Kladionica.com
pashabet girişPorn

Klađenje BiH Recenzija i Iskustva – Najbolje Kladionice Ponuda i Bonusi 2024

Klađenje sa sobom nosi finu dozu adrenalina i euforije koja je neophodna za potpuno uživanje u ovom za neke hobiju, za druge rutini koja upotpunjava svaki dan. Svaki kladioničar je priča za sebe, od igrača do igrača su različita interesovanja, da li za sport na koji bi se kladili ili vrstu tiketa koju bi odigrali. Neki preferiraju klađenje uživo dok drugi vole neizvesnost isčekivanja i ranije uplaćuju opkladu na omiljeni klub.

Kladionice u Bosni i Hercegovini su mnogobrojne i sasvim smo sigurni da među njima postoji i najbolja online kladionica za vas. Tokom čitanja teksta koji se nalazi pred vama dobićete sve neophodne informacije za sigurno i lagodno kladjenje u Bosni i Hercegovini i kladionicama sa ove teritorije.

Za vas smo pripremili tabelu u kojoj možete naći najbolje stranice za klađenje u Bosni i Hercegovini pri čemu mislimo na aktuelan popis za 2024. godinu. Ukoliko ste ljubitelj klađenja vjerujemo da će vam ova lista biti od značaja.

klađenje bih

Najbolje online kladionice u Bosni i Hercegovini

8 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po
708 BONUSA ISKORIŠTENO

30 USD bonusa za registraciju

 • Najbrže rastuća kriptovaluta
 • 30 USD bonusa za registraciju
 • Održivi oblik nagradnih igara
9.8
Kopiert

Bonus dobrodošlice do 30 KM

 • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
 • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
 • Bonus na uplatu
8.7

100% bonus dobrodošlice do 40 KM

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

Kredit za kladjenje do 200 KM

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

100% do 400KM

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

100% do 195KM Bonus Dobrodošlice

 • +50 Izbora Sportova
 • Kazino uživo
 • E-Sport Ponuda
8.5

200% bonusa do maksimalno 200 KM

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Brza isplata
 • Široka ponuda sportova i igara
9.1

100% Bonus do 295 KM

 • 10% Bonusa na kripto plaćanja
 • 150% Bonus dobrodošlice
 • +40 sportova
9.0

Što je klađenje i jе li klađenje dozvoljeno u Bosni i Hercegovini?

Klađenje je svojevrsni fenomen. Za neke je samo zabava, dok je za druge mnogo više od toga. Pre nego što se upustite u čari internet klađenja neophodno je proveriti da li kladionica poseduje licencu.

To nužno ne mora biti licenca Republike Bosne i Hercegovine jer postoji određeni broj itekako validnih licenci koje se izdaju u različitim zemljama sveta. Ali da bi kladionica bila legitimna mora imati licencu. 

Kladjenje je u Bosni i Hercegovini legalno i baš kao u ostatku regiona i Evrope veoma popularno. U Bosni i Hercegovini postoji veliki broj operatera kada je reč o tržištu rezervisanom za kladenje tako da ćete moći da uporedite i odaberete kladionicu po svojim kriterijumima.

Svi operateri koje možete pronaći na stranici kladionica.com su legalne i licencirane kladionice. Naša misija je da vam pomognemo u odabiru najbolje kladionice za vas i tom prilikom se trudimo da iznesemo objektivne pohvale i kritike na račun određenog operatera kako bismo vam predočili šta vas može očekivati i šta vam mogu ponuditi određene kladionice.

Kako se registrovati za Sportsko klađenje 

Internet klađenje kao i mobilno klađenje su veštine kojima je nesumnjivo ovladao svaki iskusniji kladioničar. Ipak, kako smo sigurni da postoji i dobar deo igrača koji vole tradicionalnu metodu uplate tiketa u poslovnici, a koji možda baš sada želi da isproba opciju internet klađenja, u narednom segmentu nalaze se jednostavne instrukcije koje bi trebalo ispratiti i bez ikakvih problema pristupiti internet klađenju.

Korak 1: Posjetite sportsku kladionicu 

Klađenje registracija korak 1

Uđite na naslovnu stranu izabrane kladionice i pronađite dugme rezervisano za prijavu.

