Kladionica.com

BHPlay Kladionica 2024: BHPlay Ponuda i Aplikacija

Znamo da se u sportu sudbina nekog kluba promijeni preko noći nakon što ga kupi novi bogati vlasnik, a isto vrijedi i u svijetu kladionica. BHPlay je prošao upravo takvu transformaciju, od osrednje sportske kladionice koja nije konkurirala za sam vrh bosansko-hercegovačkog tržišta, do važnog faktora o kojem danas igrači pričaju s poštovanjem.

Nema sumnje, BHPlay kladionica prelaskom pod okrilje Mozzarta napravila je pravi potez pa danas nudi vrlo primamljiv bonus dobrodošlice svojim igračima, kao i izuzetno detaljnu razradu ponude na sportovima kao što su nogomet i tenis, zbog čega je značajno povećala broj zainteresiranih korisnika.

Kad je u pitanju BHPlay kladionica ponuda danas nije ni slična onoj kakva je bila u prošlosti, a BHPlay iskustva puno su pozitivnija u posljednjih par godina. Baš zbog toga donosimo detaljnu recenziju svega što Mozzart BHPlay sportska kladionica danas nudi, što će vam olakšati odluku isplati li se kod nje otvoriti korisnički nalog i provoditi vlastitu strategiju klađenja.

bhplay kladionica

Najbolje online kladionice u Bosni i Hercegovini

8 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po
958 BONUSA ISKORIŠTENO

30 USD bonusa za registraciju

 • Najbrže rastuća kriptovaluta
 • 30 USD bonusa za registraciju
 • Održivi oblik nagradnih igara
9.8
Kopiert

Bonus dobrodošlice do 30 KM

 • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
 • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
 • Bonus na uplatu
8.7

100% bonus dobrodošlice do 40 KM

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

Kredit za kladjenje do 200 KM

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

100% do 400KM

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

100% do 195KM Bonus Dobrodošlice

 • +50 Izbora Sportova
 • Kazino uživo
 • E-Sport Ponuda
8.5

200% bonusa do maksimalno 200 KM

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Brza isplata
 • Široka ponuda sportova i igara
9.1

100% Bonus do 295 KM

 • 10% Bonusa na kripto plaćanja
 • 150% Bonus dobrodošlice
 • +40 sportova
9.0

Što je BHPlay kladionica i je li BHPlay legalan u Bosni?

Što je BHPlay kladionica i je li BHPlay legalan u Bosni

Sportska kladionica BHPlay osnovana je sada već davne 2002. godine u Visokom, a njezin vlasnik bio je Šimo Drmač, koji je uspio kompaniju postaviti na čvrste noge i uspješno poslovati u onim gradovima u kojima je otvorio svoje poslovnice.

Kladionica BHPlay u početku je nudila igru igračima samo na šalteru, a mogli ste se kladiti isključivo kešom, da bi u prošlom desetljeću odlučila prijeći online i otvoriti stranicu na kojoj ste mogli otvoriti korisnički račun i kladiti se u udobnosti svog doma.

Ključan trenutak dogodio se 2020. godine, kada je Drmač odlučio prodati svoju kladionicu kompaniji Eter Consulting iz Srbije, koja vodi i Mozzart, najuspješnijeg regionalnog priređivača igara na sreću.

Za razliku od Hrvatske gdje je Eter Consulting zadržao naziv Germania nakon akvizicije, BHPlay BiH kladionica promijenila je ime i sada se zove Mozzart BHPlay kladionica, odnosno Mozzart Bet.

Doduše, BHplay-kladionica zadržala je još neko vrijeme svoju originalnu online stranicu, koja zasad još nije maknuta s Interneta, ali na njoj nema ništa niti vas ne preusmjerava na Mozzart. O tome ćete obavijest tek pročitati malim slovima u meta opisu prilikom Google pretrage. Ukoliko želite više znati o kladionici Formula preporučujemo vam našu recenziju. U svakom slučaju, Mozzart BHPlay sportska kladionica sada spada u moćnu kladioničarsku obitelj koja odnedavno priređuje igre na sreću i pod globalnom MGA licencom te se svojom ponudom uspješno natječe čak i s najvećima, poput 22bet i Bet365.

Pravni dokumenti potvrđuju da Mozzart BHPlay kladionica ima licencu za priređivanje igara na sreću na teritoriju Bosne i Hercegovine, a BHPlay iskustva kažu da danas ovdje nema nikakvih problema oko isplate dobitaka.

