Kladionica.com

Hrvatska Lutrija kladionica iskustva 2024: Test: Je li Hrvatska Lutrija zakonita ili je prevara?

Iako postoji više od 40 godina tek u posljednjih nekoliko HL kladionica je uradila nešto više na svojoj reputaciji. Njihova reputacija posebno dolazi do izražaja u zemljama regiona. HL sportska kladionica je posljednjih godina sve popularnija na domaćem tržištu.

HL Kladionica

Tome ponajviše mogu zahvaliti svojoj aktivnoj marketing strategiji. Jasno je da je HL kladionioca jedna od onih koje ulažu najviše novca u marketing ukoliko posmatramo kladionice u Hrvatskoj. Također, krasi ih veliki broj poslovnica na području ove zemlje, vrhunska mobilna aplikacija te vizuelno jednostavna ponuda za sportsko klađenje.

Ovo su razlozi što ogroman broj igrača iz hrvatske bira hrvatsku lutriju. Sigurno su jedna od najboljih lokalnih kladionica ove države. Ipak, veliko je pitanje da li je hl-kladionica najbolji izbor za igrače iz Hrvatske ako uzmemo u obzir online kladionice.

Najbolje online kladionice u Hrvatskoj

10 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po
274 BONUSA ISKORIŠTENO

30 USD bonusa za registraciju

 • Najbrže rastuća kriptovaluta
 • 30 USD bonusa za registraciju
 • Održivi oblik nagradnih igara
9.8
Kopiert

100 % Bonus do 3300 HRK

 • Bonus dobrošlice
 • Bonus do 300 HRK
 • Dostupan veliki broj sportova
9.1

Kredit za kladjenje do 760 HRK

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

100% bonus dobrodošlice do 160 HRK

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

100% do 1500HRK

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

200% do 3500 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Izvrsna aplikacija
 • Klađenje, Casino, Loto, Virtuali i više

Bonus Dobrodošlice do 75 HRK

 • Odličan bonus dobrodošlice
 • Licencirana kladionica
 • Konstantne promocije za stalne korisnike
9

200% bonusa do maksimalno 760 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Brza isplata
 • Široka ponuda sportova i igara
9.1

100% Bonus do 1140 HRK

 • 10% Bonusa na kripto plaćanja
 • 150% Bonus dobrodošlice
 • +40 sportova
9.0

Bonus dobrodošlice do 130 HRK

 • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
 • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
 • Bonus na uplatu
8.7

Što je hl kladionica i jе li hrvatska lutrija lеgаlnа klаdiоniса u Hrvаtskоj?

Hrvatska lutrija  je jedan od najvećih hrvatskih priređivača igara na sreću. Na HL sportska kladionica web stranici dio za sportsko klađenje se naziva „CroBet“ a većina ga zove HL kladionicaHrvatska lutrija kl posjeduje licencu za priređivanje igrača na sreću na području Hrvatske. Kada je riječ o inostranim igračima njima nije dozvoljeno igranje u ovoj kladionici.

Ovo važi za sve ostale zemlje regiona te igrači iz Srbije i BiH ne mogu igrati u hrvatskoj lutriji. Možemo zaključiti da je hrvatska lutrija kl predviđena isključivo za igrače iz Hrvatske. Oni mogu neometano i sigurno igrati u ovoj kladionici. 

Kako se registrovati na HL Kladionicu

Kada je kladionica hrvatska lutrija u pitanju postupak registracije je poprilično jednostavan. Potrebno je ispuniti svega nekoliko koraka prije no postanete igrač u ovoj kladionici. Prije objašnjena samog postupka registracije potrebno je još jednom napomenuti da je registracija dozvoljena samo igračima iz Hrvatske.

Korak 1:

Posjetite HL sportsku kladionicu

Posjetite HL sportsku kladionicuKao i većina lokalnih HL kladionica također ima svoju web stranicu. Prije početka samog postupka registracije potrebno je posjetiti njihovu web stranicu. Nakon toga u desnom gornjem uglu igrači mogu pronaći gumb „registracija“. Klikom na taj gumb kladionica hrvatska lutrija igračima otvara menu sa procesom registracije.