Korak 2: Prijavite se

Klađenje registracija - prijava

Kada se nađete na početnoj strani izabrane kladionice pronađite sektor “Registracija” i klikom na ovo dugme ispunite formu koja se nalazi pred vama i sastoji se od niza ličnih podataka koje morate ostaviti. Klađenje maloletnim licima je strogo zabranjeno.

Korak 3: Uplata na račun

Klađenje uplata na račun

Nakon što ste se uspešno registrovali, pre nego počnete sa popunjavanjem tiketa i položite opkladu za vaše internet klađenje, neophodno je da uplatite novac na svoj korisnički račun.

U zavisnosti od sportske kladionice koju ste odabrali, ovu transakciju možete učiniti na nekoliko načina koji uključuju odlazak u poslovnicu, uplatu putem platnih kartica, uplatu posredstvom elektronskih novčanika, dok neke svetske kladionice ovaj vid uplate nude i u kripto valutama. Svakako će vam u svakoj online kladionici na raspolaganju biti bar dve opcije za vaše internet klađenje ili mobilno klađenje.

Bonus Ponuda na Klаđеnjе za nove Igrače

Bonus Ponuda za nove igrače

Gotovo da nema online sportska kladionica danas koja u svojoj klađenje ponudi nema klađenje bonus odnosno bonus dobrodošlice za nove korisnike.

Kako je u svetu klađenja apsolutni trend imati u svojoj ponudi kladionica i ovakav bonus, takvu situaciju primećujemo i u internet klađenju i mobilnom klađenju i u Bosni i Hercegovini. Klađenje ponuda bonus za nove igrače je odličan marketinški potez koji su u svoj asortiman uvrstile brojne online kladionice koje posluju na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Sada ćemo vam iznijeti kakve bonus dobrodošlice nudi sportska kladionica Mozzart. 

HET-TRIK bonusa predstavlja bonus od 50% od prvog depozita, 100% od drugog i 200% od trećeg narednog depozita. Minimalni depozit iznosi 10 KM dok je maksimalni iznos bonusa na prvi depozit iznosi 100 KM, na drugi depozit 200 KM a na treći depozit 300 KM.

Ispunjavanje uslova i otključavanje bonusa možete izvršiti najkasnije 30 dana od prve uplate.

Kako da bonus pređe na vaš račun? Uplatili ste prvu uplatu u iznosu od 50 KM čime ste ostvarili pravo na bonus od 25 KM. Bonus će biti prebačen na vaš račun ukoliko odigrate tikete u ukupnoj vrijednosti 5 x 25 = 125 KM. U zavisnosti od vrste igre na koju se kladite, svaki tiket će u skladu sa pravilima navedenim u nastavku, sa definisanim procentom od uplate uvećati obaveznu sumu za odigravanje. Tek nakon ispunjenja uslova i dodjele bonusa na prvi depozit možete pristupiti otključavanju sljedeće.

Ko je najbolji pružatelj sportskog klađenja?

Najbolji pružatelj sportskog klađenja

Ne postoji tačan odgovor na pitanje koja kladionica je najbolja jer su kriterijumi različiti i nikada nećemo pronaći idealnu kladionicu za sve igrače. No, ukoliko govorimo o kladionici koja je u samom vrhu ove delatnosti i ima odličnu klađenje ponudu, klađenje bonus i mobilno klađenje onda moramo pomenuti internet klađenje u kladionici Bet365.

Bet365 je kladionica koja ima licencu Komisije za kockanje Velike Britanije i Vlade Gibraltara. Ona je u samom vrhu sigurnosti i potpuno je bezbedna za vaše podatke i depozite.

Veb sajt kladionice Bet365 je zaštićen 256 bitnom Digicert SSL tehnologijom za enkripciju koja štiti korisničke podatke od bilo koje pretnje sa interneta u šta su uključeni i lični podaci i svi podaci o platnim karticama koje igrači ostavljaju prilikom registracije i uplate depozita.

U ponudi ima izuzetan izbor sportova za klađenje kao i klađenje tipova odnosno marketa za kladjenje.

