Kladionica.com

Premier Kladionica 2024: Premier Ponuda i Aplikacija

Premier kladionica posluje već dvadeset pet godina. Osnovana je u Bosni i Hercegovini 1997. godine. Njeno sedište je u Istočnom Sarajevu i u vlasništvu je kompanije Premier World Sport. Nakon dugog niza godina uspešnog poslovanja na bosanskom tržištu, svoje poslovanje je proširila na teritoriju Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Republike Srpske tako da sada i ljubitelji klađenja iz regiona mogu položiti svoje opklade u Premier-kladionici.

U ovom tekstu moći ćete da pročitate naše zaključke koje smo doneli nakon detaljnije analize Premier sportske kladionice i testiranja različitih sekcija ovog operatera. Vođeni ključnim aspektima kojih se držimo pri pisanju recenzije za svaku kladionicu potrudili smo se da vam pružimo informacije koje bi trebalo da vam pomognu pri donošenju odluke da li da se pridružite sportskoj kladionici Premier.

Testirali smo načine klađenja kao i ponudu sportova ovog operatera, proverili Premier kladionica bonus, kao i Premier kladionica txt 661 opciju. Istražili smo metode uplate Premier kladionice kao i platformu za klađenje uživo. Suštinski, napravili smo osvrt na sve prednosti i mane Premier bih kladionice.

premier kladionica

Najbolje online kladionice u Bosni i Hercegovini

8 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po
176 BONUSA ISKORIŠTENO

30 USD bonusa za registraciju

 • Najbrže rastuća kriptovaluta
 • 30 USD bonusa za registraciju
 • Održivi oblik nagradnih igara
9.8
Kopiert

Bonus dobrodošlice do 30 KM

 • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
 • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
 • Bonus na uplatu
8.7

100% bonus dobrodošlice do 40 KM

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

Kredit za kladjenje do 200 KM

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

100% do 400KM

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

100% do 195KM Bonus Dobrodošlice

 • +50 Izbora Sportova
 • Kazino uživo
 • E-Sport Ponuda
8.5

200% bonusa do maksimalno 200 KM

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Brza isplata
 • Široka ponuda sportova i igara
9.1

100% Bonus do 295 KM

 • 10% Bonusa na kripto plaćanja
 • 150% Bonus dobrodošlice
 • +40 sportova
9.0

Što je Premier kladionica i Jе li Рrеmiеr lеgаlnа klаdiоniса u Bosni i Hercegovini?

Kladionica Premier trenutno važi za jednu od najpoznatijih sportskih kladionica u Bosni i Hercegovini koja se bavi priređivanjem i organizovanjem igara na sreću kao što su sportsko klađenje, loto igre i slot aparati. Kako posluje dve i po decenije na bosanskom tržištu stekla je određeni ugled i privukla veliki broj korisnika. Pre nego što preporučimo određenog operatera novim ili preciznije rečeno potencijalnim kladioničarima proveravamo da li je kladionica licencirana.

Sportska kladionica Premier poseduje licence Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, kao i licencu Republike Srbije. Dakle, Premier-kladionica je legitimna i licencirana kladionica i time ispunjava prvu uslov za dalji razgovor o njoj.

Izuzetno je važno imati ovu informaciju jer tada ste kao korisnik spokojni i imate saznanje da su vaši podaci zaštićeni dok su vaše opklade bezbedne. Uvek ovo napominjemo zbog eventualnih nepravilnosti ili neprijatnosti koje bi potencijalno mogle da se dogode kako bi korisnici bili svesni da imaju pravo da se obrate nadležnim organima, žale se pa čak traže i sudsko odlučivanje ukoliko smatrate da ste oštećeni.

Kako se registrovati na Premier Kladionicu

Registracija na sajt kladionice Premier je vrlo jednostavan poduhvat koji ćemo vam prikazati u narednim redovima ukoliko niste imali iskustva sa prijavama ovog tipa do sada. Ako ste već obavljali ovakve aktivnosti videćete da je procedura ista kao i kod većine ostalih operatera.

Korak 1: Posjetite sportsku kladionicu Premier

Premier registracija prvi korak

Sportska kladionica Premier estetski gledano nema najlepše dizajniran sajt i u tom smislu ne možemo pohvaliti njen vizuelni identitet. Videćete i sami kada se budete ulogovali na početnu stranu ovog operatera zaličiće vam pre na neki sportski portal nego na online kladionicu. U tom smislu bi trebalo poraditi i na funkcionalnosi jer ćete se teže snaći pri pronalaženju sportskog klađenja.

