Kladionica.com

Premier kladionica iskustva 2024: Test: Je li Premier zakonit ili je prevara?

Premier kladionica je osnovana 1997. godine sa sedištem u Bosni i Hercegovini. Osim ovog područja gde uspešno posluje već dvadeset petu godinu, kladionica BiH Premier, svoje usluge nudi i pasioniranim igračima i ljubiteljima sporta iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Republike Srpske. Premier sportska kladionica u vlasništvu je kompanije Premier World Sport sa sedištem u Istočnom Novom Sarajevu.

Kladionica Premier je itekako bila tema naše studiozne recenzije sasvim opravdano, što ćete nesumljivo i Vi zaključiti nakon čitanja iste. Naš tim je detaljno razmatrao sve vrste i načine kladjenja koje sportska kladionica Premier nudi, sa osvrtom na sportove koje imaju u ponudi. Testirali smo premier kladionica bonus, čekirali premier kladionica bingo, a i premier kladionica uplata na račun je bila tema našeg istraživanja. Osim toga, saznaćete kako najlakše proveriti premier kladionica rezultate uživo, kao i koristiti premier kladionica txt 661 opciju.

Nakon čitanja našeg osvrta na Kladionicu Premier bićete informisani o svim prednostima i manama Premier sportske kladionice što će Vam, sigurni smo, biti od velike koristi pri izboru svog operatera.

Premier Kladionce Logo

Najbolje online kladionice u Hrvatskoj

10 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po
108 BONUSA ISKORIŠTENO

30 USD bonusa za registraciju

 • Najbrže rastuća kriptovaluta
 • 30 USD bonusa za registraciju
 • Održivi oblik nagradnih igara
9.8
Kopiert

100 % Bonus do 3300 HRK

 • Bonus dobrošlice
 • Bonus do 300 HRK
 • Dostupan veliki broj sportova
9.1

Kredit za kladjenje do 760 HRK

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

100% bonus dobrodošlice do 160 HRK

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

100% do 1500HRK

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

200% do 3500 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Izvrsna aplikacija
 • Klađenje, Casino, Loto, Virtuali i više

Bonus Dobrodošlice do 75 HRK

 • Odličan bonus dobrodošlice
 • Licencirana kladionica
 • Konstantne promocije za stalne korisnike
9

200% bonusa do maksimalno 760 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Brza isplata
 • Široka ponuda sportova i igara
9.1

100% Bonus do 1140 HRK

 • 10% Bonusa na kripto plaćanja
 • 150% Bonus dobrodošlice
 • +40 sportova
9.0

Bonus dobrodošlice do 130 HRK

 • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
 • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
 • Bonus na uplatu
8.7

Što je Premier kladionica i Jе li Рrеmiеr lеgаlnа klаdiоniса u Hrvаtskоj?

Premier kladionica je trenutno jedan od najpoznatijih operatera u Bosni i Hercegovini.

Za razliku od onih kladionica iz Bosne I Hercegovine kojima je teško pristupiti bez skrivanja IP adrese, kladionica BiH Premier je igračima iz Hrvatske dostupna bez ikakvih komplikacija. Trenutni zakon o igrama na sreću u Hrvatskoj otežava pristup nekim mađunarodnim stranicama za klađenje, ali ne samo to već i transfer novca na račun i isplatu dobitka.

Kada je reč o delovanju Premier sportske kladionice u Hrvatskoj treba napomenuti situaciju iz 2019. godine kada je bilo zabranjeno delovanje odnosno rad za dvadeset dva operatera međunarodnog karaktera. Ipak, kladionica Premier nije bila među njima i bila je slobodna da ugosti igrače iz Hrvatske bez ikakvih ograničenja. Ista situacija je i danas. Dakle, Premier-kladionica je legalan operater u Hrvatskoj.

Premier sportska kladionica potpuno je legalna i ima licence Federacije BiH i Republike Srpske ali i licence Republike Srbije i Crne Gore.  U tom smislu, kladionica Premier svojim igračima nudi klađenje bez komplikacija i opklade koje su legalne. To je dobro znati jer u slučaju eventualnih bilo kakvih problema možete se obratiti nadležnim organima  i tražiti sudsko odlučivanje ukoliko smatrate da ste oštećeni. Ova opcija nije česta u većini slučajeva kada igrate na međunarodnim kladionicama i zato je napominjemo.

