Kladionica.com
pashabet girişPorn

Bonus za nove igrače kladionica: Usporedba najboljih pružatelja bonusa za nove igrače 2024

Darovi su ono što ide uz današnje klađenje na Internetu, a bonus za nove igrače osnovno je sredstvo s kojim sportske kladionice pokušavaju privući nove korisnike, zbog čega je danas nezamislivo da priređivač igara na sreću ne pokloni baš ništa kladitelju prilikom registracije.

Bonus za nove igrače recenzija

Bonus za nove igrače kladionica najčešće dijeli prilikom prve uplate na korisnički račun, ali nekad je to i besplatni bonus, odnosno žetoni za klađenje koje dobivate bez nekih posebnih uvjeta.

Ono što posebno treba naglasiti da se bonus dobrodošlice značajno razlikuje od jedne do druge kladionice, po pitanju količine novca koja vam je na raspolaganju, ali i uvjeta pod kojima imate pravo nesmetano koristiti poklonjena sredstva, što uključuje i isplatu zaslužene zarade.

U svakom slučaju, bonus za nove igrače definitivno zaslužuje našu detaljnu analizu, jer baš o njemu će ovisiti na koji ćete način započeti avanturu u nekoj sportskoj kladionici i hoćete li rano doći do profita, uz koji je zatim puno lakše provoditi vlastitu strategiju online klađenja…

Najbolji pružatelji bonusa za nove igrače:

12 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po
347 BONUSA ISKORIŠTENO

30 USD bonusa za registraciju

 • Najbrže rastuća kriptovaluta
 • 30 USD bonusa za registraciju
 • Održivi oblik nagradnih igara
9.8
Kopiert

100 % Bonus do 3300 HRK

 • Bonus dobrošlice
 • Bonus do 300 HRK
 • Dostupan veliki broj sportova
9.1

200% do 3500 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Izvrsna aplikacija
 • Klađenje, Casino, Loto, Virtuali i više

100% bonus dobrodošlice do 160 HRK

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

100% do 1500HRK

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

Bonus Dobrodošlice do 75 HRK

 • Odličan bonus dobrodošlice
 • Licencirana kladionica
 • Konstantne promocije za stalne korisnike
9

Kredit za kladjenje do 760 HRK

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

100% do 2.500 HRK

 • All-in-one stranica
 • Širok izbor platnih metoda
 • Kvalitetan bonus dobrodošlice
9.6

100 % redovni bonusi

 • Mobilno klađenje
 • Široka ponuda sportova
 • Redovni bonusi

Bonus dobrodošlice do 130 HRK

 • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
 • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
 • Bonus na uplatu
8.7

Najbolji pružatelji bonusa za nove igrače 2024 – Usporedba

Najbolji pružatelji bonusa za nove igrače

Bonus za nove igrače kladionica koja drži do sebe ponudit će svojim korisnicima odmah prilikom registracije, ali uz određene zahtjeve koje stavlja pred vas, s kojima morate biti dobro upoznati ako želite profitirati od poklona koji vam je ponuđen. Zbog toga morate biti vrlo oprezni, kako vas dodijeljeni bonus zapravo ne bi doveo do novčanih gubitaka, što se itekako može dogoditi.

Svejedno, svaka kladionica bonus za nove igrače pokušat će prezentirati kao najbolji na tržištu, bez obzira na mala slova koja stoje u pozadini, u pravilniku koji određuje na koji način smijete koristiti dodijeljena sredstva. Baš zbog toga je važno da bonuse i promocije ocjenjuje netko neutralan, tko će pročitati čak i najsitnije detalje koji stoje u pravilniku, kako bi kladitelji dobili jasne informacije što se zapravo događa jednom kad im sjedne na račun ono što se na prvi pogled čini kao besplatni bonus za nove igrače.

Tu na scenu stupa tim stručnjaka s portala Kladionica.com, jer mi smo tu da testiramo svaki bonus koji je trenutno dostupan hrvatskim igračima i pokušamo iz njega izvući maksimalni profit, onim okladama koje jamče najsigurniji put do zarade.