Teško da postoji sport koji se ne nalazi u klađenje ponudi Bet365 sportske kladionice. Često u kladionici Bet365 možete pronaći i najbolje kvote na tržištu. Konačno, ne smemo propustiti da pomenemo i odličan bonus dobrodošlice kao i više različitih atraktivnih promocija. Ukoliko se odlučite za kladenje u ovoj online kladionici sigurni smo da nećete pogrešiti.

Klаđеnjе – Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе

Klаđеnjе - Mеtоdе uрlаtе i isрlаtе

Sportske kladionice u Bosni i Hercegovini nude nekoliko vidova uplate i isplate novca namenjenog za sportsko klađenje. Kao što smo nešto ranije pomenuli nisu svuda metode uplate i isplate iste, ali razlike su uglavnom minimalne a zajednička karakteristika svim kladionica u Bosni i Hercegovini je da ne podržavaju metode uplate ni isplate kriptovalutama.

Metode uplate na račun:

 • uplata u poslovnici sportske kladionice
 • uplata putem platnih kartica Visa, MasterCard i Maestro
 • uplata putem bankovne transakcije u pošti ili banci
 • iPay elektronskim novcem

Metode isplate na račun:

 • isplata u poslovnici sportske kladionice
 • isplata putem bankovnog računa

Ovde ćemo napomenuti da sportske kladionice ne podržavaju isplate posredstvom elektronskih novčanika, ali postoje sportske kladionice na bosanskom tržištu koje ovaj metod imaju u svojoj Kladjenje ponudi. Tu mislimo na neke od vodećih operatera koji uspješno posluju na tržištu Bosne i Hercegovine kao što je ranije pomenuta Bet365 kladionica.

Kako odabrati između novih stranica za klađenje u Bosni i Hercegovini

Odabir stranice za klađenje u BiH

Sportsko klađenje je veoma rasprostranjen sistem klađenja i njegov benefit je prepoznao veliki broj igrača. Mogućnost klađenja u svakom trenutku i na gotovo svakom mestu vole kladioničari i to je velika prednost u današnjem vremenu. Sigurno je da ne postoji najbolja kladionica za klađenje u Bosni i Hercegovini jer su ukusi i kriterijumi različiti i to je u neku ruku sasvim razumljivo. No, moramo se složiti da postoje određeni standardi koje online kladionica koja stremi ka tituli najbolje ili jedne od najboljih mora ispuniti.

Kako bismo za predmet testiranja i analize uzeli neku kladionicu i diskutovali o kladjenju u istoj ona mora biti licencirana na domaćem tržištu ili poznata po svom poštenom poslovanju u svetskim okvirima, što garantuju internacionalna regulatorna tijela. Odmah nakon legitimnosti bavimo se analizom ponude sportova i tipova igara, gdje ovaj segment treba da isprati svetske trendove. 

Kvalitet promocija je takođe ono što naš tim analizira, kao i raznovrsnost transakcionih metoda. Jednostavnost korišćenja sajta sportske kladionice uživo i njenih aplikacija takođe ne treba zanemariti. 

Nikada ne zaboravljamo ni platforme za klađenje uživo kao ni live streaming koji su određenom broju igrača bitan faktor pri izboru odluke. Naravno, ono što je većini igrača ključan faktor su koeficijenti i margine koje im određeni operateri nude. Nakon analize svih navedenih sekcija može se diskutovati o prednostima i manama određenog operatera i da li je on za preporuku ili ne.

Kakve Ponude imaju Online Kladionice za Klаđеnjе:

Ponuda online kladionica

Verovatno prva asocijacija na sportsko klađenje bude fudbal. Ne čudi jer je to nedvosmisleno najpopularniji sport na planeti i ne postoji kladionica koja nema fudbalske opklade u ponudi. Za njim idu i ostali timski sportovi sa loptom. 

Kladioničari vole da stavljaju opklade na košarku, ragbi, odbojku, rukomet i tako redom. Neki pasionirano prate tenis a neki uživaju u golfu. Ima onih koje interesuje bilijar i biciklizam. Nije zanemarljiv ni broj ljubitelja e-sportova danas. 

