Kladionica.com
pashabet girişPorn

Maxbet kladionica iskustva 2024: Test: Je li Maxbet zakonit ili je prevara?

Sportska Kladionica Maxbet je srpska kladionica koja je 1997. godine osnovana u Novom Sadu u Republici Srbiji. Kompanija Maxbet dugi niz godina uspešno posluje u Srbiji i tokom svog dvodecenijskog i dužeg poslovanja uspela je da se probije na tržište susednih država, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Maxbet Recenzija

Međutim, Maxbet kladionica još uvek ne postoji na tržištu Hrvatske niti je otvorena za igrače iz ove zemlje. Ipak, to nas ne sprečava da se u ovom tekstu osvrnemo na poslovanje Maxbet kladionice u Srbiji i na osnovu tih informacija pretpostavimo kako bi izgledalo njeno poslovanje u Hrvatskoj kada do njega dođe.

Broj poslovnica koji su u posedu Maxbet kompanije u Srbiji prilično je visok i ubraja je u tri najrasprostranjenije sportske kladionice u zemlji. Ukoliko vas interesuje da saznate što više informacija o Maxbet hr kladionici, pročitajte šta je naš tim saznao uz istraživanje i testiranje različitih aspekata poslovanja ovog operatera u Srbiji.

Najbolje online kladionice u Hrvatskoj

10 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po
602 BONUSA ISKORIŠTENO

30 USD bonusa za registraciju

 • Najbrže rastuća kriptovaluta
 • 30 USD bonusa za registraciju
 • Održivi oblik nagradnih igara
9.8
Kopiert

100 % Bonus do 3300 HRK

 • Bonus dobrošlice
 • Bonus do 300 HRK
 • Dostupan veliki broj sportova
9.1

Kredit za kladjenje do 760 HRK

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

100% bonus dobrodošlice do 160 HRK

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

100% do 1500HRK

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

200% do 3500 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Izvrsna aplikacija
 • Klađenje, Casino, Loto, Virtuali i više

Bonus Dobrodošlice do 75 HRK

 • Odličan bonus dobrodošlice
 • Licencirana kladionica
 • Konstantne promocije za stalne korisnike
9

200% bonusa do maksimalno 760 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Brza isplata
 • Široka ponuda sportova i igara
9.1

100% Bonus do 1140 HRK

 • 10% Bonusa na kripto plaćanja
 • 150% Bonus dobrodošlice
 • +40 sportova
9.0

Bonus dobrodošlice do 130 HRK

 • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
 • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
 • Bonus na uplatu
8.7

Što je Maxbet kladionica i da li je lеgаlnа klаdiоniса u Hrvatskoj?

Kada govorimo o sportskom klađenju od ove stavke bi uvek trebalo poći. Posebno, ako smo upoznati sa činjenicom da se u Hrvatskoj izuzetno vodi računa o zakonskom poslovanju kladionica na njenoj teritiriji, ova informacija je od bitnog značaja. Koliko je bitno državnim organima toliko je bitno i potencijalnim igračima da njihove opklade budu bezbedne i sigurne.

Kompanija Maxbet bavi se priređivanjem i organizovanjem igara na sreću kao što su sportsko klađenje, loto igre i slot aparati. Iako ona još uvek nije licencirana na hrvatskom tržištu, ohrabruju podaci poslovanja ovog operatera u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Kladionica Maxbet je jedna od prvih koja je iz Srbije odakle je potekla, iskoračila na svetsku mrežu i uvela online klađenje. U Maxbet kladionici osim online sportskog klađenja igrači mogu uživati i u online casinu i isprobati neku od atraktivnih igara.

U susednim zemljama gde je ona licencirana, ova kladionica je sigurna i vaši personalni podaci u njoj će biti zaštićeni i čuvani na odvojenim serverima. Svaka transakcija je zaštićena SSL enkripcijom, što znači da ih treća lica ne mogu presresti i zloupotrebiti vaše podatke. Kada počne sa poslovanjem Maxbet sportska kladionica u Hrvatskoj imaće potpuno legitimnog operatera u svojoj zemlji, dakle, Maxbet HR kladionica će biti pouzdana. Ukoliko ste nestrpljivi, predlažemo vam da u međuvremenu svoje opklade potpuno bezbedno položite u Bet365, 22bet ili Mozzart kladionici .