Bilo da je u pitanju bonus za nove igrače bez depozita ili onaj povezan s vašom prvom uplatom, kod nas visoke ocjene mogu dobiti samo ponude online kladionica koje idu uz poštene uvjete i omogućuju sportskim znalcima da zaista dobiju pravo nesmetano raspolagati dodijeljenim sredstvima. Treba naglasiti da se rijetko pojavljuje bonus za nove igrače bez uvjeta, zbog čega i provodimo našu usporedbu i ocjenjujemo kvalitetu ono što novim korisnicima nude online kladionice, kako lokalne, tako i inozemne.

Rezultat naše usporedbe je konačna ocjena koju bonus za nove igrače svake kladionice dobiva, uz objašnjenje prednosti i nedostataka kroz naše recenzije, što će vam definitivno olakšati odluku kod koga se isplati kreirati korisnički račun i uzeti ponuđena sredstva prilikom registracije…

Preuzmite bonus za nove igrače – kako to funkcionira?

Što je zapravo bonus?

Proces dobivanja bonusa dobrodošlice razlikuje se od jednog do drugog priređivača igara na sreću, ali u većini slučajeva povezan je s registracijom korisničkog računa, kao i prvim depozitom koji ćete obaviti.

Bonus za nove igrače kladionica u pravilu dijeli tek nakon što prihvatite uvjete korištenja, koji će vam ponekad biti servirani u sklopu registracijskog obrasca ili nakon što u sekciji s promocijama otvorite onu namijenjenu novim korisnicima.

Znali smo naići i na prozore koji iskaču na ekranu i obavještavaju vas da imate pravo na besplatni bonus, u stopostotnoj vrijednosti vaše uplate, no većina sportskih kladionica neće vas pri samoj registraciji previše podsjećati da imate pravo uzeti njezin novac, već se morate sami potruditi dokopati besplatnih sredstava.

Uglavnom, online kladionica bonus za nove igrače dijeli odmah nakon otvaranja vašeg profila, a nekad i stavlja uvjet od 7 dana u kojima ga morate uzeti, inače vam više nije dostupan. Zato ako vam bonus za nove igrače bez depozita nije sjeo nakon registracije ili se stanje na računu nije udvostručilo nakon prve uplate, obavezno kontaktirajte korisničku podršku kako bi riješila nastali problem…

Besplatna oklada za nove igrače s najboljim pružateljem usluga – slijedite upute:

Registracija

Mozzart Registracija

Ako želite uloviti besplatni bonus za nove igrače, prvi korak koji morate napraviti je prolazak kroz registracijski postupak. Tamo ćete u formular upisati svoje osobne podatke, dati e-mail adresu i telefonski broj, odrediti lozinku i prihvatiti uvjete korištenja kako biste otvorili profil. Verifikacija slanjem kopije osobne isprave bit će zatim potrebna kako bi vaš račun bio potpuno funkcionalan.

Polog

Bonus za nove igrače

Bonus za nove igrače kladionica automatski dijeli nakon prvog depozita, ako ste prije toga prihvatili uvjete korištenja i izradili korisnički račun koji je uspješno aktiviran. Bilo da je u pitanju bonus za nove igrače bez uvjeta ili onaj oko kojeg ćete se morati zaista potruditi, uplata novca najčešće je obavezni uvjet da se možete početi kladiti besplatnim sredstvima koja vam dodjeljuje priređivač igara na sreću.

Uplatite besplatnu okladu za nove igrače

Uplatite besplatnu okladu za nove igrače

Besplatna oklada iliti Free Bet spada u ono što nazivamo bonus za nove igrače bez depozita, a kad vam jednom bude dodijeljena od strane kladionice, na vama je odigrati listić pri kojem nema straha od novčanog gubitka ako se vaša prognoza izjalovi, a u slučaju da sve pogodite smiješi vam se profit koji će vam donijeti mnogo zadovoljstva.

Kakvi postoje uvjeti oko bonusa za nove igrače?