Tajna, a ujedno i prednost manje popularnih sportova u odnosu na dominantne, leži u kvotama koje mogu biti jako dobre po kladioničare jer bukmejkeri i analitičari moguće pridaju manji značaj ovim sportovima. Zbog toga uvek govorimo da je svaki kladioničar poseban a klađenje na konjske trke ili mali fudbal adrenalin koji pokreće.

Klađenje u online kladionicama u Bosni i Hercegovini je izuzetno bogato i šarenoliko. U zavisnosti od kladionice za koju se odlučite moći ćete da uživate u sasvim solidnom izboru sportova dostupnih za internet klađenje kao i mobilno klađenje jer ćete u klađenje ponudi pronaći od najatraktivnijeg fudbala preko košarke i golfa sve do egzotičnijih sportova kao što su badminton ili snuker.

Sve su popularniji e-sportovi koji se nalaze u klađenje ponudi velikog broja online kladionica a nije ni mali broj sportskih kladionica koje pored standardnih klađenje tipova u svoj asortiman ubacuju i događaje koji nemaju nikakve veze sa sportom. Tu mislimo na izbor za najbolji film, odnosno dodjelu Oskara, pobjednika nekog aktuelnog show programa, izbor za predsednika Amerike ili pobednika pesme Evrovizije. Što se tiče kvota i margina situacija je šarenolika ali u svakom trenutku se može naći kladionica online koja nudi najbolje koeficijente po vaše opklade.

Strategija za uspješnije sportsko klađenje

Sportsko klađenje strategija

Iako nema univerzalnog recepta za uspešno sportsko klađenje, postoje određene tehnike koje mogu da vam pomognu da budete profitabilniji. Neke od njih ćemo navesti u tekstu ispod.

Izbor kladionica

Iako ima mnogo dostupnih kladionica na tržištu, to ne znači da svaka odgovara vašem stilu klađenja. Odvojte nešto vremena da analizirate opseg ponude, raznovrsnost marketa, kvalitet kvota, kako biste pronašli onu koja ispunjava sve vaše kriterijume. Ovaj korak je veoma bitan, jer što ne biste uzeli ono najbolje što klađenje ponuda može da vam pruži?

Kreiranje accounta tj. Računa

Kreranje računa na sajtovima sportskih kladionica je jednostavan proces koji smo već opisali u jednom od pređašnjih delova ovog teksta. Međutim, vodite računa da svi podaci koje unesete budu tačni. Operateri moraju utvrditi identitet igrača u cilju sprečavanja pranja novca, i ako niste u mogućnosti da potvrdite tačnost unešenih podataka, kladionica može da vam ukine nalog, a vi ostati bez svojih sredstava.

Načini uplate depozita

Uvek istražite razne dostupne opcije za uplatu i isplatu novca na i sa vašeg naloga u sportskoj kladionici. Naravno da ne želite da imate poteškoće da dopunite svoj nalog ili da isplatite potencijalne dobitke.

Vrste kvota 

Kvote su jedan od faktora koji direktno utiču na visinu vašeg potencijalnog dobitka. Svakako ćete tražiti onu kladionicu koja nudi respektabilne kvote za sportove ili igre koje vi preferirate. Ovo je način da maksimizirate potencijalni dobitak, jer razlike često mogu da budu veoma uočljive.

Psihologija klađenja i upravljanje novcem

Psihologija igra veliku ulogu u uspešnosti igrača. Najbitnije stavke su disciplina i racionalnost, jer samo strpljivim ulaganjem novca možete računati na dugoročan profit. Klađenje nije sprint, i najčešća greška koju neiskusni kladioničari prave je impulsivno klađenje. Morate znati kako da upravljate svojim novcem i da igrate samo sa onom količinom koju ste spremni da izgubite. Vodite računa o visini uloga za svaku opkladu, jer je to jedan od najvažnijih sastojaka recepta za uspešno klađenje.

