Kladionica.com

Betfair kladionica iskustva 2022: Test: Je li Betfair zakonit ili je prevara?

Kladionice određuju visinu kvota i tu mi ništa ne možemo učiniti? Pogrešno! Ovo je članak o Betfair kladionici i burzi kvota. Ako ne znate što je burza kvota, ne brinite, objasnit ćemo vam. Osim toga, naš članak će vam ponuditi odgovore na najčešća pitanja. Recimo, ima li Betfair kladionica txt (teletekst), koliki su bonusi dobrodošlice i isplati li se kladiti tamo. 

Betfair Kladionica

Naravno, opisat ćemo i naša Betfair iskustva. Naša ekipa ima aktivne račune u većini respektabilnih kladionica. Na kraju vodiča ćete imati dovoljno informacija da odlučite želite li i vi biti dio obitelji Betfair kladionica, ili ipak postoje neki bolji izbori za vaše vrijeme i novac.

Najbolje online kladionice u Hrvatskoj

10 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po
868 BONUSA ISKORIŠTENO

30 USD bonusa za registraciju

 • Najbrže rastuća kriptovaluta
 • 30 USD bonusa za registraciju
 • Održivi oblik nagradnih igara
9.8
Kopiert

100 % Bonus do 3300 HRK

 • Bonus dobrošlice
 • Bonus do 300 HRK
 • Dostupan veliki broj sportova
9.1

Kredit za kladjenje do 760 HRK

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

100% bonus dobrodošlice do 160 HRK

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

100% do 1500HRK

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

200% do 3500 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Izvrsna aplikacija
 • Klađenje, Casino, Loto, Virtuali i više

Bonus Dobrodošlice do 75 HRK

 • Odličan bonus dobrodošlice
 • Licencirana kladionica
 • Konstantne promocije za stalne korisnike
9

200% bonusa do maksimalno 760 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Brza isplata
 • Široka ponuda sportova i igara
9.1

100% Bonus do 1140 HRK

 • 10% Bonusa na kripto plaćanja
 • 150% Bonus dobrodošlice
 • +40 sportova
9.0

Bonus dobrodošlice do 130 HRK

 • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
 • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
 • Bonus na uplatu
8.7

Što je Betfair kladionica i jе li Betfair lеgаlnа klаdiоniса u Hrvаtskоj?

Što je Betfair?

Kladionica Betfair je britanska kladionica i burza kvota, osnovana 2000. Ima sjedišta u Londonu i Dublinu te preko 4 milijuna registriranih korisnika. Ispočetka zamišljena isključivo kao burza kvota, kladionicu je otvorila tek 2012. Već 2001, Betfair kl se spojila sa svojim konkurentom, burzom Flutter. Godine 2016, Betfair kladionica se spojila s Paddy Power kladionicom, a danas je u vlasništvu Flutter Entertainment kompanije. Kompanija ima dozvole za klađenje od Malta Gaming Authority i UK Gambling Commission, te velik broj pojedinačnih dozvola za određene države. Hrvatska nije među njima.

Betfair kladionica

Burza kvota

Betfair-kladionica je trenutno najveća burza kvota na svijetu. Da pojednostavimo, Betfair kladionica ima svoju burzu, gdje registrirani igrači mogu igrati jedni protiv drugih i kladiti se hoće li se neki događaj dogoditi ili neće. Ova opcija je odlična za iskusnije igrače koji ovim putem mogu dobiti puno veće kvote od onih koje im kladionica nudi. Kladionica Betfair uzima 5% od svakog dobitka na burzi, tako da je stalno u plusu. Doduše, igračima iz Hrvatske uzima 7%, što je još jedan vid ograničavanja koji ne volimo. Burza kvota je odlična stvar ako ste iskusan igrač. Jednostavno se prijavite i igrajte protiv drugih igrača, te pratite promjene koje Betfair kladionica rezultati uživo donose. Početnicima ne savjetujemo ovaj vid igre.

Je li Betfair legalan u Hrvatskoj?

Godine 2019. je krenuo veliki lov na inozemne kladionice od strane Porezne uprave Republike Hrvatske. Betfair kl se našla na popisu blokiranih kladionica te joj je nemoguće pristupiti putem izravnog linka, kao ni popularnih mirror linkova. Ako se želite kladiti u ovoj kladionici, bit će vam potreban kvalitetan VPN koji će vam dati britansku IP adresu. Besplatni VPN-ovi neće vam poslužiti, jer se nećete moći registrirati ni uplatiti listić. Ovo je zasigurno razočaravajući faktor što se tiče Betfair iskustva. 