Istina je, bonus za nove igrače bez uvjeta rijetkost je u svijetu sportskog klađenja, jer priređivači igara na sreću nisu skloni dijeliti darove svojim korisnicima, bez da pred njih ne stave određene zahtjeve koji će im otežati raspolaganje dodijeljenim sredstvima.

Tako kladionica bonus za nove igrače pokušava pretvoriti u vlastiti profit, barem kod onih korisnika koji nisu vješti u sportskoj prognozi, a ponekad su uvjeti raspolaganja bonusom takvi da čak ni iskusnim kladiteljima nije lako izvući profit iz ponuđene promocije.

Mnogo je različitih uvjeta koje online kladionica može staviti pred vas, a mi izdvajamo one najvažnije, usko povezane uz besplatni bonus za nove igrače:

Minimalni depozit
Bonus za nove igrače kladionica obično dijeli u dvostrukoj vrijednosti vaše prve uplate, s tim da se u zadnje vrijeme javljaju i bonusi na prva tri depozita. Da biste imali pravo na besplatni bonus priređivač igara na sreću određuje minimalni depozit koji morate napraviti, nužan prilikom dodjele sredstava. Također postoji i maksimalni depozit koji će udvostručiti vašu uplatu, što također morate imate na umu, jer nijedan bonus za nove igrače nema neograničenu vrijednost.
Ograničeno promotivno razdoblje
Bilo da je u pitanju bonus za nove igrače bez depozita ili onaj povezan s prvom uplatom, uvijek postoji i vremenski rok u kojem morate iskoristiti poklonjeni novac. Za bonus dobrodošlice to je obično 30 dana, a za besplatne oklade 7 dana.
Ograničenja na listiću
Kladionica bonus za nove igrače daje uz različite uvjete vezane uz ono što imate pravo igrati na svom listiću. Pa kod bonusa dobrodošlice postoji minimalna ukupna kvota ili minimalni koeficijent na svakom odigranom događaju koji morate odigrati, dok mogu biti izuzete iz pravilnika i različite oklade, od live klađenja do oklade oba tima daju gol ili hendikepa. Što je ograničenja manje prilikom slaganja listića koji ide uz besplatni bonus za nove igrače, to je promocija poštenija i isplativija.
Isključene metode plaćanja
Za kraj, ne zaboravimo ni da vam neke sportske kladionice neće htjeti dati bonus ako prilikom depozita koristite metode plaćanja kao što su Skrill, paysafecard ili Aircash, čak i ako su inače dozvoljene. Zato je najsigurnija opcija prvu uplatu provesti bankovnom karticom, uz koju nikad nema problema prilikom dodjeljivanja sredstava.

Koje vrste bonusa za nove igrače postoje?

Bonus za nove igrače kladionica vam može dodijeliti u mnogo različitih oblika, ovisno o svojoj politici, a mi izdvajamo neke kategorije promocija na koje ćete sigurno naići, ako se počnete ozbiljno kladiti kod najdarežljivijih priređivača igara na sreću:

Novčani bonusi

Novčani bonusi za nove igrače

Bilo da se radi o dobitku ili o promocijama, novac je ono najbolje što vam kladionica može dodijeliti. Kladionica bonus za nove igrače najčešće dijeli upravo u novčanom obliku, povezan s vrijednošću vašeg prvog depozita. Radi se od sredstvima koja imate pravo koristiti pod uvjetima ispisanima u pravilniku o bonusu, a ako ispunite zahtjeve stavljene pred vas, moći ćete osvojenom svotom nesmetano raspolagati.

Besplatne vrtnje

Bonus za nove igrače - Besplatne vrtnje

Iako se spinovi za nove igrače odnose u pravilu na online casino, gdje ih možete koristiti kao besplatne žetone prilikom igranja slotova, postoje sportske kladionice koje će vam ih dodijeliti u sklopu svog bonusa dobrodošlice. Radi se o priređivačima igara na sreću koji su povezali klađenje sa svojom internetskom kockarnicom i nude vama vrtnje kao dodatak novčanim sredstvima za sportsku prognozu.

