Kladionica.com
pashabet girişPorn

Bonus na depozit u BiH: Bonus na depozit pregled i iskustva

Bonus na depozit u online kladionicama Bosne i Hercegovine sretaćete daleko češće od bonus bez depozita. Kao što vam je sigurno jasno, online klađenje je izuzetno razvijena i konkurentna kategorija kad govorimo o tržištu klađenja. Kako bi se operateri tržišta Bosne i Hercegovine izdvojili iz te, kao što smo već naveli, ogromne konkurencije moraju se služiti različitim metodama.

Jedna od tih metoda je i bonus na depozit. Besplatan bonus na depozit je sjajna prilika za igrače da ostvare profit ukoliko ulože određeni iznos svog novca. Svaki kladionica bonus na depozit sa sobom nosi određene uslove koji se moraju ispuniti kako bi se ovaj bonus mogao konzumirati, ali je i postojanje ovakvih bonus veliki plus jedne online kladionice. Zbog toga i razlika koja čini odličnog operatera od osrednjeg neretko leži baš u ovoj sekciji koju najčešće svi operateri oslovljavaju kao “Bonusi i promocije”.

Ukoliko nemate puno iskustva sa online klađenjem i niste se susretali sa besplatnim bonusom na depozit, na našim stranicama i u ovom tekstu ćete pronaći sve potrebne informacije.

Besplatni bonus na depozit je atrakcija koja je uvršćena u promotivne ponude renomiranih i uticajnih operatera. Za vas smo pripremili tabelu najboljih operatera na tržištu Bosne i Hercegovine kada je reč o bonusu na depozit u 2024. godini i sigurni smo da će vam olakšati posao u potrazi za idealnim operaterom po vašim kriterijumima.

bonus na depozit bih

Najbolji pružatelji bonusa na depozit u Bosni i Hercegovini

8 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po
929 BONUSA ISKORIŠTENO

30 USD bonusa za registraciju

 • Najbrže rastuća kriptovaluta
 • 30 USD bonusa za registraciju
 • Održivi oblik nagradnih igara
9.8
Kopiert

Bonus dobrodošlice do 30 KM

 • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
 • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
 • Bonus na uplatu
8.7

100% bonus dobrodošlice do 40 KM

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

100% do 400KM

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

Veliki izbor sportova

 • Brza uplata
 • Brza isplata
 • Klađenje uživo

100% Bonus do 295 KM

 • 10% Bonusa na kripto plaćanja
 • 150% Bonus dobrodošlice
 • +40 sportova
9.0

100% do 195KM Bonus Dobrodošlice

 • +50 Izbora Sportova
 • Kazino uživo
 • E-Sport Ponuda
8.5

200% bonusa do maksimalno 200 KM

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Brza isplata
 • Široka ponuda sportova i igara
9.1

Dobijte bonus na depozit – kako to funkcionira?

Bonus na depozit kladionica je zapravo bonus koji je namenjen novim korisnicima koji se registruju i uplate depozit na svoje klađenje kod dotičnog operatera. Besplatan bonus na depozit nije u svakoj online kladionici isti. Najčešći slučaj je da online kladionice nude besplatan bonus na depozit samo na prvu uplatu. Ali to nije uvek slučaj.

Naime, postoje i online operateri koji vam ovaj kladionica bonus na depozit daju i na tri i više uplata što može biti idealna prilika za vas da ostvarite profit kod izabranog operatera.

Da bismo vam besplatan bonus na depozit približili daćemo vam konkretan primer kako to izgleda u Meridianbet kladionici i odnosi se na prve tri uplate.

