Kladionica.com

Klađenje na stolni tenis: Ponuda i Pregled

Svi koji vole redovito se kladiti cijene sportove čiji se dvoboji odvijaju svakodnevno, zbog čega je u posljednje vrijeme stolni tenis klađenje postalo izuzetno popularno u online kladionicama. Klađenje na stolni tenis je jednostavno i ne zahtijeva mnogo filozofije. Na vama je samo odlučiti tko ima veće izglede trijumfirati te hoće li meč biti neizvjestan ili će jedan od igrača uvjerljivo pobijediti, da biste bili u stanju složiti dobitnu kombinaciju.

Stolni tenis klađenje recenzija

A ako ste znalac koji dobro poznaje stolni tenis oklada koju ćete odigrati katkad može ići uz zaista odličan koeficijent, zbog čega sve više zaljubljenika u klađenje u Hrvatskoj upravo u ovom sportu vidi svoj put do zasluženog profita. U svakom slučaju, bilo da prakticirate stolni tenis klađenje uživo ili se kladite prije početka mečeva, postoje zakonitosti koje biste trebali slijediti ako želite biti uspješni, a baš o njima ćemo detaljno govoriti u ovoj našoj analizi…

Što je stolni tenis klađenje i jе li klađenje na stolni tenis dozvoljeno u Hrvаtskоj?

Stolni tenis je sport koji ima bogatu tradiciju u Hrvatskoj, još tamo od Dragutina Šurbeka koji je bio dio svjetske elite sedamdesetih i osamdesetih godina, da bi ga naslijedio Zoran Primorac, hrvatski sportaš s najviše nastupa na Olimpijskim igrama.

Radi se također o sportu koji su gotovo svi u našoj zemlji barem pokoji put rekreativno igrali, a za klađenje stolni tenis također je odličan, jer meč ne može završiti neriješeno i na igraču je kladiti se ili na jedinicu ili na dvojku, uz vrlo malo dodatnih tržišta klađenja, što vašu misiju slaganja listića maksimalno pojednostavljuje.

Stolni tenis klađenje u našoj zemlji definitivno je dozvoljeno, još tamo od prvih kladionica početkom novog milenija, a pravila igranja na četiri dobivena seta, svaki na 11 dobivenih poena, čine cijelo iskustvo klađenja vrlo dinamičnim.

Kad je u pitanju klađenje na stolni tenis prognoze na vašim listićima uvijek trebaju kretati od procjene tko je bolji od dva suparnika na terenu, a zatim je na vama pokušati izvući što veći koeficijent iz vašeg predviđanja, bilo igranjem uživo u trenutku kad favorit gubi ili na specifične oklade koje traže uvjerljivu pobjedu ili veći broj odigranih setova.

Naravno, postoje i sistemi za klađenje na stolni tenis o kojima ćemo također govoriti. Sustavna igra je ono što će vam olakšati put do zarade, pod uvjetom da uvijek igrate u onoj sportskoj kladionici koja daje najviše za vaš novac, što je uostalom ključno pri okladama na bilo koji sport u koji se dobro razumijete…

Najbolje stranice za stolni tenis klađenje u HR

8 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po

100 % Bonus do 3300 HRK

 • Bonus dobrošlice
 • Bonus do 300 HRK
 • Dostupan veliki broj sportova
9.1

Kredit za kladjenje do 760 HRK

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

100% bonus dobrodošlice do 160 HRK

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

200% do 3500 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Izvrsna aplikacija
 • Klađenje, Casino, Loto, Virtuali i više

100% do 1500HRK

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

Bonus Dobrodošlice do 75 HRK

 • Odličan bonus dobrodošlice
 • Licencirana kladionica
 • Konstantne promocije za stalne korisnike
9

100% do 2.500 HRK

 • All-in-one stranica
 • Širok izbor platnih metoda
 • Kvalitetan bonus dobrodošlice
9.6

50% uplaćenog iznosa (najviše do 1500 HRK)

 • Velika ponuda
 • Atraktivne kvote
 • Različiti načini uplate i isplate
 • Vaučer od 5€ prilikom registracije
8.0
Kopiert

Kako se registrirati za stolni tenis klađenje?

Ako vam se neka oklada na stolni tenis čini primamljivom i želite uplatiti na nju novac, da bi to bilo moguće prvo ćete morati registrirati se u sportskoj kladionici, za koju ste uvjereni da daje najbolje koeficijente za klađenje na stolni tenis.

