Kladionica.com

Klađenje na konje

Kad govorimo o počecima modernih sportskih kladionica u Europi definitivno moramo spomenuti klađenje na konje, jer smatra se da su upravo konjske utrke bile prve na kojima su se igrači mogli legalno kladiti, još tamo u Engleskoj u 17. stoljeću.

Klađenje na konja za kojeg vjerujete da će pobijediti zapravo se ne razlikuje mnogo od prognoziranja ishoda Formule 1, MotoGP-a, biciklizma i skijanja, no uz utrke konja idu i specifične oklade koje ne možete uloviti na drugim sportovima, a mogu vam donijeti ogroman koeficijent na listiću.

Klađenje na Konje

Baš zbog toga dobitna oklada na konje može donijeti mnogo zadovoljstva uspješnom igraču, a iako je riječ o sportu kojeg domaće kladionice rijetko uvrštavaju u ponudu, osim u virtualnom obliku, sve više hrvatskih kladitelja iskušava svoje znanje kladeći se na utrke konja, kod inozemnih priređivača igara na sreću gdje će vas dočekati zaista raskošna ponuda.

U svakom slučaju, možda vam za klađenje na konje forum koji okuplja specijalizirane igrače može donijeti najvrjednije informacije, ali kad su u pitanju strateške osnove, kao i vrste oklada koje su vam na raspolaganju, mnogo ćete saznati i u ovoj našoj detaljnoj analizi…

Što je klađenje na konje i jеsu li utrke konja dozvoljene u Hrvаtskоj?

Bilo da se upustite u klađenje na konje uživo na licu mjesta ili putem online kladionice, ne radi se o ničem drugom nego o prognoziranju ishoda utrkivanja, pri kojem možete pogađati tko će pobijediti, ali i tko će osvojiti ostale pozicije u konačnom poretku.

Utrke konja u ponudi su različitih kladionica još od 17. stoljeća, kada su u doba kralja Jamesa I. okupljeni navijači na engleskim hipodromima pogađali ishod utrka. Ulagali su novac kod takozvanih bookmakera, koji su uz pomoć bilježnice određivali koeficijente za svakog od sudionika i tako započeli sa strukom koja je do danas daleko dogurala i sada se bazira na kompleksnim matematičkim algoritmima.

U Hrvatskoj su utrke konja definitivno dozvoljene, kao i klađenje na njih, a najpoznatija arena nalazi se na Zagrebačkom hipodromu, gdje natjecatelji imaju pripremljene tri staze: na 1000, 1600 i 2400 metara.

No, rijetko ćete u ponudi online kladionica naći lokalne utrke, već uglavnom inozemne koje se odvijaju u zemljama diljem svijeta, od Velike Britanije, Španjolske i Njemačke do SAD-a, Australije i Hong Konga.

Za klađenje na konje prognoze koje možete uplatiti razlikuju se od kladionice do kladionice, a iako većina igrača pokušava pogoditi pobjednika, zapravo imate pravo kladiti se i na poredak prve četvorice, a kod nekih priređivača igara na sreću čak i na duele konja.

To otvara različite prilike za dolazak do izdašnog dobitka, zbog čega na konje oklada može igraču donijeti značajan profit, pogotovo ako poštuje zakon vjerojatnosti i igra isključivo one kvote koje se dugoročno isplate…

Najbolje stranice za klađenje na konje u HR – popis za 2024

10 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po

100 % Bonus do 3300 HRK

 • Bonus dobrošlice
 • Bonus do 300 HRK
 • Dostupan veliki broj sportova
9.1

Kredit za kladjenje do 760 HRK

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

100% bonus dobrodošlice do 160 HRK

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

200% do 3500 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Izvrsna aplikacija
 • Klađenje, Casino, Loto, Virtuali i više

100% do 1500HRK

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

Bonus Dobrodošlice do 75 HRK

 • Odličan bonus dobrodošlice
 • Licencirana kladionica
 • Konstantne promocije za stalne korisnike
9

