Kladionica.com

Klađenje na nogomet u hrvatskim kladionicama

Postoji ona čuvena rečenica koja kaže da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svijetu. A tu je i ona druga koja kaže da je fudbal život. Svakako, složićete se da je fudbal mnogo više od sporta, tu nema greške.

Nogomet klađenje recenzija

Fudbalska industrija jedna je od najprofitabilnijih delatnosti na svijetu. Zbog toga sa pravom možemo reći da su kladionice ovakve kakve danas poznajemo upravo zahvaljujući nogometu i nogomet klađenju, jer su najveću ekspanziju doživele baš zahvaljujući klađenju na nogomet.

Najpopularniji sport na planeti je uvek bio omiljen i u Hrvatskoj dok su uspjesi hrvatske nogometne reprezentacije još više doprineli toj neverovatnoj euforiji koja se uvek stvara a možda nikada ni ne prestaje kada je fudbal u pitanju. Ovaj tekst će poslužiti da objedini što više informacija u vezi sa nogomet klađenjem i okladama na nogomet prvenstveno.

Što je Nogomet klađenje i Jе li online Nogomet dozvoljeno u Hrvаtskоj?

Fudbal je mnogo više od sporta i apsolutno je najpopularniji sport za klađenje u Hrvatskoj. Nogomet klađenje je najzastupljenije u hrvatskim online kladionicama baš kao i u svetskim kladionicama gde nijedan drugi sport nije toliko popularan kao nogomet. Klađenje na nogomet je disciplina koja je legitimna i dozvoljena u Hrvatskoj, preciznije u svim kladionicama Republike Hrvatske koje su licencirane i legitimne.

Pošto ćete na našim stranicama naći samo takve kladionice možete biti spokojni ukoliko se odlučite da položite opkladu u nekoj od njih. Klađenje nogomet je danas takvo da vam pruža mogućnosti da igrate na širok spektar mogućnosti određene lige, kupova ili takmičenja sa svih kontinenata i to bez ikakvih problema. U zavisnosti od kladionice za koju se odlučite da uplatite svoju nogomet okladu, otvaraju vam se mnogobrojne mogućnosti.

Današnje oklade na nogomet podrazumevaju daleko više opcija od one standardne kada igrate na rezultat pa upisujete 1X2. U ovom tekstu ćemo se potruditi da obradimo što više mogućnosti za igru i nogomet klađenje koje su vam ponuđene kod operatera, te ćemo između ostalog govoriti i o tačnom rezultatu, prelazima, duploj šansi i još mnogobrojnim igrama koje su sastavni deo oklada na nogomet.

Svi smo svesni činjenice da je kladioničarsko tržište izuzetno bogato i konkurentno te verovatno nikada ranije nije operirao ovoliki broj kladionica na svjetskom tržištu klađenja. Zbog toga smo pripremili popis najboljih kladionica u Hrvatskoj za 2024. godinu kada je riječ o nogomet klađenju. Vjerujemo da će vam biti od koristi.

Najbolje stranice za Nogomet klađenje u HR

13 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po

100 % Bonus do 3300 HRK

 • Bonus dobrošlice
 • Bonus do 300 HRK
 • Dostupan veliki broj sportova
9.1

Kredit za kladjenje do 760 HRK

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

100% bonus dobrodošlice do 160 HRK

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

100% do 1500HRK

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

100 % redovni bonusi

 • Mobilno klađenje
 • Široka ponuda sportova
 • Redovni bonusi

100% do 2.500 HRK

 • All-in-one stranica
 • Širok izbor platnih metoda
 • Kvalitetan bonus dobrodošlice
9.6

50% uplaćenog iznosa (najviše do 1500 HRK)

 • Velika ponuda
 • Atraktivne kvote
 • Različiti načini uplate i isplate
 • Vaučer od 5€ prilikom registracije
8.0
Kopiert

100% Bonus do 1140 HRK

 • 10% Bonusa na kripto plaćanja
 • 150% Bonus dobrodošlice
 • +40 sportova
9.0

100% do 753 HRK Bonus Dobrodošlice

 • +50 Izbora Sportova
 • Kazino uživo
 • E-Sport Ponuda
8.5

Kako se registrovati za Nogomet klađenje 

Ukoliko niste imali iskustva sa nogomet klađenjem i nikada ranije se niste registrovali na neku od online kladionica, bez brige, procedura je vrlo jednostavna i kroz nekoliko koraka ćemo vam je i demonstrirati.