Kladionica BHPlay – kako se registrirati?

Sportska kladionica BHPlay nikad nije previše komplicirala po pitanju registracije, a ne radi to ni sada kada je pod okriljem Mozzarta.

Ako želite izraditi korisnički profil kod Mozzart BHPlay KL, to možete napraviti tek u nekoliko minuta, prolaskom kroz ovih 5 koraka:

Korak 1: Otvorite Mozzart BHPlay KL online stranicu i potražite u gornjem desnom dijelu ekrana gumb “Registriraj se”.

BHPlay registracija prvi korak

Korak 2: Upišite email, lozinku, datum rođenja, korisničko ime i telefonski broj.

BHPlay registracija drugi korak

Korak 3: Unesite adresu, JMBG i broj identifikacijskog dokumenta.

BHPlay registracija treći korak

Korak 4: Smislite odgovor na tajno pitanje i upišite Mozzart BHPlay KL promo kod, ako ga imate.

BHPlay registracija cetvrti korak

Korak 5: Prihvatite uvjete korištenja koje nudi kladionica BHPlay i završite proces klikom na polje “Otvori nalog” na dnu formulara te aktivirajte račun linkom koji dolazi na vaš email.

Nakon što otvorite korisnički profil, Mozzart BHPlay sportska kladionica dat će vam priliku uplatiti vaš prvi depozit i početi provoditi strategiju igre, ali kako bi bili sigurni da možete isplatiti vašu zaradu, još trebate proći kroz proces verifikacije.

To nije nikakav problem, jer samo trebate poslati kopiju identifikacijskog dokumenta korisničkoj podršci, onog čiji ste broj naveli prilikom registracije, nakon čega će nadležna služba provjeriti vaš identitet. Kada proces verifikacije završi, ako već ranije niste otvorili profil dobit ćete zeleno svjetlo za igru i moći normalno isplaćivati vaše zaslužene dobitke.

Kakav BHPlay kladionica bonus dobrodošlice nudi igračima?

BHPlay kladionica bonus dobrodošlice igračima

Istina je, Mozzart BHPlay kladionica bonus dobrodošlice značajno je povisila otkad je dobila novog vlasnika i sada spada među najatraktivnije na tržištu.

Zapravo, BHPlay kladionica bonuse prilikom registracije dijeli po sljedećem ključu:

 • pri prvoj uplati imate pravo na 50% dodatnih sredstava, do maksimalnih 100 KM.
 • pri drugoj uplati imate pravo na 100% dodatnih sredstava, do maksimalnih 200 KM.
 • pri trećoj uplati imate pravo na 200% dodatnih sredstava, do maksimalnih 300 KM.

Tako je Sportska kladionica BHPlay dobila bonus u kakvom već uživaju igrači u Hrvatskoj i Srbiji, kod priređivača igara na sreću pod okriljem Mozzarta. A ako želite isplatiti darovani novac, morate ga reinvestirati 5 puta, na tikete na kojem se nalazi četiri para i kvota 1,50.

BHPlay kladionica bonus dobrodošlice daje na rok od 30 dana pri svakom depozitu, što znači da imate mjesec dana za ispuniti uvjete kako bi mogli bez ograničenja raspolagati markama na vašem računu. To je iskusnim igračima sasvim dovoljno da ovu velikodušnu Mozzart BHPlay KL ponudu pretvore u zaradu i startaju s obećavajućim profitom.

Nudi li BHPlay kladionica bonus oklade postojećim korisnicima?

BHPlay kladionica bonus oklade postojećim korisnicima

Kad je u pitanju BHPlay kladionica ponuda bonusa je sasvim solidna otkad se zove Mozzart Bet, jer postoje trajni bonusi, ali i tjedne promocije, kao i zanimljivi turniri namijenjeni međusobnom odmjeravanju snaga među igračima.

Mozzart BHPlay sportska kladionica nudi Multi bonus, koji će se svidjeti igračima sklonima kombinacijskim tiketima, jer može vam čak 10 puta povećati ukupni dobitak, ako odigrate veći broj događaja s kvotom 1.35 ili većom.

BHplay-kladionica dobila je i svoju “Naplati promašaj” promociju, koja vam omogućuje da u najgorem slučaju vratite ulog, uz jedan krivo prognozirani događaj na tiketu, a ako ste pogodili mnogo događaja i promašili samo jedan, još ćete i lijepo zaraditi.

