Kladionica.com

Rukomet Klađenje 2022: Ponuda i Pregled

Rukomet se ubraja među najpopularnije timske sportove u Evropi. Klađenje na rukomet je izuzetno popularno i među hrvatskim igračima jer je rukomet uvek bio atraktivan sport za praćenje i uspeh hrvatske reprezentacije na svim respektabilnim takmičenjima i prvenstvima dodatno je popularizovao ovaj sport. Rukomet je jedan od sportova koji se razvija iz godine u godinu i sve je veći broj ekipa koje uzimaju učešće u klupskim i reprezentativnim takmičenjima.

Rukomet Klađenje 2022: Ponuda i Pregled

Rukomet klađenje osim što se odnosi na polaganje oklada na rukomet igre klubova i reprezentacija, on se odnosi i na klađenje na igrače. O ovim i svim ostalim informacijama koje je potrebno da imate ukoliko pristupate klađenju na rukomet čitaćete u tekstu koji se nalazi ispred vas.

Što je rukomet klađenje i Jе li klađenje na rukomet dozvoljeno u Hrvаtskоj?

Klađenje na rukomet polako postaje sve dominantnija disciplina u online kladionicama, a sama ponuda klađenja i marketa za klađenje podseća na onu koju imamo pri klađenju na košarku, tako da su tipovi oklada i mogućnosti prilično raznovrsne i šarenolike. Pored polaganja rukomet oklada na omiljeni tim ili reprezentaciju, onda kada su reprezentativna takmičenja u ponudi, može se uplatiti oklada na rukometnog igrača.

Kod klađenja na rukometne igrače bitno je ne samo poznavati njihovu statistiku, već i formu u kojoj se nalaze, broj postignutih golova u sezoni, da li su imali ikakve povrede, kolika im je minutaža u klubu i slično. Trenutno najatraktivnije klađenje na rukomet zasigurno je klađenje na igrače i klubove Bundeslige, odnosno nemačke lige koja se smatra jednom od najjačih i najzanimljivijih u Europi.

Klađenje na rukomet u Hrvatskoj je, osim činjenice da je izuzetno popularno, ono je i potpuno dozvoljeno i legalno klađenje. Zakon o klađenju u Hrvatskoj je prilično strog, ali vi možete biti spokojni jer ćete na našim stranicama pronaći recenzije samo licenciranih i legalnih online kladionica.

Najbolje stranice za rukomet klađenje u HR – popis za 2022

U Hrvatskoj nećete naći online kladionicu koja nema rukomet klađenje u svojoj ponudi. Za vas smo pripremili popis najboljih stranica za klađenje u Hrvatskoj za 2022. godinu i sigurni smo da će vam biti od koristi.

Najbolje online kladionice u Hrvatskoj

10 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po
800 BONUSA ISKORIŠTENO

30 USD bonusa za registraciju

 • Najbrže rastuća kriptovaluta
 • 30 USD bonusa za registraciju
 • Održivi oblik nagradnih igara
9.8
Kopiert

100 % Bonus do 3300 HRK

 • Bonus dobrošlice
 • Bonus do 300 HRK
 • Dostupan veliki broj sportova
9.1

Kredit za kladjenje do 760 HRK

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

100% bonus dobrodošlice do 160 HRK

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

100% do 1500HRK

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

200% do 3500 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Izvrsna aplikacija
 • Klađenje, Casino, Loto, Virtuali i više

Bonus Dobrodošlice do 75 HRK

 • Odličan bonus dobrodošlice
 • Licencirana kladionica
 • Konstantne promocije za stalne korisnike
9

200% bonusa do maksimalno 760 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Brza isplata
 • Široka ponuda sportova i igara
9.1

100% Bonus do 1140 HRK

 • 10% Bonusa na kripto plaćanja
 • 150% Bonus dobrodošlice
 • +40 sportova
9.0

Bonus dobrodošlice do 130 HRK

 • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
 • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
 • Bonus na uplatu
8.7

Kako se registrovati za rukomet klađenje

Rukomet klađenje vrlo jednostavno možete završavati u online kladionicama, ali ukoliko ranije to niste činili, kroz naredne redove sprovesti ćemo vas kroz taj nimalo komplikovan proces.