Korak 1: Posjetite online kladionicu 

Posjetite online kladionicu 

Kada se odlučite na nogometklađenje koje želite da odigrate, odaberite online kladionicu u kojoj želite da se registrujete i posetite njenu stranicu.

Korak 2: Prijavite se online

Prijavite se online

Kada se nađete na početnoj strani online kladionice pronađite sektor “Registracija” i klikom na ovo dugme ispunite formu koja se nalazi pred vama i sastoji se od niza ličnih podataka koje morate ostaviti. Klađenje maloletnim licima je strogo zabranjeno.

Korak 3: Online Uplata na račun

Online Uplata na račun

Nakon što ste uspješno registrovani pre nego počnete sa popunjavanjem tiketa i položite opkladu za vaše klađenje nogomet, neophodno je da uplatite novac na svoj korisnički račun. U zavisnosti od sportske kladionice koju ste odabrali, ovu transakciju možete učiniti na nekoliko načina koji uključuju odlazak u poslovnicu, uplatu putem platnih kartica, uplatu posredstvom elektronskih novčanika, dok neke svetske kladionice ovaj vid uplate nude i u kripto valutama. Svakako će vam u svakoj online kladionici na raspolaganju biti bar dve opcije nogomet klađenje uplatu na račun.

Tko je najbolji pružatelj Nogomet klađenja?

najbolji pružatelj nogomet klađenja

Nogomet klađenje je igra u kojoj korisnik pogađa ishode fudbalskih utakmica gde je iznos eventualnog dobitka određen visinom kvote i iznosom uloga. Nije zahvalno dati odgovor na pitanje koja kladionica daje najbolje uslove za klađenje na nogomet jer je svaki kladioničar individua za sebe i vodi se sopstvenim kriterijumima.

Ipak, svakako bi trebalo napomenuti da postoje pojedine kladionice koje na osnovu svoje sigurnosti, odgovornosti, zahvaljujući kvalitetu i ponudi koju nude zaslužuju preporuku. Na globalnom nivou ne možemo da ne pomenemo kladionicu Bet365 koja je sa razlogom jedan od lidera na tržištu. 

Bet365 je kladionica koja je sa razlogom respektabilan i ugledan svetski operater. To je jedna od kladionica koja bez ikakve sumnje pokriva gotovo sve moguće sportove koje postoje i najširi spektar igara. Pored toga što ima izuzetan bonus dobrodošlice, dobro razvijenu mobilnu aplikaciju i takav live stream da joj mogu pozaviteti konkurenti, ona je apsolutno dominantna kada su oklade na nogomet u pitanju. Svojim korisnicima pružaju neke od najatraktivnijih opcija koje ne možete naći kod konkurencije.

Recimo, možete odabrati “ Bet Builder” i na taj način kreirati sopstveni ulog za utakmicu po vašem izboru. Pored pomenute, veoma je atraktivna i takozvana “Isplata novca” koja vam pruža fantastičnu mogućnost da vratite deo novca čak i pre nego što se utakmica završi.

Osim toga, u kladionici Bet365, pronaći ćete izuzetan broj specijala i hendikepa na koje možete igrati a koje nisu česte kod konkurencije, kao i različite promocije i bonuse koji uključuju i povraćaj novca. Više detalja ćete pronaći na njihovim stranicama.

Hrvatska lutrija zahvaljujući legitimnosti i činjenici da je to apsolutno hrvatska kladionica u potpunosti u državnom, odnosno bez ijednog procenta privatnog vlasništva, nosi određenu prednost koja je igračima bitna. Licencirana od strane Republike Hrvatske ona je bezbedna i sigurna opcija za polaganje opklada.

Nudi sasvim korektnu platformu za klađenje uživo i korektan broj opcija za klađenje, koje bi, istina, mogle biti sadržajnije ali činjenica da u svojoj ponudi ima Azijski hendikep što je svojevrsni benefit, Hrvatskoj lutriji daje određenu prednost među lokalnim kladionicama kada je klađenje nogomet u pitanju.