Tu su i dvije originalne ideje koje donosi Mozzart BHPlay BiH kladionica, jer postoji bonus “Top Minut” pri klađenju uživo, kada kvote značajno rastu u 30., 50., 60. i 75. minuti nogometne utakmice, dok se “Happy Hours” promocija brine za dodatne privlačne ponude u razdobljima 9-11h i 21-23h svakog dana.

Sve u svemu, kladionica BHPlay sada se zaista više ne treba sramiti svojih bonusa i zaslužuje pohvale za ono što nudi svojim korisnicima…

BHPlay kladionica ponuda ostalih bonusa

BHPlay kladionica ponuda ostalih bonusa

Sportska kladionica BHPlay bonus dijeli i izvan klasičnog klađenja, ali nešto skromniji od drugih sličnih priređivača igara na sreću.

Pa tako Mozzart BHPlay kladionica bonus dobrodošlice namijenjen za igrače online casina, već im samo nudi povremene besplatne okretaje, koje možete zgrabiti ako pratite newsletter i push notifikacije ovog priređivača igara na sreću.

Internetska kockarnica koja se nalazi u sklopu online stranice na kojoj je i BHplay-kladionica daje vam priliku ganjati progresivni jackpot i ima povremene turnire na kojima možete lijepo zaraditi, ali sportsko klađenje je onog što BHPlay BiH kladionica još uvijek stavlja u prvi plan i preporučujemo da se fokusirate na ovaj tip igara na sreću, ako ovdje otvorite korisnički profil…

BHPlay kladionica uplata na račun – Metode uplate i isplate

BHPlay kladionica uplata na račun – Metode uplate i isplate

Prošla su vremena kada je BHPlay BiH kladionica poslovala isključivo kešom, a tikete ste mogli uplaćivati samo guranjem maraka preko šaltera u poslovnici.

Danas se Mozzart BHPlay kladionica uplata na račun odvija na mnogo različitih načina, uključujući bankovne kartice Visa, Maestro i Mastercard, a postoje Mozzart vaučer i E-vaučer za one koji žele svoje poslovanje u banci odvojiti od klađenja.

Kad je u pitanju BHPlay kladionica uplata na račun moguća je i uz Kliker bon, kao i xBon, a ako ste staromodni igrač koji se tek polako privikava na čari klađenja na Internetu, možete novac uplatiti i na šalteru, nakon čega će vam biti dostupan za online igru. Tu je i Mozzart SMS nadopuna, koja će vas spasiti ako nijedna druga opcija ne prolazi.

Što se isplate tiče, najlakše je poslati zasluženu zaradu na tekući račun, a ako se želite malo prošetati, novac vas čeka i na šalteru polovnice.

Moramo naglasiti još jednom da Mozzart BHPlay kladionica uplata na račun prolazi pod uvjetom da ste se uspješno registrirali, dok ćete za isplatu morati proći i verifikaciju…

BHPlay kladionica ponuda za klađenje

BHPlay kladionica ponuda za klađenje

Klađenje na nogomet

BHPlay klađenje na nogomet

Kad je u pitanju BHPlay kladionica ponuda na nogometu neće vas razočarati. Čeka vas ovdje izuzetno detaljna razrada oklade oba tima daju gol, koju možete kombinirati i sa zbrojem golova, a kladiti se možete i na broj postignutih golova svake od momčadi, što je nekad lakše nego pogoditi tko će pobijediti.

Pri okladi poluvrijeme/kraj imate pravo koristiti i dvoznak, a tu je i oklada Mozzart šansa, pri kojoj je dovoljno pogoditi jedan od dva ponuđena scenarija da bi vaš tiket bio dobitan.

Klađenje na košarku

BHPlay Klađenje na košarku

Mozzart BHplay-kladionica potrudila se svojim igračima ponuditi pregršt razina hendikepa i zbroja koševa, prilikom klađenja na košarku. Možete se također kladiti na ishod svake od četvrtina, a u ponudi je i oklada poluvrijeme/kraj. Nema klađenja na učinak igrača, što svakako nedostaje, ali tu je zanimljiva oklada “Hoće li biti preokreta”, s velikim kvotama koje ćete uloviti ako jedna momčad vodi na poluvremenu, a druga stigne do pobjede.

