Kladionica.com

Klađenje na kriket u Hrvatskoj

Klađenje na kriket se u Hrvatskoj smatra egzotičnim sportom, nešto kao klađenje na curling, pikado ili badminton. Uistinu, kriket klađenje je nešto što rijetko čujemo od naših igrača. To je šteta i naša ekipa je odlučila napraviti opsežan vodič u svijet kriket oklada. Samo za naše igrače, prikupili smo sve informacije koje se odnose na kriket klađenje, kriket klađenje uživo, kao i osnovna pravila sporta.

Kriket klađenje u Hrvatskoj

Naravno, tu su i najučinkovitiji sistemi za klađenje na kriket, kao i izbor kladionica koje nude bonus na kriket oklade. Na kraju, odgovorit ćemo i na najčešća pitanja u vezi oklada na kriket i ispričati iskustva koja je naša ekipa imala s ovim neobičnim sportom. 

Što je kriket klađenje i jе li klađenje na kriket dozvoljeno u Hrvаtskоj?

Jeste li znali da je kriket drugi najrašireniji sport na svijetu? Naravno, samo statistički gledano, jer je popularan u Indiji, Pakistanu i zemljama Commonwealtha, što ne odražava pravu sliku popularnosti ovog sporta. Kriket je u osnovi britanski sport koji se raširio većinom u bivšim britanskim kolonijama i preteča je bejzbola, s kojim dijeli određene sličnosti. Kriket se igra na ovalnom terenu, a timovi imaju 11 igrača. Cilj igre je ostvariti više bodova od protivnika, a bodovi se ostvaruju trčanjem, popularno zvanim run. Nakon što igrač udari lopticu i pošalje je u dio terena na kojem nema protivničkih braniča, može trčati do određene baze koja će mu donijeti bod. Ako udarač pogodi lopticu tako da ona ode do granica terena, dobiva četiri boda, a udarac po zraku kojim loptica završi izvan terena donosi šest bodova. Mečevi u najpopularnijim varijacijama traju prilično dugo i rezultat se mjeri u nekoliko stotina bodova.

Klađenje na kriket je posve legalno u Hrvatskoj, kao i u svim ostalim državama svijeta gdje je sportsko klađenje legalno. Zanimljivo je da su kriket oklade zabranjene u nekim dijelovima Indije, iako ova država slovi za kriket velesilu i njena liga je najjača na svijetu.

Najbolje stranice za kriket klađenje u HR

10 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po

100 % Bonus do 3300 HRK

 • Bonus dobrošlice
 • Bonus do 300 HRK
 • Dostupan veliki broj sportova
9.1

Kredit za kladjenje do 760 HRK

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

100% bonus dobrodošlice do 160 HRK

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

200% do 3500 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Izvrsna aplikacija
 • Klađenje, Casino, Loto, Virtuali i više

100% do 1500HRK

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

Bonus Dobrodošlice do 75 HRK

 • Odličan bonus dobrodošlice
 • Licencirana kladionica
 • Konstantne promocije za stalne korisnike
9

200% bonusa do maksimalno 760 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Brza isplata
 • Široka ponuda sportova i igara
9.1

Bonus dobrodošlice do 130 HRK

 • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
 • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
 • Bonus na uplatu
8.7

100 % redovni bonusi

 • Mobilno klađenje
 • Široka ponuda sportova
 • Redovni bonusi

100% do 2.500 HRK

 • All-in-one stranica
 • Širok izbor platnih metoda
 • Kvalitetan bonus dobrodošlice
9.6

Kako se registrirati za kriket klađenje 

Kako bi se mogli kladiti na kriket online, potrebno je imati registrirani račun u nekoj od kladionica. Izbor prave kladionice je najvažniji dio procesa, a sve ostalo je prilično jednostavno. Za naše vjerne igrače, podijelili smo proces u tri koraka.

Korak 1: Posjetite online kladionicu 

Bet365 RegistracijaIzaberite kladionicu na koju se želite registrirati i ukucajte njeno ime u vaš pretraživač, (Google Chrome, Opera, DuckGoGo ili neki drugi). Pošto Republika Hrvatska nastoji zabraniti domaćim igračima klađenje na inozemnim kladionicama, za registraciju na neku ud njih će vam biti potreban VPN program. VPN je potpuno legalan program koji skriva vašu IP adresu tako da se možete bez problema registrirati na inozemne kladionice.