 • Korak 1: Posjetite online kladionicu 

Posjetite online kladionicu za stolni tenis klađenje

Kada se odlučite za rukomet klađenje koje želite da odigrate, odaberite online kladionicu u kojoj želite da se registrujete i posetite njenu stranicu.

 • Korak 2: Prijavite se Online

Prijavite se online za stolni tenis klađenje

Kada se nađete na početnoj strani online kladionice pronađite sektor “Registracija” i klikom na ovo dugme ispunite formu koja se nalazi pred vama i sastoji se od niza osobnih podataka koje morate ostaviti. Klađenje maloljetnim licima je strogo zabranjeno. 

 • Korak 3: Online Uplata na račun

Online uplata na račun za stolni tenis klađenje

Nakon što ste uspešno registrovani pre nego počnete sa popunjavanjem tiketa i položite okladu na rukomet, neophodno je da uplatite novac na svoj korisnički račun. U zavisnosti od sportske kladionice  koju ste odabrali, ovu transakciju možete učiniti na nekoliko načina koji uključuju odlazak u poslovnicu, uplatu putem platnih kartica, uplatu posredstvom elektronskih novčanika, dok neke svetske kladionice ovaj vid uplate nude i u kripto valutama. Svakako će vam u svakoj online kladionici na raspolaganju biti bar dve opcije rukomet klađenje uplatu na račun.

Tko je najbolji pružatelj rukomet klađenja?

Klađenje rukomet je izuzetno zastupljeno među hrvatskim igračima i ovo je sigurno uz klađenje na fudbal i košarku najpopularnije klađenje među kladioničarima u Hrvatskoj. Čini se da su i operateri svesni toga pa se trude da ponude klađenje na sva aktuelna takmičenja kao i dobre kvote na markete koji su vrlo sadržajni kada je reč o rukomet okladama.

Lokalna kladionica Germania o kojoj možete naći kompletnu recenziju na našim stranicama je vrlo kvlitetna online kladionica i dobar izbor bi bila za vaše klađenje na rukomet. Naime, Germania sportska kladionica vam može ponuditi nadprosečno visoke koeficijente na remi, odnosno nerešen rezultat. Kvote često znaju biti i iznad 10 što je dovoljan razlog da vas privuče ukoliko ste ljubitelj rukomet klađenja.

Pored navedenog lokalnog operetera, kladionica svetskih okvira koja zavređuje vašu pažnju ukoliko volite klađenje rukomet je kladionica Bet365. Osim toga što je veoma ugledna, ovo je i operater koji će vam pružiti odlične kvote i veoma dobru platformu za live streaming. Konačno, ne bi trebalo zaboraviti ni njihov bonus dobrodošlice koji je izuzetno izdašan.

Tko je najbolji pružatelj rukomet klađenja?

Rukomet Klаđеnjе – Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе na kladionicama

Jedan od aspekata kojim se igrači vode pri izboru online kladionice je raznovrsnost dostupnih metoda za uplatu i isplatu. Kako je cilj svakog igrača da zaradi od sportskog klađenja, bitno je da svoja sredstva može brzo i sigurno uplatiti na svoj račun u online kladionici ali i podići sredstva u slučaju dobitka. Danas, kada se industrija sportskog klađenja premestila online, bitno je da transakcije budu brze, pouzdane i jednostavne bez nepotrebnih čekanja i odlaska u poslovnicu.

Metode uplate i isplate se razlikuju u zavisnosti od kladionice za koju se odlučite, ali svaka od njih pored tradicionalnog odlaska u poslovnicu podrazumeva i metode transakcije kao što su uplate na račun posredstvom banaka, potom platnim karticama i izuzetno popularnim elektronskim novčanicima.

Postoje i operateri koji nude i uplatu svojevrsnim bonovima i o metodama uplate i isplate najbolje je informisati se na stranicama operatera kod kog želite da uplatite vašu okladu na rukomet.