Korak 2:

Popunite sva traženja polja u procesu registracije.

HL Kladionica registracijaNakon klika na gumb registracija je potrebno unijeti lične podatke, korisničko ime i pasvord. Također je neophodno ostaviti podatke o identifikacionom dokumentu – osobnu iskaznicu ili putovnicu. Kada se svi podaci popune neophodno je prihvatiti pravila sudjelovanja u igrama na sreću hrvatske lutrije. To je ujedno i završni dio ovog jednostavnog registracionog procesa. Sportska kladionica hl za finaliziranje registracije traži još samo da kliknete na gumb „registriraj me“.  

Korak 3:

Prijavite se i uplatite na račun.

Kada je unio sve podatke i registrirao se igraču na mail stiže verfikacioni link putem kojeg može aktivirati korisnički račun. Naravno, potrebno je klikom na link unutar maila aktivirati korisnički račun. Nakon aktivacije računa moguće je vršiti HL kladionica uplata na račun i neometano igrati.

HL kladionica bonus ponuda za nove igrače

Hrvatska lutrija sportska kladionica je jedna od onih koje se ne mogu pohvaliti svojom ponudom promocija. Kao i većina kladionica hrvatska lutrija nudi bonus na prvi depozit sredstava. Ipak, iznos bonusa koji nude je 30 kuna za registraciju i 100% iznosa prve uplate u vrijednosti do 200 kuna. Osim toga hrvatska lutrija hr kladionica svojim igračima ne nudi ni druge vrste promocija koje igračima povećavaju dobitak.

HL kladionica Bonus ponuda za nove igrace

Većina lokalnih kladionica nude igračima bonuse na dobitak gdje u slučaju više odigranih parova igrači dobijaju dodatni iznos. Također je čest slučaj da lokalne kladionice nude određeni dobitak u slučaju jednog promašenog para. Ovakav HL kladionica bonus ne nudi te se stoga, kada je riječ o bonus ponudi, ne mogu nadmetati ni sa regionalnim kladionicama. Bonus u slučaju jednog promašenog para je i sportska kladionica HL imala u svojoj ponudi ali je ova promocija ukinuta.

Jedine promocije koje hrvatska lutrija sportska kladionica nudi svojim igračima su povremeni vaučeri te loto i bingo promocije. Treba napomenuti da ni ove promocije nisu dugog vijeka te traju svega nekoliko mjeseci. Za jednu sportsku kladionicu sa ogromnim brojem igrača možemo zaključiti da su bonus ponude jedna od najvećih mana ove kladionice.

Ukoliko hl kladionica bonus uporedimo sa nekim od najboljih regionalnih ili svjetskih kladionica tek onda možemo vidjeti koliko zaostaju u bonus ponudi.  Mozzart je jedna od vodećih regionalnih sportskih kladionica a jedan od razloga su sigurno i bonusi. Oni nude bonus za prva tri depozita, bonus ponedjeljkom, uvećani dobitak na listićima, jackpot i mnoge druge promocije.

Osim toga najbolje online kladionice kao što su bet365 i 22bet nude razne promocije i za nove i za aktivne igrače. Na kraju možemo zaključiti da je bonus ponuda nešto čime se hrvatska lutrija hr kladionica ne može pohvaliti. Igrači koji traže visoke bonuse na prvi depozit ili pak razne promocije za aktivne igrače njihov odabir nije HL kladionica.

HL kladionica uplata na račun – Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе

Kada govorimo o metodama uplate i isplate HL kladionica se ne može pohvaliti raznovrsnim opcijama. Jednostavno, sve vrste pravljenja depozita i isplaćivanja novca sa računa su prilagođene igračima iz Hrvatske. Naravno, nije neophodno ići u poslovnicu da se pravi depozit. Igrači imaju mogućnost da prave depozite online ali je broj metoda izrazito mali.

Za razliku od najvećih svjetskih kladionica kao što su 22bet i bet365 koje nude preko 200 načina plaćanja hrvatska lutrija hr kladionica nudi svega pet opcija. Za hl kladionica uplata na račun mogućnosti su uplate karticom, putem banke, hl bonom, u poslovnicama i AirCash. Veliki nedostatak je što hl kladionica uplata na račun ne nudi mogućnost uplate putem elektronskih novčanika.

