Kladionica.com
pashabet girişPorn

Cro Bet kladionica iskustva 2024: Test: Je li Cro Bet zakonit ili je prevara?

Čak i naši igrači koji su se tek upustili u svijet klađenja znaju što je Cro Bet kladionica. Naravno, kako su se mijenjali marketinški stručnjaci, mijenjali su se i nazivi za ovu kladionicu, tako da ste je mogli vidjeti pod imenima CroXBet, CroBet, Cro Bet-kladionica ili jednostavnije – kladionica Hrvatske lutrije. Naša ekipa stručnjaka je pripremila vodič za sve one koje zanima Cro Bet kladionica.

Cro Bet Kladionica

Nastavite čitati i saznat ćete sve što nudi sportska kladionica Cro Bet. Pokazat ćemo vam kako dobiti Cro Bet kladionica bonus, na što se kladiti i kako izvući najbolje iz Cro Bet-kladionica ponude. Na kraju ćemo vam ponuditi i neke alternative, za naše igrače koji vole izdašnije bonuse dobrodošlice. No krenimo redom.

Najbolje online kladionice u Hrvatskoj

10 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po
823 BONUSA ISKORIŠTENO

30 USD bonusa za registraciju

 • Najbrže rastuća kriptovaluta
 • 30 USD bonusa za registraciju
 • Održivi oblik nagradnih igara
9.8
Kopiert

100 % Bonus do 3300 HRK

 • Bonus dobrošlice
 • Bonus do 300 HRK
 • Dostupan veliki broj sportova
9.1

Kredit za kladjenje do 760 HRK

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

100% bonus dobrodošlice do 160 HRK

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

100% do 1500HRK

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

200% do 3500 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Izvrsna aplikacija
 • Klađenje, Casino, Loto, Virtuali i više

Bonus Dobrodošlice do 75 HRK

 • Odličan bonus dobrodošlice
 • Licencirana kladionica
 • Konstantne promocije za stalne korisnike
9

200% bonusa do maksimalno 760 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Brza isplata
 • Široka ponuda sportova i igara
9.1

100% Bonus do 1140 HRK

 • 10% Bonusa na kripto plaćanja
 • 150% Bonus dobrodošlice
 • +40 sportova
9.0

Bonus dobrodošlice do 130 HRK

 • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
 • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
 • Bonus na uplatu
8.7

Što je Cro Bet kladionica i jе li Cro Bet lеgаlnа klаdiоniса u Hrvаtskоj?

Cro Bet kladionica je brend u vlasništvuHrvatskeLutrije, odnosno Republike Hrvatske. Hrvatska Lutrija je tvrtka s najdužim stažom priređivanja igara na sreću u Hrvatskoj. Budući da je u vlasništvu Republike Hrvatske, Lutrija ima monopol na priređivanje loto i bingo igara. Cro Bet sportska kladionica je ujedno i jedina kladionica u 100% domaćem vlasništvu.

Cro Bet kladionica je osnovana prije 15-ak godina i uvijek je pomalo zaostajala za ostalim domaćim kladionicama, kao i stranim. Jednostavno, Hrvatska Lutrija je stavljala loto i bingo igre kao prioritet, što je razumljivo. Tek 2019. Hrvatska Lutrija radi rebranding svoje kladionice i daje joj novo, moderno ime – Cro Bet. 2019 je uistinu bila prekretnica za ovu kladionicu, po pitanju vizualnog identiteta i ponude. Nažalost, što se tiče bonusa, Cro Bet-kladionica treba još poraditi na tome. 

Kao što smo rekli, Cro Bet-kladionica je u vlasništvu Republike Hrvatske. Samim time, kladionica Cro Bet je potpuno legalna i mogu joj pristupiti svi naši igrači. Igrači iz Cro Bet BiH kladionica neće imati problema s pristupom, kao ni ostali igrači iz regije, jer za stranicu nije potrebna alternativna poveznica niti VPN. 

Kako se registrirati na Cro Bet kladionicu 

Korak 1: Posjetite sportsku kladionicu Cro Bet 

Ukucajte naziv kladionice u svoj pretraživač i otvorit će vam se poznata crveno-bijela stranica na hrvatskom jeziku. U gornjem desnom kutu ćete vidjeti dva gumba: Prijava i Registracija. Pripremite email adresu, broj telefona, OIB, i IBAN (broj računa u banci). 

