest pasa koji trče za mehaničkim zecom, iako broj pasa može varirati od utrke do utrke. U većini današnje ponude za utrke pasa se natječe osam njih. Uglavnom sudjeluju engleski hrtovi, poznatiji pod nazivom Greyhounds. Ova rasa psa može doseći brzinu od 70 kilometara na sat! Osim standardnih, postoje i utrke pasa s preponama, ali one su postale rijetke u ponudi kladionica.

Prva moderna utrka engleskih hrtova u Hrvatskoj je bila 2006. na zagrebačkom Hipodromu. Danas su utrke pasa zakonom zabranjene u Hrvatskoj. Zakon propisuje novčane kazne od 30.000,00 do 50.000,00 kuna za pravne osobe koje organiziraju utrke pasa u svrhu ostvarivanja dobiti, kako navodi Zakon o zaštiti životinja Republike Hrvatske. Međutim, klađenje na pse je dopušteno bilo gdje na svijetu, a najpopularnije je u Velikoj Britaniji, Irskoj, Australiji i nekim saveznim državama SAD-a.

Najbolje online kladionice u hrvatskoj:

11 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po
290 BONUSA ISKORIŠTENO

30 USD bonusa za registraciju

  • Najbrže rastuća kriptovaluta
  • 30 USD bonusa za registraciju
  • Održivi oblik nagradnih igara
9.8
Kopiert

100 % Bonus do 3300 HRK

  • Bonus dobrošlice
  • Bonus do 300 HRK
  • Dostupan veliki broj sportova
9.1

200% do 3500 HRK

  • Izvanredna bonus ponuda
  • Izvrsna aplikacija
  • Klađenje, Casino, Loto, Virtuali i više

100% bonus dobrodošlice do 160 HRK

  • Brza isplata
  • Posebna aplikacija
  • Preko 200 načina plaćanja
8.9

100% do 1500HRK

  • Odlične igre i promocije
  • Besplatni spinovi
  • Džekpot nagrade

Bonus Dobrodošlice do 75 HRK

  • Odličan bonus dobrodošlice
  • Licencirana kladionica
  • Konstantne promocije za stalne korisnike
9

Kredit za kladjenje do 760 HRK

  • Dostupan prijenos uživo
  • Cashout na sve vrste oklada
  • Dostupan veliki broj sportova
9.8

200% bonusa do maksimalno 760 HRK

  • Izvanredna bonus ponuda
  • Brza isplata
  • Široka ponuda sportova i igara
9.1

Bonus dobrodošlice do 130 HRK

  • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
  • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
  • Bonus na uplatu
8.7

100 % redovni bonusi

  • Mobilno klađenje
  • Široka ponuda sportova
  • Redovni bonusi

Kako se registrirati za klađenje na utrke pasa

Utrke pasa, kao i svaki drugi sport za klađenje putem interneta, zahtijeva registraciju na jednu od kladionica koje klađenje pasa imaju u ponudi. Uvijek prvo provjerite nudi li kladionica uopće klađenje na pse, jer ovaj sport nije toliko raširen.

Korak 1: Posjetite online kladionicu 

Posjetite online kladionicu po vašem izboruKladionice koje se specijaliziraju za klađenje na pse su obično britanske. Kao primjer za registraciju uzet ćemo bet365, jednu od najboljih svjetskih kladionica. Otiđite na njihovu web stranicu. Možda ćete morati koristiti VPN ili alternativni link, ali naši igrači koji se klade u inozemnim kladionicama već znaju postupak.

Korak 2: Prijavite se online

Korak 2: Prijavite se na Bet365 KladionicuKod većine online kladionica gumbi za prijavu i registraciju su u gornjem desnom kutu. Ako već imate račun, kliknite na gumb Log In i unesite svoje korisničko ime i lozinku. Ako ne, kliknite na Join. Popunite kratki obrazac za registraciju, pričekajte mail za verifikaciju i klađenje na pse ubrzo može započeti.

Korak 3: Online uplata na račun

Online uplata na racun klađenje na pseNaravno, prije početka oklada na pse je potrebno napraviti depozit na svoj račun. Online uplata na račun je potrebna i kako bi pokupili bonus dobrodošlice, te uspješno započeli klađenje pasa.