 • Prva uplata 100% i 50 besplatnih spinova: Stvar je vrlo jednostavna, jer sve što treba da uradite kako bi dobili ovaj poklon jeste da uplatite minimalno 10 KM na vaš Meridianbet nalog i da “otključate” bonus 200 odsto.  Nakon što ste iskoristili depozit u roku od 72 sata, potrebno je da se javite Korisničkom servisu, koji će vam aktivirati 100 odsto bonusa i 50 besplatnih spinova.
 • Druga uplata 60% bonus i 30 besplatnih spinova: Kod uplate drugog depozita čeka vas 60 odsto bonusa i dodatnih 30 poklon spinova. Procedura je ista: minimalna uplata 10 KM, koje je potrebno iskoristiti u roku od tri dana, nakon čega kontaktirate Meridianov Korisnički servis i bonus i spinovi su vaši.
 • Treća uplata 40% bonusa i 20 besplatnih spinova: Kod uplate trećeg depozita, Meridian vam poklanja 40 odsto bonusa od iznosa depozita i 20 besplatnih spinova. Nakon što ste ispunili pravila promocije, javite se Korisničkom servisu i poklon vas ubrzo čeka na vašem nalogu. Izaberite omiljeni način uplate i iskoristi ovu fantastičnu priliku koju vam nudi Meridianbet kladionica.

Besplatna oklada plus dodatno bonus na depozit s najboljim pružateljem usluga, slijedite upute:

Kad jednom uzmete bonus na depozit kladionica, da biste tu početničku sreću iskoristili morate se truditi da uz poštovanje svih uslova korišćenja koji idu uz svaki bonus, uvek budite svesni da vam je cilj da ostanete na nuli sa svojim opkladama jer ćete biti u prednosti u odnosu na operatera.

Kada govorimo o klađenju i polaganju opklada sa novcem koji ste dobili od besplatnih bonus na depozit sredstava, da biste što bolje iskoristili taj novac poslušajte nekoliko saveta. Iako sve zavisi od uslova korišćenja određenog besplatnog bonusa na depozit, neka pravila uvek morate poštovati.

Ravnomjerno rasporedite ulog i nikada nemojte previše rizikovati, u skladu s vremenskim rokom koji imate za isplatu zarade. Uvek igrajte one kvote koje se isplate, od 1.70 na više, osim ako su uslovi bonus takvi da od vas zahtevaju više sportskih događaja koje morate staviti na tiket pa u tom slučaju kvote malo umanjite. Koristite sve opcije odnosno markete za klađenje koji su vam dozvoljeni pravilima uslova korišćenja bonusa pri čemu mislimo i na uživo klađenje ukoliko su takve opklade dozvoljene kod datog besplatnog bonusa.

Konačno, nemojte balansirati sa nepoznatim već se držite sporta u  koji se najbolje razumijete, odnosno igrača i timova koji su vam najpoznatiji. Igrajte strpljivo, racionalno i  držite se strategije za koju smatrate da će vam doneti najbolji profit i uvek vodite računa o uslovima korišćenja jer bonus na depozit bez uslova nećete pronaći.

Ukoliko ranije niste imali priliku da položite opkladu u online kladionici, u narednim redovima ćemo vas sprovesti kroz tu jednostavnu i nimalo komplikovanu proceduru.

Registracija

Registracija bonus na depozit

Kada se nađete na početnoj stranici online kladionice potražite polje označeno kao “Registracija” i nakon otvaranja istog pristupite popunjavanju svih podataka koji su neophodni da bi registracija bila kompletna. Uvek koristimo priliku da napomenemo da je klađenje maloljetnim licima kažnjivo zakonom.

Polog

Bonus na depozit polog

Nakon što ste uspešno registrovani a pre nego počnete sa popunjavanjem tiketa i položite opkladu za vaše klađenje, neophodno je da uplatite novac na svoj korisnički račun. U zavisnosti od sportske kladionice koju ste odabrali, ovu transakciju možete učiniti na nekoliko načina koji uključuju odlazak u poslovnicu, uplatu putem platnih kartica, uplatu posredstvom elektronskih novčanika, dok neke svetske kladionice ovaj vid uplate nude i u kripto valutama. Svakako će vam u svakoj online kladionici na raspolaganju biti bar dve opcije za klađenje odnosno uplatu depozita.