Klađenje na futsal

BHPlay Klađenje na futsal

BHPlay iskustva kažu da futsal nikad nije bio jedan od udarnih sportova ove sportske kladionice, ni pod starim ni pod novim vlasnicima. Dobit ćete priliku pokazati svoje znanje eventualno na velikim natjecanjima, uz zbroj golova i hendikep kao jedine specijalne oklade unutar neke od utakmica.

Klađenje na hokej na ledu

BHPlay klađenje na hokej na ledu

Kombinacijske oklade su ono najbolje što Mozzart BHPlay BiH kladionica nudi zaljubljenicima u hokej. Možete se kladiti tko će pobijediti i koliko će golova pasti na utakmici, a zbroj golova možete prognozirati i u svakoj od trećina. Fale oklade na učinak igrača, kao i više hendikepa pa mjesta za napredak svakako ima.

Klađenje na rukomet

BHPlay klađenje na rukomet

Sportska kladionica BHPlay ima danas solidnu ponudu na rukometu, jer možete se kladiti na hendikep čak i na prvom poluvremenu, a dostupne su oklade na zbroj golova na kompletnoj utakmici, kao i na svakom od poluvremena.

Klađenje na odbojku

BHPlay klađenje na odbojku

Hendikep setova i hendikep poena ističu se među onim što nudi Mozzart BHPlay sportska kladionica na odbojci, a možete se kladiti i na točan broj setova, s visokim kvotama na svakoj od opcija. Klađenje na prvi set također je uvijek u ponudi, kao i oklade koliko će poena ukupno biti odigrano u prvoj dionici igre.

Klađenje na ragbi

BHPlay klađenje na ragbi

Kladionica BHPlay nije poznata po fantastičnoj ponudi ragbi utakmica. Nećete ovdje pronaći mnogo klupskih utakmica ni Rugby Union ni Rugby League verzije ovog sporta, a kad se nešto i nađe, dvoboji nisu pretjerano detaljno razrađeni. Velika reprezentativna natjecanja su iznimka i tada ćete pronaći ovdje dosta obećavajućih kvota kladeći se na ragbi.

Klađenje na tenis

BHPlay Klаđеnjе na tenis

BHPlay kladionica ima odličnu ponudu na tenisu, jer ovdje se uvijek možete kladiti na nekoliko razina hendikepa, kao i zbroja gemova. Prognozirati možete hoće li u meču biti “tie-breaka” ili ne, a tu su i kombinacijske oklade na pobjednika i zbroj gemova, na što ne nailazimo često čak ni među vodećim europskim priređivačima igara na sreću.

Klađenje na snooker

BHPlay klađenje na Snuker

Solidno ocjenu može dobiti Mozzart BHPlay KL ponuda na snookeru. Važne turnire ova online kladionica detaljno prati, a osim što možete prognozirati pobjednika meča, imate pravo kladiti se i na hendikep, kao i na ukupan broj odigranih “frameova”, što dobri poznavatelji ove vrste bilijara itekako cijene.

Klađenje na ostale sportove

BHplay-kladionica malo je proširila ponudu sportova na koje se možete kladiti, otkad je postala Mozzart Bet. Posebno vrijedi izdvojiti borilačke sportove, prije svega MMA i boks, dok ćete ovdje pronaći i Formulu 1, pikado, stolni tenis i e-sport, kao i američka profesionalna natjecanja, od kojih uz NBA i NHL prednjače MLS i NFL.

BHPlay kladionica ponuda ostalih igara

BHPlay Casino

bhplay casino

Otkad je postala dio Mozzart obitelji, BHPlay BiH kladionica dobila je i prilično raskošan casino, u kojem ćete naći slotove kreirane od najpoznatijih razvojnih kompanija iGaming industrije, kao što su EGT, Pragmatic Play, Playson i Greentube. Broj jackpot igara nije velik, ali postoji casino uživo, s atraktivnim djeliteljicama koje okreću kuglicu na ruletu u realnom vremenu, a dijele i karte za blackjack i baccarat. Sve u svemu, sasvim solidno za zabaviti se uz igre koje se normalno otvaraju i na vašem mobitelu.

BHPlay Bingo

BHPlay Bingo

Otkad je postala Mozzart Bet, BHPlay kladionica Bingo ne doživljava kao jednu od igara vrijednu dodavanja na online stranicu. Umjesto Binga, igrati možete Lucky Super 6 i brze lutrijske igre, a dostupno je i klađenje na virtualne sportove.