Kako se registrirati na Betfair kladionicu 

Korak 1: Posjetite sportsku kladionicu Betfair 

Kao što smo rekli, bez kvalitetnog VPN-a, sportska kladionica Betfair vam neće biti dostupna. Upalite VPN, podesite lokaciju negdje u Velikoj Britaniji i idite na web stranicu kladionice.

Betfair kladionica korak 1 registracije

Korak 2: Registrirajte se

U gornjem desnom kutu ćete vidjeti gumb Join In. Iako sučelje nije dostupno na hrvatskom jeziku, obrazac je jednostavan. Popunite svoje osnovne podatke i izaberite valutu u kojoj se želite kladiti. Naša preporuka je da izaberete EUR.

Betfair kladionica korak 2 registracije

Korak 3: Uplata na račun

Vaša prva Betfair kladionica uplata na račun će morati malo pričekati dok ne verificirate svoje podatke. Proces je jednostavan ali prilično spor. Naime, morat ćete kladionici poslati presliku svog osobnog dokumenta, zajedno s nekim računom koji dolazi na vaše ime i adresu (struja, voda, internet). Nakon što dobijete potvrdan odgovor od kladionice, moguća je Betfair kladionica uplata na račun te nastavak klađenja.

Betfair Kladionica Bonus Ponuda za nove igrače

Betfair kladionica bonus postoji, ali ne za igrače iz Hrvatske. Naime, Betfair kladionica bonus je dostupan igračima iz Velike Britanije i Irske. Također, neki drugi bonusi su dostupni samo igračima izvan EU, što je pomalo čudna praksa. Rijetko kad viđamo da igrači iz Betfair BiH kladionica imaju pravo na neki bonus, dok igrači iz Hrvatske nemaju. No što je, tu je. 

Nepostojanje Betfair kladionica bonus ponude za igrače iz Hrvatske i ostatka regije je ozbiljan minus a činjenica da se kladionica nalazi u Britaniji nije nikakvo opravdanje. Naime, i bet365 posluje iz Velike Britanije, ali igrači iz Hrvatske imaju pravo na bonus tamo. 

Betfair kladionica bonus za nove igrače

Betfair kladionica uplata na račun – Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе

Kada je u pitanju vaša Betfair kladionica uplata na račun, postoje određeni problemi. Naime, pošto Velika Britanija nije dio Europske Unije, naši igrači bi se mogli susresti s nepredviđenim poteškoćama. Recimo, igrači Betfair BiH kladionica, kao i oni iz Hrvatske i ostatka regije, ne mogu koristiti Mastercard kartice za isplatu. Također, kladionica Betfair ima pravilo da metode uplate i isplate trebaju biti iste, tako da si možete zakomplicirati život ako pokušate koristiti dvije različite metode. 

S druge strane, Betfair-kladionica nudi mogućnost korištenja najpopularnijih e-novčanika i sustava plaćanja, kao što su Neteller, Skrill, Paypal, Web Money, Paysafecard i Rapid Transfer. Također, sve kartice su prikladne za uplatu i isplatu, osim Maestro kartica, očito. Minimalna Betfair kladionica uplata na račun je od pet do deset funti, ovisno od željene metode. Naša preporuka je da koristite Skrill, kao najjednostavniju i najbržu metodu.

Za kladionicu s 4 milijuna korisnika, neobično je što Betfair kl ne nudi opcije uplate i isplate putem kriptovaluta. Znamo da su britanske kladionice malo konzervativnije po tom pitanju, ali 22bet je odličan primjer kako korištenje kriptovaluta može privući nove igrače zbog jednostavnosti, brzine i anonimnosti.

Betfair Kladionica metode uplate i isplate

Betfair Kladionica ponuda za klаđеnjе

Nogomet Klаđеnjе

Betfair Klađenje nogometklađenje na nogomet je možda i najbolji dio Betfair iskustva. Marža kladionice je oko 5% a razrada je više nego dobra. Osim standardnih klađenja na pobjedu, strijelca i slično, Betfair nudi i neke zanimljivije opcije. Tako da se možete kladiti na broj udaraca iz kuta ili broj žutih kartona u idućih 5 minuta. Velik broj liga je ponuđen, ali navigacija je užasno odrađena, tako da ćete morati dosta klikati dok ne nađete vaš željeni par. Slabiji parovi imaju minimalnu razradu. Betfair kladionica rezultati uživo za nogomet su visoko precizni, te je svaka promjena odmah zabilježena, pogotovo ako se kladite uživo.