Kako se registrovati na Premier Kladionicu

Ukoliko do sada niste imali priliku ili niste pokušavali da se registrujete na sajt kladionice Premier, mi ćemo Vas sprovesti kroz proceduru uz pomoć nekoliko jednostavnih koraka. Sledite nas.

 • Korak 1:

Posjetite sportsku kladionicu premier

Premier sportska kladionica ima vizuelno pristojan sajt kom ćete pristupiti klikom na link https://www.premier-kladionica.com. Kada se nađete na sajtu Premier-kladionice imaćete priliku da se informišete o svakakvim novostima i opcijama koje su u ponudi ali ćete se teže snaći pri pronalaženju sportskog klađenja, jer funkcionalnost sajta kladionice Premier nije na zavidnom nivou. Na prvi pogled izgledaće Vam kao da ste ulogovani na neki sportski portal a ne internet kladionicu Premier.

Posjetite sportsku kladionicu premier

 • Korak 2:

Prijavite se

U gornjem desnom uglu ekrana nalaze se dugmići ka logovanju i registraciji. Daljim klikom na njih ostavićete svoje podatke i ispuniti formu koja podrazumeva veliki broj generalija koje bi trebalo ostaviti pri regisraciji. Ukoliko Vam bude potrebna pomoć, na samom dnu stranice naći ćete opcije Pomoć, Pravila i Kontakt. Kada završite ovaj prvi korak na Vašu email adresu će stići aktivacioni email u kom će biti članski broj kladionice i aktivacioni broj, putem koga ćete verifikovati svoj nalog. Nakon verifikacije postajete registrovani član Premier kladionice i možete preći na sledeći korak.

Ovde bi trebalo napomeniti da vizuelni identitet sajta Premier kladionice nije najsrećnije formiran i  početnicima pri korišćenju može biti vrlo konfuzan. Napravljen po principu padajućih menija i podmenija, loše urađenim delom za odabir sportske lige ili utakmice koju biste odigrali, sa gomilom propagandnog teksta i promotivnog sadržaja u vezi sa Premier kompanijom, deluje veoma konfuzno i zamorno za korišćenje. To je svakako stavka koju bi apsolutno trebalo poboljšati.

Premijer Registracija

 • Korak 3:

Premier kladionica uplata na račun

Kada govorimo o metodama uplate i isplate koje postoje u kladionici Premier situacija je sledeća. Svoj depozit možete uplatiti na uplatnom mestu lično, putem pošte ili banke ali i putem Kliker  bona i X bona za igrače iz Bosne i Hercegovine. Pored pomenutih vidova transakcije, Premier sportska kladionica nudi i mogućnost slanja novca izmedju igrača a putem njihovih naloga. Nažalost, Premier-kladionica ne podržava plaćanje putem popularnih elektronskih metoda Skrill, Paypal ili Neteller.

Premier kladionica uplata na racun

Premier Kladionica Bonus Ponuda za nove Igrače

Bonusi i promocije su odlični metodi kojima najbolje svetske kladionice privlače potencijalne korisnike da odaberu baš njih i registruju se kao njihovi članovi. Bili smo neprijatno iznenađeni kada smo videli da na sajtu Premier sportske kladionice ne postoji ova opcija. Ovaj vid dobrodošlice za nove članove je postao podrazumevan kod najvećeg broja operatera danas. Kada je tržište pretrpano raznoraznim kladionicama i kada je ponuda tolika da možda i premašuje potražnju morate naći načina da se izdvojite ili da privučete klijente da se registruju kod vas.

Igrači kladionica kao što su Mozzart, Bet 365 ili 22Bet su upoznati sa bonus povlasticama namenjenim novim članovima. Te promocije su u skladu sa svetskim trendovima i veoma raznovrsne, dok ih operateri redovno ažuriraju. Premier kladionice još uvek nisu prepoznale ovaj benefit koji bi im nesumljivo doneo na popularnosti ali i uvećanom broju svojih korisnika koji je u današnjem načinu poslovanja i mapiranja na karti prepoznatljivih i vodećih brendova normalana, ako ne i poželjna stavka.

Ovim nam Premier kladionice govore da su im i dalje prioritet uplate u poslovnicama a ne online što je u internet eri nesumnjivi minus, da ne kažemo odstupanje od trendova i ušuškanost u komforu vremena koje je za nama.

Premier kladionica uplata na račun – Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе

Sportska kladionica Premier ne nudi mnogo opcija u ovom segmentu svog delovanja.