Korak 2: Prijavite se

Premier Kladionica registracija drugi korak

U gornjem desnom uglu ekrana nalaze se dugmići ka logovanju i registraciji. Daljim klikom na njih ostavićete svoje podatke i ispuniti formu koja podrazumeva veliki broj generalija koje bi trebalo ostaviti pri regisraciji. Ukoliko Vam bude potrebna pomoć, na samom dnu stranice naći ćete opcije Pomoć, Pravila i Kontakt. Kada završite ovaj prvi korak na Vašu email adresu će stići aktivacioni email u kom će biti članski broj kladionice i aktivacioni broj, putem koga ćete verifikovati svoj nalog. Nakon verifikacije postajete registrovani član Premier kladionice i možete preći na sledeći korak. 

Korak 3: Premier kladionica uplata na račun

Premier kladionica registracija treći korak

Kada govorimo o metodama uplate i isplate koje postoje u kladionici Premier situacija je sledeća. Svoj depozit možete uplatiti na uplatnom mestu lično, putem pošte ili banke ali i putem Kliker  bona i X bona za igrače iz Bosne i Hercegovine. Pored pomenutih vidova transakcije, Premier sportska kladionica nudi i mogućnost slanja novca izmedju igrača a putem njihovih naloga. Nažalost, Premier-kladionica ne podržava plaćanje putem popularnih elektronskih metoda Skrill, Paypal ili Neteller.

Premier kladionica bonus Ponuda za nove Igrače

Kako postoji veliki broj kladionica na tržištu operateri su prinuđeni da se dovijaju na najrazličitije načine kako bi privoleli nove korisnike. Studije su pokazale da ozbiljan adut i pravi magnet za nove korisnike pretstavljaju Bonusi dobrodošlice i promocije koje sve vodeće kladionice gotovo svakodnevno pripremaju i izbacuju na svojim sajtovima.

Začudila nas je činjenica da ne postoji Bonus dobrodošlice u kladionici Premier. Veliki propust je odsustvo Premier kladionica bonusa za nove članove jer je to najbolji način skretanja pažnje na brend u moru kladionica koje su na tržištu dostupne.

Ukoliko Premier-kladionica stremi ka uvećanju broja korisnika i osnaživanju svoje pozicije na tržištu mora osvežiti ovu sekciju kao što to kontinuirano rade vodeći brendovi Mozzart, 22bet i Bet365.

Bonusi i promocije su svojevrstan benefit koji ne samo da je prijemčljiv igračima već na taj način kladionice dobijaju na popularnosti i prepoznatljivosti među korisnicima što je neminovnost u današnem poimanju klađenja. Kladionica Premier ovaj trend morala bi usvojiti radi sopstvene promocije.

Premier kladionica uplata na račun – Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе

Premier kladionica ne može se pohvaliti bogatom lepezom ponuda kada je ovaj segment poslovanja u pitanju. Premier kladionica uplata na račun ima vrlo ograničene opcije u svojoj ponudi.

Kao što to volimo da naglasimo, svesni smo da kripto valute nisu rasprostranjena metoda plaćanja na bosanskom tržištu pa u tom smislu imamo ograničena očekivanja, ali neki standard u metodama uplate i isplate trebalo bi da postoji.

Metode uplate

Premier kladionica mеtоdе uрlаtе

U Bosni i Hercegovini su jako popularne metode Kliker i X-bon i A-bon jer ove bonove možete kupiti na mnogobrojnim prodajnim mestima u Premier bih kladionici. Nevolja kod ovog vida uplate je provizija od 6% koju Premier-kladionica naplaćuje.

Druga mogućnost koja ne podleže nikakvoj proviziji je uplata u najbližoj poslovnici i treća, ujedno i poslednja metoda uplate se vrši posredstvom platnih kartica, takođe bez ikakve provizije.

Premier kladionica ne podržava uplate putem elektronskih novčanika preko PayPal-a, Skrill-a ili Neteller-a.

Još jedna mana Premier kl jer elektronski novčanici moraju biti opcija uplate kod ozbiljnih operatera baš kao što je slučaj sa kladionicama Mozzart, Bet365 i 22bet.

Metode isplate

Premier kladionica metode isplate

Kada su isplate u pitanju, možete otići lično u poslovnicu ili dobiti isplatu na bankovni račun. 