Napravite besplatnu okladu na depozit

Napravite besplatnu okladu na depozit

U zavisnosti od visine prvog depozita zavisiće i visina besplatne bonus oklade na depozit. Uvek postoje limiti koje morate ispuniti pri uplati svog prvog depozita i oni se razlikuju od operatera do operatera i shodno toj visini zavisiće i visina besplatne oklade koju možete ostvariti kod izabranog operatera. Besplatna oklada na depozit je u suštini iznos koji online kladionica dodaje na vaš račun, a sa tim novcem možete da se kladite samo na određenje kategorije. Razlika između besplatne opklade i običnog klađenja je ako tiket nije dobitan vi ne gubite ništa, a kada je dobitan vaša zarada je ulog + dobitak, dok kod “Free bet” dobijate samo dobitak.

Uvjeti bonusa na depozit – Postoje li uvjeti oko bonusa na depozit

Uvjeti bonusa na depozit

Uslovi korišćenja bonusa na depozit uvek postoje i oni se moraju poštovati ukoliko mislite da podignete svoj eventualni profit.  Ovi uslovi se razlikuju od operatera do operatera i morate ih dobro proučiti pre korišćenja određenog besplatnog bonusa na depozit. Iako se uslovi kao što smo već pomenuli razlikuju u online kladionicama, ipak postoje neki zajednički činioci za sve operatere pri korišćenju kladionica bonusa na depozit.

 • Minimalni depozit: Minimalni depozit baš kao što mu i sam naziv govori pretstavlja uslov gde je limitiran iznos depozita koji možete uplatiti na vaš korisnički račun. Ovaj iznos je u svakoj online kladionici drugačiji ali računajte na to da nema online kladionice u kojoj ovaj iznos nije limitiran. Nekada se i sam iznos razlikuje u odnosu na metod uplate na koji se odlučite zato je uvek najbolje ovakve informacije proveriti direktno na stranicama kladionice koja vas interesuje.
 • Ograničeno promotivno razdoblje: Ograničeno promotivno razdoblje je još jedan zajednički činitelj o čijem trajanju podatke nalazimo na sajtu ili mobilnoj aplikaciji online kladionice koja nas zanima. Ova razdoblja mogu biti vezana za vremenski limit u smislu nedelje, meseca ili nekog promo perioda a mogu biti i u vezi sa trajanjem određenog događaja, turnira ili prvenstva.
 • Vrijedi samo za određene turnire: Postoje i određeni kladionica besplatni bonusi na depozit ali i druge promocije koje su validne samo dok je u toku određeni turnir.Tada može biti i više marketa u igri kao kada je recimo u pitanju Svetsko ili Evropsko prvenstvo u fudbalu. Ovakve promocije nisu česta pojava ali svakako su prisutne u ponudi operatera i na njih možete naići i iskoristiti ih samo ukoliko se kladite na određeni turnir u toj online kladionici koja ovakvu promociju nudi.

Koje vrste bonusa na depozit postoje?

Vrste bonusa na depozit

Postoje različiti bonusi na depozit koje nalazimo u ponudi kladionica bonus na depozit, zato ćemo vam sada navesti one koje najčešće možete sresti kod operatera koji su ugledni i respektabilni u Bosni i Hercegovini. Uvek imajte na umu da ne postoji bonus na depozit kladionica bez uslova. 

Novčani bonusi

Da biste mogli da koristite novčani bonus koji ste osvojili potrebno je da ispratite i ispunite sve uslove korišćenja besplatnog bonusa na depozit koje je određeni operater propisao a ta pravila se uvek tiču visine depozita, visine kvota, broja krugova koje morate odigrati ili broja parova odnosno događaja koje morate imati na svo tiketu. Zbog toga je neophodo da uvek dobro proučite uslove korišćenja bonusa bez depozita kladionica kod operatera gde polažete svoje oklade.

Spinovi na depozit

Pored sportskog klađenja postoji i casino klađenje koje je veoma popularno. Casina nude bonuse i promocije baš kao i sportske kladionice jer je i kod casino igrača bitna stavka promocije koje nude određeni operateri. Spinovi na depozit su možda i najpopularnije promocije u casino ponudi a mi ćemo vam ukratko napisati kako ovaj bonus izgleda u Mozzart kladionici.