200% bonusa do maksimalno 760 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Brza isplata
 • Široka ponuda sportova i igara
9.1

Bonus dobrodošlice do 130 HRK

 • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
 • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
 • Bonus na uplatu
8.7

100 % redovni bonusi

 • Mobilno klađenje
 • Široka ponuda sportova
 • Redovni bonusi

100% do 2.500 HRK

 • All-in-one stranica
 • Širok izbor platnih metoda
 • Kvalitetan bonus dobrodošlice
9.6

Kako se registrirati za klađenje na utrke konja

Ako vas zanima klađenje na konja kojeg vidite kao velikog favorita u nekoj utrci, prvo ćete morati proći registracijski postupak u internetskoj kladionici i izraditi korisnički profil, kako biste mogli početi provoditi zacrtanu strategiju igre.

Registracija u vodećim online kladionicama ne predstavlja neki problem pa ćete moći prognozirati utrke konja već nakon što prođete ova tri koraka, od kojih zapravo kreće svaka kladioničarska avantura:

Korak 1: Posjetite online kladionicu

Registracija klađenje na konjeOtvorite kladionicu u kojoj vjerujete da bi vaši sistemi za klađenje na konje najbolje mogli proći i zatim izradite korisnički račun, ispunjavanjem registracijskog formulara i aktivacijom profila linkom koji će vam stići na email ili telefonski broj.

Korak 2: Prijavite se online

Registracija korak 2 klađenje na konjeNakon što kreirate svoj profil, na konje oklada postat će vam dostupna ako uđete u svoj račun uz pomoć svog korisničkog imena i lozinke, a obavezno se i verificirajte, kako biste imali pravo na nesmetanu isplatu dobitka.

Korak 3: Online uplata na račun

Online uplata na račun klađenje na konjePosljednji korak koji zahtijeva klađenje na konje je depozit na vaš korisnički račun, putem vaše omiljene metode plaćanja.

Tko je najbolji priređivač klađenja na konje?

Najbolji priređivač klađenja na konjeAko želite da vaša oklada na konje donese zadovoljavajući dobitak, tada svakako trebate izabrati onu sportsku kladionicu koja nudi najviše za vaš novac, jer samo tako ćete maksimizirati vaše izglede za dolazak do zaslužene zarade.

Kad je u pitanju klađenje na konje prognoze idu uz najbolje koeficijente u kladionici Bet365, jednoj od najpopularnijih u Europi, koja je fantastično razradila upravo utrke konja, dostupne za klađenje baš svakog dana u tjednu.

Klađenje na konje uživo uz live streaming uvijek će vam biti na raspolaganju kod ovog priređivača igara na sreću, a među oklade na koje možete uplatiti novac spadaju i neke na koje nećete naići na nogometu, poput Exacte i Trifecte.

Na konje oklada moguća je u Bet365 kladionici uz fiksne koeficijente, na kakve smo i inače navikli, ali i bez jasno određene kvote pa na kraju uzimate određenu količinu ukupnog uplaćenog novca, prema postotku kojeg vaš ulog čini među dobitnim ulozima.

Druge vodeće britanske kladionice također će vam omogućiti klađenje na konje uz brojne specifične oklade, uključujući i duel dva konja, pri kojem nije bitno je li vaš favorit završio na prvom ili sedmom mjestu, važno da je ispred onog s kojim ga je bookmaker upario.

Na domaćoj pak sceni Germania je pokušavala ponuditi igračima utrke konja, ali uglavnom se sada drži virtualnih utrka pasa, dok i Hrvatska Lutrija razmišlja o proširenju ponude u koju bi ušla i oklada na konje, no zasad se još uvijek drži isključivo najpopularnijih sportova za klađenje u našoj zemlji…

Klаđеnjе na konje – Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе

Klаđеnjе na konje - Mеtоdе uрlаtе i isрlаtеSistemi za klađenje na konje traže od vas novčana sredstva, kako biste mogli uspješno provoditi svoju strategiju, a do njih ćete doći depozitom na vaš korisnički račun.