Tko je najbolji pružatelj klađenja na pse?

Klađenje na pse i britanske kladionice idu ruku pod ruku. Domaće kladionice imaju lošu ili nestalnu ponudu ove vrste klađenja. Naša ekipa je izabrala dva favorita za klađenje na pse: jednu domaću i jednu stranu kladionicu.

Najbolja inozemna kladionica za klađenje na pse

Klađenje na pse je jedna od osnovnih sportskih ponuda bet365 kladionice. Ovaj lider u svijetu klađenja ima skoro beskrajnu ponudu za klađenje pasa. Pogledajmo koja tržišta pokrivaju:

  • Velika Britanija i Irska
  • Australija i Novi Zeland
  • Sjeverna Amerika

Broj utrka u ponudi je nevjerojatan, što je i normalno jer utrke pasa traju relativno kratko, ali je zanimanje na njih ogromno. Kladionica nudi i klađenje na pse uživo, posebne oklade, bonuse, kao i uživo prijenose za utrke pasa. Bet365 je najbolja kladionica koju možete izabrati ako vas zanima klađenje na pse.

Najbolja hrvatska kladionica za klađenje na pse

Klađenje na pse je bio projekt Hrvatske Lutrije za vrijeme koronavirusa, kada je većina sportskih natjecanja bilo zabranjeno. Hrvatska lutrija je nastojala obogatiti svoju ponudu tako da su prvi u Hrvatskoj uveli klađenje na sumo hrvanje, simulacije sportskih događaja te prave utrke pasa i konja. Klađenje na pse uživo nije bilo dostupno, ali je ova nova ponuda bila hvalevrijedna i broj oklada na pse je drastično porastao u hrvatskoj zajednici kladioničara. Međutim, izgleda da klađenje na pse više nije dostupno u ovoj kladionici.

Klаđеnjе na pse  – Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе na kladionicama

Klаđеnjе na pse Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе na kladionicamaKlađenje na pse je baš kao i svaki drugi sport, tako da kladionice ne nude posebne metode uplata i isplata za klađenje pasa. Međutim, pošto je većina oklada na pse, kao i klađenje na pse uživo, moguće samo u inozemnim kladionicama, to može utjecati na dostupne metode uplate i isplate. Inozemne kladionice nemaju svoje fizičke poslovnice u Hrvatskoj, tako da ćete morati koristiti neke od drugih metoda. Uplatu putem banke i čekova možemo odmah isključiti jer predugo traju. Kriptovalute su odlična metoda uplate i isplate, ali morate vidjeti nude li ih vaše kladionice za klađenje pasa. Najpraktičnije i najbrže metode su platne kartice (Maestro, Mastercard, VISA) i elektronski novčanici (PayPal, Skrill, Neteller). Obratite pažnju na to da neke kladionice ne nude bonuse dobrodošlice za sve metode uplate i isplate, tako da ne ostanete bez svog bonusa.

Kako odabrati najbolju kladionicu za utrke pasa u Hrvatskoj

Najbolja kladionica za pse u Hrvatskoj bet365Odabir najbolje kladionice za utrke pasa u Hrvatskoj je prilično jednostavan – izaberite one kladionice koje uopće imaju klađenje pasa u svojoj ponudi. Primijetit ćete da su rijetke. Stoga je najbolji izbor prijaviti se na neku od inozemnih kladionica koje imaju bogatiju ponudu za utrke, kao i za klađenje na pse uživo. Ako posjećujete bilo koji klađenje na pse forum, primijetit ćete da većina forumaša preporučuje bet365 kladionicu kao jednog od lidera na tržištu kada je u pitanju klađenje na pse.

HL klađenje na pse – koje kladionice imaju bolju online ponudu

Svaki hrvatski klađenje na pse forum je bio oduševljen kada je Hrvatska Lutrija objavila da je uvrstila utrke pasa u svoju ponudu klađenja. Bilo je to usred pandemije, kada su standarna sportska ntjecanja bila pauzirana, a klađenje na pse postalo jedan od malo izbora za klađenje. Tražile su se klađenje na pse prognoze, uspoređivale kvote koje je nudila Hrvatska Lutrija s onima stranih kladionica i činilo se da je klađenje na pse zaživjelo u ovoj kladionici. No ovog sporta više nema u ponudi Hrvatske Lutrije i naši igrači sada opet posjećuju strane kladionice kak bi se mogli kladiti na utrke pasa.