Nogomet Klаđеnjе – Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе na kladionicama

Nogomet Klаđеnjе - Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе

Jedan od aspekata kojim se igrači vode pri izboru online kladionice je raznovrsnost dostupnih metoda za uplatu i isplatu. Kako je cilj svakog igrača da zaradi od sportskog klađenja, bitno je da svoja sredstva može brzo i sigurno uplatiti na svoj račun u online kladionici ali i podići sredstva u slučaju dobitka. Danas, kada se industrija sportskog klađenja premestila online, bitno je da transakcije budu brze, pouzdane i jednostavne bez nepotrebnih čekanja i odlaska u poslovnicu.

Metode uplate i isplate se razlikuju u zavisnosti od kladionice za koju se odlučite, ali svaka od njih pored tradicionalnog odlaska u poslovnicu podrazumeva i metode transakcije kao što su uplate na račun posredstvom banaka, potom platnim karticama i izuzetno popularnim elektronskim novčanicima. Postoje i operateri koji nude i uplatu svojevrsnim bonovima i o metodama uplate i isplate najbolje je informisati se na stranicama operatera kod kog želite da uplatite vašu okladu na nogomet.

Na kraju, tržište kriptovaluta se širi velikom brzinom, a određene kladionice su prepoznale taj trend, te uvele opciju uplate i isplate preko najpoznatijih kriptovaluta. Naravno, Bitcoin je najzastupljeniji, te igrači mogu koristiti i ovaj metod za izvršavanje transakcija sa online kladionicom.

Kako odabrati najbolju kladionicu za Nogomet klađenje u Hrvatskoj

Najbolje kladionice na nogomet klađenje

Kada je nogomet klađenje u pitanju, potrudićemo se da vam damo nekoliko saveta koji bi vam mogli koristiti pri odabiru najbolje kladionice po vaše nogomet oklade. Prije nego što počnete sa klađenjem na nogomet, najbitnije je odabrati pravu kladionicu koja će u ponudi imati ono što vama treba.

Nije na odmet biti korisnik i nekoliko različitih kladionica pa birati događaje u zavisnosti od koeficijenta koji se nudi ili drugih pogodnosti. Kada ste napravili pomenuti izbor, dolazi na red situacija u kojoj birate par na koji ćete položiti vašu okladu na nogomet. Neophodno je da pratite koeficijente, odnosno promjene na tržištu, ali i vesti iz sveta sporta. Novosti koje se tiču igrača, nihove forme, stanja sa povredama, eventualnih kartona, stila igre, motivacija za utakmicu, pa čak i vremenske prilike koje mogu biti važni pokazatelji kada uzimate u razmatranje nogomet okladu koju planirate da položite. Ovakve informacije možete pronaći na stranicama kladionica kao i na klađenje na nogomet forumu. 

Uvek se informišite kakav je međusobni skor između ta dva tima koji čine vaš par na tiketu, da li su uopšte igrali ranije i kakav je istorijat njihovih susreta jer su sve to dobri indikatori koji vam mogu biti od velike pomoći pri vašem nogomet klađenju. Tek sa takvim pristupom možete biti sigurni da ste odabrali najbolju kladionicu koja pruža idealne uslove po vaše oklade na nogomet. 

HL Nogomet klađenje – koje kladionice imaju bolju online ponudu

HL Nogomet klađenje

Posmatrajući ponudu na hrvatskom tržištu klađenja na nogomet, možemo reći da ukoliko uporedite ponudu mečeva i visine kvota možete primetiti da neki operateri nude povoljnije uslove po vas kao igrača. To nije samo slučaj sa hrvatskim tržištem, već generalno zapažanje zbog čega vam naše stranice mogu biti od pomoći zahvaljujući svim informacijama i preporukama koje na sajtu kladionica.com možete pronaći. Iskoristićemo priliku da kažemo nekoliko reči o lokalnoj hrvatskoj kladionica koja je ujedno i jedina koja je u državnom vlasništvu i zbog toga je pridobila našu pažnju.

Hrvatska lutrija je licencirana, tradicionalna i nudi vam odličnu ponudu igara na sreću kao i casino igara uz sasvim korektnu ponudu sportskog i klađenja uživo. Možete pronaći vrlo dobru ponudu opcija i specijala za klađenje, gde moramo pomenuti Azijski hendikep koji je izuzetno atraktivan a nije zastupljen kod svih operatera, iz tog razloga one kladionice koje su ga uvrstile u svoju ponudu zaslužuju pohvalu sa naše strane. Takođe, tu su i kvote koje svojom visinom ponekad mogu pozitivno da iznenade. 