Uplatiti novac u online kladionicama možete na više različitih načina, a većina igrača koje zanima klađenje na konja koristi bankovne kartice Visa, Mastercard i Maestro, kako bi se dokopali potrebnih sredstava za igru.

Utrke konja možete financirati i sredstvima uplaćenima putem e-novčanika kao što su Skrill, NETELLER ili Aircash, a tu su i vaučeri poput paysafecarda, A-bona, HL bona i Germania bona, uz koje na anoniman način možete doći do novca za klađenje.

Kad je u pitanju klađenje na konje prognoze na vašim listićima mogu vam povremeno donijeti značajan dobitak koji ćete htjeti isplatiti, a to možete napraviti slanjem novca na bankovni račun, ali i prebacivanjem na Skrill ili preuzimanjem u poslovnici.

Na konje oklada može biti financirana u nekim kladionicama i putem kriptovaluta, ako povežete svoj Bitcoin novčanik s korisničkim računom za klađenje. Koju god metodu plaćanja preferirate, provjerite prije registracije da online kladionica u kojoj otvarate profil dozvoljava njezinu upotrebu svojim korisnicima…

Kako odabrati najbolju kladionicu za utrke konja u Hrvatskoj?

Kako odabrati najbolju kladionicu za utrke konja u HrvatskojBilo da prakticirate klađenje na konje uživo ili uplaćujete svoje listiće puno prije početka utrkivanja, izuzetno je bitno pronaći one priređivače igara na sreću koji će vam omogućiti najbolje uvjete za vaše prognoze oklada na konje.

Kad je u pitanju klađenje na konje forum koji okuplja iskusne igrače će vam potvrditi da su velikodušni koeficijenti najvažnija stvar i to je ono što čini sportsku kladionicu primamljivom, ali trebate uzeti u obzir i druge faktore.

Za klađenje na konje prognoze dostupne kladiteljima razlikuju se od kladionice do kladionice pa se tako negdje možete kladiti isključivo na pobjednika, a drugdje koristiti oklade kao što su Trifecta i Superfecta, pri kojima vam se smiješi veliki dobitak ako uspijete točno predvidjeti ishod utrke.

Pri vašem odabiru kladionice za utrke konja uzmite u obzir i koliko često su natjecanja u ponudi, jer neki priređivači sportskog klađenja ih nude samo za vikend, dok drugi akciju s hipodroma prate svakodnevno i omogućuju klađenje na utrkivanje u svakom kutku svijeta.

Naravno, na kraju bi izbor kladionice ipak trebao najviše ovisiti o vašem stilu igre i tipu oklada koje preferirate pa svakako klađenje na konja kojeg favorizirate prakticirajte tamo gdje ste najzadovoljniji ponuđenim opcijama za igru, odnosno tamo gdje vjerujete da sustavnim klađenjem možete doći do zaslužene zarade…

HL klađenje na konje – koje kladionice imaju bolju online ponudu?

Usporedba kladionica ono je što bi trebalo prethoditi vašoj igri. Treba naglasiti da neka specifična na konje oklada možda nije dostupna u svakoj kladionici, a i koeficijenti se značajno razlikuju kod različitih priređivača igara na sreću.

Među domaćim kladionicama nećete nažalost naći dobru ponudu na utrke konja, ali u inozemnima ima priređivača sportskog klađenja kod kojih zaista vrijedi otvoriti korisnički profil, ako je klađenje na konja ono što vam je draže od prognoziranja nogometa, košarke, tenisa, hokeja ili rukometa.