Kako se registrovati na Maxbet Kladionicu:

Proces registracije u online kladionici Maxbet u Srbiji nije kompikovan i neće vam oduzeti mnogo vremena. Sigurni smo da će i Maxbet u Hrvatskoj isto funkcionisati. Kroz nekoliko koraka biste mogli postati korisnik ove kladionice i započeti svoje klađenje kod ovog operatera.

Korak 1:

Posetite sportsku kladionicu Maxbet

Kada uđete na početnu stranicu kladionice Maxbet u gornjem desnom uglu primetićete dugme predviđeno za registraciju.

Korak 2:

Prijavite se

Klikom na dugme za registraciju, otvoriće vam se forma za klasičnu registraciju ili brzu registraciju putem mobilnog telefona. Ukoliko ste izabrali klasičan način, unesite sve obavezne podatke. Potvrdom uslova korišćenja i toga da niste maloletni, mođete očekivati da vam operater pošalje aktivacioni link na e’mail adresu koju ste koristili za registraciju. Igrač verifikuje svoj nalog klikom na link i slanjem broja ličnog dokumenta.

Registracija Maxbet korak 2

Korak 3:

Uplata na račun

Uplata Maxbet

Maxbet kladionica uplata na račun bi mogla izgledati ovako: Da biste otpočeli sa klađenjem u kladionici Maxbet, morate uplatiti depozit na vaš račun namenjen za sportsko klađenje. Iskreno rečeno, u ovom segmentu bi Maxbet– kladionica mogla da proširi načine uplate i ugleda se na opcije koje nude kladionice Mozzart, Bet365 ili 22bet.

Depozit možete uplatiti direktno u najbližoj poslovnici ili ili putem platnih kartica Visa, Maestro i MasterCard preko tekućeg računa ili iPay-a. I to u neku ruku i ne bi bilo toliko loše da se situacija sa načinom isplate dodatno ne ograničava jer podrazumeva samo ličnu isplatu u Maxbet poslovnici i onu preko tekućeg računa.

Ovaj limitirani izbor nas je prilično iznenadio jer u današnje vreme kada se vodeći operateri prosto utrkuju da bi zadovoljili korisnike na ovom polju, Maxbet-kladionica kaska i zaostaje. Jasno vam je da elektronski novčanici u kladionici Maxbet nisu opcija i možete zaboraviti na pretpostavku da uplatu ili isplatu izvršite putem Skrill-a, Neteller-a ili PayPal-a. Konkurenti kao što su Mozzart, Bet365 i 22bet ovde mogu biti u velikoj prednosti nad Maxbet kladionicom.

Ovi načini transakcije su takvi i Srbiji, moguće je da će Maxbet hr kladionica uneti nove video transakcije u svoje poslovanje i na taj način privući korisnike u svoje kladioničarsko jato.

Maxbet Kladionica Bonus Ponuda za nove Igrače

Maxbet bonus dobrodošlice

Sportska Kladionica Maxbet u segmentu Bonus ponuda za nove igrače, trenutno nudi veoma atraktivan paket za svoje ugrače u Srbiji. Maxbet kladionica bonus može biti pravi magnet za nove korisnike ukoliko se pojavi na hrvatskom tržištu. Dalje u tekstu iznećemo vam kako to izgleda u Maxbet kladionici u Srbiji sa njihovom valutom. Pretpostavimo da će Maxbet u Hrvatskoj zadržati isti princip i sličnu visinu bonusa u kunama ili možda evrima, ukoliko se odluče za transakcije ovom valutom.