Svakako, Hrvatsku lutriju i njene kvote bi svakako trebalo uzeti u obzir jer se neretko dešavaju greške koje prave njihovi bookmakeri koji nisu dovoljno ažurni da uoče određena dešavanja i time vam pružaju odličnu mogućnost za zaradu koju ne bi trebalo propustiti.  Preporučujemo vam igre na golove u klađenju uživo kao i igranje na manje popularne utakmice jer tu kvote često znaju biti više. Svakako vam hendikep može doneti veću i verovatniju zaradu nego igra na pobjedu, pa vi sami izaberite šta vam najviše od ponuđenog odgovara.

Kakve Ponude imaju Online Kladionice za Klаđеnjе na Nogomet:

Sada ćemo govoriti o ponudi online kladionica za klađenje na nogomet.

Pogađanje pobjednika

Najpopularniji i najjednostavniji način za klađenje je pogađanje pobednika. Jednostavno je potrebno izabrati između domaćina i gosta utakmice i uložiti novac na jednog od njih. Ovaj način se obično kombinuje sa ostalima, kako bi tiket imao što veću kvotu.

Klađenje na Golove

Potrebno je pogoditi koliko će biti primljenih golova na kraju utakmice ili poluvremenu. Moguće je kladiti se samo na broj golova samo jedne ekipe ili ukupan broj golova od strane obe ekipe. Postoje i specijalne kvote kada se kladite uživo na golove u određenom minutu igre.

Klađenje na Poluvrijeme

To je oklada gde se vi kladite na rezultat koji će biti na poluvremenu, ali i na kraju. Dakle dve opklade u jednoj. Prilično riskantan vid klađenja imajući u vidu da ima čak devet mogućnosti kako se utakmica može završiti.

Klađenje sa hendikepom

Hendikep je određena granica koju postavlja kladionica. Vi treba da izaberete više ili manje od postavljene granice, zapravo da predvidite sa kojom razlikom će neka ekipa pobhediti.

Postoje dva tipa hendikepa koje možete igrati:

 • Evropski hendikep:To je igra koja se ne razlikuje mnogo od klasične 1X2 igre, samo se jednom timu daje gol prednosti.
 • Azijski hendikep: Najpoznatija vrsta hendikepa, omogućava vam da birate koliko ćete prednosti dati nekom timu. Postoji mnogo podvrsta ovog hendikepa i na početku može delovati komplikovano ali zapravo je veoma zabavno. Suštinski, izbegava se nerešen rezultat i na marketu ovog hendikepa svaka utakmica ima dva moguća ishoda, pobedu domaćina ili pobedu gosta uz neka specifična pravila.

Recimo, ukoliko igrate -1(-1AH), potrebno je da vaš tim na koji ste stavili okladu pobedi sa više od jednog gola razlike da bi vaša oklada bila dobitna. Ukoliko pobedi sa tačno jednim golom, ulog vam se vraća, dok ukoliko vaš tim izgubi ili bude nerešeno, tiket odnosno opklada je izgubljena.

Kod azijskog hendikepa nema remija, tako da vam se mogućnost dobitka automatski povećava sa 33% na 50%. U zavisnosti od hendikepa, možete dobiti okladu iako tim na koji ste se kladili ne pobedi a možete se kladiti na tim za koji mislite da neće dobiti utakmicu a ipak dobiti okladu zbog velikog hendikepa. Tipičan primer jeste kada favorit pobedi sa jednim golom razlike. Mogućnosti su raznolike i zbog toga je Azijski hendikep toliko popularan i zabavan za igranje.

Klаđеnjе na Kornere

Klađenje na kornere je još jedna igra na koju možete uložiti svoj novac. Međutim, igra na kornere nije nimalo naivna i mi bismo je preporučili samo izvrsnim poznavaocima nogometa odnosno poznavaocima timova koji su na tiketu kao par ukoliko se odlučite za igranje na kornere.

Ovde je ključan faktor poznavanje načina igre timova koji čine jedan par jer postoje oni koji su poznati da vole igru sa prekidima kao recimo Liverpul, dok postoje timovi koji vole dug posed lopte i na njihovim mečevima bude izjednačen broj golova sa brojem kornera, kao recimo Barselona.