HL Kladionica uplata na racun

Elektronski novčanici su jedna od najpopularnijih metoda plaćanja u svim kladionicama. Stoga je ovo ogroman nedostatak bar kada govorimo o inostranim igračima. Posljednjih godina je među igračima sve popularniji metod uplate putem kriptovaluta. Ukoliko želite ovom vrstom plaćanja vršiti depozite važno je znati da hl kladionica uplata na račun ne nudi ovu metodu plaćanja.

Broj metoda isplate sredstava sa računa je još manje. Hrvatska lutrija sportska kladionica svojim igračima nudi svega tri mogućnosti isplate sa korisničkog računa. To su isplate u poslovnici, putem AirCasha te isplate na bankovni račun.

HL kladionica ponuda za klаđеnjе

Bez obzira da li igraju online u stranoj kladionici ili u lokalnoj ljubitelji kladionice su navikli na raznovrsnu ponudu sportova. Jednostavno, posljednjih godina je većina kladionica uslijed velike konkurencije radila na širenju svoje ponude. Tako i u sportska kladionica hl igrači imaju priliku kladiti se na mnoštvo sportova.

Naravno da hl kladionica igračima nudi igranje na najpopularnije sportove poput klađenja na nogomet, košarku, rukomet, tenis i ostale. Odlična je vijest da se mogu pronaći i neki sportovi koji nisu toliko popularni poput snukera ili formule 1. Ipak, prije no krenemo sa predstavljanjem marketa za svaki sport moramo naglasiti da hl-kladionica u svojoj ponudi rijetko nudi e sportove.

Nogomet klađenje

Nogomet klađenjeKada je riječ o klađenju na najpopularnije sportove hl kladionica je posljednjih godina proširila broj marketa u svojoj ponudi. Za najpopularnije nogometne lige nude 500+ marketa od kojih su neki vrlo interesantni. Među kladionicama u Hrvatskoj kladionica hrvatska lutrija je jedna od onih koje nude najveći broj marketa za nogomet.

Situacija ne nešto drugačija kada je riječ o manje popularnim ligama. Tu često pronalazimo ponudu sa malim brojem marketa, najčešće do 100. Pozitivna stvar je što se hl kladionica rezultati uživo za svaku nogometnu ligu mogu pronaći na njihovom teletekstu i web stranici. Ipak, ukoliko ovu kladionicu uporedimo sa najvećim svjetskim kladionicama vidjet ćemo da je razlika u broju marketa ogromna. Također, tu do izražaja dolazi i nedostatak promocija za nogometne utakmice.

Usporedbe radi, bet365 kladionica svojim igračima označava dobitni tip u nogometu ukoliko ekipa povede sa dva pogotka razlike. Sportska kladionica hl u svojoj ponudi ima klađenje na strijelca ali najbolje online kladionice nude mnogo više. 22bet kladionica nudi razne markete za same igrače poput broja udaraca u okvir gola, ka golu, asistencije i slično. Možemo zaključiti da na lokalnom nivou mogu parirati ali su i dalje daleko iza najboljih kladionica u svijetu.

Košarka klađenje

Košarka klađenjeKošarka je jako popularan sport na balkanu te ne iznenađuje da hrvatska lutrija kladionica za ovaj sport nudi razne markete. Za košarkaške utakmice u ovoj kladionici možemo pronaći preko 150 marketa za klađenje. Igrači čak mogu igrati i na broj postignutih poena košarkaša.

Ipak, i u ovom sportu zaostaju za najboljim kladionicama i u broju marketa i u ponudi koju nude. Razne kladionice nude promocije za košarkaške utakmice. Tako ćemo često u online kladionicama pronaći bonuse na samu utakmicu. HL kladionica bonus za košarkaške utakmice ne nudi. Razlika je i u promocijama kao od bet365 u kojoj je tip dobitni ako ekipa povede sa 20 poena razlike.