Korak 2: Registrirajte se online

Registracija kriket klađenjeAko ste izabrali domaću kladionicu, potražite gumbe Registracija/Prijava. Na inozemnim kladionicama ti gumbi će se zvati Sign up/Log in. Kliknite na gumb za registraciju (sign up) i iskočit će vam obrazac koji morate popuniti. Popunite ga točnim podacima, pričekajte verifikacijski mail kao potvrdu uspješne registracije i vaš proces je gotov.

Korak 3: Online uplata na račun

Bet365 Kladionica Uplata na računKriket klađenje, kao i svako drugo, zahtijeva da na vašem računu imate dovoljno sredstava za klađenje. Za početak vam i ne treba puno, jer kladionice danas imaju prilično niske limite uloga. Više o najboljim metodama uplate na račun možete pročitati u nastavku članka.

Tko je najbolji pružatelj kriket klađenja?

Za naše igrače koji znaju sve blagodati koju pružaju inozemne kladionice, izabrali smo najbolju od njih. Izbor domaće kladionice za klađenje je kriket je bio malo teži, jer hrvatske kladionice i kriket ne idu baš zajedno.

Najbolja inozemna kladionica za kriket klađenje

Najbolja inozemna kladionica za kriket klađenjeVelika Britanija je domovina kriketa i klađenja, a bet365 je najbolja kladionica za kriket oklade. Klikom na gumb Kriket u izborniku s lijeve strane bet365 stranice otvara se najkompletnija ponuda klađenja na kriket koju ste ikad vidjeli. Na vrhu stranice su najzanimljiviji kriket parovi, posebne oklade na njih, kao i gumb za prijenos utakmice uživo. Ako se odlučite za kriket klađenje uživo, bit će vam dostupna odlična razrada, kao i poseban prozorčić sa statističkim podacima za meč, koji se nalazi s desne strane. Bet365 pokriva ogroman broj liga, prvenstava, međunarodnih utakmica i egzibicijskih mečeva. 

Najbolja domaća kladionica za kriket klađenje

Ako želite odabrati domaću kladionicu da vas uvede u svijet kriket oklada, Germania kladionica je najbolji izbor. Svi oni kojima je omiljeni sport za klađenje kriket znaju koliko teško, ako ne i nemoguće, ga može biti pronaći u domaćim kladionicama. Germania Sport je jedna od rijetkih hrvatskih kladionica koja klađenje na kriket ima u svojoj stalnoj ponudi. U ponudi ćete većinom naći indijsku ligu, iako razrada parova nije na razini koju nude bet365 i ostale britanske kladionice u kojima kriket uživa veću popularnost.

Kriket klаđеnjе – Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе na kladionicama

Kriket klаđеnjе - Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе na kladionicamaKada je u pitanju klađenje na kriket, metode uplate i isplate se razlikuju od kladionice do kladionice. Ako se kladite u domaćim kladionicama, vaš račun možete dopuniti odlaskom u poslovnicu, putem Aircash aplikacije, koristeći kladomat ili neke od bonova koje izdaju kladionice. Sve domaće kladionice također podržavaju uplatu putem bankovne/poštanske uplatnice, kao i korištenje platnih kartica (Maestro, Mastercard, VISA).  Nažalost, samo rijetke domaće kladionice nude uplatu korištenjem elektronskih novčanika (PayPal, Neteller, Skrill), a nijedna ne nudi kriptovalute kao mogućnost. Strane kladionice većinom imaju e-novčanike u ponudi, a najbolje od njih, kao što je 22bet, svojim igračima nude i kriptovalute kao opciju za uplatu i isplatu.

Za kriket klađenje je bitno da su vaše odabrane metode uplate i isplate brze, sigurne i ne zahtijevaju odlazak do kladionice ili banke. Najbolji izbor za to su platne kartice i elektronički novčanici. Nije loša ideja imati posebnu platnu karticu koju koristite samo za klađenje i ni za što drugo.

Kako odabrati najbolju kladionicu za kriket klađenje u Hrvatskoj

Kao što ste mogli primijetiti, hrvatske kladionice nemaju izrazito bogatu ponudu kriket mečeva. Ako vas uistinu zanima klađenje na kriket, pogledajte ovu listu uvjeta koju vaša kladionica treba ispunjavati.