Ukoliko želite isplatu u poslovnici, tri sata nakon zahteva koji podnosite na svom online računu možete podići isplatu. Za bankovne transakcije možete čekati i do 48 sati. Minimalni iznos za isplatu je 20 BAM.

Premier kladionica Ponuda za Klаđеnjе:

Premier Kladionica Ponuda za Klаđеnjе:

Prosečan igrač kada bi se vodio samo ponudom dostupnih sportova za klađenje u Premier kladionici najverovatnije je ne bi izabrao za mesto gde će odigrati svoj tiket. Nakon detaljne analize sportova dostupnih za klađenje u Premier kladionici došli smo do zaključka da Premier kladionica ponuda nije najbogatija niti najraznovrsnija na regionalnom tržištu.

Ukoliko kladionica Premier ima ambicije da privuče nove korisnike i napravi posao na regionalnom tržištu ozbiljno moraju poboljšati Premier kladionica ponudu sportova dostupnih za klađenje i uvesti nove markete u ove ovaj sektor.

Dalje u tekstu iznećemo vam listu sportova dostupnih za klađenje u Premier kladionici pa procenite sami da li želite da uplatite svoj depozit kod ovog operatera.

Premier sportska kladionica na svakom fudbalskom meču u proseku nudi između 200 i 300 tipova opklada u nekoliko desetina marketa. Ako se budete kladili u kladionici Premier moći ćete da birati između marketa za konačan ishod ili golove, marketa sa kombinovanim opkladama, marketa za prvo i drugo poluvreme, ali i specijalnih marketa na broj kornera u meču ili ko će biti strelac gola. U ovom segmentu moramo pohvaliti i ono što nije čest slučaj u kladionicama regiona a što vam Premier u svom asortimanu klađenja može ponuditi a to je Azijski hendikep. Istina, postoji samo jedna linija azijskog hendikepa, ali kako je i ovo retkost u ponudi regionalnih operatera moramo pohvaliti ovaj segment ponude Premier kladionice.

Premier kladionica nudi i košarkaško klađenje u najpoznatijim svetskim ligama. Ako ste pasionirani ljubitelj sporta između dva koša, u sportskoj kladionici Premier moći ćete da pratite NBA takmičenja, Evroligu, kvalifikacije za Svetsko i Evropsko prvenstvo za muškarce i žene, ali i italijansku i australijsku ligu ili afričke i azijske kvalifikacije.

Od ostalih popularnih sportova, u ponudi su i tenis i hokej, a možete se kladiti i na manje atraktivne sportove kao što su snooker ili ragbi. Primetili ste i sami da bi ova sekcija trebalo da bude raznovrsnija i atraktivnija, posebno onom delu konzumenata koji vole egzotičnije sportove na koje bi položili opkladu. Kladionice Mozzart, Bet365 i 22bet u ovom sektoru predstavljaju lidere na tržištu klađenja jer nude daleko kvalitetniju ponudu sportova i vrsta igara od kladionice Premier.

Ostale Ponude Sportske Kladionice Premier:

Premier kladionica Casino

Premier kladionica Casino

Baš kao i najveći broj kladionica danas, sportska kladionica Premier je u svoju ponudu uvela i casino igre. Ljubitelji ovog vida zabave moći će da okušaju sreću iz topline svog doma i na momente osete pravi casino ambijent. Osim sportskog klađenja, Premier je u svoju ponudu uvrstio i kazino igre. Igrači mogu uživati u igrama svetski renomiranih provajdera, među kojima su EGT, Tom Horm, Interactive, ili Ezugi.

Naravno, slot igre su najzastupljenije sa popularnim naslovima u ponudi. Igrači mogu okušati svoju sreću zavrtivši točkove na 20 Super Hot, Amazons‘, ili Blue Heart. Virtual Roulette je takođe u ponudi, kao i Live Dealer igre, među kojima su rulet, Blackjack, Hold’Em Poker, ili Baccarat. Ukoliko ste ljubitelj kazino igara uživo, imaćete priliku da pokažete svoje veštine u prijatnoj atmosferi i solidnoj ponudi.

Premier kladionica Bingo

Premier Bingo

Na regionalnom tržištu nije mali broj operatera koji u svojoj ponudi imaju Bingo, tako da ukoliko volite ovu vrstu igara sa lopticama nećete imati sreće u Premier-kladionici. Iz tog razloga, ovo će biti još jedan segment gde bi ovaj operater mogao poboljšati svoju ponudu ukoliko uvrsti u svoju ponudu Premier kladionica Bingo. Takav potez bi svakako obradovao igrače i otvorio nove mogućnosti zabave i potencijalne zarade zahvaljujući Bingo igrama.