Futsal klađenje

Futsal klađenjeHrvatska lutrija nudi mogućnost i klađenja na futsal utakmice. Ipak, broj liga za klađenje na futsal koje HL kladionica nudi u ponudi je jako mali. Također, i za lige koje se nude broj marketa za klađenje je većinom sveden na osnovne. Često je slučaj da u ponudi imamo samo klađenje na pobjedu. Ipak, hl sportska kladionica ovo sigurno ne gleda kao nedostatak jer je identična situacija i u ostalim lokalnim kadionicama.

Hokej klađenje

Hokej KlađenjeKod klađenja na hokej hrvatska lutrija sportska kladionica nudi nešto širu ponudu no što je slučaj sa futsalom. Za klađenje na hokej HL kladionica u ponudi ima na najpopularnije lige 50-ak marketa. Za osobe koje nisu zaluđene ovim sportom hl kladionica ponuda za ovaj sport ih može zadovoljiti. Ipak, oni koji su ljubitelji NHL-a će sigurno tražiti nešto širu ponudu.

Rukomet klađenje

Rukomet klađenjeKlađenje na rukomet je jedno od najpopularnijih u Hrvatskoj posebno kada su kauboji na terenu. Stoga ne iznenađuje da nude veliki broj marketa na ovaj sport. Svakodnevno možemo pronaći hendikep klađenje na rukometne utakmice. Razni marketi na zbroj golova i na poluvremena su također u ponudi. Kada se igraju najveća rukometna takmičenja možemo igrati i na golove rukometaša.

Odbojka klađenje

Odbojka klađenjeNi odbojka ne spada među najpopularnije sportove hrvatskih ljubitelja kladionice. Broj oklada na ovaj sport u Hrvatskoj je izuzetno mali. Stoga ne iznenađuje ni da sportska kladionica hl ne nudi veliki broj marketa za ovaj sport.

Ragbi klađenje

Ragbi klađenjeKada govorimo o ragbiju hl kladionica nudi svega nekoliko takmičenja na ovaj sport. Sigurno hl kladionica ponuda neće moći zadovoljiti zaluđenike ovim sportom. Za ragbi nude manje od 10 marketa za klađenje. Stoga je prijedlog onim koji se žele kladiti na ragbi da pogledaju ponudu stranih kladionica. 22bet i bet365 imaju široku ponudu za ovaj sport te su sigurno daleko bolji odabir.

Tenis klađenje

Tennis klađenjeZa klađenje na tenis u hl kladionica ponuda sadrži čak i klađenja na ITF turnire. Sportska kladionica hl ima veliki broj teniskih mečeva na koje se njihovi igrači mogu kladiti. Osim toga, HL kladionica je proširila broj marketa za klađenje na ovaj sport. Jasno je da je ponuda za tenis posljednjih godina daleko kvalitetnija ali i dalje zaostaju za najboljim kladionicama u svijetu.

Klađenje na ostale sportove  

Sportovi za klađenjeZa razliku od klađenja na najpopularnije sportove poput nogometa hl kladionica ne nudi veliki broj marketa za ostale sportove.  Osim osnovnih marketa poput moneyline klađenja i zbroja golova igrači u hrvatska lutrija kl neće pronaći mnogo ostalih marketa. Pozitvna stvar je što je HL kladionica posljednjih godina dodala mnogo sportova za klađenje. Broj manje popularnih sportova u ponudi je daleko veći ali je broj kladioničarskih marketa izuzuetno mali.

Ostale ponude HL sportske kladionice

Naravno da sportsko klađenje nije sve što hrvatska lutrija hr kladionica nudi. U nastavku teksta možete pronaći još nekoliko igara koje se mogu igrati u ovoj kladionici.

HL kladionica kazino

CasinoLjubitelji kazina mogu igrati slotove a također HL kladionica bingo nudi u svojoj ponudi igara. Za kazino igre HL kladionica svojim igračima nudi nekoliko provajdera od kojih je najpopularniji Microgaming. Broj slot igara koje se mogu igrati je više od 200 a također često dodaju nove slot igre postojećih provajdera. Pozitivna stvar je što HL kladionica bingo ima u svojoj ponudi ali ogroman minus je činjenica da igrači nemaju mogućnost igranja kazina uživo. S obzirom da od najpopularnijih provajdera za kazino posjeduje samo microgaminga hl-kladionica nije najbolji izbor za slot igre.