Samom registracijom na Maxbet sportsku kladionicu igrači dobijaju besplatnu opkladu u visini od 200 rsd bez obaveze uplate depozita. Maxbet kladionica bonus dobrodošlice ima još iznenađenja za svoje nove članove. Kada uplatite prvi depozit očekuje vas 200% matched bonusa do maksimalnog iznosa od 30.000 rsd kao i 200 besplatnih spinova na slot mašini Book of Secrets .

Kada uplatite drugi depozit očekuje vas 50% bonusa do maksimalnog iznosa od 10.000 rsd i 50 besplatnih spinova na slot igri Respin Joker 81, dok prilikom trećeg polaganja depozita u Maxbet kladionici dobićete 25% bonusa do maksimalnog iznosa od 5.000 rsd i 25 poklon spinova na slotu Diamondz.

Kada saberemo sve ove poklon bonuse Maxbet kladionice koje možete dobiti kada se registrujete a  prilikom uplate prva tri depozita, vidimo da Maxbet kladionica bonus može iznositi 45.000 rsd i 275 besplatnih spinova.

Ova ponuda je zaista primamljiva i u rangu sa promocijama vodećih svetskih kladionica na tržištu online klađenja. Trebalo bi još napomenuti da morate ispuniti određene uslove kako biste mogli da iskoristite ove bonuse. To preciznije znači da je potrebno obrnuti iznos Maxbet kladionica bonusa 6 puta na tiketima ili singl opkladama sa koeficijentom koji ne sme biti manji od 2.10. Dobra strana ovog uslova je činjenica da ne postoji vremensko ograničenje za ispunjenje ovog zahteva. Verovatno će uslovi biti isti i za Maxbet hr kladionice.

Maxbet kladionica uplata na račun – Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе

Načini uplate Maxbet

Kao što smo nešto ranije pomenuli, mogućnosti uplate i isplate u Maxbet kladionici nisu za pohvalu i prilično zaostaju za konkurentnim operaterima kao što su Mozzart, Bet365 ili 22bet. Za informaciju potencijalnim igračima u hr, u Srbiji to ovako izgleda. Ukoliko želite da uplatite depozit u sportskoj kladionici Maxbet, tu radnju možete izvršiti odlaskom do najbliže poslovnice i fizičkom uplatom novca, zatim posredstvom platnih kartica Visa, Maestro i MasterCard, putem servisa iPay, Payslot i AlfaPay ili putem tekućeg računa. Nema govora o elektronskim novčanicima koji su trend u svetskim kladionicama. 

Kada je reč o isplati, ponuda dostupnih metoda transakcije je daleko skromnija. Maxbet sportska kladionica podrazumeva isplatu u najbližoj poslovnici ili putem tekućeg računa. Bili smo prilično razočarani ovim segmentom poslovanja Maxbet uplate na račun jer je daleko iza konkurentnih operatera. Ovde moramo naglasiti da ne znamo kakva će situacija biti u Hrvatskoj i pretpostavljamo da će Maxbet sportska kladionica imati brojnije vidove transakcije, prvenstveno mislimo na elektronske novčanike koji su u hrvatskim kladionicama postali podrazumevana metoda naplate.

Veliki broj operatera uveo je kriptovalutu kao mogućnost transakcije, elektronski novčanici se uglavnom u online kladionicama danas podrazumevaju, dok je Maxbet još uvek na nivou prezentovanja tradicionalnih metoda uplate i isplate. Ovaj segment jednostavno mora biti napredniji. Zato verujemo da će se Maxbet u Hrvatskoj u ovom segmentu bitno popraviti.

Do tada, uživajte u klađenju u Mozzart, 22bet ili Bet365 kladionici.

Maxbet Kladionica Ponuda za Klаđеnjе:

Maxbet ponuda za klađenje

Maxbet kladionica ponuda sportova dostupnih za klađenje jednostavno nije dovoljno raznovrsna. Prilikom analize Maxbet kladionice i uporedivši je sa kladionicama Bet365, 22bet i Mozzart videli smo da je njihova paleta sportova daleko sadržajnija. Tačno je da ćete naći sve aktuelne i atraktivne sportove za klađenje ali ovu ponudu bi apsolutno i urgentno  trebalo proširiti.