Premier kladionica Loto

Premier Kladionica Loto

Ukoliko se među igračima kladionice Premier nalaze simpatizeri Loto igara, ovde se mogu zabaviti uz nekoliko dostupnih varijanti i okušati svoju sreću u ovoj poznatoj igri na sreću. Ovoj sekciji lako možete pristipiti iz gornjeg horizontalnog menija i uroniti u ponudu. Premier kladionica Loto sekcija nudi različite igre, kao što su Grčki OPAP, Španjolski Bono, Poljski Multi, i još nekoliko loto igara na sreću. Izaberite svoju omiljenu varijantu, brzo i jednostavno se prijavite za ovu igru, sačekajte izvlačenje i uzbuđenje može da počne! 

Premier kladionica Klаđеnjе uživо

Premier kladionica klađenje uživo

Verovatno na kladioničarskom tržištu više da i ne postoji online kladionica koja u svojoj ponudi nema platformu za uživo klađenje. Sportska kladionica Premier je jedna od onih koja je ispoštovala ovaj trend i u svojoj ponudi ima opciju klađenja uživo.

Premier klađenje uživo možete posetiti na početnoj strani i istražiti ponudu svih događaja koji su u toku. Bez obzira da li preferirate fudbal, košarku, tenis ili neki drugi sport, Premier kladionica klađenje uživo nudi veliki broj događaja i širok spetar marketa.

Premier kladionica livе strеаming

Premier kladionica Live Streaming

Ljubitelji klađenja uživo koji bi voleli da isprate prenos meča uživo putem online kladionice Premier biće uskraćeni za ovaj događaj. Naime, Premier kl iako podržava ponudu uživo klađenja ona nema live streaming mogućnost za sve korisnike. Šta to u praksi znači pitate se. Da pojasnimo, live streaming opcija je dostupna za određenu kategoriju korisnika.

Članovi Premier Kluba imaju benefit koji se odnosi na praćenje mečeva uživo putem mobilne aplikacije. Nju možete preuzeti sa sajta Premier kladionice u iOS ili Android verziji, kao i videti uputstvo za instalaciju. Još jednom napominjemo da je live streaming opcija dostupna samo članovima Premier Kluba, te da redovni korisnici ne mogu pratiti direktne prenose uživo putem Premier mobilne aplikacije.

Nudi li Premier Bonus oklade postojećim korisnicima?

Tokom analize sekcija koje smo testirali u sportskoj kladionici Premier bili smo prilično zatečeni činjenicom da ne postoje bonusi dobrodošlice namenjeni novim korisnicima usluga ovog bosanskog operatera.

To je stavka koju bi trebalo promeniti i uvesti ovakav vid promocija jer bi tako mogli postati konkurentniji na tržištu. Generalno, ovaj operater treba poraditi na promocijama i uvođenju atraktivnih benefita i za postojeće korisnike. Tim putem Premier kl može nagraditi svoje lojalne igrače, pružiti im dodatne šanse za dobitak putem besplatnih opklada ili uvođenjem cashback opcije. To su samo neke od mogućih promocija koje ovaj operater može uvrstiti kako bi postao još primamljiviji igračima iz regiona. Dok se ta situacija u praksi ne bude promenila ne treba biti iznenađen situacijom u kojoj kladioničari posežu za operaterima koji ovaj benefit nude, kao što je to slučaj sa Mozzart, Bet365 ili 22bet kladionicom.

Izrada sроrtskog listića na Premieru

Izrada sроrtskog listića na Premieru

U narednim redovima sprovešćemo vas kroz način uplate tiketa online u kladionici Premier.

Ovaj postupak je prilično jednostavan i ne iziskuje previše vremena. Nakon pregledanih Premier kladionica ponuda za klađenje odlučite se za utakmicu na koju želite da se kladite, bilo da je to jedan meč, poznatiji kao singl ili pravite tiket sa više parova. Jednostavno kliknite na izabrani duel  i nakon toga odredite željenu poslovnicu i iznos koji želite staviti na svoj tiket. Kliknite na dugme “Uplati” i postupak je završen. Opklada je uplaćena i vaš tiket je sada u igri.