Na vama je samo usporediti ponude različitih internetskih kladionica i provjeriti gdje najbolje prolaze vaši sistemi za klađenje na konje. Najbolja praksa je otvoriti više korisničkih računa u nekoliko najboljih online kladionica pa uvijek igrati tamo gdje vas čeka najveći koeficijent, na onoj kombinaciji za koju smatrate da vam daje najveće izglede za dolazak do dobitka…

Kakve ponude imaju online kladionice za klаđеnjе na konje?

Klađenje na pobjednika utrke

Kad je u pitanju klađenje na konje prognoze većina igrača uglavnom se svode na pogađanje pobjednika utrke. Radi se o okladi koju nije jednostavno pogoditi, jer na stazi se natječe barem osam različitih natjecatelja, no ako pravilno izaberete smiješi vam se krupna kvota, pogotovo ako pogodite trijumf onog konja koji nije bio najveći favorit u utrci.

Each way

Oklada na konje koja se zapravo sastoji od dvije, a vaš se ulog pritom dijeli po pola na svaku od opcija. Pa se tako uz Each way možete kladiti na pobjedu nekog konja, a i na njegov plasman među prvom trojicom. Ako jedna oklada prođe, obično vratite uloženo ili možda minimalno zaradite, dok je u slučaju dvostruke točne prognoze isplata izdašna.

Exacta

Sistemi za klađenje na konje često se baziraju na ovoj popularnoj okladi, koja spada među zahtjevnije u konjskim utrkama, ali ide i uz veliku kvotu. Radi se o pogađanju prvog i drugog konja u cilju, u točnom poretku. Ako vaši favoriti budu ispred ostalih, ali u različitom poretku od vašeg predviđanja, nećete moći isplatiti dobitak. Neke kladionice ovu okladu nazivaju i Forecast.

Obrnuta prognoza

Klađenje na konja lakše je ako koristite obrnutu prognozu (eng. “Reverse Exacta”). U ovom slučaju se kladite da će dva konja završiti ispred svih ostalih, ali nevažno u kojem poretku. Radi se zapravo o dvije prognoze pa se vaš ulog dijeli kao i u Each Way opciji, ali ovaj put ulog igrate na različite natjecatelje, a ne sve na istog.

Trifecta

Na konje oklada koja izaziva posebno zadovoljstvo zove se Trifecta, jer radi se o pogađanju kompletnog pobjedničkog postolja, prvog, drugog i trećeg konja u cilju, u točno određenom poretku. Pojedine kladionice ovu okladu nazivaju i Tricast. Kao što možete i zamisliti, koeficijent na ovu okladu je ogroman i neki igrači su čak uspjeli zaraditi milijune, kladeći se na neočekivani poredak prve trojice na kraju utrke.

Kombinirana Trifecta

Klađenje na konje uživo moguće je i uz kombinacijsku verziju Trifecte, u kojoj tipujete na tri konja da će ući na prva tri mjesta u cilj, ali nevažno u kojem poretku. Zapravo se radi o listiću na kojem se ulog dijeli na šest različitih kombinacija, no na svakoj je ukupna kvota impresivna pa dobitak svejedno ostaje visok.

Superfecta

Online kladionice posebno se boje igrača koji su u stanju pogoditi Superfectu, jer to je klađenje na poredak prve četvorice u cilju. Bilo da koristite kombiniranu verziju, u kojoj nije važno u kojem poretku konji ulaze cilj, ili da gađate točan poredak, zarada će biti izdašna ako se vaša prognoza obistini.

Zašto su utrke konja odlične za klađenje?

Zašto su utrke konja odlične za klađenjeKad je u pitanju klađenje na konje forum koji okuplja iskusne igrače će vam potvrditi da se radi o sportu na kojem je zaista moguće uloviti ogroman koeficijent i pretvoriti ga u dobitan listić.