Slobodna igra

Slobodna igra bonus za nove igrače

Bonus za nove igrače bez uvjeta rijetko se pojavljuje u svijetu klađenja, ali povremeno ćete naići na njega. Slobodna igra sa sredstvima koja vam je dodijelila online kladionica najbolja je moguća stvar, a obično su to količinski manje svote u obliku besplatnih oklada.

Vremenski ograničeni bonusi

Formula kladionica Happy day bonus

Vremenski rok jedan je od najvažnijih faktora pri korištenju promocija, a bonus za nove igrače kladionica uvijek dijeli uz vremensko ograničenje. Svakako prvo provjerite koliko dana imate na raspolaganju za ispunjavanje uvjeta bonusa, prije nego ga prihvatite. Za bonus dobrodošlice optimalno je 30 dana, pod uvjetom da ga ne morate reinvestirati više od 6 puta, dok je za bonus za nove igrače bez uvjeta reinvesticije dovoljan rok od tjedan dana.

Besplatne oklade

Besplatne oklade bonus za nove igrače

Bonus za nove igrače bez depozita najčešće se pojavljuje u obliku besplatnih oklada. Free Bet je ništa drugi nego žeton kojeg imate pravo uložiti na određenu okladu, bez straha da ćete izgubiti uloženi novac na vašem računu. Treba samo naglasiti da se uvriježilo da prilikom svake dobitne besplatne oklade na račun sjeda samo ostvareni profit, dok ulog koji ste koristili nestaje. Zbog toga se isplati igrati što veći ukupni koeficijent kad koristite Free Bet, jer to je jedini način da dođete do zadovoljavajuće zarade.

Besplatne oklade za nove igrače – različite vrste bonusa

Volcano Bet Bonus oklade postojećim korisnicima

Besplatni bonus za nove igrače pojavljuje se u više različitih oblika. Najčešće se radi o besplatnim okladama, odnosno sredstvima koje vam online kladionica daruje za jednokratnu okladu, pri kojoj u slučaju dobitka imate pravo raspolagati isključivo profitom, a ne i ulogom koji nestaje.

Free Bet iliti besplatni bonus uglavnom je namijenjen postojećim korisnicima, a kod nekih kladionica i prilikom registracije. Najbolji savjet pri korištenju ove promocije svakako je igranje na što veću kvotu, jer samo takav listić će vam osigurati značajan profit, pod uvjetom da se vaša sportska prognoza pretvori u realnost.

Od ostalog, besplatne oklade pojavljuju se i kao spinovi koje možete iskoristiti u online casinu, a na neki način i novčana stimulacija spada u ovu kategoriju, jer bonus za nove igrače kladionica dijeli na takav način da zapravo igrate s besplatnim okladama, uz sredstva koja niste sami uplatili na korisnički račun…

Postoje li lokalne kladionice koje daju bonus za nove igrače bez depozita?

Postoje li lokalne kladionice koje daju bonus za nove igrače bez depozita

U Hrvatskoj pojedini priređivači igara na sreću nude sredstva bez potrebe za uplatom vlastitog novca na korisnički račun. Uglavnom vam to daju baš sve dostupne internetske kockarnice, ali i neke online kladionice.

Pa tako Admiral kladionica bonus za nove igrače daje već nakon ispunjavanja registracijskog postupka te kao nagradu za verifikaciju profila, u vrijednosti od 20 kuna. FavBet je svoj bonus dobrodošlice bazirao upravo na besplatnim okladama do 200 kuna, umjesto na klasičnom bonusu dobrodošlice, a i kod ostalih ćete u različitim promotivnim razdobljima naići na bonus za nove igrače bez uvjeta, kao i na onaj za vjerne igrače.

Dakle, besplatni bonus u Hrvatskoj postoji na različitim mjestima, a najlakše ćete doći do informacija o novim ponudama prateći newsletter i push notifikacije, dok vas realna ocjena isplati li se uzeti neki bonus, kao i detaljna recenzija svake kladionice uvijek čeka na našem portalu…

Koja je razlika između bonusa bez depozita i bonusa za nove igrače?