U Mozzart kladionici postoji casino bonus koji objedinjuje 100% do 300 e i 100 besplatnih spinova. Što se samog bonus na depozit kladionica tiče njega je potrebno obrnuti 35 puta u roku od 30 dana, a što se tiče besplatnih spinova njih igrači mogu da iskoriste u roku od 7 dana i postavljen je limit na maksimalni iznos koji se može osvojiti.

Slobodna igra

Slobodna igra je sjajna opcija za klađenje koja je veoma atraktivna i interesantna za praćenje jer je u principu zabavna za gledanje.

Slobodna igra ponuda Mozzart kladionice je takva da se u fudbalskim mečevima možete kladiti na broj žutih kartona i to na žute kartone u prvom poluvremenu ili po ekipi. Potom, možete igrati na ofsajde, ukupne šuteve, kao i na broj šuteva u okvir gola. Takođe, vaše opklade možete položiti i na market ko će izvesti prvi aut, prvi korner, ko će izvesti prvi penal…

Kombinacija je mnogo a nike ni mali broj igrača koji se raduju ovakvoj ponudi. Slobodna igra nije zastupljena samo u fudbalu, ali je svakako tamo ponuda najraznovrsnija.

Vremenski ograničeni bonusi

Pored onih besplatnih bonusa za nove igrače o kojima smo ranije govorili a koji su vremenski ograničeni tokom trajanja određenog, prvenstva ili turnira, postoje i bonusi koji su limitirani na trajanje od mesec, dva ili tri u zavisnosti kakve opcije nudi sam operator. Pored navedenih postoje i Happy Hour bonusi koji podrazumevaju da ako položite depozit u određenom vremenskom periodu, isti iznos mogu povećati za nekoliko desetina procenata. Ovi bonusi se nude igračima koji su u prošlosti već polagali depozit i uplaćivali opklade, te su ovo sredstva koja se nude igračima kao način nagrađivanja lojalnih korisnika koji aktivno koriste svoju kladionicu.

Besplatne oklade

Besplatne oklade najpoznatiji su bonus bez depozita, a poznajemo ih i pod engleskim nazivom Free Bets. Radi se o ulogu koji imate pravo koristiti bez da ugrožavate uplaćeni novac na vašem računu, u slučaju promašaja na listiću.

Različite vrste bonusa na depozit uz atraktivne besplatne oklade

Različite vrste bonusa na depozit

U narednim redovima ćemo vas informisati o nekim vrstama bonus na depozit koje možete pronaći u kladionicama širom Bosne i Hercegovine. Napominjemo da je ovo sekcija na kojoj se konstantno radi i može se dogoditi da u toku pisanja ovog teksta dođe do promena u ponudama pojedinih operatera. Zato uvek proverite sekcije “Promocije” jer se one neprestano nadograđuju.

Reload bonus
Reload bonus je vrlo sličan bonusu dobrodošlice. Obično se daje u manjem procentu (manje od 100%) i namenjeni su postojećim korisnicima. Na primer, možete ga dobiti u tzv. Happy Hour gde će se, ako položite depozit u određenom vremenskom periodu, isti iznos povećati za 30%. Ukratko, bonusi za ponovno učitavanje su sredstva koja se nude igračima koji su već položili depozit u prošlosti, odnosno bonus za ponovno učitavanje je način nagrađivanja lojalnih korisnika koji aktivno koriste svoju kladionicu.
Bonus za lojalnost
Nek od kladionice svojim igračima nude bonus za lojalnost, a on važi za redovne korisnike koji se konstatno klade kod njih. Na primer neke kladionice čašćavaju igrače koji svakog dana u jednoj sedmici imaju upaltu od pet evra, u nekoj drugoj potrebno je da uložite 50 evra za sedam dana i slično. Kratko rečeno kladionice prepoznaju igrače koji su im lojalni i za to ih nagrađuju određenim bonusima.
Bonus na prvu uplatu
Ovaj vid bonusa je sve manje popularan u poslednje vreme iako još uvek postoje kladionice koje ga koriste. U suštini igrači dobijaju određenu nagradu prilikom prvog depozita u vrednosti od 50%, 100% pa čak i 200% do određene sume.Uobičajen uslov kod ovog bonusa je da novac morate da obrnete nekoliko puta da bi mogli da ga podignete sa računa.
Bonus na prvi dobitak
Bonus možete da dobijete u slučaju da je vaša opklada dobitna, odnosno ako vam je dobitan prvi tiket kladionica će vas nagraditi određenim procentom u odnosu na vaš dobitak.
Ulog na ulog