 • Reputacija kladionice – bitna ne samo za kriket oklade, nego za bilo kakav oblik suradnje s kladionicom. Treba vam poznato ime u svijetu klađenja, s kojim nećete imati problema s uplatom, isplatom i bonusima.
 • Odlična ponuda kriket natjecanja – nije dovoljno da kladionica u svojoj ponudi ima samo indijsko prvenstvo. Najbolje kladionice za klađenje na kriket pokrivaju više događaja.
 • Klađenje uživo na kriket – ovo je poseban užitak za sve kriket znalce. Osim toga, klađenje uživo je jedan od najboljih načina za zaraditi novac na kriket okladama. 
 • Prijenos utakmica uživo – još jedna od stvari koje ćete teško naći u domaćim kladionicama, dok većina svjetski poznatih kladionica svojim registriranim igračima besplatno nudi prijenose kriket mečeva.

Germania kriket klađenje – koje kladionice imaju bolju online ponudu

Germania Kladionica kriket klađenjeGermania kladionica je izbor naše ekipe kada je u pitanju klađenje na kriket u hrvatskim kladionicama. Germania je dio Mozzart obitelji kladionica, tako da ova kladionica ima odlično sučelje, brzu i preglednu stranicu te vrhunsku ponudu bonusa, kao i sportova za klađenje. Germania kriket ponuda je odlična, ako je uspoređujemo samo s hrvatskim kladionicama. No ako je usporedimo s najvećim svjetskim kladionicama, Germania mora još napredovati. 

U prvom redu, Germania nudi samo India premier league ligu za klađenje, te najpoznatije međunarodne kriket utakmice. Nema drugih nacionalnih prvenstava, kao ni utakmica u ženskom natjecanju. Druga stvar koju Germania treba popraviti je razrada parova, jer su najčešće dostupne samo osnovne oklade na pobjedu. Na kraju, Germania ne nudi prijenose kriket mečeva uživo na stranici. Ako popravi ove tri stvari, Germania kladionica će postati jedno od boljih mjesta za kladiti se na kriket. Do tada, većina velikih inozemnih kladionica će biti puno bolji izbor za kriket oklade.

Kakve ponude imaju online kladionice za klаđеnjе na kriket

U domaćim kladionicama nećete pronaći velik broj različitih kriket oklada., već uglavnom samo klađenje na pobjedu. Čak je i kriket klađenje uživo rijetkost u ponudi hrvatskih kladionica. Ako je vaš sport za klađenje kriket, onda je bolje izabrati neku od inozemnih kladionica koje naša ekipa preferira za klađenje na kriket. Pogledajmo koje vrste oklada možete pronaći tamo.

<strong>Konačan ishod</strong>

U moru oklada na kriket, konačan ishod je i dalje najčešći izbor. Klađenje na pobjednika utakmice je najpopularnija oklada za sve vrste sportova, a kriket klađenje nije izuzetak. Ovu vrstu oklade često primjenjuju početnici koji još nisu spremni za kriket klađenje uživo, a preporučuju je i skoro svi sistemi za klađenje na kriket.

<strong>Pobjednik turnira</strong>

Kada je u pitanju klađenje na kriket prognoze pobjednika turnira imaju veću težinu, pogotovo ako se kladite protiv favorita. Oklada na pobjednika turnira je najbolji izbor prije samog početka turnira, jer se poslije kvote smanjuju ako je vaš odabrani tim ostvario pobjedu.

<strong>Zbroj četvorki i šestica</strong>

Za ovu vrstu oklada na kriket je uobičajen engleski naziv “fours and sixes”. Oklada se odnosi na broj situacija kada jedna ekipa odjednom ostvari četiri, odnosno šest bodova. Fours and sixes su slične bejzbolskom “home run-u”, ali se događaju puno češće tijekom mečeva. Uobičajena kriket oklada je hoće li broj četvorki i šestica preći granicu koju postavi kladionica, ali nekad se možete kladiti i na to hoće li ponuđeni igrač preći zadanu granicu četvorki i šestica.

<strong>Pojedinačni učinak igrača</strong>

U moru sportova za klađenje kriket je jedan od onih koji nudi opširnu ponudu za pojedinačni učinak igrača u utakmici. Najčešće oklade su broj četvorki i šestica koje će igrač postići te oklada tko će biti proglašen najboljim igračem utakmice ili turnira.

Zašto je kriket odličan za klađenje?