Sistemi za klađenje i vrste sistema

Klađenje je disciplina u kojoj vam može pomoći poznavanje matematike i statistike kako biste uvećali vaše šanse za dobitak. S tim u vezi, postoje razni klađenje tipovi i sistemi koji mogu da smanje rizik od gubitka. Najpoznatiji su sistemi sa negativnom i pozitivnom progresijom. U prvu kategoriju spadaju veoma poznati Martingale sistem, D’Alembertov sistem i Fibonacciev niz. Sa druge strane, sistemi pozitivne progresije su Parlay sistem, Paroli sistem, ili Obrnuti Martingale sistem.

Nude Li Kladionice Bonus za klađenje?

Kladionice bonus za klađenje

Klađenje bonus je sekcija na koju obraća pažnju sve veći broj kladioničara pa ne čudi činjenica da u velikim kompanijama čitavi timovi rade na ovom segmentu kladjenja. Postoji više različitih vrsta bonus i promocija koje osim na sportsko klađenje mogu biti vezani i za casino opklade koje su veoma popularne. Bonus dobrodošlice je među omiljenim bonusima jer se on dodjeljuje novim tek registrovanim članovima određene online kladionice. Nešto ranije smo pisali o bonusu dobrodošlice u kladionici Mozzart, a sada ćemo vam dati primjer  Bonusa na prve uplate i Happy Monday Bonus koji se nalaze u ponudi sportske kladionice Mozzart.

Bonus na prve uplate

Bonus na prve uplate

Bonus na prve uplate nudi do 200% bonusa za sve novoregistrovane Mozzart igrače. Sve što je potrebno jeste da se registrujete i uplatite depozit. Pravo na bonus imaju i igrači koji su registraciju izvršili prije objave ove promocije ukoliko do sada nisu imali uplaćen depozit na Mozzart nalogu.

Happy Monday Jackpot

Happy Monday Jackpot

Ovaj tip bonusa se dodeljuje ponedeljkom ujutru, i u zavisnosti od parametara vašeg igranja u prethodnom periodu, možete računati na dodatna bonus sredstva. Dovoljno je samo da kliknete na dugme „Preuzmi jackpot“, i moći ćete da raspolažete sa ovim sredstvima.

Online Klаđеnjе Prednosti i Nedostaci:

Klаđеnjе Prednosti:

 • Legalne kladionice
 • Brza uplata
 • Kvalitetni bonusi i promocije

Klаđеnjе Nedostaci:

 • Limitiran izbor metoda uplate i isplate
 • Nedostatak Azijskog hendikepa u pjedinim online kladionicama

Besplatno klađenje (Free Bets)

Besplatno klađenje (Free Bets)

Besplatno klađenje je još jedan vid promocije koji su pojedini operateri i to uglavnom vodeći operateri uvrstili u svoju ponudu klađenja. Ipak, bonusi bez uplate trenutno nisu najpopularnija promocija kod nekih od dominantnijih operatera kao što su Bet365 ili 22bet.

Izgleda da je trenutni fokus na bonusu dobrodošlice koji je kod pomenutih operatera veoma izdašan. Promocije su promenljiva kategorija i one koje ne možete pronaći danas mogle bi se već kroz par dana naći u ponudi operatera. Zato redovno posjećujte naše stranice gde ćete naći uvijek ažurirane i svježe informacije.

Naša Iskustva sa klаđеnjеm

Naša Iskustva sa klаđеnjеm

Kako bi se našla pod našom lupom, sportska kladionica mora biti licencirana na domaćem tržištu ili poznata po svom poštenom poslovanju u svetskim okvirima, što garantuju internacionalna regulatorna tijela. Nakon toga, na red dolazi “skeniranje” ponude sportova i tipova igara, gdje ovaj segment treba da isprati svetske trendove. Kvalitet promocija je takođe ono što naš tim analizira, kao i raznovrsnost transakcionih metoda.

Jednostavnost korišćenja sajta sportske kladionice uživo i njenih aplikacija takođe ne treba zanemariti. Konačno, online kladionica da bi zadovoljila naša iskustva sa klađenjem mora ispoštovati standarde industrije kako bi se našla na našim stranicama. Kako smo pratili klađenje ponudu kao i klađenje tipove koji su usko povezani sa mobilnim klađenjem i internet klađenjem, možemo vam preporučiti operatere kao što su Mozzart, Bet365 i 22bet.