Posebno kada je reč o isplati. Metode Kliker i X Bon-a i A Bon-a su popularne u Bosni i Hercegovini jer ove bonove možete kupiti na mnogim prodajnim mestima u Premier BiH kladionici.

Mana ove metode je provizija u visini od 6 procenata koju naplaćuje kladionica Premier.

Ukoliko plaćate karticom ili posredstvom banke ne postoji nikakva provizija. Takođe, uplatu možete izvršiti i direktno u poslovnici uz ličnu kartu na uvid, opet, bez provizije. Kladionice Premier ne podržavaju uplate putem Skrill-a, Paypal-a i Netellera.

Kada su isplate u pitanju, možete otići lično u poslovnicu ili dobiti isplatu na bankovni račun.

Ukoliko želite isplatu u poslovnici, tri sata nakon zahteva koji podnosite na svom online računu možete podići isplatu. Za bankovne transakcije možete čekati i do 48 sati. Minimalni iznos za isplatu je 10 EUR (20 BAM).

Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе

Premier Kladionica Ponuda za Klаđеnjе:

Nakon detaljne analize sportova dostupnih za klađenje u Premier kladionici došli smo do zaključka da Premier kladionica ponuda nije najbogatija niti najraznovrsnija na regionalnom tržištu. Ako streme ka osvajanju novih igrača morali bi da porade na raznolikosti i i uvedu još sportova za klađenje. Ovako, prosečan igrač koji bi se bazirao samo na ponudi sportova i liga koje su mu predočene verovatno ne bi izabrao Premier kladionicu da u njoj uplati svoj depozit. Svakako ćete imati pobrojane sportove dalje u tekstu pa procenite sami. 

Premier sportska kladionica na svakom fudbalskom meču u proseku nudi između 200 i 300 tipova opklada u nekoliko desetina marketa. Ako se budete kladili u kladionici Premier moći ćete da birati između marketa za konačan ishod ili golove, marketa sa kombinovanim opkladama, marketa za prvo i drugo poluvreme, ali i specijalnih marketa na broj kornera u meču ili ko će biti strelac gola. U ovom segmentu moramo pohvaliti i ono što nije čest slučaj u kladionicama regiona a što Vam Premier u svom asortimanu klađenja može ponuditi a to je Azijski hendikep. Istina, postoji samo jedna linija azijskog hendikepa, ali kako je i ovo retkost u ponudi regionalnih operatera moramo pohvaliti ovaj segment ponude Premier kladionice.

Premier kladionica nudi i košarkaško klađenje u najpoznatijim svetskim ligama. Ako ste pasionirani ljubitelj sporta između dva koša, u sportskoj kladionici Premier moći ćete da pratite NBA takmičenja, Evroligu, kvalifikacije za Svetsko i Evropsko prvenstvo za muškarce i žene, ali i italijansku i australijsku ligu ili afričke i azijske kvalifikacije.

Od ostalih popularnih sportova, u ponudi su i tenis i hokej, a možete se kladiti i na manje atraktivne sportove kao što su snooker ili ragbi.

Ispod možete videti listu dostupnih sportova za klađenje u Premier kladionici:

 •       Nogomet
 •       Košarka
 •       Futsal
 •       Hokej
 •       Rukomet
 • Odbojka
 • Ragbi 
 • Tenis 
 • Snooker

Premier Kladionica Ponuda za Klаđеnjе:

Ostale Ponude Sportske Kladionice Premier:

Premier kladionica Casino

Premier kladionica CasinoOsim sportskog klađenja, Premier je u svoju ponudu uvrstio i kazino igre. Igrači mogu uživati u igrama svetski renomiranih provajdera, među kojima su EGT, Tom Horm, Interactive, ili Ezugi. Naravno, slot igre sunajzastupljenije sa popularnim naslovima u ponudi. Igrači mogu okušati svoju sreću zavrtivši točkove na 20 Super Hot, Amazons‘, ili Blue Heart. Virtual Roulette je takođe u ponudi, kao i Live Dealer igre, među kojima su rulet, Blackjack, Hold’Em Poker, ili Baccarat. Ukoliko ste ljubitelj kazino igara uživo, imaćete priliku da pokažete svoje veštine u prijatnoj atmosferi sa Live Dealer-om. Moći ćete iz svog doma da osetite pravi kazino ambijent.