Posjetite sportsku kladionicu Cro Bet

Korak 2: Prijavite se

Ako ste već registrirani, prijavite se na svoj Cro Bet-kladionica račun. Ako se tek registrirate, popunite jako detaljan obrazac. Na kraju procesa, potrebna je i verifikacija računa, video pozivom ili odlaskom u poslovnicu Hrvatske Lutrije.

Prijava Cro Bet kladionica

Korak 3: Uplata na račun

Kada je proces registracije konačno gotov, uplatite novac na račun koristeći jednu od pet ponuđenih metoda za uplatu. Minimalna Cro Bet kladionica uplata na račun je samo 2 kune, što je odlično ako želite isprobati ovu kladionicu. Naravno, možete pokupiti i skromni Cro Bet kladionica bonus dobrodošlice. Sada ste spremni za klađenje, Cro Bet kladionica bingo i ostale igre koje ćemo opisati dalje u vodiču.

Uplata na račun Cro Bet

Cro bet kladionica bonus ponuda za nove igrače

Cro Bet kladionica bonus ne spada u sam vrh ponude, iako smatramo da je pozitivno što uopće postoji. Još uvijek ima kladionica koje svojim igračima ne nude uopće bonus dobrodošlice. Cro Bet kladionica bonus dobrodošlice se sastoji od dva dijela. Prvi dio je 30 kuna bonusa bezuvjetno za sve igre koje nudi Cro Bet kladionica i Hrvatska lutrija. Njega igrači dobiju kada se registriraju i verificiraju svoj račun. Drugi dio bonusa je 100% od toga koliko je iznosila vaša prva Cro Bet kladionica uplata na račun. To zvuči odlično, ali maksimalni bonus na uplatu koji možete ostvariti je 200 kuna ili oko 25 eura. Za igrače Cro Bet BiH kladionica to znači iznos od oko 50 BAM.

Podsjetimo da Mozzart kladionica ima bonus dobrodošlice koji ide i do 400 eura, a 22bet bonus dobrodošlice ide i do 122 eura. Ako tražite kvalitetan bonus dobrodošlice, ima puno boljih kladionica nego što je Cro Bet sportska kladionica.

Cro Bet kladionica uplata na račun – Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе

Cro Bet kladionica nudi prilično skromne metode uplate i isplate. Nabrojat ćemo ih sve :

 • Bon Hrvatske Lutrije
 • Uplata korištenjem kartica
 • Bankovna uplata
 • uplata na prodajnom mjestu
 • AirCash aplikacija

Iako su ove metode uplate nekad bile i više nego dovoljne, današnji igrači zahtijevaju više. Ne govorimo nužno o kriptovalutama, iako sve više kladionica ima i njih u ponudi. Jedna stvar koja definitivno nedostaje su elektronski novčanici, kao što su Skrill, Neteller ili PayPal. No u ovom slučaju moramo razumjeti da je Cro Bet-kladionica zapravo državna tvrtka i da im korištenje e-novčanika nije u cilju. Također, pošto Republika Hrvatska još uvijek nema jasno definiran zakon o kriptovalutama, jasno je zašto ih Cro Bet-kladionica izbjegava uvrstiti u ponudu.

Što se tiče isplate, situacija je pomalo komična. Naime, Cro Bet sportska kladionica nudi tri načina isplate:

 • Isplata na bankovni račun
 • Podizanje dobitka u fizičkoj poslovnici
 • Isplata putem Aircash aplikacije

Aircash je licencirana institucija za elektronički novac s licencom Hrvatske narodne banke koja vrijedi u svim državama Europske unije. Cro bet kladionica uplata na račun je jednostavna putem ove aplikacije, kao i isplata, te je preporučujemo i igračima iz Cro Bet BiH kladionica 

Ako kojim slučajem dobijete više od 30.000 kuna, svoj dobitak morate osobno podići na blagajni Hrvatske lutrije (Ulica grada Vukovara 72, Zagreb). Ne šalimo se. 