Klаđеnjе na Kartone

Ovo je još jedan specijal koji možete naći u ponudi nekih operatera gde se možete kladiti na ukupan broj kartona koji će biti na poluvremenu ili kraju meča, koji tim će prvi dobiti žuti ili crveni karton itd.

Klаđеnjе na minutu prvog gola

Još jedan specijal koji možete uplatiti pre nego što startuje meč ali svoju opkladu možete uplatiti i uživo ukoliko je u ponudi operatera. Suštinski, kladite se da li će gol pasti u prvih 5, 15 ili recimo 30 minuta.

Strijelac prvog gola

Specijal gde svoju okladu na nogomet uplaćujete na igrača za koga verujete da će postići prvi pogodak.

Da li će biti Penala?

Kladite se da li će na određenom meču biti penala, ii ukoliko zaista nakon produžetaka do njih dođe možete solidno profitirati.

Zašto je Nogomet odličan za klađenje?

Zašto je nogomet odličan za klađenje

Mnogo je razloga zašto je nogomet odličan za klađenje. Ako više volite online klađenje, iz udobnosti vašeg doma ili sa bilo kog drugog mesta gde imate internet, možete na miru sastavljati listiće bez buke, gužve i drugih faktora na koje svakodnevno nailazimo u našim lokalnim kladionicama. Samim tim šanse za dobitak na oklade na nogomet se povećavaju.

Uz to sve veće kladionice imaju statistike timova, rezultate i rezultate uživo, tako da informisanost ni u jednom pogledu ne izostaje. Klađenje je dostupno u svako doba dana i noći, 365 dana u godini. Uz samo nekoliko klikova mišem možete plasirati vaše oklade na nogomet. Gotovo sve online kladionice imaju dobru navigaciju, i funkcionalno uređene stranice, tako da je sastavljanje listića i orijentacija na sajtu jednostavan posao.

Većina kladionica nudi razne vrste bonusa koji se konstantno menjaju i poboljšavaju, nagradne igre za nogomet klađenje kao recimo bonus na prvu uplatu ili besplatne oklade. Ne morate birnuti o limitima na uplate, jer većina online kladionica ima visoke limite. Bogata ponuda, veliki broj liga, veliki broj marketa, specijalno klađenje, azijski hendikep, klađenje uživo, klađenje putem mobilne aplikacije, sms izveštaji o vašim listićima, uvid u sve odigrane listiće, rezultati uživo i statistike timova su samo neki od prednosti koje omogućava klađenje na nogomet.

Sistemi za klađenje na nogomet

Sistemi kladenja na nogomet

Oni koji mogu pronaći relativno dobre kvote, igraju sisteme, jer će im doneti određeni priliv novca. Naravno, sistem klađenja pada u one manje slučajeve klađenja, a sa njima možete biti i na gubitku.Sjetite se samo koliko ste puta promašili samo jednu utakmicu na svojim tiketima ili osećaj kada morate bacati tiket već posle prvog para. Dobar sistem vam omogućava da više dobijete ili manje da izgubite. U zavisnosti od vaših sposobnosti i afiniteta klađenja, svako ima sistem za klađenje na nogomet koji mu odgovara.

Praćenje mečeva i Nogometaša
Nijedna informacija nije na odmet. Novosti o igračima i timovima, trenutna forma, stil igre, motivacija pred određeni meč, skor iz prethodnig susreta kao i vremenske prilike, sve su to pokazatelji koji vam mogu biti od velike koristi pri pravljenju sistema za klađenje nogomet.
Stilovi igre i klađenje
Ključno je znati koje utakmice izabrati i igrati na golove. Ne mora se uvek igrati na više golova, može i na manje iako kladioničari više vole da igraju na više golova. Sportska kladionica postavi liniju na određenu utakmicu i kladioničari pogađaju da li će biti više ili manje golova na toj utakmici u odnosu na postavljenu liniju. Kvote uvek zavise od kvaliteta kladionice i postavljenih margina, ali uvek se mogu naći koeficijenti koji zadovoljavaju svačiji stil igre i klađenja.
Veliki hendikep na favoritima
Ukoliko biste igrali konačan rezultat na favorita protiv nekog mnogo niže plasiranog kluba na tabeli, jasno vam je da biste dobili koeficijent koji bi bio izuzetno nizak. Ali, ukoliko biste toj igri dodali hendikep i to takav da favorizovani tim pobedi sa više golova, onda biste računali na mnogo bolju kvotu koja bi na vaš ulog mogla da donese daleko bolji profit.
Kondicija i forma
Uvek je značajno imati informacije o kondiciji i formi vodećih igrača ali i kompletnog tima na koji želite položiti vašu okladu na nogomet jer će upravo od njih zavisiti ishod meča kao i vaš mogući dobitak.
Analiza mečeva
Bitno je pratiti osnovna pravila i znati kako odabrati koje utakmice igrati na golove. Nema na svakoj utakmici prave prilike da se odigra neka kvalitetna oklada, jer i sportske kladionice postavljaju kvote i margine vrlo kvalitetno, ali, golovi su ipak neizvesni i ne mogu se kao konačan rezultat predvideti sa tolikom sigurnošću.

