Kladionica.com

Besplatni tiket u hrvatskim kladionicama: Besplatni tiket recenzija

U svijetu klađenja najlakše je doći do dobitka ako igrate sa sredstvima koje vam je kladionica darovala, zbog čega su besplatni tiketi postali izuzetno popularni među iskusnim igračima.

Besplatni tiket recenzija

Radi se o listiću kojeg imate pravo odigrati bez da trošite sredstva koja ste uplatili na svoj korisnički račun, a uvjeti raspolaganja eventualnim dobitkom manje su strogi nego prilikom dodjeljivanja bonusa dobrodošlice.

Zato je gratis tiket postao nešto čemu se kladitelji itekako raduju, a online kladionice koje drže do sebe redovito ih dodjeljuju, nagrađujući vašu lojalnost. Besplatni tiketi itekako su važni za vašu dugoročnu strategiju igre, jer vam omogućuju dolazak do dodatnih sredstava na koja možda niste računali, zbog čega pojam Free Bet iliti free tiket definitivno zaslužuje ovu našu analizu…

Što su besplatni tiketi?

Prvi besplatni tiketi pojavili su se prije otprilike desetak godina, kada su online kladionice počele razvijati novi koncept nagrađivanja svojih korisnika.

Prije nego se pojavio free tiket, priređivači sportskog klađenja dodjeljivali su svojim igračima isključivo novčana sredstva, uz stroge uvjete kako njima raspolagati. Zatim se pojavio Free Bet koncept, u kojem dobivate pravo igrati listić kojeg niste sami financirali, ponekad uz minimalne ili čak nikakve uvjete korištenja.

Besplatni tiketi su ništa drugo nego listići na kojima igrate sa sredstvima koja vam je dala na raspolaganje kladionica, a od klasičnih bonusa razlikuju se i po tome što Free Bet sredstva nakon što se odigraju svi sportski događaji nestaju.

Drugim riječima, kad odigrate gratis tiket i na njemu ostvarite dobitak, u gotovo svim slučajevima imat ćete pravo isplatiti isključivo profit, ne i ulog kojim ste odigrali vašu kombinaciju.

Zbog toga možemo reći da je besplatni listić svojevrstan kredit za klađenje koji vam daje sportska kladionica, a sredstva koja ste dobili morate vratiti nazad, dok vam ostvareni profit ostaje…

Besplatni tiketi - Najbolje kladionice za besplatni tiket

11 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po
390 BONUSA ISKORIŠTENO

30 USD bonusa za registraciju

 • Najbrže rastuća kriptovaluta
 • 30 USD bonusa za registraciju
 • Održivi oblik nagradnih igara
9.8
Kopiert

100 % Bonus do 3300 HRK

 • Bonus dobrošlice
 • Bonus do 300 HRK
 • Dostupan veliki broj sportova
9.1

Kredit za kladjenje do 760 HRK

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

100% do 1500HRK

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

100% bonus dobrodošlice do 160 HRK

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

100 % redovni bonusi

 • Mobilno klađenje
 • Široka ponuda sportova
 • Redovni bonusi

100% do 2.500 HRK

 • All-in-one stranica
 • Širok izbor platnih metoda
 • Kvalitetan bonus dobrodošlice
9.6

50% uplaćenog iznosa (najviše do 1500 HRK)

 • Velika ponuda
 • Atraktivne kvote
 • Različiti načini uplate i isplate
 • Vaučer od 5€ prilikom registracije
8.0
Kopiert

Bonus Dobrodošlice do 75 HRK

 • Odličan bonus dobrodošlice
 • Licencirana kladionica
 • Konstantne promocije za stalne korisnike
9

200% do 3500 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Izvrsna aplikacija
 • Klađenje, Casino, Loto, Virtuali i više

Okladite se besplatno kod najboljeg priređivača klađenja

Free tiket ili ti besplatni listić možete zgrabiti u različitim online kladionicama diljem svijeta, ali postoji jedan priređivač igara na sreću koji ih zaista najčešće dijeli i posebno se ističe gratis sredstvima koja dodjeljuje svojim korisnicima.