Na prvi pogled učiniće vam se da je Maxbet klacionica ponuda opklada ogromna jer kada iz tog ugla posmatrate, na većim fudbalskim ligama možete postaviti preko 600 različitih opklada. Ali, ukoliko gledate markete koji su u Maxbet kladionica ponudi videćete da nedostaje Azijski hendikep koji je sve popularniji i uskoro će biti podrazumevan u svakoj boljoj sportskoj kladionici. Maxbet hr kladionica u svom asortimanu morala bi imati Azijski hendikep, posebno ukoliko se igra na kartu novog operatera na tržištu koji bi na ovaj način mogao da privuče veliki broj kladioničara iz Hrvatske.

Još jedna stavka na kojoj bi Maxbet hr kladionica trebalo da poradi jeste klađenje na e-sportove. Od skoro je to novina kod ovog operatera i to jeste za pohvalu a ono na čemu bi trebalo raditi jeste raznovrsnost Maxbet kladionica ponude. Trenutno u Maxbet kladionica ponudi možete videti NBA2K, NFL i Tekken dok vodeći operateri imaju i do 30 različitih e-sportova.

Ova vrsta klađenja je postala nezaobilazna u ponudi vodećih operatera i taj trend su prepoznale pomenute kladionice Bet365, Mozzart i 22bet. Ukoliko bi unapredili ponudu  klađenje na e-sportove nesumljivo bi privukli veliki broj gejmera i osnažili svoju poziciju na tržištu u Hrvatskoj.

Ostale Ponude Sportske Kladionice Maxbet:

Maxbet kladionica Casino

Maxbet Casino

U Maxbet casinu možete uživati u solidnoj ponudi igara. Maxbet sportska kladionica u Hrvatskoj će sasvim smo sigurni imati isti pristup i izbor u svojoj ponudi. Pored online Pokera uživo koji je verovatno najatraktivniji, tu je i nezaobilazni Jackpot kao i Spin&Win Monday gde možete dobiti 2000 spinova svakog ponedeljka. Veliki je broj slot igara u casinu Maxbet i to je segment koji će služiti za privlačenje pažnje ljubiteljima igara na sreću i u Hrvatskoj.

Mišljenja smo da ne bi bilo na odmet  poraditi na casino bonusu dobrodošlice, za nove igrače iz Hrvatske, odnosno, bonusu koji bi odvojio konzumente online casina Maxbet kladionice od sportskih kladioničara. Iako postoji izdašan bonus dobrodošlice u sportskoj kladionici Maxbet koji pored bonusa za sportsko klađenje poklanja i određeni broj spinova o čemu smo već pisali, mislimo da bi možda trebalo uvesti i bonus koji bi se razgraničio sa onim za sportsko klađenje i na taj način obradovao casino korisnike ovog operatera. To bi bio ujedno i naš predlog za Maxbet hr kladionicu.

Maxbet Kladionica Bingo

Maxbet kladionica Bingo

U ponudi sportske kladionice Maxbet naći ćete i Maxbet kladionica Bingo ponudu. Bingo je igra na sreću koja je primamljiva velikom broju aktivnih igrača u Srbiji i takva bi situacija vrlo verovatno bila i u Hrvatskoj. Najpopularnija igra je My Lucky 6 i dostupna je 24 sata u Maxbet kladionici. Nova izvlačenja vas očekuju na svakih nekoliko minuta i već sad putem mobilne aplikacije ili na sajtu Maxbet-kladionice možete zaigrati ovu igru.

Isprobajte svoju sreću i potencijalno osvojite dva ekstra Džekpota i tri nivoa bonusa. Mogućnosti i kombinacije u ovoj i srodnim Bingo igrama su mnogobrojne i za ljubitelje igara na sreću u Hrvatskoj biće prava poslastica.

Maxbet Kladionica Loto

Maxbet Loto

U Maxbet-kladionici radili su i na osmišljavanju loto igara za svoje registrovane korisnike i ljubitelje ove igre na sreću. Igre klađenja na brojeve u hrvatskoj Maxbet kladionici su prava gozba za ljubitelje ovakvog vida zabave. Uživo izvlačenja su dostupna 24 sata dnevno u četiri studija.