Košarka Klаđеnjе

Betfair Košarka KlаđеnjеIgrače iz Betfair BiH kladionica će zasmetati činjenica da BiH košarkaška liga nije podržana ovdje, iako je dostupno dosta egzotičnih liga. Marže na najjače NBA parove su oko 5%, no čim pređete na manje poznate lige, marža kladionice raste a broj razrada drastično opada. Ponudom dominira NBA i Euroliga, ali vidi se da je košarka pomalo sporedan sport za ovu kladionicu. Klađenje uživo na košarku vas može iznenaditi odličnim kvotama, ako obratite pažnju.

Futsal Klаđеnjе

Betfair futsal KlаđеnjеBetfair kladionica ponuda klađenja na futsal ne postoji i to je veliki minus našeg Betfair iskustva. Neshvatljivo nam je da ovakav gigant nema futsal u svojoj ponudi, dok ga puno manje kladionice imaju. Futsal je sport kojem ubrzano raste popularnost, prvenstveno zbog atraktivnosti, i nadamo se da ćemo ga u skorije vrijeme naći u ponudi ove kladionice.

Hokej Klаđеnjе

Betfair Hokej KlаđеnjеSve glavne hokejaške lige su pokrivene, ali nedostaje širina ponude. Recimo, kazahstanska liga uopće nije dostupna, kao ni neke europske niže lige. Kvote na hokej su na razini industrijskog standarda, s maržom od oko 9% na popularnijim NHL i KHL parovima. Vidi se da Betfair nema fokus na hokej, tako da ćete morati tražiti drugu kladionicu ako ste fan ovog sporta.

Rukomet Klаđеnjе

Betfair Rukomet KlаđеnjеBroj rukometnih liga koje Betfair pokriva stvarno nije veličanstven, kao ni ponuda razrada za njih. Naime, osim klađenja na pobjedu, najčešće je dostupan samo hendikep, razlika golova i zbroj golova. Nedovoljno za ljubitelje rukometa, ali ovaj sport jednostavno nije popularan u Velikoj Britaniji, odakle dolazi većina korisnika Betfair kladionica. Marža kladionice je oko 8% za poznatije parove, ali izrazito viša za manje poznate lige.

Odbojka Klаđеnjе

Betfair Odbojka klađenjeU ponudi klađenja za odbojku je 17 liga – 15 europskih te argentinska i brazilska. Razrada je osnovna: pobjeda, hendikep poena, zbroj poena, pobjednik prvog seta i točan rezultat setova. Kvote također nisu obećavajuće, s marginom od 9% čak i na poznatija natjecanja.

Ragbi Klаđеnjе

Betfair klađenje na ragbiBetfair kladionica ponuda klađenja na ragbi je prilično osnovna, a jedino što se ističe je veliki izbor klađenja na hendikep. Ako ponudi ragbija pribrojimo i američki nogomet te Aussie Rules, dobit ćemo širu ponudu, ali ne pretjerano. Čak i na parovima NFL lige, razrada je prilično osnovna, a dobra vijest je da je margina ovdje 4-5%, što je prilično dobro i pruža našim igračima mogućnost odlične zarade.

Tenis Klаđеnjе

Betfair Tennis klađenjePonuda tenisa je standardno dobra u svim kladionicama, a Betfair nije izuzetak. U ponudi imate i challenger u Zadru ili Bielu, rame uz rame s Grand Slam turnirima. Marža kladionice na tenis je 5-7%, ali je razrada prilično prosječna. Doduše, kladionica svaki dan nudi nekoliko pojačanih kvota na tenis, kao i specijalnih ponuda, tako da tu možete tražiti svoju šansu. Betfair kladionica rezultati uživo na tenis bi još više pomogli, ali ih kladionica nažalost ne nudi.

Snooker Klаđеnjе

Betfair Snooker klađenjePonuda na snooker je također prilično bazična, što nas čudi s obzirom na popularnost sporta u Velikoj Britaniji. Možete se kladiti na pobjednike ili poziciju koju će igrač zauzeti na turniru. Ovaj sport jednostavno nema toliko velik broj turnira, tako da Betfair kladionica ponuda često bude nepostojeća ako neki turnir nije u tijeku.