Bonus bez depozita i bonus za nove igrače u svijetu online klađenja obično su dva pojma odvojena jedan od drugog, iako ima kladionica koje će vam dodijeliti određena sredstva već prilikom registracije, bez da od vas traži uplatu novčanih sredstva.

Ipak, u pravilu bonus za nove igrače kladionica dodjeljuje u stopostotnoj vrijednosti vaše prve uplate, uz određene uvjete kako doći do prava nesmetano raspolagati poklonjenim sredstvima.

S druge strane, bonus bez depozita ne traži prebacivanje novca na korisnički račun, već je za njega potrebno tek prihvatiti pravila korištenja i zatim uložiti dodijeljenu svotu na one oklade na kojima je to dopušteno, u zadanom vremenskom roku.

Zašto uopće kladionice daju bonus za nove igrače?

Besplatni bonus za nove igrače nije nastao slučajno. To je zapravo marketinški alat kojim online kladionice pokušavaju povećati broj registriranih korisnika.

Istina je, bonus dobrodošlice je ništa drugo nego akcija kojom priređivači igara na sreću promoviraju vlastiti brend i pokušavaju doći do većeg broja zaljubljenika u sportsku prognozu, kako bi im dokazali da je baš njihova ponuda vrijedna uloženog vremena i novca.

Bonus za nove igrače kladionica zapravo dijeli svakom korisniku koji se spreman registrirati, što znači da se radi o milijunima darovanih kuna, no samo oni najbolji će zaista uspjeti iskoristiti ponuđeno i pretvoriti besplatna sredstva u zasluženi profit, zbog uvjeta korištenja koji nikad nisu potpuno jednostavni.

Baš zbog toga bonus dobrodošlice najbolje pokazuje tko razumije zakonitosti sportskog klađenja, a tko ne, a ako su postavljeni pošteni uvjeti, tada i za igrače i za kladionicu ova promocija predstavlja uzbudljiv izazov, u kojem znanje, pronicljivost, vještina i malo sreće donose konačnu pobjedu…

Kako na pravi način iskoristiti bonus za nove igrače?

Kako na pravi način iskoristiti bonus za nove igrače

Ako želite izvući maksimum iz onog što vam daje besplatni bonus, morate prije svega birati one online kladionice koje vam nude poštene uvjete isplate dodijeljenih sredstava, kako biste imali realne izglede doći do profita.Uzmite u obzir vremenski rok koji imate na raspolaganju, kao i koliko puta morate reinvestirati novac koji vam je dodijeljen, a nije nevažno ni kakvi listići se računaju prilikom ispunjavanja zahtjeva koje je pravilnik bonusa stavio pred vas.

A kad se uvjerite da je dodijeljeni bonus zaista moguće pretvoriti u zasluženi profit, na vama je igrati strateški, koristeći sve one profitabilne oklade koje su dozvoljene uvjetima korištenja bonusa. Pravilno raspoređujte ulog i nemojte žuriti. Kladite se na one sportove u koje se najbolje razumijete i natjecanja o kojima sve znate. Ne gubite živce nakon nekoliko izgubljenih listića i ne riskirajte previše, jer startate s velikom prednošću pred kladionicom što vam na kraju može donijeti odličnu zaradu, čak i ako ne uspijete ostvariti pozitivnu bilancu uloga i dobitaka na vašim uplaćenim listićima…

Koje kladionice imaju više od 10 € bonus za nove igrače?

Koje kladionice imaju više od 10 € bonusa za nove igrače?

U današnje vrijeme rijetke su kladionice koje škrtare na bonusu dobrodošlice. To znači da je bonus od 10 € zaista minimum minimuma kad je u pitanju nagrada za registraciju, a ovu svotu u Hrvatskoj nadmašuju svojim ponudama baš svi osim Admirala, kojem je online casino još uvijek prioritet.

Svakako vrijedi izdvojiti čak 400 € koje novim korisnicima nudi Mozzart na svojoj globalnoj platformi, zahvaljujući bonusu dobrodošlice koji povezuje online klađenje i internetski casino.