Izbor igara klađenja na brojeve kao i različitih kombinacija gde neke od igara uključuju i rulet u ponudu zaista je impozantan. Osim toga, trenutno u kladionici Maxbet postoji još deset novih igara i ekskluzivni Džekpot. Ako se još jednom osvrnemo na loto igre i ponovimo da sve pratite uživo tokom čitavog dana uz asistenciju atraktivnih voditeljki, ne sumnjamo da ćete sa nestrpljenjem isčekivati online sportsku kladionicu Maxbet i ovu sekciju gde ćete pronaći omiljenu igru i instrukcije o istoj.

Maxbet kladionica Klаđеnjе uživо

Maxbet klađenje uživo

Maxbet sportska kladionica svojim korisnicima u Srbiji nudi mogućnost klađenja uživo i u ponudi ima širok dijapazon mečeva za klađenje. Kako je ovo vrlo bitna sekcija svakog operatera, verujemo da će i platforma za Maxbet kladionica klađenje uživo hr biti funkcionalna i jednostavna za korišćenje a ujedno bi mogla biti kvalitetnije dizajnirana od aktuelne.

Pored opcije klađenja u toku meča, korisnici sportske online kladionice Maxbet mogu gledati i prenose uživo uz jednostavnu navigaciju, sličnu mnogim drugim platformama koje možete videti u ponudi. Iako je kladionica Bet 365 po mišljenju velikog broja klijenata lider na tržištu uživo klađenja, nemamo neke preterane zamerke na platformu kladionice Maxbet i nadamo se da će njeni korisnici u Hrvatskoj biti zadovoljni.

Maxbet kladionica livе strеаming

Maxbet live streaming

Moderno tržište online kladionica u Hrvatskoj danas je takvo da ukoliko online kladionica ima afinitete da dobije pozitivnu ocenu kao i preporuku korisnika i igrača morala bi u svojoj ponudi da ima live streaming.

Sportska Kladionica Maxbet u svom asortimanu ponude korisnicima može prezentovati live streaming na određene mečeve preko interneta. Postoji i jedan uslov koji nije teško ispuniti ukoliko želite da konzumirate ovaj benefit. Da biste određeni meč pratili live stream u kladionici Maxbet u Srbiji neophodno je da imate 20 rsd na svom nalogu. Ukoliko ovakav uslov bude i za Maxbet hr kladionicu verovatno će i iznos u kunama ili evrima biti simboličan.

Nudi li Maxbet Bonus oklade postojećim korisnicima?

Maxbet Bonus oklade postojećim korisnicima

Ponuda kojom se može pohvaliti Sportska Kladionica Maxbet je upravo ponuda Bonusa i promocija koja je izvrsna. Pored izdašnog paketa dobrodošlice koji je namenjen sveže registrovanim korisnicima i o čemu je bilo reči tokom ove analize, u kladionici Maxbet u svakom trenutku postoji neki vid promocija, čime ovaj operater pokušava da održi svoje trenutne ili bolje rečeno, stalne korisnike. Kada Maxbet hr kladionica počne sa radom i bude otvoren za igrače iz Hrvatske, sigurni smo da će se na ovom segmentu raditi i da će se nastaviti sa tradicijom primamljivih promocija i dobrodošlica za nove korisnike iz Hrvatske.

Dalje u tekstu videćete kakve su aktuelne Bonus ponude u Maxbet kladionici u Srbiji. 

Martovsko ludilo

Maxbet martovsko ludilo

U ovom trenutku je aktuelna promocija koja se zove Martovsko ludilo i važiće do 31. marta 2024. godine. Nudi mogućnost osvajanja milion dinara što zvuči neverovatno. Potrebno je odigrati tiket sa minimum tri događaja, uplatiti minimalni iznos od 200 rsd i igrati isključivo GG1 i 1P3+.