Kakve ponude imaju online kladionice za klаđеnjе na pse

Klađenje na pobjednika utrke

Najčešća oklada na pse je klađenje na pobjednika utrke. Izaberete psa za kojeg mislite da će pobijediti, stavite određenu količinu uloga i izradite listić. Ne može biti jednostavnije.

Each Way

Skoro svi sistemi za klađenje na pse uključuju Each Way okladu. Ovo je kombinirana oklada gdje polovina vašeg uloga ide na okladu da će vaš odabrani pas pobijediti u utrci, dok je druga polovina uloga oklada da će završiti u prva tri mjesta. Each way je na pse oklada koja se često koristi pri klađenju na autsajdera i može donijeti ogromne dobitke. Ako su u pitanju utrke pasa s osam sudionika (umjesto 6), Each Way kvote su još i veće.

Exacta

Exacta je na pse oklada kada se kladite na poredak prva dva. Odaberete dva psa i naznačite koji će biti prvi a koji drugi na završetku utrke. Exacta garantira puno veće kvote nego obično klađenje na pobjedu.

Obrnuta prognoza

Obrnuta prognoza se još naziva Reverse Forecast ili Quinella (kvinela). Ova na pse oklada je specifična jer se kladite na dva psa koji će završiti prvi i drugi. Za razliku od exacte, za kvinela okladu nije važno koji pas je završio prvi a koji drugi, tako da je i kvota manja.

Trifecta

Trifecta ili Tricast je na pse oklada u kojoj nastojite pogoditi prve tri pozicije na utrci. Sistemi za klađenje na pse ne preporučuju trifectu početnicima, jer je teška za pogoditi ako ne pratite sami sport. Shodno tome, Trifecta oklada ima najveće kvote.

Kombinirana Trifecta

Kombinirana Trifecta je na pse oklada u kojoj nastojite pogoditi koji psi će završiti na prva tri mjesta. Za razliku od klasične Trifecte, ovdje redoslijed pasa nije važan, tako da su kvote osjetno manje.

Inside ili Outside

Psi utrke počinju u startnim kućicama označenima brojevima. Osim što olakšavaju praćenje, ovi brojčani sistemi za klađenje na pse nam pružaju i različite mogućnosti oklada. Oklada na brojeve koji su u startu bliži unutarnjoj strani se naziva Inside oklada, dok se oklada na brojeve koji startaju na vanjskoj strani staze naziva Outside oklada.

Neparni ili parni

Brojčani sistemi za klađenje na pse su odigravanje par/nepar brojeva, baš kao u ruletu. Možete se kladiti da će pobjednik utrke pasa biti onaj s parnim ili onaj s neparnim brojem.

Gornji, srednji ili donji

Ova posebna na pse oklada je vezana isključivo za utrke u kojima se natječe šest pasa. Požete se kladiti da će pobjednički dvojac biti onaj bliži vanjskoj strani staze, srednji dvojac ili dvojac najbliži unutarnjoj strani staze.

Klađenje na dužinu

Klađenje na pse ima i specifičnu okladu, zvanu klađenje na dužinu. U principu, kladite se kojom dužinom će pobijediti pobjednik utrke. Oklada je slična rasponu golova, tako da se možete kladiti na pobjedu ispod jedne dužine, u rasponu od 1 do 2 dužine, preko 3 dužine i slično.

Zašto su utrke pasa odlične za klađenje?