Na Internetu nitko ne može igrati anonimno, ali dobra je vijest da registracijski postupak ne zahtijeva mnogo informacija i brzo ćete proći kroz tri jednostavna koraka, nakon čega će vam stolni tenis klađenje uživo biti dostupno, a moći ćete se kladiti i na one mečeve koji još nisu počeli…

Korak 1: Posjetite online kladionicu

Posjetite online kladionicu za stolni tenis klađenje

Kad je u pitanju klađenje na stolni tenis prognoze ishoda mečeva bit će vam dostupne nakon što se uspješno registrirate. Zato otvorite stranicu omiljene kladionice, pronađite link “Registracija” i ispunite formular te aktivirajte svoj račun, linkom koji će doći na vaš email.

Korak 2: Prijavite se online

Prijavite se online za stolni tenis klađenje

Nakon registracije prijavite se u svoj profil, uz pomoć korisničkog imena i lozinke koju ste ranije odredili, kako bi vam za stolni tenis oklada uvijek bila dostupna.

Korak 3: Online uplata na račun

Online uplata na račun za stolni tenis klađenje

Prije nego što počnete provoditi svoju strategiju igre verificirajte još svoj profil slanjem kopije osobne iskaznice nadležnim službama i također napravite svoj prvi depozit. Nakon toga provjerite koji tip oklada na stolni tenis je trenutno u ponudi i počnite provoditi svoju strategiju igre.

Stolni tenis klađenje – Tko je najbolji priređivač u Hrvatskoj?

Stolni tenis kladjenje

Kad je u pitanju klađenje stolni tenis jedan je od sportova koji se nalazi u ponudi gotovo svake internetske kladionice, no nije svejedno u kojoj ćete izraditi svoj korisnički račun i uplaćivati svoje listiće. Ako prognozirate stolni tenis oklada mora ići uz poštenu kvotu, što nije uvijek slučaj na Internetu pa je najbolji savjet držati se isključivo onih priređivača igara na sreću koji nude najbolje uvjete za predviđanje ishoda mečeva.

Za klađenje na stolni tenis forum koji okuplja igrače specijalizirane za oklade na ovaj sport otkrit će vam nekoliko imena kladionica u kojima vrijedi igrati, a na samom vrhu trenutno se nalazi Bet365. Klađenje na stolni tenis u Bet365 kladionici svakodnevno je u ponudi, uz gotovo uvijek osigurane besplatne prijenose mečeva za postojeće korisnike. Ne samo što se možete kladiti tko će pobijediti, već i tko će dobiti pojedini poen, a i tko će prvi doći do 7 ili 9 poena u nekom setu. Stolni tenis klađenje uživo ovdje je posebno popularno, uz mogućnost pogađanja točnog rezultata pa čak i predviđanja hoće li se morati igrati na dva razlike u setu, nakon 10:10.

Na domaćem tržištu Germania kladionica također nudi zanimljive opcije za stolni tenis klađenje uživo, s puno više specifičnih oklada u odnosu na ono što ćete pronaći prije početka mečeva kod ovog priređivača igara na sreću. Uz uživo klađenje stolni tenis u Germaniji ističe se brojnim razinama hendikepa koji su stalno u ponudi, a kladiti se možete i na točan rezultat setova, kao i tko će pobijediti u svakom pojedinom segmentu igre.

Spomenimo još Hrvatsku Lutriju, koja stolni tenis klađenje dugo nije doživljavala ozbiljno, ali polako se i to mijenja. Danas je u HL sučelju oklada na stolni tenis moguća čak i na poljsku i češku nacionalnu ligu, uz još širi izbor oklada na najvećim natjecanjima, što pokazuje da se državni priređivač sportskog klađenja ipak polako budi…

Stolni tenis klаđеnjе – Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе

Stolni tenis klаđеnjе - Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе

Kad je u pitanju klađenje na stolni tenis forum će vam možda otkriti gdje su najbolji koeficijenti i bonusi, ali ne i koje metode uplate su vam dostupne i to je nešto što svakako prvo provjerite prije izrade korisničkog računa. Ako vas zanima klađenje na stolni tenis prognoze koje imate na umu moći ćete uplatiti samo ako su vam dostupni oni transakcijski kanali koji će vam omogućiti brzi depozit, u trenucima kada se meč odvija pred vašim očima.