Kako ostvariti profit klađenjem na Nogomet?

Klađenje na nogomet profit

Klađenje na nogomet je zamršeno i usprkos stotinama strategija, ne postoji siguran način koji će vam garantovati dobitnu i sigurnu okladu. Možete koristiti mnoge web stranice koje pružaju besplatne podatke o okladama, a koje će vam pomoći da donesete pravu odluku, uz korištenje više informacija. Takođe biste mogli napraviti neka istraživanja analizom prethodnih nogometnih susreta, novostima o ekipama i uzorcima, što često mogu biti ključni pokazatelji kako bi se ekipa mogla pokazati u svom sledećem meču.

U idealnom slučaju morali biste izbacili sve emocije iz svojih oklada, ali ako igra ekipa za koju ste jako vezani, idealno bi bilo da izbegavate tu utakmicu kada je klađenje u pitanju. To ne znači da kladiti se na utakmicu u kojoj igra vaša ekipa nije dozvoljeno, ali vam dobronamerno savetujemo da takav susret gledate iz objektivne perspektive.

Nude Li Kladionice Bonus za Nogomet oklade?

Bonus za Nogomet oklade

Kao što je nemoguće pronaći kladionicu bez nogomet klađenja, tako je na današnjem tržištu postalo nemoguće pronaći kladionicu koja nema neku vrstu bonusa u svojoj ponudi. Bonusi su izuzetno šarenoliki i raznovrsni i naravno da se najveći broj njih tiče oklada na nogomet.

Tu su bonusi dobrodošlice namenjeni novim igračima, potom bonusi na prvu uplatu, bonusi koji se daju samo određenog dana i tako redom.

Kako ovakve sekcije postoje na stranicama svake online kladionice, ukoliko vam je ovaj segment bitan pri vašem nogomet klađenju, sve informacije naći ćete direktno kod operatera koji je predmet vašeg interesovanja. Ukoliko bonus na klađenje postoji, on vas uglavnom neće uslovljavati sportom na koji se te oklade moraju odnositi. Mi ćemo vam sada predstaviti bonus za nove igrače u kladionici Bet365 pošto smo o njoj nešto ranije govorili.

Ponuda kladionice Bet365 je jedna od najboljih na tržištu i važi samo za nove korisnike. Podrazumeva da se kladite na 10 eura da biste dobili 50 eura u besplatnim opkladama. Jednostavno se prijavite, uplatite na svoj nalog između 5 i 10 eura i kladionica Bet365 će vam dati 5 puta veću vrednost od one koju ste uplatili u besplatnim opkladama kada uplatite kvalifikacione opklade na istu vrednost i one budu izmirene. Besplatne opklade se plaćaju kao krediti za opkladu.

Nogomet Klаđеnjе Prednosti i Nedostaci

Klаđеnjе Prednosti:

 • Brza uplata
 • Dobra ponuda opcija za nogomet klađenje
 • Legitimate kladionice

Klаđеnjе Nedostaci:

 • U pojedinim kladionicama niski koeficijenti
 • Visoki porezi na dobit kod pojedinih operatera

Klađenje na nogomet forum – šta kazu kladioničari:

Klađenje na nogomet forum

Klađenje na nogomet forum može biti veoma koristan izvor informacija jer na klađenje na nogomet forumu možete pronaći informacije o igračima, timovima, povredama, podacima iz privatnog života igrača ili trenera koje su vam možda bile nepoznanica a volieli biste da znate. Uvek možete računati na tražene ili netražene preporuke, na koji specijal ili klađenje na nogomet sistem odnosno vrstu igre možete položiti vašu okladu na nogomet.