Naime, neki od najvećih dobitaka u povijesti klađenja proizašli su iz oklada na konje. Pa je tako jedan britanski igrač dobio 13 milijuna kuna za 20 uloženih, na listiću na kojem je pogodio samo šest različitih pobjednika konjskih utrka. Drugom kladitelju uspjelo je za samo dvije kune dobiti oko 10 milijuna, jer je na kombinacijskom listiću s osam oklada pogodio kvotu od čak dva milijuna.

Dakle, za klađenje na konje prognoze na vašem listiću mogu biti zaista hrabre, a da svejedno ostvarite impresivan dobitak kojeg ćete se sjećati cijeli život. Nema sumnje, ako dobro poznajete natjecatelje na nekom hipodromu i njihove mogućnosti, sistemi za klađenje na konje mogu vam donijeti izdašnu zaradu, a nije nikakav problem pogoditi na listiću ni kvotu iznad 100.

Baš zbog toga utrke konja uvijek će biti jedan od najpopularnijih sportova za internetsko klađenje, jer poput jackpota na lotu ili u online casinu, mogu vam preko noći promijeniti život jednim ogromnim dobitkom…

Koji sistemi za klađenje na konje najbolje prolaze?

Koji sistemi za klađenje na konje najbolje prolazeAko vas zanima klađenje na konje uživo, a nemate u tome iskustva, prvi savjet koji morate poslušati svakako glasi: nikad ne ulažite ozbiljan novac na natjecatelja o kojem nemate nikakve informacije.

Prije nego uplatite okladu na utrke konja, na vama je saznati sve o rasama konja koji se utrkuju, njihovim godištima i prethodnim rezultatima, kao i koliko je vremena prošlo od posljednjeg nastupa nekog od natjecatelja.

Nije nevažno ni tko je džokej i kakve uspjehe ima u karijeri, a u obzir morate uzeti i vremenske uvjete na stazi, kao i startni blok iz kojeg svaki od sudionika izlazi, jer određene linije mogu donijeti značajnu prednost na hipodromu.

Uvijek je dobro kroz live streaming se uvjeriti kakvi su uvjeti na hipodromu, prije nego što počnete ulagati ozbiljan novac, a za klađenje na konje forum koji okuplja znalce vam može također dati vrijedne informacije, kao i priznati insajderi na društvenim mrežama poput Twittera, koji možda znaju nešto što običan zaljubljenik u utrkivanje ne može saznati.

Kad su sistemi za klađenje na konje u pitanju, treba reći da se prije svega morate pobrinuti da vam ukupni koeficijent kojeg gađate daje pravo na povremene pogreške i krive procjene, jer njih uvijek ima u ovom neizvjesnom sportu.

Igrajte na kvote najmanje 3.00 ili veće, a ne bježite ni od listića s ukupnim tečajem iznad 100. Fokusirajte se na one utrke u kojima poznajete sudionike i mirno čekajte svoju priliku za izdašan dobitak…

Kako ostvariti profit klađenjem na konje?

Utrke konja od vas zahtijevaju igru na krupne koeficijente, jer nije ih lako pogoditi pa je jedini ispravan put dati si šansu velikom ukupnom kvotom osigurati dugoročan profit, koji ni serija izgubljenih listića neće ugroziti.

Obavezno igrajte različite tipove oklada, od Trifecte i Exacte do Each Way klađenja, kako biste povećali vaš potencijalni dobitak. Nemojte igrati isključivo na izrazite favorite, a ako ih i igrate kombinirajte to s još nekom prognozom, kako biste povećali kvotu na listiću.

Naša preporuka je da uvijek igrate s istom razinom uloga, jer to je najbolja odluka kad je konjički sport u pitanju. A čak i ako ostvarite jedan ili dva vrijedna dobitka, nemojte značajno povećavati osnovni ulog, jer crne serije mogla bi vam brzo istopiti profit ako postanete neoprezni…

Nude li kladionice bonus za oklade na konje?