Ovo je najčešća vrsta besplatnog bonusa. Funkcioniše tako što kada otvorite nalog u online kladionici i prvi put se opkladite, za na primer 10 evra ili KM, kladionica će vam duplirati tu sumu odnosno na onoliko koliko ste uplatili dodaje vam se još toliko novca.

Drugim rečima ako uplatite 25 KM kladionica će vam dodati još 25 KM pa je vaša opklada vredna ukupno 50 KM.mKladionica unapred određuje visinu sume odnosno koji je maksimum, a koji minimum koji možete da uložite. Najčešće je minimum 5 evra, a kao maksimum može da se sretne i suma od 50 evra kada govorimo o svetskim operaterima gde ćete ulog uplatiti u eurima. Takođe, ono što dobijete morate da odigrate po unapred određenoj minimalnoj kvoti koja nekada može da ide i do 2,00, ali najčešće je dosta manja.

Free Bet serija
Slično kao i opcija “ulog na ulog” samo što umesto na primer 50 KM odjednom možete da dobijete 5 puta po 10 KM.

Besplatni bonus na depozit, postoje li lokalne kladionice u Bosni i Hercegovini koje pružaju taj bonus?

Lokalne kladionice sa bonusom na depozit

Kada smo analizirali ponude na tržištu Bosne i Hercegovine koje se tiču besplatnog bonusa na depozit, pored ranije pomenutih ponuda u Meridianbet kladionici koja je izuzetno uticajna i popularna na lokalnom tržištu, odlučili smo da vam skrenemo pažnju na ove bonuse u kladionicama Bet365, MELbet, 1XBET i Mozzart.

Ponuda kladionice Bet365 je jedna od najboljih na tržištu i važi samo za nove korisnike. Podrazumjeva da se kladite na 10 eura da biste dobili 50 eura u besplatnim opkladama. Jednostavno se prijavite, uplatite na svoj nalog između 5 i 10 eura i kladionica Bet365 će vam dati 5 puta veću vrednost od one koju ste uplatili u besplatnim opkladama kada uplatite kvalifikacione opklade na istu vrednost i one budu izmirene. Besplatne opklade se plaćaju kao krediti za opkladu.

MELbet kladionica nudi bonus na depozit od 100% do 100 EUR na prvi depozit. Registrujte se na MELbet i odmah počnite koristiti ovaj besplatan bonus na depozit. Od vas se očekuje da nakon prijave uplatite najmanje 1 EUR na svoj korisnički račun. Nakon ispunjavanja uslova bonus će vam biti automatski dodeljen.

U kladionici 1XBET nakon što uplatite soj prvi depozit, vašem računu će biti pripisan iznos bonusa u vrednosti od 100% vašeg prvog depozita do maksimalno 200 KM. Za sportsko klađenje, od vas se traži da uložite 5 puta veći iznos u akumulatorskoj opkladi.

Mozzart je pripremio HET-TRIK BONUS od 200%. Tačnije, bonus od 50% od prvog depozita, 100% od drugog depozita i 200% od trećeg depozita dok traje promocija. Minimalan depozit je 10 KM dok su maksimalni iznosi na prvi depozit 100 KM, na drugi depozit 200KM, dok je na treći depozit taj iznos 300 KM. Promocija važi samo za korisnike koji se registruju prvi put.