Suštinski, klađenje na nogomet forum vam može biti od pomoći pri vašem nogomet klađenju jer ćete moći da pročitate i različite klađenje na nogomet prognoze. Svakako, računajte da nećete dobiti mnogo više informacija od onih koje možete pronaći u ovom tekstu ili tekstovima sličnog sadržaja na drugim stranicama koje se bave ovom temom.

Naša Iskustva sa Nogomet Klаđеnjеm

Tržište  kladjenja na nogomet je vrlo konkurentno i šarenoliko i da bi se određeni operator izdvojio među tolikim brojem kladionica, mora u svojoj ponudi imati neki sektor koji bi bio magnet za nove članove ili razlog za ostanak registrovanim korisnicima.

To nije lak posao i da bi se taj cilj ispunio potrebno je predano raditi i svakodnevno ažurirati sekcije i uvek imati aktuelnu ponudu sportova, opcija za klađenje, primamljivih kvota i promocija. Pošto je nogomet najpopularniji sport na planeti i nalazi se u ponudi svake sportske kladionice, nikada nećete imati problem jer ćete svoju nogomet okladu moći uplatiti u svakoj kladionici.

Ali, ukoliko želite da odigrate neki specijal i u potrazi ste za najboljom kvotom ili klađenjem uživo, onda morate pronaći najbolju kladionicu po tim kriterijumima. Konačno, došli smo do zaključka da određeni operateri svojim trudom zaslužuju da budu okarakterisane kao respektabilni, dok ima i onih koje moraju još rada, vremena i energije da ulože kako bi se takvom epitetu približili. Zbog toga uvek možete doći na naše stranice gde ćete pronaći sve neophodne informacije za najbolje klađenje na nogomet po vašim parametrima i zahtevima.

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporuka za Nogomet Klаđеnjе

Naša preporuka za nogomet klаđеnjе

Ukoliko ste ljubitelj tradicionalnog klađenja i volite odlazak u kladionicu i popunjavanje tiketa u tom ambijentu znate da kladionice u današnje vreme vrebaju iza svakog ćoška. Ukoliko volite klađenje iz fotelje i sve svoje obaveze i zadovoljstva rešavate posredstvom interneta, izbor online kladionica iz dana u dan sve je veći.

Teško i nezahvalno je doneti sud o najboljoj kladionici na tržištu. Interesovanja su različita i nije lako donijeti odluku. Ipak, postoje segmenti kojim se vodimo i uslovi koje vodeći operateri moraju ispuniti. U tom smislu uvek birajte kladionicu koja je licencirana kako bi ste vi i vaše nogomet oklade bili osigurani i zaštićeni. Gledajte ko vam nudi najpovoljnije kvote i promocije.

Izbor sportova i igara je važan reper u izboru najbolje kladionice. Provjerite uslove uplate i isplate odnosno metode transakcije koje su dostupne. Na kraju, nemojte zanemariti funkcionalnost i estetiku sajta. Kada se odlučite za kladionicu važno je da imate dobar korisnički servis koji će vam se naći da razjasni i otkloni nejasnoće. Kada su oklade na nogomet u pitanju nemojte zanemariti izbor opcija za klađenje i specijale i hendikepe koji su u ponudi.

Nakon analize svih navedenih parametara došli smo do zaključka da sportske kladionice Mozzart, Bet365 i 22bet odgovaraju zadatim izazovima i trenutno čine najbolju opciju u sektoru nogomet klađenja. Zbog toga naša preporuka navedenim kladionicama nije nezaslužena. 

Nogomet Klаđеnjе kvоtе i tеčаjеvi

Nogomet Klаđеnjе kvоtе i tеčаjеvi

Kvote se koriste kao standardni način predstvaljanja verovatnoće ishoda nekog događaja koje koriste kladionice. Iako se verovatnoća predstavlja u procentima radi boljeg pregleda i lakšeg računanja koriste se kvote.

Kvote se razlikuju od kladionice do kladionice i način predstavljanja kvota zavisi obično od geografskog položaja kladionice. U današnjim kladionicama postoje tri vrste kvota. To su američke, frakcionalne (engleske) i decimalne koje su ujedno i najpoznatije.

Frakcionalne kvote (razlomačke, Engleske)

Ove kvote uglavnom se koriste u Ujedinjenom Kraljevstvu ali i u mnogim drugim evropskim kladionicama. Frakcionalne kvote izgledaju ovako: 3/2, 9/4, 1/9… Preračunavanje frakcionalnih kvota u decimalne vršite tako što podelite prvi broj sa drugim i na dobijeni broj dodate 1.