Na kraju, tržište kriptovaluta se širi velikom brzinom, a određene kladionice su prepoznale taj trend, te uvele opciju uplate i isplate preko najpoznatijih kriptovaluta. Naravno, Bitcoin je najzastupljeniji, te igrači mogu koristiti i ovaj metod za izvršavanje transakcija sa online kladionicom.

Stolni tenis klаđеnjе - Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе

Kako odabrati najbolju kladionicu za rukomet klađenje u Hrvatskoj

Prva stvar na koji bi trebalo obratiti pažnju pri klađenju na rukomet jeste izbor dobre online kladionice. To znači da bi trebalo pronaći operatera koji je licenciran i pouzdan, koji nudi veliki izbor marketa za klađenje, kao i ono što je prioritet u okladama na rukomet, dobre kvote.

Pored ovih aspekata, uvek obratite pažnju na platformu za klađenje uživo jer će za vaše rukomet klađenje uživo značiti kvalitetan live streaming kako biste mogli dok polažete vaše oklade na rukomet uživate i u prenosu mečeva. Uz sve navedeno, prednost dajte kladionicama koje nude veći izbor u metodama uplate i isplate, ali i onim operaterima koji nude bonuse dobrodošlice novim korisnicima i promocije za registrovane članove.

HL rukomet klađenje – koje kladionice imaju bolju online ponudu

Rukomet klađenje u kladionici Hrvatske lutrije je opcija vredna pažnje. Reč je o kvalitetnoj i tradicionalnoj hrvatskoj kladionici koja ima dugu istoriju poslovanja i jedina je kladionica na teritoriji Hrvatske koja je u potpunosti u državnom vlasništvu. 

Kada je reč o klađenju na rukomet ona u svojoj ponudi ima sve aktuelne rukometne lige i solidan izbor marketa za rukomet klađenje. Ona nudi i dobre kvote, posebno ukoliko igrate na remi ili golove. Pored Hrvatske lutrije, kladionice kao što su Bet365 i Germania su vredne pažnje kada je klađenje rukomet u pitanju.

HL rukomet klađenje - koje kladionice imaju bolju online ponudu

Kakve Ponude imaju Online Kladionice za Klаđеnjе na rukomet:

U nastavku teksta posvećenog klađenju na rukomet govorićemo o ponudi online kladionica za rukomet klađenje, odnosno igrama koje možete najčešće sresti ukoliko ste ljubitelj rukomet klađenja uživo. Napominjemo da najveći broj specijala možete pronaći dok se igraju najznačajnije rukometne lige ili reprezentativna prvenstva.

Klađenje na ishod meča

Najpopularniji vid oklade u rukometu jeste najosnovniji tip igre kada igrač pogađa ishod samog meča, kao i broj golova na utakmici. Za pobednika meča ili nerešen rezultat kvote su tradicionalno velike, zbog čega se igrači često znaju okladiti na nekog od autsajdera u jednoj rukometnoj utakmici.

Hendikep golova

Suštinski, hendikep je igra na ubedljivu pobedu favorita ili tesan poraz autsajdera.

Kladite se da će vaš favorit pobediti sa 3, 4, 5 ili više golova razlike u zavisnosti od toga kakve je margine bookmaker postavio. Ili, možete igrati i na audsajdera u smislu da će doživeti minimalan poraz u najgorem slučaju i tako računati na kvotu oko 1.85.

Ukupan zbroj golova

Ukoliko vašem stilu klađenja najviše odgovara igra na golove, možete odigrati tiket na ukupan broj golova na kraju utakmice. Moguće je kladiti se na broj golova samo jedne ekipe ili ukupan broj golova od strane obe ekipe. Postoje i specijalne kvote kada se kladite uživo na golove u određenom minutu igre.

Ukupno Golova u prvom poluvremenu

Ko želi da se kladi na iznenađenja, sigurno će uživati u okladama kao što je ukupan broj golova u prvom poluvremenu. Nije retkost da se najbolje ekipe umeju opustiti u prvom poluvremenu i tek nakon pauze pokažu svoju pravu igru i u drugom poluvremenu odigraju odličan rukomet. U takvoj situaciji nude izdašan koeficijent na autsajdere pri čemu ne ugrožavaju svoju konačnu pobedu.