Napomenimo da 22bet nudi svojim igračima 20 različitih kriptovaluta za uplatu i isplatu, uz ostale klasične metode.

Aircash metoda uplate i isplate

Cro Bet kladionica ponuda za klаđеnjе

Iskreno, Cro Bet kladionica ponuda za klađenje je jedna od skromnijih koje smo vidjeli. Ponuda za manje popularne sportove je prilično siromašna čak i u usporedbi s domaćim kladionicama. No odjeljak sa statistikom uz svaki par je prilično koristan. SofaScore je tu odradio odličan posao, te je učinio odjeljak Cro Bet kladionica rezultati uživo nepotrebnim, no više o tome u nastavku.

Nogomet Klаđеnjе

Nogomet KlаđеnjеCro Bet kladionica je svjesna da je Hrvatima, kao i ostatku svijeta, nogomet najvažniji sport za klađenje. Cro Bet kladionica ponuda nogometnih liga je prosječna. Sve najjače lige su tu, uključujući i južnoameričke te najpopularnija natjecanja. Što se tiče izbora liga, mogao bi biti malo i širi, pogotovo kada su u pitanju azijska nogometna prvenstva. Razrada je odlična za parove iz najjačih liga i natjecanja, dok za manje popularne parove često imate samo osnovnu okladu. 

Posebna Cro Bet kladionica ponuda je klađenje na prvaka HNL lige, te možete birati između 4 trenutno vodeća tima. 

Košarka Klаđеnjе

Košarka KlаđеnjеCro Bet kladionica ponuda košarke je i više nego bogata a dominira NBA, Euroliga i regionalna ABA liga. Kvote za košarku su na razini industrijskog standarda, no razrada bi mogla biti malo bolja. Naime, bogatija razrada je rezervirana samo za utakmice NBA i Eurolige, dok je za većinu ostalih događaja razrada svedena na osnovne oklade, te zbroj koševa igrača i zbroj koševa na kraju utakmice. Na manje popularnim utakmicama su i prilično slabije kvote, tako da je naš savjet da se držite NBA i Eurolige.

Futsal Klаđеnjе

Futsal KlаđеnjеKlađenje na futsal nije jedna od jačih strana ove kladionice. Naime, većinom se nude samo osnovni tipovi oklada, bez dodatne razrade. To vrijedi čak i za parove španjolske i talijanske lige. Napomenimo da Mozzart za te iste utakmice nudi i do 12 različitih oklada, te puno bolje kvote na osnovne oklade. Što se tiče našeg Cro Bet iskustva s klađenjem na futsal, definitivno nismo zadovoljni.

Hokej Klаđеnjе

Hokej KlаđеnjеSportska kladionica Cro Bet ima iznenađujuće dobro ponudu kada je u pitanju klađenje na hokej. NHL, KHL i AHL dominiraju, ali može se pronaći i pokoja egzotičnija liga, na primjer britanska ili kazahstanska. Razrada je i ovdje problem, jer parovi iz manje popularnih natjecanja često imaju samo osnovni način oklade. Najpopularnije lige imaju kvote koje se drže industrijskog standarda, dok manje poznate lige imaju prilično veliku marginu, te ih treba izbjegavati.

Rukomet Klаđеnjе

Rukomet KlаđеnjеCro Bet iskustva s klađenjem na rukomet nas nisu oduševila. Naravno, sve jače lige su tu, ali je razrada prilično loša, čak i za najatraktivnije parove. Vrlo često se Cro Bet kladionica ponuda svede na klađenje na utakmicu, hendikep i zbroj golova. Pošto su Hrvati rukometna nacija i naši igrači se obožavaju kladiti na rukomet, nadamo se da će kladionica Cro Bet u dogledno vrijeme poboljšati ponudu klađenja na rukomet.

Odbojka Klаđеnjе

Odbojka klađenjeKlađenje na odbojku je točna preslika Cro Bet iskustva s klađenjem na rukomet. Samo najjače lige su tu, a razrada je i više nego skromna, često samo klađenje na utakmicu i klađenje na prvi set. Nažalost, ne možemo preporučiti klađenje na odbojku u ovoj kladionici. Nadamo se da će se kladionica Cro Bet ugledati na 22bet, koji je u samo 5 godina postao najrasprostranjenija kladionica na svijetu, prvenstveno širinom ponude događaja za klađenje. 