BHPlay Loto

BHPlay Loto

Lutrijske igre standardan su dio ponude klađenja koje kladionica BHPlay trenutno nudi. Možete se kladiti na brojeve koji se izvlače diljem svijeta, na one sisteme koje smatrate da vam daju najveće šanse za dobitak, za razliku od klasičnih lutrijskih tiketa.

BHPlay klađenje uživo

BHPlay klađenje uživo

BHPlay iskustva live klađenja prilično su pozitivna otkad je Mozzart preuzeo kompaniju. Posebno to vrijedi ako ste znalac koji se voli kladiti na nogomet ili na tenis, jer na ovim sportovima ćete pronaći najbolje opcije za klađenje uživo. Razrada utakmica je prilično detaljna za vrijeme njihovog trajanja, a kladiti se možete na brojna različita natjecanja, što iskusni igrači jedva čekaju, svjesni da live oklade često daju odličnu priliku za zaradu.

BHPlay live streaming

Mozzart Live stream

Mozzart BHPlay sportska kladionica uspjela je osigurati prijenose sportskih događaja, koje njezini korisnici mogu gledati besplatno, što je velik korak naprijed u odnosu na prethodnu vlasničku garnituru. BHPlay iskustva uživo klađenja time su značajno poboljšana, jer možete gledati utakmice španjolske i francuske nogometne lige, a tu su i brojni teniski mečevi, kao i košarkaški dvoboji te e-sport natjecanja.

Kako izgleda BHPlay izrada i provjera tiketa?

Kako izgleda BHPlay izrada i provjera tiketa?

Mozzart BHplay-kladionica ima logično posloženo internet klađenje, kao i mobilnu aplikaciju pa vam neće biti nikakav problem uplatiti kombinaciju koju smatrate da bi vam mogla donijeti zasluženi dobitak.

Tiket se sada nalazi u desnom dijelu ekrana BHPlay KL stranice, a klikom na željene kvote počet će se puniti parovima. Možete igrati običan, ali i sistemski, s fiksnim i varijabilnim dijelom.

Klikom na polje “Uplati” finalizirat ćete svoj tiket, a Mozzart BHPlay kladionica rezultati uživo uvijek su vam dostupni da provjerite kako stoje vaši favoriti…

Provjera sportskog tiketa uživo

BHPlay - provjera tiketa uživo

Sportska kladionica BHPlay na svojoj staroj stranici nema više ništa, osim teleteksta. BHPlay kladionica txt se još drži, sa starim brendiranjem, na stranicama od 750 do 764.

BHPlay kladionica txt 755 nudi pregled najaktualnijih sportskih događaja uživo, za sve one u Bosni i Hercegovini koji vole na ovaj staromodni način pratiti rezultate utakmica na koje su se kladili.

Naravno, Mozzart BHPlay kladionica rezultati uživo dostupni su vam na online stranici, kao i unutar aplikacije ovog priređivača igara na sreću, ako želite pratiti svoj tiket na Internetu, a ako je neki događaj završio uvijek ga možete pronaći unutar korisničkog profila, pod povijesti igara…

BHPlay kladionica rezultati uživo

Rezultati uživo

Kad je u pitanju Mozzart BHPlay kladionica rezultati uživo dostupni su na nekoliko načina. Već smo spomenuli teletekst, no postoji i link na online stranici “Uživo”, gdje će se pred vama izlistati svi aktualni rezultati, a vidjet ćete i minutu utakmice, kao i najvažnije kvote koje još uvijek možete odigrati.

Mozzart BHPlay kladionica nema neku posebnu “Livescore” stranicu poput nekih drugih priređivača igara na sreću u regiji, već se sve nalazi u sekciji klađenja uživo.

U svakom slučaju, BHPlay kladionica rezultati uživo ne samo da vam daju šansu provjeriti kako stoji vaš tiket, već i mogućnost odigrati kontru, ako zaključite da se utakmica na koju ste se kladiti ne odvija onako kako ste planirali…

Kakve kvote nudi BHPlay?

Kakve kvote nudi BHPlay?

Otkad je postala Mozzart Bet, kladionica BHPlay značajno je poboljšala svoju ponudu kvota na brojnim sportovima, a prije svega na nogometu i tenisu.

Nećete ovdje uvijek dobiti najvišu kvotu među dostupnim kladionicama bosansko-hercegovačkim igračima, ali definitivno su u vrhu i dugoročno vam neće naštetiti, ako ovog priređivača igara na sreću uvrstite među one kod kojih imate otvoren korisnički profil.