Zasto su utrke pasa odlicne za klađenjeKlađenje na pse je s razlogom jedan od omiljenih sportova za klađenje u Velikoj Britaniji. U Hrvatskoj još treba zaživjeti u punom sjaju, ali ne sumnjamo da ima svoju budućnost. Jedan od razloga zašto su utrke pasa toliko zanimljive našim igračima je brojnost događaja. Svaki dan se održi nebrojeno raznih utrka, tako da se možete kladiti i provjeriti koji sistemi za klađenje na pse su učinkoviti a koji nisu. Osim toga, klađenje na pse uživo vam omogućuje vrhunsku adrenalinsku zabavu i, ako poznajete sport, odličnu zaradu. Ako znate prepoznati neopravdano visoku kvotu na neke pse ili jednostavno imate dovoljno znanja da predvidite redoslijed prva tri psa u finišu utrke, možete ostvariti astronomske dobitke.

Sistemi za klađenje na pse

Ključna stvar u svakom sistemu za klađenje na pse je informiranost. Kao i kod bilo kojeg drugog sporta, najmanji detalji mogu utjecati na završni rezultat. Klađenje na pse nije lutrija, nego kombinacija znanja, statistike i iskustva.

Rase i godišta pasa

Rasa psa je bitna za klađenje na pse kad au utrci sudjeluju različite vrste pasa. Pošto je to postalo rijetko, godište psa je bitnije. Većina klađenje na pse forum članova smatra da psi svoje najbolje performanse imaju kada su stari između dvije do tri godine. Iskusniji psi, tj. stariji od tri godine, su odličan izbor za maratonske utrke. Dob svakog natjecatelja jedna je od informacija koja se može naći u procesu klađenja.

Kako psi reagiraju kada trče u određenim linijama

Iako su linije za utrke pasa postavljene tako da svi psi imaju jednake šanse, neki psi reagiraju bolje ili gore kada su u određenoj liniji. Zamjena linija u tijeku utrke je dozvoljena, a neki psi trče bolje na unutarnjoj ili vanjskoj strani staze. Zbog toga je praćenje statistike za utrke pasa neizmjerno važno. S druge strane, neke linije imaju statistički veću vjerojatnost da budu pobjedničke, neovisno od psa koji trči. Zvuči malo nelogično, no klađenje je igra na duge staze i svaki podatak je važan.

Vremenski uvjeti na stazi

Slično kao i bolidi u Formuli 1, psi također mogu različito reagirati na meteorološke uvjete na stazi. Težim psima odgovara kišno vrijeme jer su stabilniji. Iskusniji psi će se lakše snaći u nepovoljnim vremenskim uvjetima, dok će oni mlađi lakše podnijeti vrućinu. U Velikoj Britaniji, sve staze za utrke koriste pješčanu podlogu, tako da se staza po kiši može pretvoriti u blatu. Na jakom suncu, ta ista staza postaje tvrda i tada se najčešće obaraju rekordi u brzini utrka.

Ocjene pasa

Prije svake utrke pasa, navode se ocjene sudionika po kojima su smješteni u divizije. Psi mogu imati jednu od četiri različite ocjene:

  • A – označava dobrog trkača
  • D – znači da je taj pas sprinter
  • H – odličan za utrke s preponama
  • S – izvrstan za dulje utrke

Ovisno od vrste utrke, birat ćete psa koji najbolje odgovara utrci na koju se kladite. No prebacivanje iz jedne grupe (ocjene) u drugu je moguće, tako da vodite računa i o tome. Na primjer, najbrži trkači se natječu u D1 diviziji, malo sporiji su u D2 i tako dalje, a psi se mogu uspinjati i padati kroz divizije.

Koliko je vremena prošlo od posljednje utrke određenog psa

Utrke pasa se priređuju prilično često i psima je potreban odmor. Obično se smatra da je tjedan dana odmora zlatno pravilo. Sve ispod toga znači da je pas još uvijek preumoran, a dulji odmor znači da taj isti pas možda nije u formi.

Kako ostvariti profit klađenjem na pse?

Klađenje na pse je sport kao i svaki drugi. Da biste uspjeli, trebate pratiti utrke, poznavati prednosti i nedostatke pasa na koje se kladite, i prije svega, imati strategiju klađenja kako bi ostvarili profit. Naši stručnjaci su posjetili skoro svaki relevantni klađenje na pse forum kako bi saznali kako ljudi najčešće ostvaruju profit. Izdvajamo tri načina:

  1. Klađenje na favorite

Prije svake utrke pogledajte klađenje na pse prognoze i vidite koji je favorit za pobjedu, te se kladite na njega. Ova strategija znači mali povrat ulaganja, ali ako pratite sport, može se isplatiti na dulje staze.