Ragbi Klаđеnjе

Ragbi klađenjeKlađenje na ragbi nije toliko popularno u Hrvata, tako da tu možemo naći opravdanje za Cro Bet kl. Naime, sva poznatija natjecanja su tu (Superliga, Kup šest nacija i drugi), kao i Aussie Rules, ali problem ostaje isti – razrada. Ruku na srce, i ostale domaće kladionice muku muče s razradom na ragbi, tako da kladionica Cro Bet spada u prosjek domaćih kladionica što se tiče ragbija..

Tenis Klаđеnjе

Tennis klađenjeKlađenje na tenis je već pozitivnija priča našeg Cro Bet iskustva. Većina turnira se nalazi u ponudi, osim nekih manje poznatih Challenger turnira, što možemo i razumjeti. Kvote su pristojne, a razrada spada u standard industrije. Ponuda prilično iscrpne statistike uz svaki par jedan je od boljih poteza koji je sportska kladionica Cro Bet napravila, te na klađenje na tenis nemamo zamjerki.

Snooker Klаđеnjе

Snooker klađenjeNeshvatljivo nam je da neka kladionica nema klađenje na snooker u današnje vrijeme. Pa, kladionica Cro Bet nema klađenje na snooker i to je stavilo šlag na tortu našeg Cro Bet iskustva. Iako snooker nije među najpopularnijim sportovima za klađenje u Hrvatskoj, u ostatku svijeta njegova popularnost neprestano raste. Nadamo se da će u dogledno vrijeme sportska kladionica Cro Bet staviti snooker u svoju ponudu.

Klаđеnjе na Ostale Sportove

Klаđеnjе na Ostale SportoveŠto se tiče klađenja na ostale sportove, sportska kladionica Cro Bet i tu ima prilično skromnu ponudu. Tako da u izborniku s lijeve strane možete pronaći ponudu zimskih sportova, borilačkih sportova te pikado(!), Formulu 1, vaterpolo, bejzbol, badminton i stolni tenis. Jedna od većih zamjerki za kraj ovog Cro Bet iskustva je nepostojanje ponude za eSportove, koji su postali standardna ponuda u većini drugih svjetskih kladionica.

Ostale ponude sportske kladionice Cro Bet

Cro Bet kladionica Casino

Cro Bet kladionica CasinoPonuda casino igara je pristojna ali vidljiva je orijentiranost na fizička casina i poslovnice, koji su i dalje prioritet Hrvatske Lutrije. Unatoč tome, može se naći pristojan izbor slot igara, kao i klasičnih casino igara za stolom. Igara s pravim djeliteljem nema a sučelje je blago zastarjelo. Mozzart casino je odličan primjer kako moderan casino treba izgledati te je preuzeo dobar dio casino igrača iz Cro Bet BiH kladionica, kao i iz Hrvatske.

Cro Bet Kladionica Bingo

Cro Bet Kladionica BingoCro Bet kladionica bingo je zapravo državni bingo, koji ima javno izvlačenje u emisiji petkom na državnoj televiziji s voditeljima, žutim listićima i glazbeno-zabavnim programom. Postoji i virtualni Cro Bet kladionica bingo, ali se sakrio pod nazivom Brzih 35. Minimalna uplata je 2 kune i sučelje izgleda kao da je pravljeno prije dvadesetak godina, ali nemamo zamjerki na funkcionalnost. Igrače iz Cro Bet BiH kladionica posebno pogađa nedostatak većeg izbora virtualnih Cro Bet kladionica bingo igara, jer je taj vid zabave prilično popularan u BiH.

Cro Bet Kladionica Loto

Cro Bet Kladionica LotoIako je Cro Bet kladionica bingo skroman, loto ponuda to nadoknađuje, više nego dovoljno. Glavna zvijezda ponude je Eurojackpot, europski loto koji se izvlači u više zemalja i ima višemilijunske dobitke. To posebno raduje igrače iz Cro Bet BiH kladionica, jer u BiH, kao ni u Srbiji, Eurojackpot nije dostupan na prodajnim mjestima. Dalje u ponudi imamo Loto 6, Loto 7, Keno i ostale popularne igre. Cro Bet kladionica ponuda lota je stvarno bogata i možete sudjelovati u izvlačenjima lota iz skoro 30 država Europe i svijeta.