Dobro iskoristite bonus na depozit za sportsko klađenje  

Dobro iskoristite bonus na depozit

Konkurencija na tržištu online klađenja je čini se nikad jača, zbog toga se nudi sve više i više sa ciljem da privuče što veći broj korisnika. Tu leži prilika za nove igrače da ostvare profit bez rizika da ulažu mnogo svog novca. Ako ste novi u svetu klađenja, postarali smo se da na našim stranicama pronađete gotovo sve informacije koje su vam neophodne da biste pristupili online klađenju.

Kada se nađete na početnoj stranici gotovo svake online kladionice, najčešće u sekciji “Promocije” ili “Bonusi i promocije” nalaze se ponude bonus za nove igrače ili besplatni bonus. Takođe, možete da posetite kategoriju Recenzije za online kladionice kako bi dobili jasnu sliku za svaku kladionicu pojedinačno.

Na taj način možete da dobijete informacije o online kladionicama koje u datom trenutku nude najbolje besplatne bonuse za nove igrače bilo da su oni bonusi za nove igrače na depozit ili bonusi za nove igrače bez uslova. Kada imate uvid u ponudu možete na osnovu kompletne slike da izaberete najboljeg operatera po vas i vaše opklade i na taj način iskoristite promocije koje su vam ponuđene do maksimuma u svakom smislu, gde naravno akcenat stavljamo na finansijski aspekt.

Besplatna opklada je jedan od najpopularnijih besplatnih bonus na depozit i podrazumjeva da vam kladionica dodeljuje određena sredstva koja možete da koristite za sportsko klađenje. Najčešće postoje određene restrikcije pa pre nego što počnete da koristite ovaj bonus i zbog toga obavezno pročitatjte prava i uslove za korišćenje.

Na primjer, imate 10 KM besplatnih opklada i uplatite ih na kvotu 4. Ostvarujete dobit od 40 KM, ali 10 KM kladionica zadržava, dok vam preostalih 30 KM stoji na raspolaganju za povlačenje ili igranje. Besplatne opklade često se daju novim korisnicima. Ako igrate prvi tiket, i on nije dobitan, kladionica želi da vam pomogne dajući vam drugu priliku i nudi vam povraćaj uloženog novca. Na taj način dobijate besplatnu opkladu.

Koja je razlika između bonusa bez depozita i bonusa na depozit?

Bonus bez depozita i bonus na depozit razlika

Nekoliko reči o razlikama između bonusa bez depozita i bonusa na depozit:

 • Bonus bez depozita: Bonus bez depozita je tip bonusa koji postoji u većini kladionica, a najčešće ga daju one koje su manje poznate u kladioničarskom svetu u želji da se promovišu, da zaintrigiraju igrače i da ih namame da se klade kod njih. Ovo je dobra šansa koju možete da iskoristite. Kao što samo ime kaže ne morate da uplaćujete novac da bi dobili bonus, dovoljno je samo da se registrujete i da kontaktirate korisnički servis za dalja uputstva. Ovaj bonus vam omogućuje da dobijete novac, a da ne rizikujete da izgubite deo svojih sredstava. Kladionice su zaštićene činjenicom da je ovaj bonus dozvoljen za jednu registraciju sa jedne IP adrese. Promociju bonus bez depozita rijetko možete naći u nekoj kladionici, upravo zato što postoji mnogo ljudi koji pokušavaju da je zloupotrebe na sve moguće načine, pa je izostavljena u ponudi kladionica.
 • Bonus na depozit: Depozitni bonusi obično dolaze sa višim i složenijim uslovima klađenja od ostalih vrsta bonusa. To je zato što kladionice žele zadržati igrače kako bi duže igrali i trošili, a ne da jednostavno uzmu bonus, odigraju i više se nikada ne vrate. Opcije za ispunjavanje uslova su različite u svakoj kladionici i mogu varirati od 5 do 50 puta koliko je potrebno da okrenete sredstva kako bi ih mogli povući. Imajte na umu da je uvek dobro pročitati uslove i odredbe pre uzimanja bonusa jer bonus na depozit bez uslova ne postoji.