Nude li kladionice bonus za oklade na konjeBilo da prakticirate klađenje na konje uživo ili uplaćujete listiće puno prije početka natjecanja, vodeće europske kladionice nagradit će vas bonusom koji vam može pomoći u provođenju vaše strategije.

Prije svega, tu je bonus dobrodošlice koji je moguće koristiti i uz konjičke utrke, što dobro dođe na početku vaše kladioničarske avanture. A postoji i ono što nazivamo Free Bets iliti besplatne oklade, koje ćete povremeno moći iskoristiti na utrke konja, pogotovo ako se radi o nekom važnom natjecanju.

Bonusi koji nagrađuju kombinacijske listiće s krupnim kvotama, kao i one sa samo jednim promašajem također vas mogu nagraditi prilikom klađenja na konjički sport. Zato svakako pratite sekciju s promocijama priređivača igara na sreću kod kojeg imate otvoren korisnički račun, kako biste si besplatnim sredstvima olakšali put prema zasluženom dobitku…

Klаđеnjе na konje – Prednosti i nedostaci

Prednosti:

 • utrke svakodnevno u ponudi kladionica
 • znalcu nije problem pogoditi veliku kvotu
 • sistemski listići daju rezultate
 • koristan sport pri osvajanju bonusa
 • besplatni prijenosi dostupni igračima

Nedostaci:

 • neizvjestan sport kojim nije lako ovladati
 • nema vrhunskih utrka u Hrvatskoj za praćenje
 • traži strpljenje i mnogo discipline
 • moguće serije promašenih listića
 • informacije o ozljedama najčešće nisu dostupne

Klađenje na konje forum – Što kažu igrači?

Za klađenje na konje forum može biti odličan izvor informacija, pogotovo ako okuplja istinske znalce. Forumi na engleskom jeziku još uvijek daju kvalitetnije analize od regionalnih, ali i u našim krajevima polako se okupljaju znalci koji uspješno predviđaju ishod konjičkog sporta i spremni su dijeliti savjete s početnicima.

Tamo ćete pronaći insajderske informacije o formi pojedinih natjecatelja, a saznat ćete nešto i o manje poznatim konjima koji su u usponu i od njih se očekuju velike stvari u budućnosti.

Naravno, iskusni igrač s foruma također će vas upozoriti da morate igrati na visoke kvote ako želite do dugoročnog profita te će vam dati pokoji savjet vezan uz crne serije izgubljenih listića, za koje uvijek morate imate spreman budžet, kako biste ih prevladali i dočekali dane u kojima će vaša strategija ponovo davati impresivne rezultate…

Utrke konja kvоtе i tеčаjеvi

Utrke konja kvоtе i tеčаjеviNema sumnje, koeficijenti su najvažnija stvar ako se želite kladiti na utrke konja i uvijek trebate igrati tamo gdje vas čeka najviši mogući dobitak za vaš ulog, jer samo tako se može doći do dugoročne zarade.

Pokušajte igrati listiće na kvote najmanje 3.00, a barem jednom tjedno probajte pogoditi i zaista veliki tečaj, iznad 100, jer vidjet ćete da to i nije tako teško na konjičkom sportu.

Preporuka iskusnih igrača je da otvorite račun u više različitih velikodušnih kladionica i zatim uplaćujete listiće isključivo tamo gdje vas čeka najveća kvota. Obavezno koristite dostupne bonuse kako biste si olakšali strategiju i pokušajte pronaći idealan ukupni koeficijent koji ćete uvijek pokušavati gađati, za koji ste sigurni da će vam bez problema pokriti ulaganja na izgubljene listiće, kada ga jednom pogodite…

Naša iskustva s klаđеnjеm na konje

Nasa iskustva sa klađenjem na konjeNa portalu Kladionica.com možemo se pohvaliti da imamo eksperte koji se dobro razumiju u konjički sport, iako su nam nogomet, košarka, tenis, rukomet, hokej, borilački sportovi i Formula 1 ipak u fokusu.