Debitne i kreditne bankovne kartice preferira većina igrača, a ako vi koristite neki od dostupnih e-novčanika ili aplikacija za prijenos novca, poput Skrilla, Aircasha ili NETELLER-a, svakako provjerite dopušta li internetska kladionica njihovu upotrebu i postoji li provizija na uplatu. Tu su još različiti bonovi i vaučeri uz koje diskretno i anonimno možete provoditi svoju strategiju za klađenje na stolni tenis, a neki moderni priređivači igara na sreću također će vam omogućiti povezivanje Bitcoin novčanika s korisničkim profilom i oklade u kriptovalutama.

U svakom slučaju, bilo da prakticirate stolni tenis klađenje uživo ili su vam draže “pre-match” oklade, pobrinite se da oko metode uplate novca na korisnički račun, kao i isplate nema nikakvih problema…

Kako odabrati najbolju kladionicu za stolni tenis klađenje u Hrvatskoj?

Stolni tenis kladenje - odabir kladionice

Nema sumnje, za klađenje stolni tenis može biti zaista odličan sport, pod uvjetom da igrate tamo gdje vas čeka raznolika ponuda i koeficijenti s kojima imate priliku uvijek maksimizirati svoj dobitak. Baš zato je važno da svaka oklada na stolni tenis koju igrate bude uplaćena u nekoj od najboljih online kladionica, koje ćete prije svega prepoznati po tome što nude svakodnevno u svojoj ponudi ovaj dinamičan sport i daju vam priliku igrati stolni tenis klađenje uživo, na kojem je izbor oklada uvijek bolji nego pri okladama prije početka dvoboja.

Kad je u pitanju klađenje na stolni tenis prognoze su uvijek lakše ako na raspolaganju imate širok izbor oklada, od hendikepa i zbroja poena, do pogađanja točnog rezultata meča, kao i predviđanja kako će završiti svaki pojedini set. Osim ovih specifičnih tržišta klađenja, dobra online kladionica ponudit će vam i solidne kvote, kako na favorita, tako i na autsajdera te vam time dati poštenu priliku da svoje znanje pretvorite u zasluženi dobitak.

Baš zbog toga što se kvote značajno razlikuju od jedne do druge kladionice, a i izbor dostupnih oklada, važno je provesti kvalitetnu analizu ponude na hrvatskom tržištu i zatim izabrati nekoliko najboljih priređivača igara na sreću, kod kojih se isplati izraditi korisnički profil…

HL stolni tenis klađenje – koje kladionice imaju bolju online ponudu?

HL stolni tenis klađenje

Čak niti najbolji sistemi za klađenje na stolni tenis ne mogu funkcionirati ako ne uplaćujete listiće u onim online kladionicama koje nude poštene uvjete za igru, zbog čega je usporedba priređivača igara na sreću prvi korak koji morate proći, prije nego što vaša oklada na stolni tenis bude uplaćena. Za stolni tenis oklada mora uvijek ići uz isplativi koeficijent, jer riječ je o sportu u kojem se povremeno događaju velika iznenađenja, a na izrazitim favoritima su pretjerano niske kvote, zbog čega je vrlo važno da vam kladionica daje što više za vaše prognoze.

Pri usporedbi online kladionica uzmite u obzir i različite specifične oklade, poput hendikepa i zbroja poena, koji uvijek moraju biti dostupni da bi neki priređivač sportskog klađenja mogao dobiti prolaznu ocjenu. Naravno, ako se ne možete odlučiti gdje igrati, za klađenje na stolni tenis forum koji okuplja znalce vam može dati dobre savjete, a tu su uvijek i portali poput Kladionica.com, gdje možete pročitati objektivne recenzije koje će vam najbolje otkriti gdje se za stolni tenis oklada isplati, a gdje će biti puno teže dugoročno doći do zarade…

Kakvu ponudu imaju online kladionice za klаđеnjе na stolni tenis?

Klađenje na ishod meča

Kad je u pitanju klađenje na stolni tenis prognoze se prije svega baziraju na pogađanju koji igrač će meč završiti kao pobjednik, a koji kao gubitnik. Remi ne postoji pa je vaša odluka jednostavna, s tim da morate uzeti u obzir mnogo faktora, uključujući stil igre, prijašnje međusobne dvoboje, motivaciju i trenutnu formu.

Hendikep setova

Mnogi sistemi za klađenje na stolni tenis polaze od ideje da je najlakše dugoročno završiti u plusu igranjem hendikepa setova. Radi se o okladi pri kojoj predviđate hoće li pobjednik meča pobijediti uvjerljivo ili će autsajder pružiti žestok otpor, uz granicu koju bookmaker kladionice stavlja pred vas. Kvote idu od 1.80 na više pa je hendikep pogodan za pojedinačne listiće, ali i za kombinacije dva para, što iskusni igrači također vole igrati.

