Kladionica.com

Hokej klađenje u Hrvatskoj: Hokej klađenje Ponuda i Pregled

Hokej na ledu sigurno nije popularan sport kao što su fudbal ili košarka, ali je vrlo interesantan u mnogim segmentima i klađenje na hokej može biti vrlo isplativo. S vremenom je stekao priličan broj poklonika, a mnogo njih prati hokejaške lige preko interneta.

Klađenje na hokej recenzija

Hokej na ledu kao i hokej klađenje je izuzetno popularno u određenim krajevima sveta, posebno u Kanadi, potom u severnoj Evropi i severnoj Americi. Rusija je odavno poznata kao jedna od zemalja u kojoj je hokej na ledu jako praćen i u kojoj postoji veliko interesovanje za klađenju na hokej.U tekstu koji je pred vama potrudićemo se da vam pružimo što više informacija i približimo ovaj dinamičan sport. Ukoliko ranije niste polagali oklade na hokej, možda ćete već danas poželeti da uplatite svoju prvu hokej okladu.

Što je Hokej klađenje i Jе li klađenje na hokej dozvoljeno u Hrvаtskоj?

Hokej na ledu u Hrvatskoj i Balkanu sigurno nije najpopularniji sport, ali to ne znači da ne možete zaraditi od klađenja na hokej. U sportskim kladionicama moguće je kladiti se na čitav niz hokejaških liga, počev od najpoznatije NHL lige, sastavljene od 30 timova iz Amerike i Kanade koje se dele u 16 timova iz Istočne Konferencije i 14 timova iz Zapadne Konferencije.

Odmah za njom po popularnosti sledi KHL liga, odnosno Kontinental hokej liga osnovana 2008. godine, sastavljena od 28 timova iz Istočne Evrope. Za ovim najpopularnijim ligama slede švedska liga, finska liga, njemačka liga, češka liga i tako dalje.

Svaki od timova izlazi sa po pet igrača i golmanom, igraju se tri trećine u trajanju od 20 minuta, prekršaji su uobičajeni jer je sport vrlo grub i udarci bokom i ramenom su normalna pojava kao i isključenja na po dva ili četiri minuta za teže prekršaje.

Najbolja ponuda klađenja na hokej dostupna je u jesenjim i zimskim mesecima, a samo tržište klađenja je bogato opcijama za polaganje oklada na hokej bilo da igrate na krajnji ishod, poluvreme, hokej klađenje uživo, ukupan broj golova ili hendikepe, bez sumnje ćete biti zadovoljni potencijalom hokej klađenje.

Kada je reč o ponudi u hrvatskim kladionicama, hokej klađenje je uvršćeno u ponudu gotovo svake kladionice i moći ćete da birate gde želite da uplatite vašu okladu na hokej. Uvek naglašavamo da je klađenje na hokej potpuno legalno i da ćete na našim stranicama naći samo one kladionice koje su licencirane i legitimne. Igrači su uvek na prvom mestu, tako da prevashodno vodimo računa o bezbednosti vaših ličnih podataka i vaših depozita i iz tog razloga biramo samo ugledne i proverene operatere koje želimo da vam predstavimo.

Pošto je riječ o klađenju na hokej, a kako smo svesni činjenice da to nije najpopularniji sport za klađenje među hrvatskim igračima, odlučili smo da vam napravimo popis najboljih stranica za hokej klađenje u Hrvatskoj za 2024. godinu. Na taj način ćemo vam olakšati posao pri traganju za operaterom koji je po vašim kriterijumima najbolji i kod koga možete uplatiti svoju hokej okladu.