Ukupno Golova u drugom poluvremenu

Baš kao i na prvo poluvreme, možete vašu rukomet okladu odigrati na ukupan broj golova koji će biti u drugom poluvremenu. Ovaj market je veoma interesantan za klađenje i može vam ponuditi više nego korektne kvote.

Zašto je rukomet odličan za klađenje?

Rukomet je dinamična igra sa loptom i željom svakog tima da postigne što veći broj golova. U ovoj uzbudljivoj igri bore se dva tima sa po 7 igrača, gde se sedmi igrač nalazi na golu, a kroz dva poluvremena u trajanju od po 30 minuta ekipe se svim silama trude da zatresu mrežu protivnika i susret završe kao pobednici.

Rukomet klađenje vam daje mogućnost da pronađete pravu igru za vas jer je ponuda marketa na ovaj sport je jednom rečju odlična. Rukomet klađenje uživo je u hrvatskim kladionicama veoma popularno i veliki broj kladionica je obezbedio live streaming prenose kada su važna takmičenja i utakmice u pitanju.

Osim toga, kvote koje možete pronaći u online kladionicama znaju biti vrlo dobre.

Konačno, veliki je broj liga i prvenstava koje se mogu pronaći u ponudi svake renomirane kladionice, tako da ukoliko biste svoje fudbalske ili košarkaške opklade hteli da upotpunite nekim novim sportom koji nudi dobre opcije za klađenje, rukomet je pravi izbor.

Sistemi za klađenje na rukomet

Dobar sistem vam omogućava da više dobijete ili manje da izgubite. U zavisnosti od vaših sposobnosti i afiniteta klađenja, svako ima sistem za klađenje na rukomet koji mu odgovara. Sistemi za klađenje na rukomet mogu biti odlična prilika da se poveća vaš kladioničarski budžet, ali postoje određene predispozicije koje morate ispoštovati da bi se vaš sistem za klađenje na rukomet isplatio.

Praćenje mečeva i Igrača

Novosti o igračima i timovima, trenutna forma, stil igre, motivacija pred određeni meč, skor iz prethodnih susreta kao i vremenske prilike, sve su to pokazatelji koji vam mogu biti od velike koristi pri pravljenju sistema za klađenje na rukomet.

Stilovi igre i klađenje

Ključno je znati koje utakmice izabrati i igrati na onaj market koji se uklapa u vaš stil klađenja. Možete igrati na konačan ishod, broj golova na celom meču ili poluvremenu, hendikep na golove, na igrača koji će dati najviše golova, opcije su mnogobrojne.

Veliki hendikep na favoritima

Ukoliko biste igrali konačan rezultat na favorita protiv nekog mnogo niže plasiranog kluba ili reprezentacije na tabeli, jasno vam je da biste dobili koeficijent koji bi bio izuzetno nizak i samim tim ni potencijalni dobitak ne bi bio značajan. Ali, ukoliko biste toj igri dodali hendikep i to takav da favorizovani tim pobedi sa više golova, onda biste računali na mnogo bolju kvotu koja bi na vaš ulog mogla da donese daleko bolji profit.

Kondicija i forma

Uvek je značajno imati informacije o kondiciji i formi vodećih igrača ali i kompletnog tima na koji želite položiti vašu okladu na rukomet jer će upravo od njih zavisiti ishod meča kao i vaš mogući dobitak.

Analiza mečeva

Bićete u velikoj prednosti pri formiranju rukomet oklada ukoliko poznajete osnovna pravila klađenja i znate da odaberete utakmice koje je najbolje igrati na golove. Nema na svakoj utakmici prave prilike da se odigra neka kvalitetna oklada, jer i sportske kladionice postavljaju kvote i margine vrlo kvalitetno, ali, golovi su ipak neizvesni i ne mogu se kao konačan rezultat predvideti sa tolikom sigurnošću.

Zašto je rukomet odličan za klađenje?

Kako ostvariti profit klađenjem na rukomet?