Ukupan zbroj poena

Za klađenje stolni tenis nudi i mogućnost pogađanja koliko će se ukupno poena igrati u meču, a ista oklada dostupna je i u svakom od setova, pogotovo ako se kladite uživo. Vaša prognoza ovisit će o tome smatrate li da će dvoboj biti neizvjestan, sa setovima koji idu iznad 10:10, ili će se lako osvajati dionice igre. Kao i kod hendikepa, online kladionica postavlja granicu poena, a vi se imate priliku kladiti po “over/under” principu.

Klađenje na točan rezultat

Oklada na stolni tenis koja uvijek ide uz visok koeficijent svakako je pogađanje točnog rezultata. S obzirom na to da se igra na četiri dobivena seta i ima osam mogućnosti kako bi dvoboj mogao završiti, malo je teže pogoditi ovu okladu nego na tenisu, ali ako ste uvjereni u kvalitetu nekog igrača uvijek možete odigrati 4:0 na jednom, a 4:1 na drugom listiću, uz kvote koje će se pobrinuti da završite u značajnom plusu, pod uvjetom da se vaša prognoza obistini.

Klаđеnjе na poene

Stolni tenis klađenje daje vam čak priliku prognozirati tko će dobiti pojedini poen. Ova opcija dostupna je isključivo pri live okladama i definitivno je najteža koju možete prognozirati, jer čak i ako netko servira, nema garancija da će iz tog poena izaći kao pobjednik.

Utrka do određenog poena

Postoji također uz stolni tenis oklada pri kojoj pogađate pobjednika manjeg segmenta seta, odnosno koji igrač će prvi doći do petog, sedmog ili devetog osvojenog poena. Ova oklada je dobra za klađenje na autsajdera, pogotovo u ranoj fazi meča.

Zašto je stolni tenis odličan za klađenje?

Stolni tenis posljednjih godina postao je vrlo popularan među kladiteljima, prije svega zato što je dinamičan i mečevi se brzo odvijaju, a u ponudi online kladionica nalazi se svakodnevno.

U stolnom tenisu koeficijenti su u pravilu prilično visoki, a ako se i radi o velikom favoritu s malom kvotom uvijek je možete povećati igranjem na točan rezultat, hendikep ili ukupan zbroj poena.

Odlično je i to što bookmakeri ne poznaju dobro baš svakog igrača koji nastupa i nerijetko krivo procjene odnos snaga za stolom, zbog čega vam za klađenje na stolni tenis forum koji okuplja znalce katkad zaista otkrije manje poznatog talenta uz kojeg su visoke kvote, a isplati ga se podržati okladom.

Ne zaboravimo ni stolni tenis klađenje uživo, jer praktički kroz cijeli dan imate priliku uplaćivati oklade dok su mečevi pred vašim očima, koje u vodećim kladionicama uvijek prati live streaming. To otvara sasvim nove opcije za dolazak do dobitka pa ako se razumijete u ovaj atraktivan sport, svakako iskušajte svoje znanje i pronicljivost…

Koji sistemi za klađenje na stolni tenis najbolje prolaze?

Kladenje na stolni tenis sistemi

Ako želite doći do dugoročnog profita, morate igrati sustavno, na one mečeve o kojima imate najviše relevantnih informacija. Baš zbog toga postoje sistemi za klađenje na stolni tenis, kojima je svrha maksimalno vam povećati izglede za dolazak do zarade. Sve naravno kreće od praćenja uključenih igrača, jer što više znate o njihovoj formi i stilu igre, to su veći izgledi da ćete pravilno prognozirati ishod dvoboja.

Uvijek morate uzeti u obzir motivaciju, prijašnje rezultate na nekom turniru, kao i međusobne dvoboje u prošlosti, a važna je naravno i forma te eventualne ozljede, koje mogu u potpunosti preusmjeriti tijek meča. Sistemi za klađenje na stolni tenis polaze od pretpostavke da se ne isplati igrati kombinacijski listić s mnogo malih kvota, već prije svega pojedinačne s koeficijentom 1.80 ili većim, a profitabilna može biti i kombinacija dva para, s ukupnom kvotom iznad 2.50.