Najbolje stranice za Hokej klađenje u HR

10 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po
931 BONUSA ISKORIŠTENO

30 USD bonusa za registraciju

 • Najbrže rastuća kriptovaluta
 • 30 USD bonusa za registraciju
 • Održivi oblik nagradnih igara
9.8
Kopiert

Kredit za kladjenje do 760 HRK

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

100 % Bonus do 3300 HRK

 • Bonus dobrošlice
 • Bonus do 300 HRK
 • Dostupan veliki broj sportova
9.1

100% bonus dobrodošlice do 160 HRK

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

200% do 3500 HRK

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Izvrsna aplikacija
 • Klađenje, Casino, Loto, Virtuali i više

Bonus dobrodošlice do 130 HRK

 • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
 • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
 • Bonus na uplatu
8.7

100% do 1500HRK

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

100% Bonus do 1140 HRK

 • 10% Bonusa na kripto plaćanja
 • 150% Bonus dobrodošlice
 • +40 sportova
9.0

Bonus Dobrodošlice do 75 HRK

 • Odličan bonus dobrodošlice
 • Licencirana kladionica
 • Konstantne promocije za stalne korisnike
9

Veliki izbor sportova

 • Brza uplata
 • Brza isplata
 • Klađenje uživo

Kako se registrovati za Hokej klađenje 

Ukoliko biste želeli da odigrate i uplatite okladu na hokej a niste registrovani na online kladionici, kroz nekoliko koraka provešćemo vas kroz ovu jednostavnu proceduru.

Korak 1: Posjetite Online kladionicu 

Korak 1: Posjetite Online kladionicu 

Uđite na naslovnu stranu izabrane kladionice i pronađite dugme rezervisano za prijavu.

Korak 2: Prijavite se Online

Korak 2: Prijavite se Online

Kada se nađete na početnoj strani izabrane kladionice pronađite sektor “Registracija” i klikom na ovo dugme ispunite formu koja se nalazi pred vama i sastoji se od niza ličnih podataka koje morate ostaviti. Klađenje maloletnim licima je strogo zabranjeno. 

Korak 3: Online Uplata na račun

Korak 3: Online Uplata na račun

Nakon što ste se uspešno registrovali, pre nego počnete sa popunjavanjem tiketa i položite opkladu na hokej, neophodno je da uplatite novac na svoj korisnički račun. U zavisnosti od sportske kladionice koju ste odabrali, ovu transakciju možete učiniti na nekoliko načina koji uključuju odlazak u poslovnicu, uplatu putem platnih kartica, uplatu posredstvom elektronskih novčanika, dok neke svetske kladionice ovaj vid uplate nude i u kripto valutama. Svakako će vam u svakoj online kladionici na raspolaganju biti bar dve opcije za vaše internet klađenje ili mobilno klađenje na hokej.

Tko je najbolji pružatelj Hokej klađenja?

Najbolji pružatelj hokej klađenja

Klađenje na hokej u hrvatskim kladionicama, čini se, postaje sve popularnije i zato ne bi trebalo da iznenađuje činjenica da pojedini operateri u svoju ponudu ubacuju i sve više liga na koje možete položiti svoje oklade na hokej.

Ukoliko govorimo o lokalnoj kladionici koja bi mogla biti dobar izbor za hokej klađenje, onda nećemo preskočiti da ne pomenemo Hrvatsku lutriju. Osim što je to legitimna i jedina kladionica u Hrvatskoj koja je u potpunosti u državnom vlasništvu i zadovoljava kriterijume igrača u mnogim segmentima, ona je i dobra opcija za klađenje hokej.

Hrvatska lutrija se ističe sa velikim brojem različitih ponuđenih hendikepa u kojima uvek možete pronaći optimalnu okladu na dobitak, ona nudi i solidne kvote na oklade na hokej ukoliko igrate poluvreme/kraj, dobre opcije ukoliko igrate na ukupan broj golova. Na kraju, veoma obećavajuće deluju oklade na to da li će neki tim dati gol u svakoj trećini ili neće.

Bet365 je kladionica koja svojim kvalitetom u svim segmentima zaslužuje mjesto u vrhu tabele najboljih pružatelja hokej klađenja. Često je upravo Bet365 kladionica sa najboljim kvotama na tržištu kada je reč o klađenju na hokej, i u svojoj ponudi ima i sve atraktivne hokejaške lige kao i solidan izbor marketa za oklade na hokej. Svojim novoregistrovanim korisnicima nudi sjajan bonus dobrodošlice i atraktivne promocije, tako da se možete prijaviti na njihove stranice ukoliko niste to ranije učinili.