Cro Bet kladionica klаđеnjе uživо 

Cro Bet kladionica klаđеnjе uživо Još imamo par zamjerki na preglednost sučelja i monotonost boja, ali samo iskustvo klađenja uživo je puno bolje nego prije. Lijevi dio ekrana zauzima ponuda utakmica za klađenje uživo. Kada izaberete željeni par, na desnom dijelu se otvara prozorčić s mogućim okladama na taj par. Izaberite željenu okladu i prikazat će vam se listić na koji još morate unijeti ulog. Napomenimo da je Cro Bet kladionica uplata na račun potrebna prije klađenja uživo. Sučelje je i dalje blago nepregledno i pomalo sporo, ali napredak je vidljiv.

Cro Bet kladionica livе strеаming

Cro Bet kladionica livе strеаmingLive streaming nažalost nije dostupan. Umjesto toga, pored najpopularnijih parova je naznačeno na kojem TV programu je prijenos. Ovo je jedan od ozbiljnijih razloga zašto izabrati bet365 ili neku drugu online kladionicu koje su toliko usavršile ponudu live streaminga da možete čak pratiti više utakmica istovremeno. Napomenimo da ova kladionica čak nema ni opciju grafičkog prikaza odabranih utakmica, što je prilično loš znak.

Nudi li Cro Bet bonus oklade postojećim korisnicima?

Nažalost, kladionica ne nudi Cro Bet kladionica bonus oklade postojećim korisnicima. Ne računamo povremene blagdanske promocije u to. Ova kladionica svojim igračima ne nudi stalnu ponudu bonus oklada kao što to čine bet365 ili Mozzart. Imamo osjećaj da se Hrvatska lutrija previše uljuljkala u svoj loto monopol, te da smatra da je ponuda loto igara dovoljna da privuče igrače. Nažalost, nije. Pravi igrači, osim bonusa dobrodošlice, dobrih kvota i ponude događaja za klađenje, žele i bonus oklade.

Izrada sроrtskog listića na Cro Betu

Sučelje za oklade je prilično jednostavno, kao i u većine online kladionica. S lijeve stranice ekrana je ponuda sportova. Izaberite sport i pronađite željeni par. Klikom na jednu od kvota, pojavit će se prozorčić za prikaz listića. Prozorčić je na desnoj strani ekrana i sadrži se od ovih dijelova:

 • Vrsta listića – običan ili sistemski
 • Odigrani parovi – prikazuje se naziv para, tip i kvota
 • Gumbi za označavanje i brisanje svih parova
 • Ukupni koeficijent
 • Iznos maksimalne uplate na vaš koeficijent listića
 • Ukupni porez i manipulativni troškovi
 • Gumb Uplati kojim potvrđujete uplatu na vaš listić

Smatramo da je pošteno to što kladionica prikazuje iznos manipulativnih troškova i porez na eventualni dobitak. Samim time nam se lakše odlučiti za neke od kladionica koje nemaju ni manipulativne troškove, ni porez na dobitak. Bet365, Mozzart i bet 22 su naša tri najbolja izbora za to.

Рrоvjеrа sроrtskоg listićа uživо

Ako mislite da je Cro Bet kladionica txt malo zastario i da teletekst više nije potreban za nove igrače, što onda reći za ovo? Na stranici kladionice ćete naći gumb pod nazivom Provjeri dobitak. Klikom na taj gumb se otvara obrazac za provjeru dobitka SMS kodom. Baš kao prije deset godina. Ne postoji opcija da pratite stanje svog odigranog listića na neki drugi način.

Cro Bet kladionica rezultati uživo

Ako ste fan teleteksta, obradovat će vas činjenica da postoji Cro Bet kladionica txt, na brojevima od 776 do 786. No nemojmo se previše pouzdavati u Cro Bet kladionica txt i njegovu ažuriranost. Naravno, dostupni su i Cro Bet kladionica rezultati uživo a naći ćete ih u donjem lijevom kutu. Sučelje je zastarjelo i nećete dobiti previše detalja o utakmicama koje se upravo odigravaju.