Rukomet klađenje možda najviše vole “ziceraši” među igračima. U prošlosti je važilo to nepisano pravilo prednosti domaćeg terena i gotovo sigurne pobede domaćina. Međutim, ove kvote znaju biti izuzetno niske, tako da kada odbijete porez na dobitak i manipulative troškove, skoro da niste na dobitku.

Najbolja odluka je igrati jedan, dva ili najviše tri događaja na istom tiketu sa ukupnom kvotom od 2.00 do 3.50. Takav stil igranja vam pruža mogućnost da izvučete ono najbolje iz ponude ali i da optimizujete svoj osnovni ulog, zavisno od prethodnih tiketa. Naravno, najbolji koeficijenti dolaze sa specifičnim igrama i hendikepima, ali ovde morate imati isreće jer su ovo teško predvidivi ishodi, dok je neophodno odlično poznavane statistike, analize prethodnih susreta, okolnosti koje mogu uticati na pobedu i tako dalje.

Nude Li Kladionice Bonus za rukomet Oklade?

Kao što je nemoguće pronaći kladionicu u Hrvatskoj bez rukomet klađenja, tako je na današnjem tržištu postalo nemoguće pronaći kladionicu koja nema neku vrstu bonusa u svojoj ponudi. Bonusi su izuzetno šarenoliki i raznovrsni i vodeći operateri se utrkuju ko će ponuditi bolju promociju.

Tu su bonusi dobrodošlice namenjeni novim igračima, potom bonusi na prvu uplatu, bonusi koji se daju samo određenog dana i tako redom. Kako ovakve sekcije postoje na stranicama svake online kladionice, ukoliko vam je ovaj segment bitan pri vašem klađenju na rukomet, sve informacije naći ćete direktno kod operatera koji je predmet vašeg interesovanja. Ukoliko bonus na klađenje postoji, on vas uglavnom neće uslovljavati sportom na koji se te oklade moraju odnositi.

Mi ćemo vam sada predstaviti bonus za nove igrače u kladionici Bet365 pošto smo o njoj nešto ranije govorili. Ponuda kladionice Bet365 je jedna od najboljih na tržištu i važi samo za nove korisnike. Podrazumeva da se kladite na 10 eura da biste dobili 50 eura u besplatnim okladama.

Jednostavno se prijavite, uplatite na svoj nalog između 5 i 10 eura i kladionica Bet365 će vam dati 5 puta veću vrednost od one koju ste uplatili u besplatnim okladama kada uplatite kvalifikacione oklade na istu vrednost i one budu izmirene. Besplatne oklade se plaćaju kao krediti za opkladu.

Bonus

Rukomet Klаđеnjе Prednosti i Nedostaci

Klаđеnjе Prednosti:

 • Legalne kladionice
 • Dobre kvote
 • Odlična ponuda marketa za klađenje 

Klаđеnjе Nedostaci:

 • Porez na dobitak kod lokalnih kladionica
 • Nedostatak bonus dobrodošlice kod nekih lokalnih kladionica  

Klađenje na rukomet forum – šta kazu kladionicari:

Kada je reč o klađenju na rukomet, kao i klađenju generalno, uvek je dobrodošla neka informacija koja nam može pomoći pri izradi tiketa.  U tom smislu, klađenje na rukomet forum može biti dobar saveznik. Klađenje na rukomet traje sve dok traje meč, a ključno je biti upoznat sa statistikom reprezentacije, kluba ili određenog igrača. 

Klađenje na rukomet forum vam može doneti informacije o formi u kojoj se ekipa ili igrač nalaze, informacije o povredama, broju postignutih golova u sezoni, minutaži na terenu i slične podatke. Zbog toga nije loše neposredno pogledati šta kažu kladioničari na klađenje na rukomet forumu jer se može potkrasti i neka insajderska informacija od značaja. Ipak, uvek budite racionalni i okladu na rukomet uplatite hladne glave po svojim kriterijumima i uverenjima. 

Naša Iskustva sa rukomet Klаđеnjеm

Rukomet je jedan od najpopularnijih sportova u Hrvatskoj. Veliki broj igrača uplaćuje oklade na rukomet i uživa u praćenju ovog sporta, bilo da je reč o najpoznatijim svetskim ligama ili reprezentativnim prvenstvima gde hrvatska reprezentacija ostvaruje zapažene rezultate.