Zašto daju kladionice bonus na depozit, uopšte?

Zašto daju kladionice bonus na depozit

Bonus na depozit je dobra prilika da igrači uvećaju svoj profit, ali uvek imajte na umu da kladionice ne bi nudile ovaj benefit da nemaju višestruku korist od njega. Besplatan bonus na depozit kladionica je dodatni motiv kojim se privlače novi igrači da bi se registrovali i poslali korisnici usluga određenog operatera.

Kako bi iskoristili bonus na depozit kladionica potebno je da uplate svoj prvi depozit a potom i narednih nekoliko krugova u zavisnosti od pravila korišćenja ponove svoju uplatu. Na taj način kladionica može računati na određeni priliv novca na svoj račun što joj je i cilj ali i na dalje polaganje opklada korisnika, posebno ako se ulaganje isplati i dođe do dobitka. Na taj način su i korisnik i kladionica na dobitku što je idealna situacija koju priželjkuje svaki ugledni operater.

Koje kladionice imaju vise od 10 € bonus na depozit u kladionicama Bosne i Hercegovine

Ukoliko ste našu analizu pratili iz početka, primetili ste da smo nešto ranije detaljnije govorili o kladionicama na tržištu Bosne i Hercegovine koje nude primamljive bonuse na depozit. Pomenuli smo kladionice Bet365, Mozzart, Meridianbet, 1XBET i MELbet koje ujedno daju odgovor na pitanje koje kladionice nude više od 10 EUR bonus na depozit. Više detalja stoji u ovom tekstu nešto ranije.

Sportsko klađenje  – Bonus na depozit  je li to stvarno moguće?

Sportsko klađenje  - Bonus na depozit 

Baš kao što se kladioničari u Bosni i Hercegovini pitaju tako i igrači širom sveta traže odgovor na ovo pitanje. Kako želimo biti optimistični reći ćemo da, moguće je. Računajte na to da će vam kladionice povremeno dati sredstva s kojima možete igrati bez neophodne uplate sopstvenog novca, ali pod uslovima koji će biti izazovni i samo najveći majstori će ih moći iskoristiti da dođu do značajnog profita.

Zato je uvek dobro uporediti uslove koje traže online kladionice i dobro ih proučiti. A potom, držeći se sporta koji najbolje poznajete, ulaganjem razumnog iznosa novca i bez riskantnih poteza moguće je profitirati i iskoristiti bonus na depozit koji kladionica daje igračima. Uvek dobro proučite uslove korišćenja i imajte na umu da bonus na depozit bez uslova nećete sretati.

Sportsko klađenje Bonus na depozit

Besplatan bonus na depozit je jedan od najčešćih vrsta bonusa koji možete pronaći na tržištu online klađenja. Nema razloga da situacija bude drugačija u sportskim kladionicama širom Bosne i Hercegovine. Bosna i Hercegovina je jedna od zemalja sa najnižim standardom u Evropi ali ima izuzetno zdravo tržište online kladionica i casina.

Od 2015. godine sa uvođenjem Zakona o kockanju ovaj vid zabave je potpuno legitiman i veliki je broj online kadionica koje priređuju klađenja, uživo klađenja i igre na sreću i ujedno poseduju licencu za ovakvu delatnost neophodnu. Zato ne čudi situacija na pomenutom tržištu koja nudi izuzetno veliki broj online kladionica koje iako konkurentne, sve nude atraktivne bonuse na depozit gde vama samo prostate da nađete idealnu po vas i vaše kriterijume.

Sportsko klađenje Bonus na depozit

Često postavljana pitanja

Jesu li pružatelji usluga koji nude bonus za klađenje na depozit ugledne kladionice?

Mora li bonus na depozit koristiti određeni bonus kod?

Koliko često se iznos osvojen iz besplatne opklade mora kladiti?

Mogu li odmah povući bonus?

Mogu li povući dobitke od bonusa na depozit?

O autoru Denis Hodzic PRO INVESTOR