HL kladionica bingo

Bingo1Ko što smo već spomenuli HL  kladionica bingo ima u svojoj ponudi igara. Također, nude nekoliko vrsta binga. HL kladionica bingo nudi u oblicima 15 od 90, 24 od 75 i Bingo plus. Ova vrsta binga već dugo vremena gubi na popularnosti. Stoga se većina odlučuje na bržu verziju – „brzih 35“. Mnogi igrači igraju ovu interesantnu igru i HL kladionica bingo brzih 35 nudi i u online verziji. Kada govorimo o lokalnim kladionicama prednjače po broju bingo igara. Ipak, i dalje ne mogu parirati najboljim online kladionicama kao što je bet365.

HL kladionica loto

Kladionica lotoZa ljubitelje loto igara je odlična vijest da hl-kladionica nudi veliki broj ovih igara svojim igračima. Najpopularnije loto igre su Eurojackpot, Loto 7, Loto 6 i Keno. Većina igara se može igrati i kroz sistemski listić. Također, u ovim igrama možemo pronaći visoke jackpotove te je stoga loto popularna igra u ovoj kladionici.

HL kladionica klađenje uživo

Klađenje uživoHrvatska lutrija hr kladionica osim klađenja na sportske događaje prije početka utakmice nudi i mogućnost klađenja uživo. Klađenje uživo je moguće pronaći na većinu utakmica i sportova koje su i u pre-match ponudi. HL kladionica ponuda za klađenje uživo je gotovo pa ista kao i za klađenje na utakmice prije početka. Također, HL kladionica rezultati uživo se mogu pronaći u sekciji za live klađenje. Marža za klađenje uživo je znantno veća a samim tim i potencijalni dobitci za igrača su manji.

HL kladionica live streaming

live-streamingUnutar klađenja uživo nude i live streamig uz koji igrači imaju priliku gledati utakmicu na koju su se kladili. Prije nešto više od godinu je HL kladionica uvela i mogućnost live streaminga. S obzirom da odnedavno posjeduju prijenos uživo utakmica ne iznenađuje da on još uvijek nije na visokom nivou. Ukoliko tražite live streaming sigurno je bet365 daleko bolji izbor. Osim kvalitetnijeg prijenosa, većeg broja utakmica koje je moguće gledati oni nude i nižu maržu za live klađenje. Razlika u broju marketa je ogromna te im HL kladionica ponuda za klađenje uživo ne može parirati ni u jednom parametru.

Nudi li hrvatska lutrija bonus oklade postojećim korisnicima

HL kladionica svojim aktivnim igračima povremeno nudi neke bonus promocije. Ukoliko tražite HL kladionica bonus ponude za postojeće igrače njih je zaista mali broj. Najčešće su to bonusi od 10 kuna na određeni dan ili pak mogućnost osvajanja 10 kuna za nedobitni listić. Za veći broj bonus promocija za aktivne igrače morat ćete posjetiti neke od najboljih kladionica kao što su 22bet i bet365.

Izrada sportskog listića u hrvatskoj lutriji

Ukoliko želite igrati bez velikog broja promocija i smatrade da je hl-kladionica pravi izbor za vas sigurno vas zanima kako izgleda izrada sроrtskog listića? Proces je vrlo jednostavan. Igrači nakon posjete sajta ili ulaska u aplikaciju najprije biraju dan za koji žele vidjeti ponudu. Nakon toga mogu birati određeni sport ili pak sve sportove koji su uključeni u ponudu tog dana.

Igraču će biti prikazana izlistana čitava dnevna ponuda sa svim odabranim sportovima uz kvote za klađenje na pobjedu. Klikom na samu utakmicu otvara se čitava ponuda utakmice i igrač ima uvid u sve markete koji su u ponudi za tu utakmicu. Tip se dodaje na listić klikom na kvotu koja stoji pored tipa i ishoda marketa na kojeg se igrač želi kladiti. Kada su odabrani svi željeni parovi igrač stavlja ulog i uplaćuje listić klikom na gumb uplati.