Sreda plus

Srijeda plus Maxbet

Promocija u kojoj se igrači takmiče da pogode najveću ukupnu kvotu na tiketu sa igrom “više od zadate granice” iz kompletne dnevne ponude “Poeni igrača-NBA” a tiket ne mora da bude dobitan. Nagradni fond ove promocije je 100.000 rsd a minimalna uplata 150 rsd.

Tu su vrlo često i  atraktivne promocije pod nazivon Svaki tiket dobija i Bet Builder koji se odnosi na uživo klađenje i donosi fond od 100.000 u  freebet poenima. Postoji i bonus od 500% na broj odigranih mečeva i Cashback promocija koja donosi mogućnost ranije naplate tiketa, pre kraja utakmice, odnosno Cashout opcija ukoliko biste izbegli rizik od eventualnog gubitka.

U Maxbet hr kladionici promocije će biti interesantne a iznosi u kunama ili evrima. 

Konačno, na ovom segmentu menadžment Maxbet kladionice predano radi i svakodnevno uvodi nove promocije namenjene stalnim igračima.

Izrada sроrtskog listića na Maxbetu?

 • Napraviti tiket na kladionici Maxbet nije komplikovana procedura. Čak i ako nikada ranije niste uplaćivali opkladu online, proces je vrlo jednostavan. Ovu proceduru slobodno ispratite jer će ista biti i na Maxbet hr kladionici .
 • Na sajtu sportske kladionice Maxbet pronađite željeni događaj i kliknite na kvotu marketa. On će automatski biti dodat u listić sa desne strane vašeg ekrana. Ponovite postupak za sve događaje koje želite da dodate, a kada to obavite, ostalo je još samo da unesete ulog u odgovarajuće polje i kliknete dugme za uplatu listića.
 • Рrоvjеrа sроrtskоg listićа uživо: Na sajtu kladionice Maxbet možete proveriti i status vašeg tiketa u svakom trenutku. Potrebno je da kliknete na link “Status tiketa” i u odgovarajuća polja unesete broj listića i PIN. Nakon što potvrdite unesene podatke klikom na dugme, lako ćete proveriti da li je vaš tiket dobitan ili ne.
 • Maxbet kladionica rezultati uživo: Maxbet kladionica rezultati uživo opcija je takođe dostupna na sajtu operatera. Kliknite na link “Rezultati” i filtrirajte po vašim kriterijumima. Možete proveriti sve rezultate, a možete izabrati i da vam se prikažu samo Maxbet kladionica rezultati uživo.

Maxbet Kladionica Prednosti i Nedostaci

U ovom dijelu članka imate priliku da vidite navedene prednosti i mane sportske kladionice Maxbet. Preporuka je da se ovaj operater ugleda na Mozzart, 22bet i Bet356 kladionice do trenutka kada se Maxbet sportska kladionica otvori za hrvatsko tržište i igrače iz ove zemlje. Nakon testiranja i detaljne analize ključnih sekcija ove kladionice formirali smo mišljenje i donijeli nekoliko zaključaka.

Maxbet Kladionica Prednosti:

 • licencirana kladionica
 • odličan bonus dobrodošlice
 • konstantne promocije za stalne korisnike
 • platforma za uživo klađenje

Maxbet Kladionica Nedostaci:

 • više nego limitirana ponuda načina uplate/isplate novca
 • skromna ponuda sportova dostupnih za klađenje
 • nedostatak Azijskog hendikepa
 • mobilna aplikacija ne podržava korisnike iOS i Windows operativnog sistema

Ostali Maxbet kladionica bonusi i ponude

Ostali Maxbet kladionica bonusi i ponude

Ukoliko ste našu recenziju čitali od početka, primetili ste da smo bili zadovoljni ponudom bonusa i promocija u sportskoj kladionici Maxbet. Maxbet hr trebalo bi samo da zadrži ovaj trend  jer je primetno da se u ovoj sekciji predano radilo i naša je pretpostavka da kompanija Maxbet ovom segmentu svog poslovanja daje na značaju.