Premier Kladionica Bingo

Premier Kladionica BingoIako pojedini operateri na regionalnom tržištu u svojoj ponudi imaju i Bingo, to nije slučaj sa Premier kladionicom. Stoga, to je još jedan segment gde bi ovaj operater mogao poboljšati svoju ponudu uvrstivši Premier kladionica Bingo. Takav potez bi svakako obradovao igrače i otvorio nove mogućnosti zabave i potencijalne zarade zahvaljujući Bingo igrama.

Premier Kladionica Loto

Premier Kladionica LotoIgrači koji svoju sreću žele okušati u Loto igrama imaju nekoliko dostupnih varijanti. Ovoj sekciji lako možete pristipiti iz gornjeg horizontalnog menija i uroniti u ponudu. Premier kladionica Loto sekcija nudi različite igre, kao što su Grčki OPAP, Španjolski Bono, Poljski Multi, i još nekoliko loto igara na sreću. Izaberite svoju omiljenu varijantu, lako prijavite svoje brojeve, sačekajte izvlačenje i uzbuđenje može da počne!

Premier kladionica Klаđеnjе uživо

Danas nijedna ozbiljna sportska kladionica ne propušta šansu da svojim igračima ponudi klađenje uživo. Naravno, Premier je jedna od njih koje ovu opciju imaju u svom portfoliju. Premier klađenje uživo možete posetiti na početnoj strani i istražiti ponudu svih događaja koji su u toku. Bez obzira da li preferirate fudbal, košarku, tenis ili neki drugi sport, Premier kladionica klađenje uživo nudi veliki broj događaja i širok spetar marketa.
Premier kladionica Klаđеnjе uživо

Premier kladionica livе strеаming

Premier kladionica livе strеаmingUkoliko želite da uživate u klađenju i gledate utakmice uživo, nažalost nećete imati prilike da to ispratite na sajtu kladionice Premier. Ipak, live streaming opcija je dostupna za određenu kategoriju korisnika. Članovi Premier Kluba imaju benefit koji se odnosi na praćenje mečeva uživo putem mobilne aplikacije. Nju možete preuzeti sa sajta Premier kladionice u iOS ili Android verziji, kao i videti uputstvo za instalaciju. Ipak napominjemo da je live streaming opcija dostupna samo članovima Premier Kluba, te da redovni korisnici ne mogu pratiti direktne prenose uživo putem Premier mobilne aplikacije.

Nudi li Premier Bonus oklade postojećim korisnicima?

Kao što smo u recenziji već naveli, veliki minus Premier kladionice je nepostojanje bonusa dobrodošlice za članove novajlije. To je stavka koju bi trebalo promeniti i uvesti ovakav vid promocija jer bi tako mogli postati konkurentniji na tržištu. Generalno, ovaj operater treba poraditi na promocijama i uvršćivanju atraktivnih benefita i za postojeće korisnike. Tim putem Premier može nagraditi svoje lojalne igrače, pružiti im dodatne šanse za dobitak putem besplatnih opklada ili uvođenjem cashback opcije. To su samo neke od mogućih promocija koje ovaj operater može uvrstiti kako bi postao još primamljiviji igračima iz regiona. Ovako, ostaje nam da sačekamo i vidimo da li će se to zaista i desiti.

Sada ćemo Vas sprovesti kroz način uplate tiketa online u kladionici Premier.

Izrada sроrtskog listića na Premieru

Postupak je jednostavan. Nakon pregledanih Premier kladionica ponuda za klađenje odlučite se za utakmicu na koju želite da se kladite, bilo da je to jedan meč, poznatiji kao singl ili više njih. Jednostavno kliknite na izabrani duel  i nakon toga odredite željenu poslovnicu i iznos koji želite staviti na svoj tiket. Kliknite na dugme “Uplati” i postupak je završen. Srećno!

Рrоvjеrа sроrtskоg listićа uživо

Kada meč počne vi ga možete pratiti uživo na web sajtu kladionice gde postoji opcija “Provjera listića” gde nakon unosa broja i koda listića možete pratiti status vašeg listića. Zahvaljujući ovoj opciji, u svakom trenutku možete proveriti status svog listića u realnom vremenu.

Premier kladionica rezultati uživo

Kladionica Premier ne nudi nikakve vrste prenosa uživo, tako da ćete biti uskraćeni za tu opciju. Međutim, u svakom trenutku možete ispratiti rezultate uživo i sve promene u realnom vremenu. Svakako dobijaćete tekstualne informacije posretstvom teleteksta i jednostavnim klikom na TXT izaći će Vam prozor u levom gornjem  uglu gde ćete pratiti promene uživo preko Premier kladionica txt 661 opcije.