Klаđеnjе na ostale sportove

Betfair Klаđеnjе na ostale sportoveBetfair kladionica ponuda osnovnih sportova nije bogata, tako da je i klađenje na ostale sportove ograničeno. Možemo izdvojiti klađenje na utrke konja i pasa, te golf i galske sportove. Ti sportovi su većinom praćeni od strane igrača iz Velike Britanije i Irske, a ostatak svijeta ne dijeli tu ljubav prema njima. Jedna stvar koja nas je oduševila su takozvane specijalne oklade. Možete se kladiti na dodjelu Oscara, Euroviziju, britanski Ples sa zvijezdama ili koji će film ostvariti najveću zaradu u tekućoj godini. Možemo spomenuti i klađenje na svjetske političke događaje, kao i osnovne eSports turnire. 

Ostale Ponude sportske kladionice Betfair

Betfair Kladionica Casino

Betfair Kladionica CasinoPrvim klikom na Casino vidjet ćete Betfair kladionica bonus odjeljak za casino igrače. Promocije su prilično skromne a bonusa dobrodošlice nema. Zanimljivo je da čak i hrvatske kladionice nude casino bonuse dobrodošlice, da ne spominjemo Mozzart bonus od 300 eura za casino igrače, ali sportska kladionica Betfair ga nije ponudila. Ponuda igara je prilično uobičajena: slotovi, Blackjack, rulet, Baccarat i hrpa verzija pokera i kola sreće. Od ostalih igara, tu je i Craps, Dragon Tiger, Andar Bahar i Sic-Bo.

Betfair Kladionica Bingo

Betfair Kladionica BingoBetfair kladionica bingo ponuda je začuđujuće bogata, no nije standardna. Naime, klasični virtualni bingo ovdje nećete naći. Betfair kladionica bingo je verzija standardnog binga, gdje kupujete predefinirane listiće i pratite izvlačenje. Tu je i Slingo, neobičan spoj slotova i binga. Cijena listića počinje od jednog eurocenta pa naviše, tako da se možete zabaviti bez puno utjecaja na vaš budžet.

Betfair Kladionica Loto

Betfair Kladionica LotoPostoji zanimljiv razlog zašto Betfair kladionica nema loto. Naime, svaka lutrija je bazirana na zakonu vjerojatnosti, to jest fiksnim šansama da se neka kuglica izvuče ili ne izvuče. Ali pošto je Betfair burza koja vjeruje u razmjenu kvota, nisu vidjeli logike u postavljanju loto igara. To nam je malo neobično, pošto je Betfair kladionica bingo i dalje u ponudi, a princip igara je prilično sličan. 

Betfair kladionica Klаđеnjе uživо

Betfair kladionica Klаđеnjе uživоKlađenje uživo je bolniji dio Betfair iskustva. Naime, sučelje je toliko staromodno i nepregledno da iskreno ne znamo kako se itko može kladiti ovdje. Iako kvote nisu loše, nepreglednost sučelja i nedostatak bolje razrade su razlog da užitak klađenja uživo potražite u nekoj drugoj kladionici. Naša najbolja preporuka za to je Mozzart, kladionica koja ima pregledno sučelje, odlične kvote i podržava hrvatski jezik.

Betfair kladionica livе strеаming

Betfair kladionica livе strеаmingLive streaming je korektan i kvaliteta slike je na visini zadatka. Da biste uživali u njemu, morate dovršiti vašu registraciju i pobrinuti se da je vaša Betfair kladionica uplata na račun izvršena. Zbog različitih pravila prijenosa, neke utrke pasa i konja nisu dostupne, kao i neke nogometne utakmice, ali to je uobičajena praksa u svim kladionicama. Ako volite dobar live streaming ugođaj, prijavite se na bet365 kladionicu. Njihova kvaliteta slike i zvuka je neprikosnovena, čak i na mobilnoj verziji, a možete pratiti i više utakmica istovremeno.

Nudi li Betfair Bonus oklade postojećim korisnicima?

Betfair kladionica ima stalnu ponudu bonus oklada. Nažalost, većina ih nije dostupna našim igračima i to je dio koji nam smeta. Kladionica koja to radi ne može dobiti našu najveću ocjenu, ma koliko god neke druge pogodnosti bile privlačne.