Zašto je kriket odličan za klađenjeKriket klađenje je odlična stvar ako posjedujete znanje o ovome sportu. Iako je ovaj sport drugi najpraćeniji na svijetu, to ne znači da se na njega klade isključivo znalci. Potpuno suprotno, većina kladioničara koji se klade na kriket su navijači koji se klade skoro isključivo srcem. Posjetite bilo koji klađenje na kriket forum i vidjet ćete o čemu pričamo. No vojska kriket navijača koja se kladi emocijama zapravo radi odličnu stvar za naše profesionalne igrače: povećava im kvote. Naime, sve kladionice svijeta reagiraju na veliki broj uplata na određeni par povećavanjem, odnosno smanjivanjem kvota. Ako hrpa engleskih navijača uplati listiće na pobjedu Engleske protiv Australije, kvota na Australiju će se povećati, iako sve klađenje na tiket prognoze tvrde da je Australija favorit u meču. Time se dobije takozvani Value Bet, odnosno situacija kad visina kvote ne odgovara stvarnom omjeru snaga. Value Betovi se mogu naći u kriketu ako poznajete sport, a mogu vas nagraditi s kvotama većim od 4, što će naši igrači zasigurno znati cijeniti.

Sistemi za klađenje na kriket

Sistemi za klađenje na kriketKlađenje na kriket vam dugoročno može donijeti vrlo lijepe dobitke, ali morate imati plan. Bez plana i sistema klađenja, igrači su osuđeni na propast. Pogledajmo što morate znati da bi vaši sistemi za klađenje na kriket bili uspješni.

Praćenje mečeva i igrača

Ako ste posjetili bilo koji klađenje na kriket forum onda znate da su bacači i udarači najveće zvijezde svakog kriket tima. Upravo ove dvije pozicije imaju najveću odgovornost i donose prevagu svom timu, tako da je forma glavnih zvijezda nešto na što morate obratiti pozornost kada je u pitanju klađenje na kriket. Osim praćenja forme igrača, gledanje utakmica je ključni dio strategije, pogotovo kada je u pitanju kriket klađenje uživo. Izravni prijenosi kriket utakmica će vam pomoći da bolje shvatite strategije timova i postavljate svoje oklade na temelju promjena događaja na terenu.

Stilovi igre i klađenje

Svijet oklada na kriket često može biti kompliciran novim igračima. Naime, postoje tri službene vrste kriketa i beskrajno neslužbenih. Te tri vrste su:

 • Test kriket – utakmice traju pet dana i smatra se najvažnijim formatom kriketa. Ovaj format je ultimativni izazov za fizičke i mentalne sposobnosti igrača. Ako vas zanima ovo klađenje na kriket forum s informacijama o stanju igrača je nešto što ćete morati posjećivati češće.
 • One Day kriket – igra se kao zasebna utakmica ili dio serije. One Day kriket ima različita pravila igre u odnosu na Test kriket i jedna utakmica traje “samo” sedam sati. Najbolja kriket oklada za One Day kriket je klađenje na ekipu koja ima odličnog udarača.
 • Twenty20 kriket – najbrži od svih oblika, utakmica traje tri sata. Timovi imaju po jedan inning, a maksimalni broj overa je 20. Kod ove vrste kriketa brzina osvajanja bodova je najvažnija, a udarači će preuzeti više rizika. Kada je u pitanju klađenje na kriket prognoze za T20 mečeve su prilično nezahvalne, ali ovaj format je odličan za kriket klađenje uživo.
Veliki hendikep na favoritima

Postoje posebne klađenje na kriket prognoze koje se bave isključivo pronalaskom kladionica koje postave prevelik hendikep na favorite. Iako postoje timovi koji su izraziti favoriti u utakmici, kladionice ih često znaju precijeniti i ponuditi prevelik hendikep bodova na njihovu pobjedu. Kriket je kompleksan sport i pobjede autsajdera uopće nisu rijetke, što naši igrači znaju iskoristiti.

Kondicija i forma

Kondicija i forma su važan dio svakog sporta, a ovo pogotovo vrijedi za kriket. U sportu u kojem utakmice traju po pet dana, mentalno i fizičko stanje ekipe je često na kušnji. Stoga je za klađenje na kriket forum nevjerojatno važan, jer na forumima možete naći insajderske informacije o kondiciji ekipa. Forma ekipe je također ključan aspekt klađenja, jer ekipe koje imaju rast forme mogu pobijediti puno jače timove. Vrijedi i obrnuto, ako su jaki timovi u lošoj formi, ne mogu biti smatrani favoritima ni u jednom meču.

Analiza mečeva

Vaše klađenje na kriket prognoze se nisu ostvarile i vaš listić nije dobitni? Učite iz svojih pogrešaka. Analizirajte meč kriketa na kojem ste pali i pokušajte zaključiti zašto se to dogodilo. Je li u pitanju viša sila, splet slučajnosti, neinformiranost ili vaša loša procjena? Pronađite grešku i učinite sve da se više ne ponovi.