Radi se o kladionici Bet365, poznatoj po odličnim koeficijentima na popularnim sportskim natjecanjima, kao i velikom broju video prijenosa dostupnih korisnicima. A ovaj ugledni priređivač sportskog klađenja nudi i pregršt besplatnih oklada, kojih se možete dokopati kroz sljedeća tri koraka:

Korak 1 – Bet365 prijava i registracija

Bet365 prijava i registracija

Prije nego što dobijete pravo na svoj gratis tiket, morate proći registracijski formular Bet365 kladionice, nakon kojeg ćete imati priliku aktivirati svoj profil i prijaviti se pomoću korisničkog imena i lozinke koje ste izabrali.

Korak 2 – Depozit na račun

Bet365 depozit na račun

Nakon što je vaš Bet365 korisnički račun postao funkcionalan, na vama je uz pomoć bankovne kartice, internetskog novčanika ili vaučera uplatiti novčana sredstva. Uz njih vam se smiješi 25 eura bonusa dobrodošlice, ali i otvaraju vrata mnogim drugim primamljivim ponudama.

Korak 3 – Iskoristite Bet365 besplatnu okladu

Iskoristite Bet365 besplatnu okladu

Kad jednom kreirate profit i uplatite sredstva na korisnički račun, besplatni tiketi vam se smiješe na različitim sportovima. Provjerite sekciju s promocijama da vidite koji su aktualni i pretplatite se na newsletter, kako biste lakše pratili bonuse vezane uz free tiket ponude koje su u ovoj kladionici zaista česte.

Uvjeti bonusa za klađenje – postoje li uvjeti za besplatni tiket?

U odnosu na bonus dobrodošlice, koji zahtijeva obavezni depozit i reinvesticiju 2 do 6 puta, besplatni tiketi imaju značajno lakše uvjete korištenja, ali se i nude u nešto manjoj novčanoj vrijednosti.

Free tiket ponekad možete čak i dobiti na korištenje bez ikakvih uvjeta raspolaganja dodijeljenim sredstvima, ali češći je slučaj da ipak postoji barem neka klauzula koja ide uz ovaj tip bonusa. Znaju biti zadani koeficijenti koje na događajima morate odigrati i specifične oklade koje ulaze u promociju, ali ne uvijek. Izdvajamo tri najčešća uvjeta:

Minimalni depozit

Iako besplatni tiketi nisu nužno vezani uz uplatu novčanih sredstava i mogu biti nagrada postojećim korisnicima, kao i dodatni poticaj novima, zna biti postavljen minimalni depozit kako bi vam free tiket bio dodijeljen. Radi se obično o minimalnom depozitu kojeg kladionica dopušta, ne većem od 10 eura, nakon čega ćete imati priliku odigrati listić pogonjen besplatnim sredstvima.

Ograničeno promotivno razdoblje

Ono na što posebno morate paziti dok pokušavate iskoristiti gratis tiket svakako je vremenski rok u kojem ga morate iskoristiti. Za razliku od bonusa dobrodošlice kojeg obično imate pravo reinvestirati punih 30 dana, besplatni tiketi najčešće se moraju uplatiti u sljedećih tjedana dana ili čak na određeni dan. No, dobro je što nakon eventualnog dobitka gotovo niti u jednoj kladionici nema uvjeta da zarađeni novac morate ponovo uložiti prije prava na isplatu.

Samo za određene turnire

Nije rijetkost da besplatni tiketi budu povezani s nekim specifičnim natjecanjem, poput Svjetskog prvenstva u nogometu ili nekog drugog velikog sportskog spektakla. Tada postoji uvjet prema kojem free tiket morate odigrati na točno određenom turniru, a nekad čak i na točno određenoj utakmici. Zanimljivo je dodati kako vodeće online kladionice imaju personalizirane besplatne listiće pa često dobivate gratis tiket za klađenje na međunarodne utakmice klubova i reprezentacija iz vaše zemlje.

Različite vrste bonusa s besplatnom okladom za sportsko klađenje

Različite vrste bonusa

Besplatni listići mogu se pojaviti u sklopu različitih vrsta bonusa. U nekim sportskim kladionicama free tiket se dodjeljuje prilikom registracije, već nakon što verificirate svoj profil, bez ikakvih dodatnih uvjeta.