Najpopularnija rukometna takmičenja među igračima su nemačka Bundesliga, španska Liga Asobal, mađarska NB1 liga, poljska Superliga i Danska rukometna liga. Za vreme trajanja takmičenja u pomenutim ligama, kladioničarska ponuda je izuzetno bogata i možete uživati u velikom izboru marketa za klađenje uz kvote koje mogu biti  izdašne.

Pored klupskih, ne smemo zaboraviti rukomet klađenje tokom najvećih rukometnih takmičenja kao što su muška rukometna Liga prvaka, ženska rukometna Liga prvaka, Evropsko rukometno prvenstvo za muškarce i ništa manje atraktivno Evropsko rukometno prvenstvo za žene, i na kraju, Svetsko rukometno prvenstvo za muškarce i Svetsko rukometno prvenstvo za žene. Konačno, rukomet klađenje je odličan izbor jer pruža veliki izbor mogućnosti za klađenje, ali i sami mečevi su veoma dinamični i uzbudljivi za gledanje.

Zašto su Sportske kladionice Mozzart, Bet365 i 22bet naša preporuka za Rukomet klađenje

Kladionice Bet365, 22bet i Mozzart su lideri ne samo na regionalnom tržištu već i na širem prostoru. To su prepoznatljivi brendovi koji na svim segmentima poslovanja nude dobre opcije i kvalitetne sadržaje. Šta god da je vaš primarni uslov, neka od pomenute tri kladionice će ga ispuniti, a verovatno svaka od navedenih.

Bet365 je kladionica koja će vam biti saveznik u klađenju na rukomet jer će pored sjajnih kvota koje će verovatno biti i najbolje na tržištu, ponuditi i najraznovrsniju ponudu marketa za klađenje na ovaj izuzetno popularan sport među hrvatskim igračima. Pored toga u Bet365 kladionici pronaći ćete i apsolutno svaku respektabilnu ligu kao i ponudu klađenja na reprezentacije uvek kada se odigrava neko rukometno prvenstvo.

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporučena alternativa u usporedbi s Premierom 

Rukomet Klаđеnjе kvоtе i tеčаjеvi

Kada je reč o kvotama, ne bismo vam preporučili da igrate na kvote ispod 1.50, a optimalne su one iznad 1.75.  Razlog je jednostavan, ukoliko izaberete niže kvote na očigledne favorite i tiket bude dobitan, nakon manipulativnih troškova i poreza na dobitak zarade neće biti. Ukoliko kvote iznad 1.75 ne možete naći, klađenje na rukomet prognozom pobednika, uvek se možete okrenuti igri na golove ili specijalima. Najlakše je napraviti kombinacijski tiket sa 10 parova koji deluje obećavajuće, ali da li će profit biti dugoročan?

Hendikep je uvek dobar izbor za iskusnije igrače i dobre poznavaoce međusobnih duela i statistike jer i ukoliko igrate na autsajdere da će u najgorem slučaju doživeti minimalan poraz, kvota se kreće oko 1.85 što je dobar koeficijent. 

Rukomet klađenje – naš zaključak

Ukoliko niste fokusirani isključivo na klađenje na fudbal ili eventualno košarku, rukomet klađenje može biti odličan izbor za vaše klađenje na rukomet prognoze. Klađenje rukomet, pored odlične ponude i velikog broja marketa na koje možete igrati, lep je i dinamičan za gledanje, pa će vam biti uživanje i da pratite rukometne mečeve. Možete računati na uzbudljive i atraktivne oklade kojima će parirati jednako interesantna i dinamična igra na terenu.

Zaključak

Često postavljana pitanja oko rukomet klađenja

Da li je rukomet klađenje legalno?

Koje su najbolje sportske kladionice za rukomet klađenje?

Postoje li klađenje na rukomet prognoze?

Kako funkcionise rukomet klađenje uživo?

Šta je rukomet klađenje uživo?

Kako mogu zaraditi od rukomet klađenja?

Koji su najbolji savjeti za rukomet klađenje?

O autoru Ivan Pajic PRO INVESTOR