Kako ostvariti profit klađenjem na kriket?

Kriket klađenje je kombinacija poznavanja sporta, analize mečeva i statistika. Malo sreće nikad nije naodmet, ali pogrešno bi bilo misliti da je klađenje na kriket čista sreća. Ako želite ostvariti profit kladeći se na kriket, naučite sve što se ima naučiti o sportu i gledajte barem nekoliko utakmica svaki tjedan. Nakon toga, izaberite jedan do maksimalno tri kriket tima na koje ćete se kladiti i vodite statistiku o njima, uključujući formu, glavne igrače, tradiciju, stanje terena i sve ostale podatke koji mogu utjecati na ishod kriket meča. Samo ozbiljnim pristupom možete očekivati dugoročni prihod od klađenja na kriket.

Nude li kladionice bonus za kriket oklade?

Igrači čiji je izbor za klađenje kriket su se već navikli na lošu pokrivenost ovog sporta u domaćim kladionicama, kao i nepostojanje ikakvih bonusa kada je u pitanju kriket klađenje i kriket klađenje uživo. No strane kladionice imaju bolju ponudu bonusa, a postoje i posebni bonusi za svijet oklada na kriket.

Bonus dobrodošlice

Bet 365 Bonus DobrodošliceBonus dobrodošlice je bonus kojim kladionica nastoji privući nove igrače da se registriraju. Kladionice bonuse dijele u vidu besplatnih oklada, besplatnih vrtnji na casino dijelu stranice, oklada bez rizika i slično. Besplatne oklade su čest oblik bonusa dobrodošlice i iskuni igrači ih koriste da isprobaju odgovara li im kladionica te da besplatno iskušaju koliko su uspješni njihovi sistemi za klađenje na kriket.

Bonus na prvu uplatu

Mozzart Bonus

Iako skoro sve kladionice imaju bonus dobrodošlice, ti bonusi imaju i određene uvjete koje igrači moraju ispuniti. Jedan od njih je najčešće depozit novca na račun. Kladionica vam zatim dodjeljuje bonus u određenom postotku, koji ovisi od kladionice do kladionice. Na primjer, ako kladionica nudi bonus od 100% na prvu uplatu do granice od 1000 kuna, to znači da će kladionica udvostručiti vašu prvu uplatu a maksimalni iznos bonusa koji možete ostvarit je 1000 kuna. 

Bonus na najpopularnije utakmice

Najbolje kladionice će vam uvijek ponuditi povećane kvote za određene utakmice kada je u pitanju klađenje na kriket. Najbolji primjer za to je britanska kladionica bet365, koja nudi veće kvote za učinak određenih igrača i njihovih timova. Na primjer, možete se kladiti da će Mumbai Indians biti bolji od Delhi Capitalsa i da će RG Sharma biti najbolji pojedinac na utakmici. Ako se vaši sistemi za klađenje na kriket poklapaju s uvećanim kvotama koje kladionica nudi, možete ostvariti značajni profit.

Kriket Klаđеnjе – Prednosti i Nedostaci

Prednosti klađenja na kriket

 • Velik broj natjecanja. Osim nacionalnih kriket prvenstava, postoje i razne varijacije kriketa te natjecanja za žene i muškarce. Osim toga., česta su i međunarodna natjecanja. Ako je vaš izbor za klađenje kriket, neće vam nedostajati mečeva na koje se možete kladiti. 
 • Kriket klađenje uživo je dostupno. Klađenje na utakmicu koja je u tijeku je odličan način za ostvariti veće dobitke čitanjem stanja na terenu, pogotovo ako se kladite na preokret.
 • Velik broj različitih kriket oklada. U kriketu se, osim klađenja na pobjedu i hendikep, možete kladiti na pojedinačni učinak igrača, broj četvorki i šestica, tko će biti najbolji udarač i slično.

Nedostaci klađenja na kriket

 • Loša ponuda domaćih kladionica. Ako je vaš izbor za klađenje kriket, onda znate da inozemne kladionice nude veću pokrivenost liga, bolju razradu, prijenose uživo i bonuse. 
 • Problem pronalaska informacija. Kriket jednostavno nije toliko popularan izvan zemalja Commonwealtha. Dakle, skoro svaki klađenje na kriket forum i skoro sve klađenje na kriket prognoze će biti na engleskom jeziku.
 • Duljina trajanja meča. To je jedna od loših stvari oklada na kriket – mečevi mogu trajati i nekoliko dana, što nekim kladioničarima može smetati.