Provjera sportskog listića uživo

Poslije odigranog listića sigurno će igrače zanimati i provjera sportskog listića uživo. Naravno da se mogu pronaći HL kladionica rezultati uživo. HL kladionica txt je prije nekoliko godina bio najpopularniji metod provjere sportskog listića. Nakon uvođenja klađenja online, korisničkih računa i provjere online HL kladionica txt je izgubio svoju popularnost.

HL kladionica rezultati uživo

Igrači odigrani listić mogu pronaći na svom korisničkom računu u odjeljku za listiće. Klikom na listić igrač dobija prikaz svih odigranih parova sa svim HL kladionica rezultati uživo koji su aktuelni na listiću. Na taj način igrač može pratiti rezultate svog odigranog listića. Sigurno da će neke igrače zanimati rezultati drugih utakmica. HL kladionica rezultati uživo se mogu pronaći na nekoliko mjesta.

HL kladionica txt 777 putem teleteksta prikazuje rezultate najpopoluranijih događaja u toku. U svakoj poslovnici je uvijek uključen HL kladionica txt 777.  Ovo je sigurno najpopularniji metod provjere rezultata među igračima ove kladionice. Osim HL kladionica txt 777 igrači mogu provjeriti aktivne rezultate na brojevima teleteksta 776-786.

HL kladionica rezultati uživo

HL Kladionica Prednosti i Nedostaci

HL kladionica prednosti:

 • Vrhunska mobilna aplikacija
 • Jednostavan proces registracije
 • Ugodan izgled sajta

HL kladionica nedostatci:

 • Mali broj metoda uplate i isplate
 • Mali broj promocija
 • Visoka marža za klađenje uživo
 • Nedovoljan broj marketa za klađenje posebno kada je riječ o ostalim sportovima

Ostali HL kladionica bonusi i ponude

Kao što smo već naglasili kladionica hrvatska lutrija nudi svojim igračima povremene promocije za aktivne igrače. Trenutno imaju i bonus dobrodošlice u svojoj ponudi promocija ali i to je bonus ponuda koja je limitirana vremenski.

Osim ovih promocija hrvatska lutrija svojim online igračima ne nudi nikakve promocije. Imaju nekoliko promocija za kazino igre u poslovnici ali za igrače koji igraju online ove promocije ne važe.Ostali HL kladionica bonusi i ponude

Zašto se pridružiti sportskoj kladionici hrvatske lutrije?

Hrvatska lutrija sportska kladionica je sigurno jedna od najboljih lokalnih kladionica u Hrvatskoj. Ugodan izgled sajta, pregledna ponuda koja je jednostavna za korištenje i sjajna mobilna aplikacija privlače mnoge igrače. Ipak, ukoliko se HL sportska kladionica uporedi sa najboljim kladionicama u regiji kao što je mozzart vidjet ćemo da u mnogome zaostaju.

Najboljim svjetskim kladionicama kao što su 22bet i bet 365 HL kladionica ne može parirati ni u jednom parametru. HL kladionica ponuda ne nudi veliki broj marketa a ni mnoge sportove koje možemo pronaći u ovim kladionicama. HL kladionica bonus dobrodošlice nije sjajan, marža je veća a ne mogu se porediti sa bonusima za aktivne igrače.

Ukoliko se želite registrovati u neku online kladionicu svakako da HL kladionica nije najbolji izbor. Od kladionica u regiji preporuka je mozzart dok od svjetskih kladionica prednost dajemo 22bet i bet365 kladionicama.

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporučena alternativa u usporedbi s hrvatskom lutrijom

HL kladionica zaista ne nudi mnogo svojim igračima. Bonus dobrodošlice je sigurno kvalitetniji u svakoj od tri preporučene kladionice. Svakom igraču bonus na prvu uplatu sredstava znači dodatni novac za klađenje i ovo je ogromna mana hrvatska lutrija kl. Osim toga promocije za aktivne igrače su jako rijetke i nisu na nivou najboljih kladionica u svijetu. Mnoštvo je aktivnih promocija u bet365, mozzartu i 22betu. Samo neke od najpopularnijih su bonusi na određene događaje, free bet oklade, cash out uz događaje u toku i mnoge druge.