Za najbrže i najtočnije rezultate, kladionica nudi poveznicu na SofaScore. SofaScore je vrhunska hrvatska firma za praćenje rezultata, u rangu s vrlo popularnim Livescore-om. Korištenje SofaScore aplikacije je i naša preporuka, jer su Cro Bet kladionica rezultati uživo pomalo spori.

Cro Bet kladionica rezultati uživo

Cro Bet Kladionica Prednosti i Nedostaci

Cro Bet Kladionica Prednosti 

 • Republika Hrvatska jamči sigurnost igračima
 • Sučelje na hrvatskom jeziku
 • Kvote na hendikep klađenje su pristojne
 • Odličan izbor nogometnih parova
 • Cro Bet kladionica txt

Cro Bet Kladionica Nedostaci

 • Jako skroman Cro Bet kladionica bonus dobrodošlice
 • Niske kvote
 • Nema live chat za podršku
 • Slaba ponuda događaja
 • Spori Cro Bet kladionica rezultati uživo

Ostali Cro Bet kladionica bonusi i ponude

Cro Bet kladionica bonus ponuda i nije baš bogata, da budemo iskreni. Osim skromnog bonusa dobrodošlice, trenutno postoje još dva dostupna bonusa:

 • Bonus nedjeljom za nedobitni listić – 10 kuna kredita za klađenje za prvi nedobitni listić odigran određenim nedjeljama
 • Cro Bet kladionica bonus srijedom – 10 kuna kredita za klađenje određenim srijedama

I to je to. Postoje i neke mini promocije u fizičkim poslovnicama, ali ništa toliko vrijedno spomena. Cro Bet kladionica ima jako skromne bonuse. Pogotovo ako je usporedimo sa bet365, britanskim velikanom u svijetu klađenja. Bet365 ima konstantnu ponudu bonusa i promocija za svoje igrače, koja se samo povećava. Od odličnog bonusa dobrodošlice do cashbacka, bonus kvota i zanimljivih akumuliranih bonusa, bet365 je nedostižan uzor za mnoge kladionice.

Naša iskustva na Cro Bet kladionici

Naravno, naša ekipa stručnjaka ima i profil na Cro Bet kladionici. Imamo profile na svim kladionicama koje recenziramo, jer samo tako vam možemo pružiti sigurne i točne informacije iz prve ruke. Otvaranje profila na više kladionica je uvijek dobro jer možete pokupiti više bonusa. Na primjer, u Mozzart kladionici smo pokupili 400 € bonusa za klađenje + casino. Nije loše, zar ne?

Cro Bet kl nas nije oduševila. U prvom redu mislimo na jako skromnu ponudu sportova i događaja za klađenje. Možda nas je bogata ponuda bet365 kladionice previše razmazila. Nadalje, bonus dobrodošlice je i više nego skroman, no uzevši u obzir da ova kladionica dugo vremena nije imala nikakav bonus dobrodošlice, zadovoljni smo. Sučelje za oklade je funkcionalno kao i u većini kladionica.  Ono što nam dodatno smeta je nedostatak live streama i aplikacija za klađenje. Livestream i aplikacije su odavno standard za kladionice, čak i one manje. Smatramo nedopustivim da kladionica nema ni jedno ni drugo. Doduše, Cro Bet kladionica txt je simpatičan dodatak za naše starije igrače, koji se još sjećaju vremena kada je teletekst bio jedini izbor za praćenje rezultata. Nedostatak više metoda za postavljanje Cro Bet kladionica uplata na račun je također veliki hendikep.

Iskustva na Cro Bet kladionici

Zašto se pridružiti sportskoj kladionici Cro Bet?

Cro Bet kl je kladionica koja nudi svojim igračima sigurnost i tradiciju. To su dvije lijepe karakteristike, ali postoji jako puno kladionica koje nude isto.  Na primjer, britanska bet365 kladionica nudi tradiciju i sigurnost jedne od najstarijih online kladionica na svijetu, uz vrhunske bonuse, promocije i nepresušnu ponudu različitih događaja za klađenje. Da se razumijemo, Cro Bet kl nije loša kladionica, ali mi želimo našim igračima preporučiti samo najbolje. Naravno, u ovom slučaju bet365 ima opipljivu prednost nad Cro Bet kl, ali ona nije jedina. Postoji puno kladionica koje našim igračima nude bolje uvjete nego što ih nudi Cro Bet kl.