Princip računanja ovih kvota izgleda ovako: (kvota + 1) x ulog = dobitak

Primjer :

kvota je 7/5, ulog je 100€

(7/5 + 1) x 100€ = (1.40 + 1) x 100€ = 240€

Američke kvote

Američke kvote se uglavnom koriste na teritoriji SAD-a ali ih možete naći i u ponudi mnogih svetskih online kladionica. Ove kvote su izražene sa pozitivnim ili negativnim predznakom i dosta se razlikuju od decimalnih i frakcionalnih. One vam pokazuju koliko morate uložiti novca da biste imali neku zaradu. 

Američke kvote izgledaju ovako: +250, +102, – 370…

Negativne kvote pokazuju koliko novca bi trebalo uložiti da bi imali profit 100. Dakle, ako je kvota -150 trebalo bi uložiti 150 da bi ste profitirali 100.

Primjer :

Liverpool – Leicester City. Na Liverpool kvota je -137. Ako uložite 137€, dobitak će biti 237€; odnosno vi ste profitirali 100€.

Pozitivna kvota pokazuje koliko ćete dobiti ako uložite 100 jedinica.

Primjer:

Liverpool – Leicester City. Na Leicester City kvota je +375. Ako ulozite 100€, dobitak će biti 475€; odnosno vi ste profitirali 375€.

Decimalne kvote (Evropske)

Decimalne kvote su trenutno najrasporstranjenije i najčešće korištene kvote u kladionicama. Kod ovih kvota koriste se decimalni brojevi, koji prikazuju koliko ćete novca dobiti ako pogodite krajnji ishod. Decimalne kvote izgledaju ovako: 1.25, 2.25, 3.20…

Primjer :

Liverpool – Leicester City

Na pobedu Liverpoola kvota je 1.73.

Ako uložite 100€ dobitak će biti 173€, odnosno 73€ profita.

Kada je reč o padanju kvota, u toku sedmice, pa čak i dana, na brojnim susretima dolazi do pada kvota u odnosu na početnu vrednost kada je par prvi put izbačen u ponudi. Razlozi tome su obično što kladionice prerano izbacuju kvote za susrete i kako se susret približava ta kvota više ne prikazuje realan odnos snaga, zbog povrede igrača, promena vremenskih uslova i sl. Takođe, bitan razlog je i povećanje broja uplata na neki tip, što automatski dovodi do obaranja kvote.

Međutim, treba imati na umu da pad kvote ne znači i povećanje dobitka. Ali, ako su kvote mirovale duži vremenski period da bi nekoliko sati pre početka susreta došlo do naglog smanjenja kvote, odnosno velikog broja uplata, postoji velika verovatnoća da će se susret upravo i završiti tipom koji odgovara toj kvoti.

Nogomet klađenje – naš zaključak 

Pošto je fudbal najpopularniji sport na svetu, ne bi trebalo da čudi činjenica da je nogomet klađenje najpoznatije i najpopularnije klađenje na planeti. Apsolutna dominacija klađenja na nogomet je ostvarena zahvaljujući nebrojanom broju mečeva, kupova i turnira koji na svakom od kontinenata ali i zemalja postoje.

Kada tom broju pridodamo i broj marketa za klađenje koji je enormno veliki kada su oklade na nogomet u pitanju, situacija je takva sasvim opravdano. Kladioničarima od pomoći pri klađenju na nogomet i uplati nogomet oklada mogu biti i veb stranice koje razrađuju pomenute teme i zato budite sigurni da ste na pravom mestu i da će vam analize, recenzije i saveti koje pronalazite na našem sajtu kladionica.com biti od velikog značaja.

Nogomet klađenje zaključak

Često postavljana pitanja oko Nogomet klađenja

Da li je Nogomet klađenje legalno?

Koje su najbolje sportske kladionice za Nogomet klađenje?

Postoje li klađenje na Nogomet prognoze?

Kako funkcionise Nogomet klađenje uživo?

Šta je Nogomet klađenje uživo?

Kako mogu zaraditi od Nogomet klađenja?

Koji su najbolji savjeti za Nogomet klađenje?

O autoru Ivan Pajic PRO INVESTOR