HL kladionica ne nudi ni jednu od tih promocija i to je naravno ogroman minus. Ako pogledamo visinu marže vidjet ćemo da je ona znantno visočija u hrvatska lutrija kl. Samim tim dobitci na tiketima su znantno niži u odnosu na mozzart, 22bet i bet365. HL kladionica ponuda ne pokriva ni broj sportova ni marketa kao ove kladionice. Nakon usporedbe zaključujemo da hrvatska lutrija u mnogome zaostaje i ogromna je prednost igranje u jednoj od tri navedene kladionice.

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporučena alternativa u usporedbi s Premierom 

Sportska Kladionica HL kvоtе i tеčаjеvi

HL kladionica ima značajno visočiju maržu u odnosu na najbolje kladionice, tj. tečajevi u ovoj kladionici su niži. Visina kvota je izuzetno važna za svakog ljubitelja sportske kladionice. Stoga je jako razočaravajuće vidjeti jako niske tečajeve u hrvatska lutrija kl posebno kada je riječ o ostalim sportovima.

Na nogomet i košarku i najpopularnije markete poput klađenja na pobjedu ili na golove kvote su zaista prihvatljive. Ukoliko se okrenemo ka nekim sportovima koji i nisu toliko popularni poput odbojke ili snukera visina kvota je razočaravajuće niska. I u klađenju uživo, na sve sportove i markete, hrvatska lutrija drži visoku maržu.

Hrvatska lutrija kladionica naš zaključak

Možemo zaključiti da hl-kladionica ima ugodan i jednostavan sajt za korištenje. Imaju i odličnu mobilnu aplikaciju ali se ni po čemu ne ističu u odnosu na ostale kladionice. HL kladionica bonus za nove igrače uopće nije primamljiv. Ista je situacija i za promocije za listiće za aktivne igrače koje su jako rijetke.

Broj metoda za HL kladionica uplata na račun je izuzetno mali. Hrvatska lutrija sportska kladionica nudi pet metoda uplate sredstava a svega tri isplate. Također, imaju nešto visočiju maržu što dobitke na listićima u ovoj kladionici čini nešto nižim. Osim toga i naknada i porez hl-kladionice značajno umanjuje dobitak. Veliki je broj sportova na koje se može kladiti ali nemaju klađenje na neke popularne događaje u manje popularnim sportovima. Također, broj marketa na ostale sportove je mali a HL kladionica rezultati uživo na neke od ovih sportova često kasne. Tu prije svega mislimo na rezultate boksa, ufc-a i formule 1.

Zaista su trenutno najbolje online kladionice poput 22bet, bet365 ili mozzarta daleko ispred njih. Mišljenja smo da su one daleko bolji odabir, posebno za nove igrače zbog bonusa dobrodošlice no hl-kladionica. Kada je riječ o ostalim igrama, HL kladionica bingo i loto su prednosti ove kladionice.

Na njihovoj stranici se mogu pronaći kazino igre. Hrvatska lutrija hr kladionica nudi svega nekoliko provajdera za slot igre dok kazino uživo uopće nemaju. Trenutno hl-kladionica u svojoj ponudi od najboljih provajdera poput evolution gaminga, netenta i drugih nudi samo microgaming.Hrvatska lutrija kladionica naš zaključak

Često postavljana pitanja oko sportske kladionice HL:

Kаkо mоgu uрlаtiti nоvас nа svоj rаčun hrvatske lutrije?

Postoji li HL kladionica besplatna oklada u igri?

Nudi li HL kladionica oklade na konjske utrke?

Kvalificiraju li se svi načini plaćanja za hrvatska lutrija kladionica besplatne oklade?

Nudi li HL kladionica promocije za postojeće klijente?

Ima li HL kladionica teletext?

Nudi li hrvatska lutrija kladionica bingo?

Postoji li HL Kladionica APP?

Kаkо mоgu isрlаtiti nоvас s HL rаčunа?

O autoru Ivan Pajic PRO INVESTOR