Također smo naišli na Free Bet opciju kao dio programa vjernosti, do koje dolazite marljivim skupljanjem bodova, zahvaljujući vašem svakodnevnom slaganju listića i provođenju vlastite strategije.

Neki besplatni tiketi na hrvatskom tržištu čak i zamjenjuju bonus dobrodošlice i slično mu se ponašaju, bez onog tipičnog nestajanja iznosa uloga nakon što vaša kombinacija postane dobitna.

No, u većini slučajeva gratis tiket je tjedna promocija, posvećena nekom popularnom sportu ili sportskom natjecanju, koju imate ograničeni vremenski rok iskoristiti i morate pažljivo pratiti promotivne novosti kako biste je zgrabili. Novčana vrijednost joj je ograničena, do 10 eura, a zbog uloga koji u pravilu nestaje nakon dobitka free tiket se isplati odigrati na veću ukupnu kvotu, jer tada će i vaš profit biti izdašan…

Postoje li lokalne kladionice koje dijele besplatne tikete?

Lokalne kladionice koje dijele besplatne tikete

U Hrvatskoj su se domaći priređivači igara na sreću dugo držali bonusa dobrodošlice i eventualno Multi bonusa, no posljednjih godina Free Bet žetoni postali su također sastavni dio promotivne ponude. Pa tako FavBet svoj bonus za nove igrače promovira upravo kao 200 kuna oklada bez rizika, što je neki oblik besplatnog listića, a Admiral nudi dvije besplatne oklade od 20 kuna svojim novim korisnicima, jednu odmah nakon verifikacije profila, drugu nakon prvog depozita.

Prva Sportska Kladionica za svoj bonus dobrodošlice od 500 kuna traži reinvesticiju dodijeljenih sredstva tek jednom, nakon čega profit koji ostvarite postaju žetoni za besplatne tikete, koje još jednom morate okrenuti kako biste imali pravo isplatiti osvojenu svotu. Germania osim redovitih besplatnih vrtnji dijeli i Free Bet sredstva svojim igračima sportskog klađenja, slučajnim izborom svakog ponedjeljka, a čak i Hrvatska Lutrija sada nudi 30 kuna za besplatno klađenje odmah nakon registracije, kako bi potaknula kladitelje da joj ponovo počnu vjerovati.

Za kraj, spomenimo Mozzart kao regionalnog lidera, koji uz bonus dobrodošlice do 400 eura i 100 besplatnih vrtnji svojim korisnicima daruje i 20 Free Bet eura prilikom registracije, koje morate iskoristiti u sljedećih tjedan dana…

Koja je razlika između bonusa bez depozita i besplatnih tiketa?

Besplatni tiket i bonus bez depozita mogu biti isto, ali i ne moraju. Naime, kod gratis listića može biti postavljen uvjet uplate određene svote na korisnički račun, kako biste dobili svoje Free Bet žetone, što po samoj definiciji više ne može biti bonus bez depozita.

Također, bonus bez depozita javlja se u različitim oblicima, od kojih neki nemaju veze s besplatnim listićima. Pa tako Multi bonus, u kojem igrač uvećava svoj dobitak većim brojem odigranih parova na tiketu spada među bonuse bez uplate, a isto vrijedi i za Cashback bonus, pri kojem se vraća dio uloženog novca aktivnim igračima.

Dakle, besplatni tiketi i bonus bez depozita dva su različita pojma u svijetu klađenja pa prije nego što prihvatite svoj Free Bet listić koji vam nudi online kladionica, obavezno provjerite uvjete njegovog korištenja, jer ne moraju biti nužno onakvi na kakve ste navikli kod klasičnih bonusa bez depozita…

Dobro iskoristite ponudu besplatnih tiketa

Dobro iskoristiti besplatni tiket

Nema sumnje, ako znate što radite, Free Bet žetoni definitivno mogu napraviti razliku u vašoj dugoročnoj strategiji igre.