Reč je o kladionici koja je prepoznala mamac prerušen u atraktivne promocije koji je zapravo magnet za potencijalne korisnike i iz Hrvatske ali i dobar potsticaj za zadržavanje stalnih korisnika. Maxbet-kladionica pored bogatog bonusa dobrodošlice koji smo detaljno opisali u pasusu tako naslovljenom a koji možete pročitati pri vrhu našeg teksta, ima i uvek aktuelne promocije namenjene redovnim klijentima. Bilo da ste sportski kladioničar, ljubitelj casina ili uživalac u drugim igrama na sreću u Maxbet kladionica ponudi promocija naći ćete neki bonus koji će vam privući pažnju. Kompanija Maxbet hr ovakvo poslovanje na hrvatskom tržištu samo da zadrži .

Trenutno je aktuelna promocija Martovsko ludilo koju smo detaljno opisali nešto ranije, tu je i Sreda plus za ljubitelje košarke i NBA lige kao i Cash out za osiguranje dobitka i isplatu pre završetka utakmice. Posetioci online casina  dobijaju određeni broj spinova a Maxbet mislio je i na konzumente Binga i Loto igara  i pripremio raznovrsne Džekpotove i različite bonuse. Detaljne informacije pronaći ćete na sajtu sportske kladionice Maxbet i potencijalni igrači iz Hrvatske biće vrlo zadovoljni ovom sekcijom.

Zašto se pridružiti Sportskoj kladionici Maxbet?

Ostali Maxbet kladionica bonusi i ponude

Maxbet-kladionica je licencirana kladionica licencom Republike Srbije. Na tržištu se pojavila 1997. godine i osnovana je u Novom Sadu. Ima platformu za uživo klađenje i live streaming i odličnu ponudu bonusa i promocija što je po našem uverenju adut kladionice Maxbet.Tržište Republike Hrvatske još uvek nije osvojeno, a kako znamo da su Zakoni o kockanju u ovoj zemlji strogi, polazna tačka je licenca i legitimnost a to kompanija Maxbet još uvek ne poseduje u Hrvatskoj.

Međutim, naš zadatak je da vam pomognemo u odabiru najbolje kladionice koja bi ispunjavala određene kriterijume i norme i bila dobar izbor pri odlučivanju gde uplatiti svoju opkladu ili depozit. Nakon analize svih ocenjivih segmenata ponude i poslovanja kompanije Maxbet i uporedivši je sa ostalim sportskim kladionicama na čijem smo testiranju radili, došli smo do zaključka da, iako je ona solidna kladionica na srpskom tržištu, postoje bolji operateri od nje. U tom smislu, preporučili bismo vam da posetite kladionice Bet365, 22bet ili Mozzart.

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporučena alternativa u poređenju sa Maxbetom

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporučena alternativa u usporedbi s Premierom 

Nakon analize Maxbet kladionice, došli smo do zaključka da postoje bolje alternative za sportsko klađenje na tržištu. Zašto smo preporuku dali kladionicama Mozzart, 22bet i Bet3365 pitate se. Navedene kladionice pored toga što su sve licencirane, sve imaju neukaljanu reputaciju i renome. Igračima iz Hrvatske ovo saznanje je od značaja. Ove online kladionice imaju moderan i kvalitetan dizajn, njihova korisnička podrška je uslužna i odlično ocenjena a mobilni sajtovi prilagođeni svim operativnim sistemima. Podsetićemo vas da Maxbet aplikacija podržava jedino Android mobilne telefone.

Metode uplate i isplate su mnogobrojne i tu su daleko ispred Maxbet kladionice koja bi na ovom segmentu morala da poradi na unapređenju, naročito ako želi da osvoji tržište u Hrvatskoj. Bet365 je verovatno kladionica sa najboljim koeficijentom na tržištu, a kvote kladionice 22bet su tik iza nje.

Na kraju, ono što je možda trebalo na početku reći jer je polazna tačka svakog iskusnijeg kladioničara je ponuda sportova za klađenje. U tom segmentu, kladionice Bet365, 22bet i Mozzart su apsolutno dominantne na ovom polju delovanja i sigurni smo da hrvatski igrači cene ovakve informacije.