Рrоvjеrа sроrtskоg listićа uživо

Premier kladionica praćenje listića uživo

Pošto je izabrani meč počeo, ukoliko želite kontinuirano da pratite dešavanja na događaju, to možete učiniti uživo na web sajtu kladionice gde postoji opcija “Provjera listića” gde nakon unosa broja i koda listića možete pratiti status vašeg listića. Zahvaljujući ovoj opciji, u svakom trenutku možete proveriti status svog listića u realnom vremenu.

Premier kladionica rezultati uživo

Kladionica Premier ne nudi nikakve vrste prenosa uživo, osim onih za članove Premier kluba koji se odnose na uživo prenose putem mobilne aplikacije. U tom smislu bićete uskraćeni za praćenje meča online ispred svog desktop računara. Međutim, Premier kladionica rezultati uživo pruža mogućnost da  u svakom trenutku možete ispratiti rezultate uživo i sve promene u realnom vremenu. Svakako ćete dobijati tekstualne informacije posretstvom teleteksta i jednostavnim klikom na TXT izaći će Vam prozor u levom gornjem uglu gde ćete pratiti promene uživo preko Premier kladionica txt 661 opcije.

Premier kladionica Prednosti i Nedostaci

Prednosti kladionice Premier :

 • Legalna kladionica
 • Brza uplata
 • Korisnička podrška
 • Solidne kvote

Nedostaci kladionice Premier:

 • Loše promocije
 • Nedostatak bonusa za nove članove
 • Ograničena ponuda sportova za klađenje
 • Mali broj depozitnih metoda uplate
 • Provizija na X Bon i Kliker Bon

Premier Kladionica Prednosti i Nedostaci

Ostali Premier kladionica bonusi i ponude

Napomenuli smo u nekoliko navrata da vidimo veliki nedostatak sportske kladionice Premier u odsustvu bonusa za nove članove. Promocije koje se pojave u Premier-kladionici su često loše sprovedene i nisu atraktivne igračima. Priznaćemo da nismo često sretali kladionice koje imaju ovako siromašnu ponudu bonusa kakvu smo zatekli u Premier kladionica bonusi sektoru.

Da budemo potpuno fer, postoji opcija članstva u Premier Klubu gde korisnike očekuju određene privilegije, kao na primjer prevremena isplata tiketa, mogućnost uživo prijenosa posredstvom mobilne aplikacije ili potencijalni Dzekpot koji je u svakodnevnoj ponudi ili isplata izgubljenog tiketa.

Kao što smo već napomenuli, ovo su mogućnosti koje su planirane samo za članove Premier Kluba, dakle, nisu dostupne redovnim članovima i to je velika greška koju bi kladionica Premier trebalo što pre da otkloni kako ne bi izgubila na popularnosti među kladioničarima.

Zašto se pridružiti Sportskoj kladionici Premier?

Zašto se učlaniti u Premier kladionicu

Premier BiH kladionica je operater koji na bosanskom tržištu datura još od 1997. godine i zapravo je među najstarijim kladionicama na teritoriji Bosne i Hercegovine. Reč je o brendu koji je legalna i licencirana sportska kladionica i to je čini sigurnom bazom za polaganje vaših opklada.  

Međutim, kladionica Premier ima i niz nedostataka kojima konkurentima ostavlja veliki prostor za delovanje i primat nad njom. Provizije za određene vidove isplate ne mogu joj služiti na popularnosti među korisnicima, naprotiv, biće samo motiv za izbegavanje uplata depozitakod ovog operatera.

Takođe, nedostatak promocija i bonusa za igrače predstavljaju još jedan minus. Blago rečeno skroman broj ponuđenih sportova odvlači potencijalne članove ka drugim kladionicama koji sve pomenute segmente nude kompletnije i atraktivnije kao što su Mozzart, 22Bet ili Bet365.

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporučena alternativa u usporedbi s Premierom

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporučena alternativa u usporedbi s Premierom 

Kladionica Premier pored pohvalnih segmenata u svom poslovanju kao što su legitimitet, solidne kvote i odlična korisnička podrška, ima i niz nedostataka koje jednostavno mora otkloniti kako je konkurencija ne bi, žargonski rečeno, pregazila. Ono što prvo upada u oči kada uporedimo kladionicu Premier i kladionice kao što su Mozzart, Bet365 i 22Bet jeste mnogo bolja ponuda sportova. 