Naime, radi se o besplatnim sredstvima s kojima možete dodatno povećati vašu zaradu, bez ikakvog straha da ćete izgubiti dio svog budžeta za klađenje. Baš zbog toga se isplati otvoriti korisnički račun u onim online kladionicama kod kojih su besplatni tiketi uobičajena nagrada za postojeće korisnike, a na vama je također redovito pratiti newsletter priređivača igara na sreću, kako biste uvijek prvi ulovili gratis listić kada se pojavi među promocijama.

Važno je još jednom naglasiti da besplatni tiketi predstavljaju kredite koje vam daje kladionica za klađenje, što znači da ulog nestaje nakon što ostvarite dobitak. To znači da ako odigrate 10 Free Bet eura na koeficijent 1.50, isplatit ćete samo 5 eura, a ako odigrate istu količinu sredstava na koeficijent 5.00, isplata će biti 45 eura, bez straha od financijskog gubitka. Drugim riječima, uvijek pokušajte maksimalno iskoristiti gratis listić koji vam je sportska kladionica poklonila, igrajući one događaje za koje vjerujete da postoje veliki izgledi da će se ostvariti, ali s izdašnom ukupnom kvotom, kako bi vaš Free Bet zaista napravio razliku i donio vam zadovoljavajuću zaradu.

To možete postići igranjem jednog većeg koeficijenta, pomoću oklada kao što su poluvrijeme/kraj, hendikep ili klađenjem na autsajdera, ali i kombinacijom više događaja, što je svakako puno prihvatljivije kad igrate s dodijeljenim novcem, nego s vlastitim budžetom…

Besplatni tiketi za sportsko klađenje – je li to stvarno moguće?

Besplatni tiketi za sportsko klađenje - da li su moguća?

Nudi li kladionica zaista besplatna sredstva, bez da želi išta zauzvrat od igrača? Odgovor na ovo pitanje je – i da i ne! Definitivno smo naišli na Free Bet promocije u kojima se od vas ne traže neki posebni uvjeti koje morate ispuniti, no naravno da ih nijedan priređivač igara na sreću ne dijeli bez nekih očekivanja od vas.

Pa tako ako dobijete besplatni listić prilikom registracije, od vas se očekuje da nakon toga nastavite ulagati vlastiti novac, pri čemu su bookmakeri optimistični i nadaju se da će vas nadmudriti.

Ako pak dobijete gratis tiket za neki sport ili točno određenu utakmicu, kladionica vam ga daje smatrajući da su veći izgledi da ćete promašiti vašu prognozu, nego pogoditi.

U svakom slučaju, Free Bet ponuda je stvarna i ide uz jednostavnije uvjete korištenja od bonusa dobrodošlice, no kladionica vam ih svakako daje kako bi pokušala dugoročno zaraditi u vašem poslovnom odnosu, što joj iskusan i ozbiljan igrač neće dopustiti…

Besplatni tiketi – naš zaključak

Kad vam online kladionica dijeli darove, vrlo je važno provjeriti pod kojim uvjetima ih dobivate. U toj priči besplatne oklade koje možete zgrabiti su svakako najbolji izbor, jer kod vodećih priređivača igara na sreću rijetko idu uz neka pretjerano teška pravila isplate zasluženog dobitka.

Na vama je samo paziti na vremenski rok u kojem morate iskoristiti gratis listić i naravno odigrati ga na krupnu kvotu kako bi profit bio zadovoljavajući, s obzirom na to da u velikoj većini slučajeva Free Bet znači da se vaš ulog briše nakon što događaji na listiću budu finalizirani.

Sve u svemu, besplatni listići su važan dio današnjeg online klađenja, a sa sobom ne nose nikakav rizik pa kad god imate priliku iskoristiti ih, svakako to i napravite.

Besplatni tiketi – naš zaključak

Najčešće postavljana pitanja

Je li svaka kladionica koja nudi besplatnu okladu legitimna?

Ima li besplatni tiket bonus kod?

Može li se Free Bet dobitak odmah isplatiti?

Moraju li se besplatni tiketi odigrati odmah nakon registracije?

O autoru Ivan Pajic PRO INVESTOR