2. Trgovanje kvotama

Za ovaj način ostvarivanja profita vam je uz poznavanje sporta, potrebno i određeno matematičko znanje i registracija na neku od specijaliziranih kladioničarskih burzi koje se klade trgovanjem kvotama. Ne preporučujemo početnicima.

3. Loša procjena kladionice

Poznatije i kao Value Bet, događa se kada kladionica pogrešno procijeni psa u određenoj utrci i ponudi previsoku kvotu za njega. Value Bet se događa rijetko, kao i u svakom sportu, ali pravi igrači ga znaju prepoznati i iskoristiti.

Nude li kladionice bonus za oklade na pse?

Ako ste čitali neki klađenje na pse forum, onda znate koliko su rijetki bonusi koji su vezani isključivo za klađenje na pse. No većina kladionica nudi neku vrstu bonusa koja je iskoristiva za ovu vrstu klađenja. Pogledajmo koji su to bonusi i mogu li se iskoristiti za klađenje na pse.

Bonus dobrodošlice

Bet 365 Bonus DobrodošliceBonus dobrodošlice je bonus koji kladionica daje novim igračima koji su se registrirali putem njene stranice. Postoje razne vrste bonusa dobrodošlice: besplatne oklade, oklada bez rizika, bonus iznos novca koji možete iskoristiti za klađenje i slično. Iako se za većinu ovih bonusa podrazumijeva da se mogu iskoristiti za klađenje na pse, naš savjet je da uvijek pročitate uvjete bonusa kako ne bi došlo do nesporazuma.

Bonus na prvu uplatu

Bonus na prvu uplatu je posebna vrsta bonusa dobrodošlice koji kladionice daju svojim novoregistriranim igračima. Najčešće je to određeni postotak koji vam kladionice poklanjaju za klađenje. Na primjer, bet365 igračima iz Hrvatske daje bonus u iznosu od 100% od prve uplate, do maksimalnih 25 eura. Naš savjet je da uvijek iskoristite bonus dobrodošlice.

My Greyhounds – klađenje na pse

My Greyhounds Bet365My Greyhounds opcija bet365 kladionice vam omogućuje da pratite svoje omiljene pse u svakoj utrci. Jednostavno označite svoje omiljene pse i dodajte ih u vaše virtualno leglo. Ova opcija će pratiti svaku utrku i statistiku vaših odabranih pasa, tako da možete analizirati njihove performanse. Sve klađenje na pse prognoze se oslanjaju na ove statistike, pa savjetujemo da iskoristite ovu opciju bet365 kladionice.

Klаđеnjе na pse: Prednosti i Nedostaci

Klаđеnjе na utrke pasa – Prednosti

  • Velik broj dostupnih događaja za klađenje
  • Ogromne kvote na Trifecta klađenje
  • Neke kladionice nude posebne bonuse isključivo za utrke pasa
  • Ako pogodite redoslijed svih pasa u utrci, vaši dobici su milijunski

Klаđеnjе na utrke pasa – Nedostaci

  • Slaba pokrivenost u domaćim kladionicama
  • Zahtijeva dosta učenja ako se prije niste kladili na ovaj način
  • Klađenje na pse uživo nije podržano u hrvatskim kladionicama

Klađenje na pse forum – što kažu kladioničari

Skoro svaki klađenje na pse forum koji posjećujemo je na engleskom jeziku, što se i podrazumijeva ako znamo koliko je ovaj sport popularan u Velikoj Britaniji. Većinom posjećujemo britanske forume pojedinih kladionica gdje igrači razmjenjuju svoja iskustva i dobitke koji su ostvarili na utrkama pasa. Tu možete vidjeti i najzanimljivija imena pasa. Naime, svi psi koji sudjeluju u utrkama imaju zvučna i zanimljiva imena, kako bi ih ljudi lakše zapamtili. Tako da možete vidjeti kako stoji Gypsy Andy, je li Coco Lilly spremna za utrku i može li College Boy biti bolji od Supasonic Romea. Osim toga, forumi su mjesta gdje ljudi dijele svoje strategije i iskustva o utrkama pasa. Ako još niste član nijednog, preporučujemo da se uključite u aktivnu zajednicu ljubitelja utrka pasa.