Hokej Klаđеnjе – Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе na kladionicama

Hokej Klаđеnjе - Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе

Kada govorimo o metodama uplate i metodama isplate na kladionicama u Hrvatskoj,  možemo reći da se oni razlikuju od kladionice do kladionice. Uglavnom su te metode slične, a mi ćemo vam izneti kako to izgleda u Germania kladionici.

Metode uplate u Germania kladionici podrazumijevaju uplate u poslovnici, potom elektronske novčanike i aplikacije kao što su Skrill i Aircash, odnosno Germania bon i A-bon. Metode isplate podrazumevaju isplatu na debitnu ili kreditnu karticu, isplatu u poslovnici i isplatu na Skrill elektronski novčanik odnosno Aircash aplikaciju.

Situacija je veoma slična i u ostalim online kladionicama na hrvatskom tržištu, tako da je najbolje posetiti stranice one kladionice za koju se odlučite da u njoj položite vašu okladu na hokej i saznate sve neophodne detalje.

Kako odabrati najbolju kladionicu za Hokej klađenje u Hrvatskoj

Kako odabrati kladionicu za hokej klađenje

Statistike govore da oko 70% Hrvata povremeno ili često uplati tiket. Svaka kladionica u Hrvatskoj u svojoj ponudi ima klađenje hokej i kako utakmice NHL po lokalnom vremenu uvek počinju kasno, odlična su prilika za igrače koji nisu stigli da odigraju tiket tokom dana.

Naravno da su i ostale hokejaške lige atraktivne za hokej klađenje i većinski su u dnevnom terminu, i u tom smislu možete birati koja liga ili tim po vašim kriterijumima zavređuje da uplatite svoju okladu na hokej.

Kako smo analizirali ponudu licenciranih hrvatskih kladionica, došli smo do zaključka da one imaju veoma sličnu ponudu opcija za klađenje na hokej kao i kvota na isti. Zbog toga, kako su te razlike zanemarljive, došli smo do zaključka da je potrebno voditi se drugim parametrima da bi za vaše kriterijume odabrali najbolju kladionicu za hokej klađenje.

U zavisnosti od kriterijuma koji su vama prioritet pri izboru kladionice za polaganje hokej oklada, obratite pažnju na njih i na osnovu toga uplatite depozit za klađenje. Da li se vodite bonusima dobrodošlice, načinima uplate i isplate, klađenjem uživo ili mobilnim aplikacijama, svi navedeni kriterijumi će vam biti od velike pomoći pri izboru najbolje opcije za hokej klađenje.

HL Hokej klađenje – koje kladionice imaju bolju online ponudu

Hokej klađenje u kladionici Hrvatske lutrije je opcija vrijedna pažnje. Riječ je o kvalitetnoj i tradicionalnoj hrvatskoj kladionici koja ima dugu istoriju poslovanja i jedina je kladionica na teritoriji Hrvatske koja je u potpunosti u državnom vlasništvu. Kada je reč o klađenju na hokej, ona u svojoj ponudi ima sve aktuelne hokejaške lige i svoje online tikete možete uplatiti kako za dnevne tako i za kasne noćne termine kada je reč o NHL ligi.

Hrvatska lutrija se ističe sa velikim brojem različitih ponuđenih hendikepa u kojima uvek možete pronaći optimalnu okladu na dobitak, ona nudi i solidne kvote na oklade na hokej ukoliko igrate poluvreme/kraj, dobre opcije ukoliko igrate na ukupan broj golova. Konačno, veoma obećavajuće deluju oklade na to da li će neki tim dati gol u svakoj trećini ili neće. Pored Hrvatske lutrije, kladionice kao što su Bet365 i 22bet su vredne pažnje kada je klađenje hokej u pitanju.

Kakve Ponude imaju Online Kladionice za Klаđеnjе na Hokej:

Klađenje na hokej ponuda

U narednim redovima više informacija o ponudi za klađenje na hokej.

Konačan ishod

Kada igrate na konačan ishod u hokej klađenju, uvek obratite pažnju na to kako je definisan ovaj market kod vašeg operatera jer morate imati na umu da postoje dvije opcije u igri na konačan ishod u klađenju na hokej:

Pobjednik do kraja regularnog dijela

Ovo je možda zanemarljiva ali veoma bitna razlika u hokej klađenju na pobednika u jednom meču, jer se odnosi na pobednika do kraja regularnog dela meča u trajanju od 60 minuta. To preciznije znači da ukoliko ste igrali da domaćin pobedi i vaš tim pobedi na kraju produžetaka, opkladu ste ipak izgubili jer ste igrali “do kraja regularnog dijela”.