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporučena alternativa u usporedbi s Cro Betom

Naša ekipa je osnovala portal kladionica.com s jednim ciljem – pomoći našim igračima koristeći svoje znanje i iskustvo. Naše recenzije kladionica su usmjerene na to da našim igračima preporučimo onu kladionicu koja je najbolja za njih. Ne nama najdražu ili onu s najboljom reklamom, nego kladionicu najbolju za igrače. Pogledajmo brzu usporedbu:

 • Cro Bet bonus dobrodošlice iznosi 25 eura i postoji tek odnedavno a ne znamo do kad će trajati. Sve tri ove kladionice imaju veći bonus dobrodošlice, a ističe se Mozzart koji svojim igračima nudi 400 eura bonusa.
 • Sportska kladionica Cro Bet nudi svojim igračima pet načina uplate i tri za isplatu. 22bet kladionica nudi preko 20 vrsta kriptovaluta te sve najpoznatije kartice i e-novčanike kao načine uplate i isplate. Mozzart i bet365 imaju sličnu ponudu.
 • Kada je u pitanju ponuda sportova, Cro Bet kl se ne može mjeriti ni s lokalnim kladionicama iz regija, a kamo li s ova tri velika imena.
 • Cro Bet kladionica rezultati uživo se prilično sporo ažuriraju, što otežava klađenje uživo. Kod naše tri omiljene kladionice, ažuriranje rezultata i statistike teče nesmetano.

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporučena alternativa u usporedbi s Cro Betom

Sportska Kladionica Cro Bet – kvоtе i tеčаjеvi

Cro Bet kladionica je napravila ogroman pomak 2019. godine. Prije toga, kvote su bile prilično niske, čak i na najpopularnije događaje. Zanimljivo je da je Cro Bet kl godinama imala krupan gaf – bookmakeri su sporo reagirali na promjene kvota pri klađenju uživo, a i Cro Bet kladionica rezultati uživo su bili poslovično spori. Tako da su vješti igrači koristili ove i slične propuste, posebno kada je u pitanju klađenje uživo na NBA.

Cro Bet kl je u međuvremenu ispravio taj propust te pristojno podigao kvote. Nažalost, kvote su i dalje ispod industrijskom standarda, a margine kladionice jako često prelaze 9%, čak i kada su u pitanju popularniji sportovi. Cro Bet bi mogao dosta toga naučiti od Mozzart bet kladionice, koja nudi neke od najvećih kvota na tržištu iako je počela kao regionalna kladionica.

Sportska Kladionica Cro Bet - kvоtе i tеčаjеvi

Cro Bet kladionice naš zaključak 

Cro Bet može privući početnike u klađenju nudeći nisku minimalnu uplatu, sučelje na hrvatskom jeziku i sigurnost koju pruža državna kompanija. No u svijete klađenja postoje puno, puno bolji izbori, kao što su bet365, Mozzart i 22bet. Sve tri nabrojane kladionice su puno pogodnije za naše igrače, pogotovo kada su u pitanju bonusi i promocije, te visina kvota i načini uplate, odnosno isplate. Naravno, registracija na više kladionica je uvijek dobra, ali ova kladionica ne bi trebala biti vaš prvi izbor.

zaključak

Često postavljana pitanja oko sportske kladionice Cro Bet:

Kаkо mоgu uрlаtiti nоvас nа svоj Cro Bet rаčun?

Postoji li Cro Bet besplatna oklada u igri?

Nudi li Cro Bet kladionica oklade na konjske utrke?

Kvalificiraju li se svi načini plaćanja za Cro Bet kladionica besplatne oklade?

Nudi li Cro Bet kladionica promocije za postojeće klijente?

Ima li Cro Bet kladionica teletext?

Nudi li Cro Bet kladionica bingo?

Postoji li Cro Bet kladionica APP?

Kаkо mоgu isрlаtiti nоvас s Cro Bet rаčunа?

O autoru Ivan Pajic PRO INVESTOR