Odličan bonus pri registraciji ulovit ćete i u kladionici 22bet koja nudi do maksimalnih 1000 kuna hrvatskim korisnicima, a uvjeti osvajanja poklonjene svote nisu toliko zahtjevni da bi ozbiljnom kladitelju trebali predstavljati problem. Besplatni bonus pri registraciji koji svakako vrijedi izdvojiti je i onaj kojeg nudi Rabona, jer radi se o 100 € koje morate reinvestirati 5 puta, na pojedinačne listiće s ukupnom kvotom 2.00 ili kombinacijske s barem dva para svaki s koeficijentom 1.50, što je sasvim poštena ponuda, bez obzira što neka specifična tržišta klađenja nisu uključena u ovu promociju.

Na domaćem tržištu Germania se ističe sa svojih čak 3500 kuna bonusa, koji je podijeljen na vaša prva tri depozita, a posljednji od tri bonusa dobivate u vrijednosti čak 200% vašeg uloga, što se svakako isplati pokušati isplatiti.

Ni Prva Sportska Kladionica nije loša sa svojih 500 kuna bonusa za nove igrače, kojeg je potrebno tek dvaput reinvestirati, a istu cifru nudi i SuperSport, po nešto težim uvjetima. Hrvatska Lutrija, koja se dugo pravila da bonusi nisu dio klađenja, sada napokon nudi 200 kuna novim igračima, uz 30 kuna besplatnih oklada, a sličnu ponudu ima i FavBet.

Sve u svemu, bonusi za nove igrače itekako su dostupni u kladionicama u kojima su hrvatski igrači dobrodošli otvoriti korisnički profil. To svakako treba iskoristiti i pretvoriti besplatna sredstva u zasluženi profit, tamo gdje pravilnik nudi poštene uvjete za igru…

Je li moguće kladiti se korištenjem isključivo bonusa za nove igrače?

Je li moguće kladiti se korištenjem isključivo bonusa za nove igrače

Istina je, neki igrači besplatni bonus stavljaju u središte svoje igre i pokušavaju isključivo igrati sa sredstvima koja im je online kladionica uplatila na korisnički račun.

To su kladitelji koji imaju bezbroj otvorenih korisničkih računa na Internetu, a nije tajna da često igraju uz pomoć profila registriranih na imena svoje rodbine i prijatelja, kako bi stalno dobivali nove i nove prilike za dolazak do bonusa.

Ide im na ruku i to što se svake godine pojavljuju novi priređivači igara na sreću koji bonusima pokušavaju privući korisnike, a i postojeći korisnici online kladionica gotovo svakog tjedna imaju priliku uloviti pokoji besplatni euro, prateći aktualne promocije. Pa iako je najsigurniji put do dobitka klađenje novcem kojeg niste sami uložili, kladiti se korištenjem isključivo bonusa za nove igrače zapravo je vrlo iscrpljujuće i zahtijeva mnogo truda da biste uopće bili u poziciji to raditi.

Prije ili kasnije iscrpit ćete sve kladionice koje nude bonus dobrodošlice, a igranje na ime drugih zapravo i nije legalno, što svakako trebate imati na umu. Zato je bolje bonuse koristiti kao impuls koji će vam olakšati put prema profita, a ne kao svrhu klađenja. Tu su da bi vam olakšali borbu protiv bookmakera i učinili uvjete klađenja maksimalno poštenima, a na vama je nakon toga iskoristiti svoje sportsko znanje i doći do profita, zahvaljujući sustavnoj igri koja daje dugoročne rezultate…

Često postavljana pitanja

Jesu li priređivači koji nude bonus za klađenje za nove igrače ugledne kladionice?

Mora li bonus za nove igrače koristiti određeni bonus kod?

Koliko puta se iznos dobiven iz besplatne oklade mora reinvestirati?

Mogu li odmah povući bonus?

Mogu li povući dobitke od bonusa za nove igrače?

 

O autoru Ivan Pajic PRO INVESTOR