Sportska Kladionica Maxbet kvоtе i tеčаjеvi

Maxbet kladionica u svojoj ponudi ima prosečne koeficijente. Margina je u donjem nivou minimuma i na fudbalskim utakmicama kreće se u granici od 5% do 7%.

Idealno bi bilo da margine budu u nivou od 2% do 5%.

Kada anketirate kladioničare i pitate ih za mane i primedbe koje imaju na domaće kladionice, dobićete odgovor koji se godinama ne menja  a tiče se kvota i margina koje nisu dovoljno visoke i kvalitetne. To nije primedba samo na Maxbet kladionicu već generalno opaska na domaće tržište. Zbog toga bi Maxbet hr kladionica trebalo da pruži bolje kvote svojim potencijalnim igračima  jer ako pretpostavimo da  se prevashodno vode  koeficijentima, onda bi verovatno trebalo da potraže  sreću u drugoj kladionici.

Ostale najbolje Online Kladionice u hrvatskoj

Maxbet Alternative

11 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po

100 % Bonus do 3300 HRK

 • Bonus dobrošlice
 • Bonus do 300 HRK
 • Dostupan veliki broj sportova
9.1

100% do 2.500 HRK

 • All-in-one stranica
 • Širok izbor platnih metoda
 • Kvalitetan bonus dobrodošlice
9.6

100% bonus dobrodošlice do 160 HRK

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

Veliki izbor sportova

 • Brza uplata
 • Brza isplata
 • Klađenje uživo

100 % redovni bonusi

 • Mobilno klađenje
 • Široka ponuda sportova
 • Redovni bonusi

200% do 3500 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Izvrsna aplikacija
 • Klađenje, Casino, Loto, Virtuali i više

Bonus dobrodošlice do 130 HRK

 • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
 • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
 • Bonus na uplatu
8.7

Bonus dobrodošlice od 30 HRK

 • Izbor od 15 sportova
 • Bonus dobrodošlice 30 HRK
 • Cashback
8.8

200% bonusa do maksimalno 760 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Brza isplata
 • Široka ponuda sportova i igara
9.1

Bonus do 500 HRK

 • Dobar izbor igara
 • Novomatic igre
 • Izvrsna korisnička podrška
8.9

Maxbet kladionice nas zaključak

Konačno, dolazimo i do rezimea o sportskoj kladionici Maxbet. Maxbet sportska kladionica i online casino zaslužuju pohvale  u nekim aspektima poslovanja. Takođe, moraju biti svesni onih aspekata na kojima bi trebalo raditi na nadgradnji i napredovanju ukoliko žele da se probiju na tržište u Hrvatskoj.

Maxbet-kladionica zahvaljujući legitimnosti, odličnim bonusima i promocijama kao i platformi za klađenje uživo svakako može biti dobar izbor za igrače iz Hrvatske, naravno, kada bude dostupna u zemlji. Sa druge strane, ukoliko ne poradi na uvođenju još vrsta sportova, Azijskog hendikepa i metodama transakcije novca, konkurencija bi mogla ozbiljno da je ugrozi, možda među prvima tu priliku ugrabe Bet365, 22bet i Mozzart kladionica.

Maxbet zaključak

Često postavljana pitanja oko sportske kladionice Maxbet

Kаkо mоgu uрlаtiti nоvас nа svоj Maxbet rаčun?

Postoji li Maxbet besplatna oklada u igri?

Nudi li Maxbet kladionica oklade na konjske trke?

Kvalifikuju li se svi načini plaćanja za Maxbet kladionica besplatne oklade?

Nudi li Maxbet kladionica promocije za postojeće klijente?

Ima li Maxbet kladionica teletext?

Nudi li Maxbet kladionica Bingo

Postoji li Maxbet Kladionica APP?

Kаkо mоgu isрlаtiti nоvас s Maxbet rаčunа?

 

O autoru Ivan Pajic PRO INVESTOR