Pobjednik u meču i nakon regularnog dijela

Ovo je opcija koju birate ukoliko želite da vašu okladu na hokej stavite na pobednika i nakon regularnog dela. Napomenućemo da se u hokeju u produžecima igra na zlatni gol, odnosno pobednik produžetka je tim koji prvi da gol.

Ukupno golova
Drugačiji naziv za ukupan broj golova je „manje ili više“ (over/under). Često se igrači koji su novi u klađenju na Hokej odlučuju za ovaj tip, jer je lak za razumevanje i ne iziskuje od vas da birate strane. Kladionice stavljaju prosek 5.5 ili 6.5 golova po utakmici. Vi vašu okladu na hokej formirate na osnovu mišljenja da li će oba tima dati više ili manje golova u poređenju sa ponuđenim brojem ili prognoza kladionica.
Prva trećina i Druga trećina
Ukoliko se odlučite da migrate na trećine, onda vaše hokej klađenje bazirate na ishod prve, druge ili treće trećine, tačnije odlučujete se za tim koji će po vašem mišljenju dobiti određenu trećinu.

Zašto je hokej odličan za klađenje?

Zašto je hokej odličan za klađenje

Klađenje hokej može biti unosno jer je hokej igra na ledu sa velikim brojem odigranih utakmica i na taj način se otvara mnogo prilika za polaganje oklada na hokej. Hokej klađenje zahteva osnovno poznavanje ove igre i njenih pravila jer postoji mnogo opcija na koje se možete kladiti što je odlična mogućnost koju vam ovaj sport pruža.

Postoji PUCKLINE, odnosno klađenje na hendikep i MONEYLINE odnosno čisto klađenje bez hendikepa. Popularnije je MONEYLINE jer su ekipe u hokeju uglavnom vrlo izjednačene.

Golmani su često ključni igrači u svojim timovima pa je bitno pratiti koji golmani otvaraju utakmicu i učestvuju u njoj jer su bitan faktor svakog tima, pa treba obratiti pažnju na njihove eventualne povrede ili dane odsustva kao i ko su im zamene.

Powerplay je deo utakmice u kojem jedna ekipa ima igrača više zbog prekršaja suparničke ekipe. Ovaj segment igre sa igračem više je bitan jer vam daje uvid u informacije koje govore da li tim koristi tu prednost i daje li više golova sa igračem više.

Klađenje na rezultat je opcija za klađenje koja je jako popularna u hokeju jer zavisi od broja golova koje timovi daju. U NHL ligi kada se uzmu u obzir broj odigranih utakmica i broj datih golova dolazi se do srednje cifre od 5 do 7 golova po utakmici. Međutim, prosjek često daje pogrešnu sliku.

Jednostavno, određeni tim može na jednom meču dati 10 golova a na drugom dva, tako da ukoliko mislite da će taj visoki prosek doći i na utakmici na koju se vi želiti kladiti, možete lako izgubiti. Tako da uvek obratite pažnju na prosečan broj golova koji je vaš tim davao u prethodna dva ili tri meča, kao i kakav je skor imao sa protivnikom koji će mu se naći na vašem tiketu.

Na kraju, uvek obratite pažnju na igru vašeg tima u odnosu na to da li je u pitanju domaći teren ili teren u gostima. Ovakvim pristupom možete zaista uživati u vašim okladama na hokej jer je to sport koji pruža odlične mogućnosti za klađenje. 

Sistemi za klađenje na hokej

Oni koji mogu pronaći relativno dobre kvote, igraju sisteme za klađenje na hokej jer će im doneti određeni priliv novca. Naravno, sistem klađenja pada u one manje slučajeve klađenja, a sa njima možete biti i na gubitku. Sjetite se samo koliko ste puta promašili samo jednu utakmicu na svojim tiketima ili osećaj kada morate bacati tiket već posle prvog para.