Sve tri navedene sportske kladionice imaju raznovrsniji sadržaj i veći broj marketa u ponudi. Svakako treba napomeniti i kvalitet i dizajn desktop i mobilnih sajtova koji je daleko moderniji i atraktivniji za današnjeg, takođe modernijeg kladioničara. Vizuelni identitet Premier kladionice nije primamljiv ni praktičan za surfovanje kao što je slučaj sa stranicama online kladionica Mozzart, Bet365 i 22bet.

Konačno, sekcija koju smo često puta tokom analize pominjali su promocije i bonusi. Ove tri kladionice ozbiljno rade na tim segmentima  sa akcentom na ažurnosti i atraktivnim ponudama. Pored toga, Mozzart, Bet365 i 22Bet imaju Livestream što vam pruža mogućnost da određene mečeve gledate uživo na sajtu kladionice a da ne morate biti nikakvi “specijalni” članovi kluba kao što je slučaj sa Premier kl.

Sportska Kladionica Premier kvоtе i tеčаjеvi

Kada govorimo o koeficijentima koje možete naći u sportskoj kladionici Premier možemo reći da su one u rangu sa većinom kladionica koje operiraju na bosanskom tržištu. Kvote koje nudi kladionica Premier ni po čemu se ne izdvajaju od ostalih kvota i na ovom polju bi moglo doći do izvesnih poboljšanja.

Kada se povede razgovor na temu nedostataka koje kladioničari primećuju u ponudama operatera, uvek se ističe nezadovoljstvo visinom i kvalitetom ponuđenih margina i koeficijenata. Ovo nije nedostatak samo Premier-kladionice već generalno kladionica na bosanskom tržištu koje bi ovaj segment morale pospešiti. Kako i glasi stara izreka, mušterija je uvek u pravu i zbog toga uvek treba osluškivati korisnike i pružiti im ono što žele kako bi imali razlog da se vrate i nastave sa korišćenjem ponuđenih usluga.

Ostale najbolje Online Kladionice u Bosni i Hercegovini

Premier Kladionica BiH

5 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po

Bonus dobrodošlice do 30 KM

 • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
 • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
 • Bonus na uplatu
8.7

100% bonus dobrodošlice do 40 KM

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

Kredit za kladjenje do 200 KM

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

200% bonusa do maksimalno 200 KM

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Brza isplata
 • Široka ponuda sportova i igara
9.1

100% Bonus do 295 KM

 • 10% Bonusa na kripto plaćanja
 • 150% Bonus dobrodošlice
 • +40 sportova
9.0

Premier kladionice naš zaključak

Na kraju svake analize koju prezentujemo trudimo se da damo kraći rezime o zatečenom stanju određenog operatera i izdvojimo ključne karakteristike. Kladionica Premier suštinski izgleda ovako.

To je legalna i licencirana kladionica koja pruža vrlo dobru podršku i pomoć svojim članovima putem korisničkog servisa. Platforma za klađenje uživo je takođe plus. Veliki nedostatak Premier kladionice je odsustvo bilo kakvih bonusa i promocija, posebno bonusa dobrodošlice koji bi mogao da odigra ključnu ulogu u registrovanju novih članova.

Takođe, Premier kladionica ponuda sportova je vrlo limitirana i ovaj segment bi neminovno moralo poboljšati i uvesti e- sportove u ponudu. Metodama uplate i isplate bi trebalo posvetiti veću pažnju.

Ogroman je broj online kladionica danas i nije jednostavan zadatak izdvojiti se u takvom izboru dostupnih operatera. Zbog toga morate pružiti raznovrsnu ponudu  sportova, promocija i metoda transakcija da bi vam se posrećilo da budete nečiji prvi izbor i kladionica sa renomeom.

Ukoliko želite da se registrujete, kladionice kao što su Mozzart, Bet365 ili 22Bet u odnosu na kladionicu Premier nude šarolikiju ponudu, uzbudljiviji sadržaj i veće šanse da napravite profit uz bonuse koji su u ponudi. Naravno, izbor uvek prepuštamo vama!

Premier kladionice zaključak 

Kаkо mоgu uрlаtiti nоvас nа svоj Рremier rаčun?

Postoji li Premier besplatna oklada u igri?

Nudi li Permier kladionica oklade na konjske utrke?

Kvalificiraju li se svi načini plaćanja za Premier kladionica besplatne oklade?

Nudi li Premier kladionica promocije za postojeće klijente?

Ima li Premier kladionica teletext?

Nudi li Premier kladionica bingo?

Postoji li Premier Kladionica APP?

Kаkо mоgu isрlаtiti nоvас s Premier rаčunа?

O autoru Denis Hodzic PRO INVESTOR