Naša iskustva s klаđеnjеm na pse 

Naša iskustva s klаđеnjеm na pseKlađenje na pse je definitivno zanimljiv sport, ali nije svaki član naše ekipe podjednako oduševljen njime. Većina naših stručnjaka se bavi popularnijim sportovima, kao što su nogomet, košarka, hokej i slično. Ipak, pošto je naš tim stručnjaka prilično velik, nekoliko naših recenzenata se specijaliziralo u klađenju na utrke konja i pasa. Upravo zbog toga, imamo uvid u sve važnije svjetske kladionice koje klađenje na pse imaju u ponudi. Još uvijek čekamo da i hrvatske kladionice prepoznaju atraktivnost ovog sporta, tako da vam možemo pružati još više informacija i pokzivati još više dobitnih strategija. Do tada, naša ekipa se nastavlja kladiti na britanskim kladionicama kada je u pitanju klađenje na pse.

Zašto su bet365, Mozzart i 22bet naša preporuka za klаđеnjе na pse 

Zašto su bet365, Mozzart i 22bet naša preporuka za klаđеnjе na pse Spomenuli smo već da utrke pasa i domaće kladionice ne idu zajedno. Zbog toga naša ekipa bira kladionice koje imaju veliku ponudu utrka pasa, a to su bet365 i 22bet. Bet365 je britanska kladionica koja je izgradila svoje ime na utrkama psa i konja, te nudi posebne bonuse upravo za ove vrste oklada. 22bet je najraširenija kladionica na svijetu, s nenadmašnom ponudom sportova među kojom su i klađenje na pse.

Obje ove kladionice nude i velik broj prijenosa utrka uživo, kao i klađenje na pse uživo. Mozzart je dio ovog elitnog društva, iako još uvijek ne nudi ponudu stvarnih utrka pasa. No ova kladionica ima odličnu ponudu virtualnih utrka pasa, kada vam zatreba mali predah od klađenja. Sve tri kladionice nude i odlične bonuse dobrodošlice za hrvatske igrače.

Utrke pasa – kvоtе i tеčаjеvi

Ako ste ikad posjetili neki klađenje na pse forum, možda ste ostali zbunjeni različitim vrstama kvota koje se spominju tamo. Zapravo je prilično jednostavno:

  • Preliminarne kvote (EP) su kvote ponuđene prije zvanične utrke
  • Trenutne kvote (BP) su kvote za utrku u tijeku
  • Početne kvote (SP) su finalne kvote utrke pasa

Kada se kladite koristeći preliminarne ili trenutne kvote, kladite se na psa, ne na brojčanu poziciju. Ako pas ne bude sudjelovao u utrci, vaša oklada se poništava (kvota 1). Kvote na kraju utrke mogu biti različite od onih na početku.

Klađenje na pse – naš zaključak 

Klađenje na pse je polako zaživjelo u navikama hrvatskih igrača. No hrvatske kladionice imaju više nego skromnu ponudu za ovaj sport i većina igrača je prinuđena kladiti se u inozemnim kladionicama. Pravi poznavatelji utrka pasa će uvijek izabrati neku od britanskih kladionica specijaliziranih za utrke pasa i konja, kao što je bet365. Dok naši igrači čekaju da hrvatske kladionice poboljšaju svoju ponudu uvođenjem utrka na pse, uvijek mogu prekratiti vrijeme virtualnim utrkama pasa, koje većina kladionica nudi.

Klađenje na pse zaključak 

Često postavljana pitanja oko klađenja na pse

Da li su utrke psa legalne?

Koje su najbolje sportske kladionice za klađenje na pse?

Postoje li klađenje na pse prognoze?

Kako funkcionira na pse klađenje uživo?

Što je klađenje na pse uživo?

Kako mogu zaraditi od klađenja na pse?

Koji su najbolji savjeti za klađenje na pse?

O autoru Ivan Pajic PRO INVESTOR