Posebno dobre kvote naći ćete na specifičnim okladama, kao što su kombinacije oba daju gol i zbroj golova, a tu su i uvećane kvote koje ćete dobiti ako odigrate više parova na svom tiketu, koje su definitivno u samom regionalnom vrhu…

Prednosti i nedostaci BHPlay kladionice

Prednosti:

 • izuzetno darežljiv bonus dobrodošlice,
 • odlična razrada nogometa i tenisa,
 • funkcionalna i oku ugodna online stranica,
 • klađenje uživo uz besplatni streaming,
 • igračima dostupna mobilna aplikacija.

Nedostaci:

 • nema azijskog hendikepa i zbroja golova,
 • egzotični i manje popularni sportovi rijetko u ponudi,
 • fali klađenje na individualni učinak igrača,
 • manji broj ponuđenih metoda isplate dobitka,
 • chat uživo nedostupan nakon ponoći.

Zašto izabrati BHPlay kladionicu?

Zašto izabrati BHPlay kladionicu?

Odgovor na ovo pitanje prije samo nekoliko godina bilo bi jako teško dati, jer radilo se o maloj kladionici koja nije imala mnogo ambicija i niste ovdje mogli dobiti mnogo za vlastiti novac.

Međutim, otkad je Mozzart preuzeo vlasništvo, a BHPlay promijenio ime, stvari su se promijenile u pozitivnom smislu. Danas ovdje bosansko-hercegovački igrači mogu uloviti zaista primamljiv bonus za nove igrače, a ponuda je raskošna na sportovima kao što su tenis i nogomet, dok su dostupni i besplatni prijenosi.

Zato možemo reći da Mozzart BHPlay svakako zaslužuje da mu date priliku, no imajte na oku i druge vodeće europske online kladionice, kod kojih BiH igrači također imaju pravo otvoriti svoje naloge.

Koje su alternative BHPlay kladionici?

Koje su alternative BHPlay kladionici?

Ako smatrate da uvjeti za igru trebaju biti još malo bolji od onog što nudi BHPlay, pred vama je nekoliko odličnih opcija.

Prije svega, moramo spomenuti Bet365, koji nudi još više besplatnih video prijenosa, kao i kvote koje su uvijek u samom europskom vrhu pa se svakako isplati ovdje se registrirati i polako razvijati svoju dugoročnu strategiju igre.

Jednako bogat izbor sportova, a možda i još veći broj primamljivih oklada na svakoj utakmici nudi 22bet. Sa svojim bonusom dobrodošlice od 122 eura, kao i “cash out” opcijom koja omogućuje isplatu dobitka i prije završetka utakmice ova kladionica ima jakih aduta, a posebno se ovdje isplati klađenje uživo, kao i igranje dugoročnih oklada, gdje su kvote zaista visoke.

I naravno, tu je Mozzart sa svojom globalnom online stranicom, gdje ćete pronaći mnogo toga istog kao i u BHPlay, ali i nekoliko drukčijih ponuda, uključujući bonus dobrodošlice do 400 eura, namijenjen klađenju i online casinu.

Zaključak

Nema sumnje, BHPlay kladionica se preporodila nakon što je 2020. godine postala Mozzart Bet. Sada se ravnopravno natječe s Premier kladionicom i Wwinom u Bosni i Hercegovini sa svojim kvotama i razradom sportskih događaja, a nema joj ravne po pitanju bonusa dobrodošlice.

BHPlay iskustva nam kažu da u ovom trenutku ova kladionica spada u sam vrh na BiH tržištu, a ako nastavi na isti način, vjerujemo da može postati najposjećenija u Bosni i Hercegovini.

Zato se ovdje svakako isplati otvoriti korisnički profil i vidjeti odgovara li ono što nudi vašem stilu igre, ali svakako pratite i strane online kladionice kod kojih su bosansko-hercegovački igrači dobrodošli, jer i tu ćete uloviti odlične bonuse i obećavajuće kvote.

BHPlay zaključak

Najčešće postavljana pitanja

Nudi li BHPlay mobilnu aplikaciju korisnicima?

Uključuje li BHPlay kladionica uplata na račun i e-novčanik Skrill?

Ima li BHPlay kladionica svoj teletekst?

 

O autoru Denis Hodzic PRO INVESTOR