Klađenje na kriket: forum – što kažu kladioničari

Ako vas zanima klađenje na kriket forum je mjesto gdje ćete tražiti detaljne informacije o formi igrača, ozljedama i slično. Forum je i odlično mjesto za pronaći klađenje na tiket prognoze koje postavljaju poznavatelji sporta te vidjeti koji su sistemi za klađenje na kriket popularni. Naš savjet je da se fokusirate na sportske forume, gdje možete saznati više o samom sportu, te dobiti informacije koje su vam potrebne za pametno klađenje. Što se tiče foruma o klađenju na kriket, oni također nisu loši, ali svaki savjet nepoznatih tipstera prihvatite uz određenu dozu opreza. Ako napravite informirani pristup klađenju na kriket, ničiji savjet vam neće biti potreban.

Naša iskustva sa kriket klаđеnjеm

Lagali bi kada bi rekli da je klađenje na kriket omiljena zabava naše ekipe. Za našu ekipu, kriket spada u domenu pomalo egzotičnih sportova, iako je nevjerojatno popularan u određenim dijelovima svijeta. Članovi našeg tima koji su zaljubljeni u kriket klađenje (ima i takvih) se više fokusiraju na utakmice reprezentacija, nego na praćenje nacionalnih prvenstava. Karipska momčad je omiljena u srcima naših kriket fanatika, a nadamo se da će ovaj predivan, iako prilično kompleksan sport uskoro dobiti veću bazu poklonika u Hrvatskoj.

Zašto su bet365, Mozzart i 22bet naša preporuka za kriket klаđеnjе

Zašto su bet365, Mozzart i 22bet naša preporuka za kriket klаđеnjеNaši igrači iz Hrvatske već znaju da je kriket u nezavidnoj situaciji u odnosu na ostale sportove za klađenje, barem kada su u pitanju domaće kladionice. Stoga su zaljubljenici u kriket primorani tražiti inozemne kladionice s boljom ponudom kriket klađenja. Bet365, Mozzart i 22bet su kladionice koje su u samom vrhu industrije klađenja i naša ekipa ih preporučuje za klađenje za većinu sportova, a kriket nije izuzetak. Ovaj put, Mozzart još mora malo poraditi na svojoj kriket ponudi, dok su 22bet i bet365 svoju doveli do savršenstva. Ove dvije kladionice imaju nevjerojatnu količinu kriket mečeva u ponudi, kao i prijenose utakmice, povećane bonuse na najpopularnije oklade. Na kraju, sve tri ove kladionice nude odlične bonuse za nove i postojeće igrače, pregršt metoda uplate i isplate, kao i vrhunsku korisničku službu. 

Kriket klаđеnjе – kvоtе i tеčаjеvi

Kvote i Tecajevi klađenje na kriketDomaće kladionice jako često koriste kriket mečeve da povećaju svoju maržu i onda se čude zašto se nitko ne kladi na ovaj odličan sport. Strane kladionice, pogotovo britanke, pristupaju kriketu s puno više posvećenosti. U stranim kladionicama stoga nije rijetkost naći povećane kvote na kriket, kao i posebne ponude za pogađanje tko će biti najbolji udarač na meču, tko će osvojiti prvenstvo/ligu i slično. Strane kladionice su puno bolji izbor za vaše kriket oklade.

Kriket klađenje – naš zaključak 

Kriket klađenje zaslužuje pažnju igrača. Na kraju krajeva, radi se o sportu koji prati ogroman broj ljudi, koji ima povijest i koji je nevjerojatno zanimljiv, ako mu date šansu.Naravno, kako bi se uspješno kladili na kriket, morate naučiti sve o njemu.  Iako dio naših igrača ne zna ni pravila kriketa, jednom kad se udubite u ovaj sport, otkrit ćete da je zanimljiv i kompleksan, za praćenje, kao i za klađenje.

Kriket klađenje zaključak

Često postavljana pitanja oko kriket klađenja

Da li je kriket klađenje legalno u Hrvatskoj?

Koje su najbolje sportske kladionice za kriket klađenje?

Postoje li klađenje na kriket prognoze?

Kako funkcionira kriket klađenje uživo?

Što je kriket klađenje uživo?

Kako mogu zaraditi od kriket klađenja?

Koji su najbolji savjeti za kriket klađenje?

O autoru Ivan Pajic PRO INVESTOR