Dobar sistem za klađenje na hokej vam omogućava da više dobijete ili manje da izgubite. U zavisnosti od vaših sposobnosti i afiniteta klađenja, svako ko preferira ovakav način igre, ima sistem za klađenje na hokej koji mu odgovara.

Praćenje mečeva i Hokeja

Ukoliko želite da profitirate od klađenja na hokej morate konstantno pratiti mečeve da biste bili upućeni u statistiku i formu svojih favorita. Međusobni dueli su dobra polazna osnova, kao i uticaj domaćeg odnosno gostujućeg terena na ishod meča kada vaš favorit igra.

Stilovi igre i klađenje

Hokej klađenje vam nudi zaista veliki izbor opcija za klađenje tako da samo od vašeg afiniteta zavisi šta ćete odabrati za vaš tiket. Ključno je znati koje utakmice izabrati i igrati na golove a gde se opredeliti za konačan rezultat u regularnom vremenu. Ne mora se uvek igrati na više golova, može i na manje iako kladioničari više vole da igraju na više golova. Sportska kladionica postavi liniju na određenu utakmicu i kladioničari pogađaju da li će biti više ili manje golova na toj utakmici u odnosu na postavljenu liniju. Naravno, uvek možete igrati i na trećine što je možda i najsigurnija opcija po vaš budžet.

Veliki hendikep na favoritima

Hokej na ledu je sport koji uvek autsajderu daje visoke kvote, mada dešavaju se i iznenađenja. Ukoliko biste igrali konačan rezultat na favorita protiv nekog mnogo niže plasiranog kluba na tabeli, jasno vam je da biste dobili koeficijent koji bi bio izuzetno nizak. Ali, ukoliko biste toj igri dodali hendikep i to takav da favorizovani tim pobedi sa više golova, onda biste računali na mnogo bolju kvotu koja bi na vaš ulog mogla da donese daleko bolji profit.

Kondicija i forma

Iako je nemoguće predvideti formu igrača sa sigurnošću, svakako sezonu 2024. bi trebalo uporediti sa sezonom 2021. kako biste znali šta možete očekivati. Hokej na ledu je sport sa velikim brojem utakmica tokom sezone na koje možete računati i kondicija i forma igrača je od krucijalne važnosti, tako da biste trebali znati na šta da budete spremni. Uvek razmišljajte o formi golmana i izmenama jer je golman ključni igrač.

Analiza mečeva

Bitno je pratiti osnovna pravila i znati izabrati koja je igra najbolja za određeni meč. Dobrom analizom možete predvideti broj golova koji bi mogao doći u trećini, kao i koja ekipa gotovo uvek iskoristi prednost domaćeg terena. Nema na svakoj utakmici prave prilike da se odigra neka kvalitetna oklada, jer i sportske kladionice postavljaju kvote i margine vrlo kvalitetno, ali, golovi su ipak neizvesni i ne mogu se kao konačan rezultat predvideti sa tolikom sigurnošću.

Kako ostvariti profit klađenjem na Hokej?

Hokej klađenje profit

Kao i svaki drugi sport i hokej na ledu ćete morati analizirati ukoliko se na njega želite kladiti i ostvariti profit klađenjem na Hokej. Ipak za razliku od ostalih, popularnijih sportova, tu će biti nekoliko specifičnosti koje treba uzeti u obzir. 

Ključna osoba na ledu svakog hokejaškog tima je skoro uvek golman, a s obzirom da se radi o poziciji koja izuzetno iscrpljuje, mnogi timovi redovito rotiraju početnog golmana. Iz tog razloga bitna informacija koja vam je potrebna prilikom odabira kvalitetnog hokejaškog tipa jeste ona o golmanu koji će započeti utakmicu. Osim toga, prilikom analize u obzir je potrebno uzeti statistiku ekipe na koju se želite kladiti kao i aktualnu formu.

Prednost domaćeg leda u hokeju možda nije toliko izražena, no s obzirom da se lige igraju u geografski velikim zemljama poput SAD-a, Kanade ili Rusije potrebno je u obzir uzeti udaljenosti između gradova i putovanja pojedinih timova. Dalje, u hokeju tokom sezone jedan tim odigra znatno veći broj utakmica nego što je to slučaj u recimo fudbalu, pa raspored pojedine ekipe nikako nije nebitna informacija. 