Naša iskustva s klađenjem na konje kažu da se radi o sportu koji zahtijeva mnogo strpljenja i disciplinirano provođenje vlastite strategije, prije svega kad je u pitanju raspoređivanje uloga.

Ipak, kad vas jednom krene budžet namijenjen za konjičke utrke odjednom strelovito naraste, zbog čega ćete se osjećati odlično. Tada je bitno samo ostati hladne glave i nastaviti pametno ulagati novac, na ukupnu kvotu na listiću za koju znate da je dugoročno profitabilna. Nju ćete uloviti kombinirajući različite oklade, od prognoziranja pobjednika do Exacte i Trifecte.

Sve u svemu, konjske utrke mogu biti odličan put do dugoročnog profita, a ako ste zaista strpljivi i ambiciozni možete dočekati čak i ogroman dobitak, o kakvom sanjaju kladitelji diljem svijeta…

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporuka za klаđеnjе na konje

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporuka za klаđеnjе na konjeKonjički sport ide uz zaista visoke tečajeve, ali ako ih želite pretvoriti u dobitak, važno je izabrati one kladionice koje vam nude najbolju ponudu utrka, kao i detaljnu razradu oklada na svakom natjecanju.

Po tom pitanju svakako treba izdvojiti Bet365, koji prenosi konjske utrke baš svakog dana u tjednu, a igračima nudi pregršt različitih opcija za igru, uključujući i one na kojima ćete zaista višestruko umnožiti vaš ulog ako ih pogodite. Sve to uz povremene besplatne oklade dostupne zaljubljenicima u ovaj sport, koje olakšavaju put do željenog profita.

Moramo spomenuti i Mozzart kao regionalnog lidera u online klađenju, koji je izašao na globalno tržište i sada hrvatskim igračima nudi bonus dobrodošlice do 400 eura, namijenjen sportskom klađenju i online casinu. Iako Mozzart još uvijek nema ponudu na utrke konja u rangu lidera na europskom tržištu, postoje naznake da ide u pravom smjeru i da će naši igrači upravo ovdje uskoro dobiti kvote na konjički sport kakve zaslužuju.

A kladionica 22bet već sada se odlikuje fantastičnom ponudom na utrke konja, uz bonus dobrodošlice do 1000 kuna, koji možete reinvestirati i na ono što se događa na hipodromu. Dostupne su vam ovdje kombinacijske oklade s krupnim kvotama, kao i pogađanje točne pozicije natjecatelja u cilju, čak i ako se radi o borbi za treće mjesto. Sve to uz prijenose uživo i “cash out” opciju, koja vam ponekad može donijeti isplatu i prije završetka natjecanja na koje ste se kladili…

Klađenje na konje – Naš zaključak

Konjske utrke već više od tri stoljeća čine važan dio ponude kladionica, a otkad je prevladalo klađenje online igrači imaju priliku prognozirati ishod konjičkog sporta na natjecanjima iz svakog kutka svijeta.

Radi se o sportu u kojem se isplati isključivo igrati visoke kvote, jer ima mnogo iznenađenja i nije lako predvidjeti pobjednika, ali neki igrači su dokazali da je moguće pogoditi ukupnu kvotu veću čak i od jednog milijuna, zbog čega će utrke konja uvijek biti popularne za klađenje.

Ako se i vi u njih uključite, počnite s manjim ulogom dok ne ovladate svim zakonitostima ovog sporta i budite strpljivi. Morate znate da profit uz klađenje na utrke konja dolazi postepeno, zahvaljujući impresivnim listićima koji će u sekundi anulirati sve gubitke koje ste imali na vašim prethodnim prognozama…

Klađenje na konje zakljucak

Često postavljana pitanja

Koje su najbolje sportske kladionice za klađenje na konje?

Kako funkcionira klađenje na konje uživo?

Koji su najbolji savjeti za klađenje na konje?

O autoru Ivan Pajic PRO INVESTOR