Stolni tenis klađenje ide i uz sistemske listiće pri okladama na točan rezultat, a posebno profitabilne mogu biti oklade uživo, klađenjem na vašeg favorita nakon što je slabije ušao u meč, što automatski rezultira rastom koeficijenta na njegovu pobjedu…

Kako ostvariti profit klađenjem na stolni tenis?

Klađenje na stolni tenis profit

Kad je u pitanju klađenje na stolni tenis prognoze na vašim listićima uvijek moraju biti temeljene na znanju i pouzdanim informacijama, ako želite doći do zarade.

Najbolji savjet je držati se isplativih koeficijenata, većih od 1.60, jer kao i u većini drugih sportova igranjem niskih kvota zaista nećete doći daleko. Zašto? U dinamičnom sportu u kojem loptica leti brzinom većom od 100 km/h uvijek su moguća iznenađenja i ako stavite pet izrazitih favorita na listić, veliki su izgledi da će vas jedan od njih razočarati.

Imajte također na umu da vam za klađenje stolni tenis nudi i dodatne oklade, kao što su hendikep, točan rezultat i ukupan zbroj poena pa ne morate uvijek predviđati pobjednika, što zlata vrijedi u neizvjesnim mečevima.

Uz sve to, raspoređivanje uloga za stolni tenis klađenje mora biti racionalno i smisleno, temeljeno na dugoročnom sistemu kojeg se držite. Uvijek isključite emocije prije nego što odlučite kladiti se i pokušajte maksimalno iskoristiti klađenje uživo, jer tamo vas definitivno čeka širi izbor oklada, nego pri prognoziranju ishoda mečeva prije njihovog početka…

Nude li kladionice bonus za stolni tenis klađenje?

Bonus za stolni tenis klađenje

Vodeće sportske kladionice uvijek su spremne svojim igračima ponuditi besplatna sredstva, kako bi ih nagradile za njihovu vjernost, ali i privukle nove korisnike.

Stolni tenis klađenje uglavnom ne ide uz neke specifične bonuse i promocije pa ćete rijetko baš dobiti Free Bet za Ping-Pong dvoboje, osim eventualno na najvećim turnirima, kao što je Svjetsko prvenstvo.

No, stolni tenis je sport na kojem imate pravo reinvestirati dodijeljena sredstva i osigurati pravo isplate bonusa dobrodošlice. Ako ste zaista znalac, gratis novac neće vam biti problem pretvoriti u zaradu, kad znamo da se bezbroj stolnoteniskih mečeva igra svaki dan i nije nikakav problem okrenuti veću količinu novca na njima, pod uvjetom da se kladite pametno i igrate na one koeficijente koji su dugoročno isplativi…

Stolni tenis klаđеnjе – Prednosti i nedostaci

Prednosti:

 • svakodnevno u ponudi kladionica
 • širok izbor mečeva za klađenje
 • odličan sport za klađenje uživo
 • velike kvote pri prognoziranju točnog rezultata
 • uvijek dostupan besplatni prijenos mečeva

Nedostaci:

 • igrači skloni oscilacijama u igri
 • “pre-match” razrada mečeva skromna
 • na izrazitim favoritima male kvote
 • informacije o ozljedama je teško pronaći
 • kladionice rijetko nude besplatne oklade

Klađenje na stolni tenis forum – Što kažu igrači?

Za klađenje na stolni tenis forum koji okuplja zaljubljenike u ovaj sport može biti odličan izvor informacija, pogotovo ako vas zanima koji mladi talenti najviše obećavaju.

Ekipa okupljena na forumima također će vas upozoriti da se radi o sportu u kojem se ne isplati kladiti na pretjerano niske kvote, jer iznenađenja su uvijek moguća, čak i kad su u akciji najbolji kineski igrači, koji se na prvi pogled doimaju nedodirljivi.

Najuspješniji među forumašima obično se hvale velikim koeficijentima pogođenima klađenjem na točan rezultat, ali i na pobjedu autsajdera kojeg su bookmakeri pretjerano podcijenili. U svakom slučaju, ako se namjeravate ozbiljno kladiti na stolni tenis svakako provjerite što kažu znalci na forumima, jer naučit ćete koji tip oklada najbolje prolazi, ali i na koje igrače vrijedi uplatiti novac…

Stolni tenis klаđеnjе kvоtе i tеčаjеvi

Stolni tenis klаđеnjе kvоtе i tеčаjеvi

Klađenje na stolni tenis posebno je po tome što ćete ponekad na mečevima naći vrlo niske kvote na najizglednijim okladama, a ponekad ćete moći uloviti zaista ogromne koeficijente na obećavajućim opcijama.