Konačno, uvek imajte na umu da garancije za uspjeh nemate, ali mogućnost dobitka znatno se povećava ukoliko obratite pažnju na navedene pokazatelje. Igrajte racionalno, ne ulažite velike sume i birajte timove i igre koje su vam najpoznatije. 

Nude Li Kladionice Bonus za Hokej Oklade?

Hokej klađenje bonus

Uticajni operateri su na vrijeme prepoznali magnet za nove igrače koji se krije u bonusima i promocijama. Ne postoji online operater koji drži do svog renomea a da u svojoj sekciji “Promocije” ne nudi nešto atraktivno za nove ili stalne korisnike. Kao što smo već govorili, hokej nije najpopularniji sport za klađenje u Hrvatskoj tako da konkretne bonus za hokej oklade u lokalnim kladionicama nećete pronaći.

Ipak, postoje respektabilni svetski operateri kao što je kladionica Bet365 koji nude odličan bonus dobrodošlice koji možete iskoristiti i na Hokej oklade. Kako Bet365 posluje u velikom broju zemalja i očigledno uspjevaju da zadovolje korisnike pa svoje bonuse i promocije prilagođavaju svakoj državi. Tako kao korisnik sa teritorije Hrvatske, možete očekivati bonus dobrodošlice od 25 EUR za sve nove korisnike i taj novac možete iskoristiti za oklade na hokej.

Potrebno je da otvorite nalog, uplatite depozit u visini od 5 EUR i dobićete bonus u iznosu od 100% a najviše 25 EUR. Imate rok od 30 dana za uplatu depozita i svojih oklada tako da imate dovoljno vremena da se odlučite na koji način ćete iskoristiti ovaj bonus ukoliko se registrujete na stranice Bet365 kladionice.

Hokej Klаđеnjе Prednosti i Nedostaci

Hokej klаđеnjе prednosti:

 • Licencirane kladionice
 • Brza uplata
 • Korektna ponuda liga i opcija za klađenje

Hokej klаđеnjе nedostaci:

 • U lokalnim kladionicama bi kvote mogle biti više na hokej klađenje
 • Nedostatak live streaming u određenom broju lokalnih kladionica

Klađenje na hokej forum – šta kazu kladioničari:

Sve informacije koje možete prikupiti pre nego što uplatite hokej okladu su važne. Pored svježih i validnih informacija koje uvek možete pronaći na našim stranicama, uvek možete ispratiti i šta kažu forumaši.

Kao i kod svakog klađenja, i kod hokej klađenja morate biti oprezni i imati mere pri uplati uloga ali da uživanje ne oskudeva. U hokeju favoriti često pobeđuju, ali desi se da autsajder iznenadi. Zato pratite šta klađenje na hokej forum ima da ponudi od saznanja o povredama, trenutnoj formi, insajderskih informacija o atmosferi u klubu, i možda ključno, formi i izmenama golmana. Klađenje na hokej forum može biti dobar saveznik u izradi tiketa, ali uvek se prvo oslonite na svoje kriterijume i objektivan sud.

Naša Iskustva sa Hokej Klаđеnjеm

Hokej klađenje iskustva

Hokej na ledu je sport star preko 150 godina, a klađenje hokej postaje sve popularnije i među hrvatskim igračima. Klađenje na hokej prognoze posebno dobija na značaju u vreme letnjih meseci kada nema fudbalskih mečeva, a tu su skandinavske hokejaške lige koje mogu biti dobra opcija za sastavljanje tiketa.

U Hrvatskoj je hokej dobio na popularnosti zahvaljujući NHL ligi i igrača hrvatskog porekla koji igraju u nekim kanadskim i američkim timovima, ali i uspeh zagrebačkog Medveščaka je sigurno pridodao ovom fenomenu. Hokej je veoma dostupan za klađenje na hrvatskom tržištu, atraktivan je za klađenje i dobra je opcija za igrače koji vole kasne noćne mečeve.

Prognoziramo da će narednih godina njegova popularnost u lokalnim kladionicama biti još izraženija.