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporuka za klаđеnjе

Zašto su Bet365, Mozzart i 22bet naša preporuka za klаđеnjе

Pored toga što smo naveli da kladionice Mozzart, Bet365 i 22bet u svojoj ponudi imaju dobru klađenje ponudu, klađenje tipove i mobilno klađenje, oni su operateri koji dominiraju i u drugim segmentima bitnih svakom iskusnijem kladioničaru. Kod njih ćete naći odličnu ponudu sportova, ali i drugih događaja koji nemaju dodirnih tačaka sa sportom a postoje igrači koji vole ovakve ponude za klađenje. Vaše opklade će biti sigurne, kao i vaši podaci i uplate jer je reč o legitimnim i licenciranim kladionicama.

Dobićete pristojne kvote i veoma kvalitetne promocije ukoliko postanete njihov registrovani igrač. Svoje opklade ćete moći da uplatite uživo dok budete pratili dešavanja na meču ili događaju posredstvom live streaminga. Konačno, ukoliko naiđete na bilo kakve poteškoće prilikom korišćenja, na raspolaganju će vam biti korisnička podrška koja je veoma ažurna i lako dostupna.

Klаđеnjе kvоtе i tеčаjеvi

Klаđеnjе kvоtе i tеčаjеvi

Kako bi potencijalno imali što veći profit prilikom opklada koje pravite, potrebno je imati uvid u kvote koje variraju od kladionice do kladionice. Analizirajući kvote možemo zaključiti da su kvote na internet klađenje i mobilno klađenje sasvim korektne u sportskim kladionicama u Bosni i Hercegovini.

Ako volite kladjenje na fudbal, online kladionica Bet365 bi mogla biti pravi izbor. Pored izuzetne ponude, ova kladionica nudi i jako dobre kvote na ovaj najvećem delu populacije  omiljeni sport sa loptom. Ukoliko se radije kladite na tenis, ragbi ili američki fudbal naći ćete bolje kvote kod konkurencije. Svakako, iskustvo koje imaju i ime koje su stekli u online klađanju uživo garantuje vam dobre ponude kvota na sportske mečeve.

Kladionica uživo 22bet nudi više nego korektne kvote na sve sportove i markete kao i na različite specijale i hendikepe koje ima u svojoj kladionica uživo ponudi.

Takođe se može pohvaliti i velikim brojem događaja u svojoj ponudi koji nemaju nikakve veze sa sportskim klađenjem a što bi moglo biti interesantno određenom broju igrača. Tu mislimo na izbor za film godine, predsednika Amerike, Miss Univerzuma, Evroviziju itd.

Na kraju, tajna, a ujedno i prednost manje popularnih sportova u odnosu na dominantne, leži u kvotama koje mogu biti jako dobre po kladioničare jer bukmejkeri i analitičari moguće pridaju manji značaj ovim sportovima u odnosu na dominantne kao što su fudbal i košarka.

Klađenje – naš zaključak 

Za neke vid zabave, za druge hobi, tek klađenje je danas sveprisutno i lako dostupno zahvaljujući internet klađenju i mobilnom klađenju. Uz različite klađenje tipove i uz pomoć klađenje bonusa možete i povećati svoj budžet ili jednostavno uživati u za neke sjajnoj zabavi ili za druge odličnom adrenalinu. Ukoliko ste ljubitelj kladenja na našim stranicama ćete pronaći savjete, analize i recenzije koje će vam biti od velike pomoći pri izboru najbolje opcije za klađenje po vašoj mjeri.

Klađenje - naš zaključak 

Često postavljana pitanja oko sportskog klađenja

Da li je online sportsko klađenje legalno?

Koje su najbolje sportske kladionice za klađenje?

Šta predstavljaju bonusi i da li su bitni za klađenje?

Kako funkcionise klađenje uživo?

Šta je klađenje uživo?

Kako mogu zaraditi od sportskog klađenja?

Trebam li puno novca da bi otpočeo sa sportskim klađenjem?

Koji su najbolji savjeti za sportsko klađenje?

Kаkо mоgu isрlаtiti nоvас od klađenja?

 

O autoru Denis Hodzic PRO INVESTOR