Naravno, na vama je birati one tečajeve za stolni tenis klađenje koji će vam osigurati najbolje izglede da dođete do zarade kroz duže razdoblje, a to su svakako kvote koje se vrte oko 1.80, a katkad i veće od toga.

Ne zaboravite da nisu u svakoj online kladionici koeficijenti za stolni tenis klađenje jednaki pa se pobrinite da igrate samo kod onih priređivača igara na sreću koji daju najviše za vaš novac. A ako se kladite uživo uvijek pokušajte zgrabiti kvotu dok je na svom vrhuncu, jer tako ćete maksimizirati svoj dobitak i olakšati si put do zasluženog profita…

Naša iskustva s klađenjem na stolni tenis

Stolni tenis klađenje definitivno je uzbudljivo i dinamično, a ako duboko uđete u ovaj sport može biti i profitabilno. To je zaključak koji smo donijeli na temelju naših iskustava na portalu Kladionica.com, gdje smo temeljito iskušali sve opcije oklada na stolni tenis.

U početku smo igrali samo na favorite, koristeći hendikep i točan rezultat kako bismo povećali kvotu, da bismo se kasnije ohrabrili i počeli igrati na autsajdere, što se itekako isplati ako posjedujete znanje i prave informacije.

Možemo reći da nam je omiljena oklada kladiti se na preokret pri live klađenju, kada onaj igrač za kojeg smatramo da je bolji loše otvori meč pa na njega kvota na pobjedu značajno poraste.

Također nije loša opcija kladiti se 4:0 i 4:1 na one favorite za koje vjerujete da su u strašnoj formi, a nemojte se bojati niti igrati hendikep setova, kao još jedno dodatno oružje kako maksimizirati vlastiti dobitak i dati si šansu dugoročno biti u plusu…

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporuka za stolni tenis klаđеnjе

Naša preporuka za stolni tenis klаđеnjе

Ako želite uvijek imati najbolje opcije za klađenje na stolni tenis, tada je najbolja odluka provoditi vlastitu strategiju igre u vodećim europskim online kladionicama.

Prije svega govorimo o kladionici Bet365, koja će vam baš svakog dana ponuditi bezbroj stolnoteniskih mečeva za klađenje, uz besplatni video prijenos za registrirane igrače. Kvote su ovdje uvijek visoke, a pri klađenju uživo možete predviđati čak i tko će osvojiti pojedini poen te prvi doći do 7 ili 9 osvojenih poena u nekom setu.

Kao regionalni lider, Mozzart se također posljednjih godina ističe odličnom ponudom na stolni tenis. Ne samo što ovdje možete uloviti bonus dobrodošlice do 400 eura, već vas čeka i uzbudljivo stolni tenis klađenje uživo, s visokim koeficijentima na prognoziranje točnog rezultata meča.

A ne smijemo zaboraviti ni 22bet, koji na svakom stolnoteniskom meču nudi stotine različitih oklada koje može odigrati. Ovdje se možete kladiti i na broj osvojenih poena svakog od igrača, uz oklade na točan rezultat i hendikep setova uvijek ponuđene za klađenje. Sve to uz bonus dobrodošlice do 1000 kuna i “cash out” opciju koja vam omogućuje isplatu dobitka i prije završetka sportskog događaja…

Stolni tenis klađenje – naš zaključak

Klađenje na stolni tenis nije slučajno posljednjih godina postalo izuzetno popularno u našim krajevima, jer uvijek imate priliku oklade igrati uživo, a mečevi su kratki i dinamični, što čini cijelo iskustvo još zabavnijim.

Ako se želite ozbiljno baviti prognoziranjem ishoda mečeva, morate znati da stolni tenis klađenje definitivno može biti profitabilno, ali samo pod uvjetom da igrate one mečeve u kojima igraju igrači o kojima najviše znate, a morate se držati i onih oklada koje će vam ponuditi dugoročno isplative koeficijente.

Sve u svemu, tko je znalac i poznaje detaljno svjetsku stolnotenisku scenu ima odličnu priliku doći do zarade, pogotovo ako igra u online kladionicama koje osiguravaju najbolje opcije za stolnotenisko klađenje…

Stolni tenis klađenje zaključak

Često postavljana pitanja

Koje su najbolje sportske kladionice za klađenje na stolni tenis?

Kako funkcionira stolni tenis klađenje uživo?

Koji su najbolji savjeti za stolni tenis klađenje?

O autoru Ivan Pajic PRO INVESTOR