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporuka za Hokej Klаđеnjе

Naša preporuka za hokej klаđеnjе

Sportske kladionice Mozzart, Bet365 i 22bet su lideri ne samo na regionalnom tržištu već i na širem prostoru. To su prepoznatljivi brendovi koji na svim segmentima poslovanja nude dobre opcije i kvalitetne sadržaje. Šta god da je vaš primarni uslov, neka od pomenute tri kladionice će ga ispuniti, ako ne i sve tri.

Bet365 je kladionica koja će vam biti saveznik u klađenju na hokej jer će pored sjajnih kvota koje će verovatno biti i najbolje na tržištu, ponuditi i najraznovrsniju ponudu igara za klađenje na ovaj najpopularniji sport na ledu i apsolutno svaku respektabilnu ligu zajedno sa svim pratećim marketima za polaganje oklada na hokej ćete pronaći u ovoj online kladionici.

Hokej Klаđеnjе kvоtе i tеčаjеvi

Hokej klađenje kvote i tečajevi

Kladionice nerijetko znaju dati različite kvote na iste mečeve, tako da se to dešava i kada je hokej u pitanju. Može se vrlo lako desiti da određeni operateri, uglavnom uticajniji daju više kvote od lokalnih kladionica. Zbog toga morate biti dobar statističar i pre uplate oklade na hokej pronaći kladionicu koja nudi najbolje koeficijente.

Izbegavajte niske kvote kada je hokej klađenje u pitanju jer one često mogu biti zamka. Live klađenje će vam dati dobre kvote a video prenose možete pronaći u mnogim inostranim kladionicama, a od lokalnih tu se može ponekad određeni broj mečeva naći u Germania kladionici ili SuperSport.

Možda vam najveću mogućnost za profit daje igranje na trećine jer tu možete pratiti šta se dešava na terenu i vaše klađenje na hokej prognoze mogu biti ostvarive. Klađenje na hendikep može pružiti sasvim zadovoljavajuće kvote, kao i igranje na broj golova, da li ukupno ili pojedinačne ekipe. Kako su koeficijenti visoki na većini oklada na hokej, ovaj sport može biti dobar i za singl igrače koji pogađanjem kvote 2 ili višom mogu biti na dobitku.

Konačno, sa koeficijentima iznad 4 na remi u regularnom delu hokej može biti zanimljiv i igračima koji vole adrenalin i iznenađenja. Takođe, na autsajdere često kvote mogu biti izdašne pa ukoliko tiket prođe možete biti u značajnom plusu.

Hokej klađenje – naš zaključak 

Hokej klađenje vjerovatno nije popularno kao klađenje na fudbal ili košarku, ali je veoma interesantan sport u mnogim segmentima i može biti profitabilan kada je klađenje u pitanju. Veliki broj igrača prati hokejaške lige putem interneta, a ovaj sport je vremenom stekao i veliki broj poklonika, čak slobodno možemo reći i fanova.

Hokej na ledu kao i klađenje hokej izuzetno je popularno u Kanadi, Severnoj Americi, Rusiji, kao i Severnoj Evropi. Najpopularnija liga na svetu je National Hockey League, jednostavnije rečeno NHL liga. Sastoji se od 30 timova iz Amerike i Kanade podeljenih u timove Istočne i Zapadne konferencije, gde svaki tim igra 82 utakmice po sezoni i to 41 kod kuće i 41 u gostima.

Na kraju sezone, prvih 8 timova iz svake Konferencije se bore za najprestižniju nagradu u hokeju a to je Stanley Kup. Zbog izuzetno velikog broja utakmica kao i opcija za klađenje, hokej nam pruža velike mogućnosti za polaganje oklada posebno tokom jesenjih i zimskih meseci.

Hokej klađenje - naš zaključak 

Često postavljana pitanja oko hokej klađenja

Da li je Hokej klađenje legalno?

Koje su najbolje sportske kladionice za Hokej klađenje?

Postoje li klađenje na Hokej prognoze?

Kako funkcionise Hokej klađenje uživo?

Šta je Hokej klađenje uživo?

Kako mogu zaraditi od Hokej klađenja?

Koji su najbolji savjeti za Hokej klađenje?

O autoru Ivan Pajic PRO INVESTOR