Pogledajmo neke od bonus oklada koje Betfair sportska kladionica nudi svojim igračima:

 • My odds boost – veće kvote na utrke konja i pasa
 • Odds boost za nogomet – veće kvote na nogomet, bude prikazan desno od standardne ponude
 • Refer and Earn – za svakog prijatelja koji se registrira, dobit ćete 10 funta na vaš račun
 • Povremene besplatne oklade

Moramo reći da ponuda bonus oklada nije dio Betfair iskustva koji nas je oduševio. Pogotovo jer nijedna od ovih bonus oklada nije dostupna za igrače izvan Velike Britanije i Irske.

Betfair Kladionica bonus za postojeće igračee

Izrada sроrtskog listića na Betfairu

Kada je u pitanju izrada listića, Betfair sportska kladionica se drži provjerenog recepta. Kliknete na željenu kvotu i s desne strane se pojavi prozorčić s vašim listićem. Ovaj put, jednostavnost je prednost za igrače. Nema nikakvih dodatnih opcija ni nepotrebnog odvlačenja pažnje. Naziv para, kvota i mogući dobitak. To je sve što treba većini igrača.

Рrоvjеrа sроrtskоg listićа uživо

Ako želite provjeriti svoj listić uživo, morat ćete otići na svoj profil i naći listić koji ste odigrali. Klasična provjera listića putem koda ne postoji, kao ni Betfair kladionica txt. Iskreno, Betfair kladionica plaća danak pomalo zbrkanom sučelju, tako da je većinu opcija teško naći. Vaša povijest klađenja ostaje očuvana na Betfair sportska kladionica portalu do 3 mjeseca.

Betfair kladionica rezultati uživo

Betfair kladionica rezultati uživo također ne postoje, barem u onom formatu na koji smo navikli. Naime, Betfair kladionica nije smatrala shodno dodijeliti određeni dio stranice rezultatima. Ako odete na odjeljak za klađenje uživo, primijetit ćete prozorčić koji prikazuje zadnje promjene na utakmicama koje su popraćene uživo. Da barem postoji Betfair kladionica txt, bili bi zadovoljniji. Ovako, ako vas zanimaju Betfair kladionica rezultati uživo, morat ćete pronaći neki drugi način, kao što je LiveScore ili Sofascore.

Betfair kladionica rezultati uživo

Betfair Kladionica Prednosti i Nedostaci

Betfair Kladionica Prednosti

 • Najbolja burza kvota na svijetu
 • Odlične kvote za nogomet i utrke konja
 • Renomirana britanska kladionica
 • Dostupna igračima iz regije

Betfair Kladionica Nedostaci

 • Korištenje plaćenog VPN-a je obavezno
 • Nema bonusa za igrače iz Hrvatske
 • Ograničena ponuda sportskih događaja
 • Zastarjelo sučelje
 • Spor proces verifikacije

Ostali Betfair kladionica bonusi i ponude

Betfair-kladionica nudi određen broj promocija svojim igračima. Promocije se kreću od cashback ponuda do besplatnih oklada. Također su i regionalno uvjetovane i većinom nisu dostupne igračima iz Hrvatske, kao ni igračima Betfair BiH kladionica. 

Naša ekipa ne voli kladionice koje ovo rade. Ponuda bi trebala biti ista za sve igrače, pogotovo ponuda bonusa i promocija. Smatramo da je uvjetovanje bonusa geografskom regijom nešto što tjera igrače. Betfair-kladionica bi mogla naučiti par stvari od 22bet kladionice, koja je najveća europska kladionica i najrasprostranjenija kladionica na svijetu. 22bet svoj uspjeh duguje tome što je otvorena za sve igrače, bez obzira na regiju

Ostali Betfair kladionica bonusi i ponude

Naša iskustva na Betfair kladionici

Betfair kladionica je najveća burza kvota na svijetu i samim time mjesto na kojem naša ekipa ima otvoren profil. Što se tiče burze kvota, nemamo zamjerke i to je vrhunac Betfair iskustva. Kvote tamo su odlične, i dobar dio naših profesionalnih igrača većinu svog prihoda ostvaruje na Betfair kl burzi. Činjenica da Betfair kladionica txt ne postoji je zanemariva, pošto skoro nijedna kladionica danas više nema teletekst.

Sada kreće drugi dio Betfair iskustva. Sučelje je jedno od najgorih koje smo vidjeli u industriji i neshvatljivo nam je kako ovako velika kladionica to sebi dopušta. Neke od poveznica ne rade, Betfair kladionica rezultati uživo ne postoje, a Betfair kladionica bingo nije onaj na koji su naši igrači navikli. Kvote također nisu pretjerano visoke a ponuda događaja se vrti oko industrijskog prosjeka. Također, Betfair kl je sklona blokiranju i ograničavanju igrača koji ostvare veće dobitke.