Premier kladionica rezultati uživo

Premier Kladionica Prednosti i Nedostaci

Prednosti kladionice Premier :

 •         Legalna kladionica
 •         Brza uplata
 •         Korisnička podrška
 •         Solidne kvote

Nedostaci kladionice Premier:

 •         Loše promocije
 •         Nepostojanje bonusa za nove članove
 •         Ograničena ponuda sportova za klađenje
 •         Mali broj depozitnih metoda uplate
 •         Provizija na X Bon i Kliker Bon

Premier Kladionica Prednosti i Nedostaci

Ostali Premier kladionica bonusi i ponude

Kao što smo već pominjali u našoj recenziji, nedostatak kladionice Premier je nepostojanje bonusa za nove članove. Takođe promocije koje ponekad postoje su loše urađene i nisu atraktivne igračima.

Ipak, moramo pomenuti opciju članstva u Premier Klubu gde korisnici dobijaju određene pogodnosti kao što su prevremena isplata tiketa, gledanje uživo prenosa putem mobilne aplikacije, potencijalni dzekpot koji se izvlači svakodnevno ili isplata izgubljenog tiketa.

Još jednom napominjemo da ovo nisu opcije koje su dostupne redovnim korisnicima.

Zašto se pridružiti Sportskoj kladionici premier?

Premier BiH kladionica je jedna od najstarijih na području Bosne i Hercegovine. Ona je legalna i licencirana opcija za sportsko klađenje. Međutim, kladionica Premier ima i niz nedostataka kojima konkurentima ostavlja veliki prostor za delovanje i primat nad njom. Provizije za određene vidove isplate ne mogu joj služiti na popularnosti među korisnicima. Takođe, nedostatak promocija i bonusa za igrače pretstavljaju još jedan minus. Skromniji broj ponuđenih sportova odvlači potencijalne članove ka drugim kladionicama kao što su Mozzart, 22Bet ili Bet365.

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporučena alternativa u usporedbi s Premierom 

Ono što prvo upada u oči kada uporedimo kladionicu Premier i neku od ove tri navedene kladionice jeste mnogo bolja ponuda sportova. I Mozzart i Bet22 i Bet365 imaju raznovrsniji sadržaj i veći broj marketa u ponudi. Svakako treba reći da je vizuelni identitet ovih sajtova mnogo modernije urađen. Dizajn je kvalitetniji a samim tim primamljiviji i lakši za snalaženje.

Ono što smo više puta apostrofirali su promocije i bonusi. Ove kladionice ozbiljno rade na tim segmentima  sa akcentom na ažurnosti i atraktivnim ponudama. Pored toga, Mozzart, Bet365 i 22Bet imaju Livestream što vam pruža mogućnost da određene mečeve gledate uživo na sajtu kladionice.

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporučena alternativa u usporedbi s Premierom 

Sportska Kladionica Premier kvоtе i tеčаjеvi

  Ostale najbolje Online Kladionice u hrvatskoj 

Premier kladionice nas zaključak

Kroz ovaj članak prošli smo ključne karakteristike kladionice Premier.

To je legalna i licencirana kladionica koja pruža vrlo dobru podršku i pomoć svojim članovima putem korisničkog servisa. Platforma za klađenje uživo je takođe plus. Ali kako je tržište veliko a broj kladionica čini se danonoćno sve brojniji pitate se koju od njih izabrati.

Ukoliko želite da se registrujete, kladionice kao što su Mozzart, Bet365 ili 22Bet u odnosu na kladionicu Premier nude šarolikiju ponudu, uzbudljiviji sadržaj i veće šanse da napravite profit uz bonuse koji su u ponudi. Napravite dobar odabir kladionice, kreirajte svoj nalog već danas i sastavite svoj prvi tiket!

zaključak

Često postavljana pitanja oko sportske kladionice premier

Kаkо mоgu uрlаtiti nоvас nа svоj Рremier rаčun?

Postoji li Premier besplatna oklada u igri?

Nudi li Permier kladionica oklade na konjske utrke?

Kvalificiraju li se svi načini plaćanja za Premier kladionica besplatne oklade?

Nudi li Premier kladionica promocije za postojeće klijente?

Ima li Premier kladionica teletext?

Nudi li Premier kladionica bingo?

Postoji li Premier Kladionica APP?

Kаkо mоgu isрlаtiti nоvас s Premier rаčunа?

O autoru Ivan Pajic PRO INVESTOR