Zašto se pridružiti Sportskoj kladionici Betfair

Ako želite sudjelovati na burzi kvota i kladiti se protiv drugih igrača, sportska kladionica Betfair je najbolje mjesto. Naši igrači to znaju, pa im ni korištenje VPN-a ne predstavlja problem. Betfair sportska kladionica je i ugledno britansko ime koje nema skandale vezane za poslovanje, tako da nećete imati problema s uplatom i isplatom. 

No nemojte zaboraviti da je kladionica Betfair prvo burza, pa tek onda kladionica. Dok su mogućnosti burze uistinu vrhunske, mogli biste se razočarati kada vidite da nedostaju neke od osnovnih funkcija kladionice. Naš savjet je da se registrirate na bet365. To je također britanska kladionica, jedna od najvećih na svijetu, ali usmjerena isključivo na klađenje, dok su ostale opcije sporedne. 

Zašto se pridružiti Sportskoj kladionici Betfair

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporučena alternativa u usporedbi s Betfairom

Pošto su bet365, Mozzart i 22bet na samom vrhu industrije, smatramo da usporedba čak nije ni poštena. Sportska kladionica Betfair ima selektivan pristup svojim igračima, te čak i neke domaće kladionice izgledaju odlično u usporedbi s njom. Najgori dio Betfair iskustva je činjenica da naši igrači iz Hrvatske, kao ni igrači Betfair BiH kladionica, nemaju pravo na Betfair kladionica bonus dobrodošlice. 

Bet365, Mozzart i 22bet nemaju ništa protiv domaćih igrača, te im je svaki bonus dostupan. Štoviše, 22bet i Mozzart imaju i sučelje na jezicima regije. Sve tri kladionice nude i puno bolje kvote te više načina za uplatu i isplatu. Da ne zaboravimo, Betfair kladionica bingo je vrlo neobičan i pokupio je dosta negativnih recenzija od strane naših igrača iz regije.

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporučena alternativa u usporedbi s Betfairom

Sportska Kladionica Betfair kvоtе i tеčаjеvi

Betfair kladionica ima manje kvote nego burza, što je i logično jer je burza glavni izvor prihoda kompanije. Visinom kvota na kladionici nismo zadovoljni, jer smatramo da naši igrači zaslužuju više, pogotovo nakon silnih ograničenja koje nameće Betfair sportska kladionica. Visina kvota na burzi zavisi od trenutnog stanja burze, ali je uvijek puno bolja nego na kladionici. Ako promatramo samo dio s kladionicom, kvote koje nudi sportska kladionica Betfair su negdje na industrijskom prosjeku. Najbolje ćete proći ako se kladite na nogomet i utrke konja, dva sporta koja su u fokusu ove kladionice. Klađenje na hokej i tenis vas također neće razočarati, ali neće ni oduševiti. 

Ako se kladite na burzi, uživat ćete u puno većim kvotama, ali nemojte zaboraviti da Betfair sportska kladionica našim igračima iz Hrvatske uzima 7% provizije po dobitku.

Betfair kladionice naš zaključak 

Ako tražite burzu kvota, kladionica Betfair je najbolji izbor na svijetu. Naši iskusni igrači koji se klade na burzi znaju o čemu pričamo, jer kvote na burzi mogu biti i do 20% veće nego na standardnoj kladionici. Čak i činjenica da sportska kladionica Betfair uzima proviziju na burzi ne mijenja činjenicu da ne postoji bolja alternativa. No ako želite klasičnu kladionicu za sportsko klađenje te casino i loto igre, smatramo da postoje puno bolji izbori.

zaključak

Često postavljana pitanja oko sportske kladionice Betfair:

Kаkо mоgu uрlаtiti nоvас nа svоj Betfair rаčun?

Postoji li Betfair besplatna oklada u igri?

Nudi li Betfair kladionica oklade na konjske utrke?

Kvalificiraju li se svi načini plaćanja za Betfair kladionica besplatne oklade?

Nudi li Betfair kladionica promocije za postojeće klijente?

Ima li Betfair kladionica teletext?

Nudi li Betfair kladionica bingo?

Postoji li Betfair Kladionica APP?

Kаkо mоgu isрlаtiti nоvас s Betfair rаčunа?

O autoru Ivan Pajic PRO INVESTOR