Kladionica.com
pashabet girişPorn

Bonus za klađenje 2024: Usporedba bonusa novih kladioničara

U današnje vrijeme sportsko klađenje nezamislivo je bez bonusa, odnosno besplatnih sredstava koja priređivači igara na sreću dijele svojim korisnicima.

Bonus za klađenje Srbija recenzija

Bonus je nešto o čemu smo mogli samo sanjati prije dvadesetak godina kada su se pojavile prve sportske kladionice u našoj regiji, ali popularizacijom online klađenja stvari su se značajno promijenile pa danas svaka ozbiljna kladionica bonus nudi novim igračima, kao i postojećim korisnicima.

Bonus za klađenje definitivno može biti sjajna prilika ozbiljnom igraču za lakši dolazak do profita, ali i problematičan izazov koji vas na kraju ostavi s gubicima na korisničkom nalogu. Razlog tome je što se bonus dobrodošlice, kao i besplatne oklade razlikuju od jednog priređivača igara na sreću do drugog, prije svega po uvjetima pod kojima imate pravo koristiti darovana sredstva.

Baš zbog toga odlučili smo napraviti detaljnu analizu svega što ide uz bonus za kladionicu, kako bi lakše mogli ocijeniti isplati li se uzeti poklon koji vam se nudi pri online klađenju ili ga je ipak pametnije odbiti…

Kladionice sa najboljim bonusima za klađenje u Srbiji:

10 najboljih kladionica...
Više Filtera
Sortirano po
198 BONUSA ISKORIŠTENO

30 USD bonusa za registraciju

 • Najbrže rastuća kriptovaluta
 • 30 USD bonusa za registraciju
 • Održivi oblik nagradnih igara
9.8
Kopiert

Bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 RSD za sportsko klađenje i 1000 RSD za slot igre.

 • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
 • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu
 • Bonus na uplatu
8.7

Bonus do 20.000 RSD za nove igrače.

 • Odličan bonus dobrodošlice
 • Konstantne promocije za stalne korisnike
 • Licencirana kladionica
8.9

100 % Bonus do 51330 RSD

 • Bonus dobrošlice
 • Bonus do 460 RSD
 • Dostupan veliki broj sportova
9.1

100% bonus dobrodošlice do 2400 RSD

 • Brza isplata
 • Posebna aplikacija
 • Preko 200 načina plaćanja
8.9

Kredit za kladjenje do 12000 RSD

 • Dostupan prijenos uživo
 • Cashout na sve vrste oklada
 • Dostupan veliki broj sportova
9.8

100% do 24000RSD

 • Odlične igre i promocije
 • Besplatni spinovi
 • Džekpot nagrade

100% Bonus do 17670 RSD

 • 10% Bonusa na kripto plaćanja
 • 150% Bonus dobrodošlice
 • +40 sportova
9.0

200% bonusa do maksimalno 12000 RSD

 • Izvanredna bonus ponuda
 • Brza isplata
 • Široka ponuda sportova i igara
9.1

100 % Bonus do 500 HRK

 • Bonus do 500 HRK
 • Široka ponuda sportova
 • Klađenje uzivo

Usporedba kladionica bonus 2024: Tko nudi najbolji bonus za klađenje?

Tko nudi najbolji bonus za klađenje?

Kao što smo već naglasili, kad je u pitanju klađenje bonus se razlikuje od kladionice do kladionice, prije svega po količini novca koja vam je na raspolaganju, ali i uvjetima pod kojima imate pravo nesmetano koristiti darovana sredstva pa čak ih i isplatiti sa svog korisničkog naloga.

Bonusi za nove kupce, odnosno igrače koji se žele registrirati obično su najizdašniji, dok je bonus za postojeće kupce, odnosno lojalne korisnike najčešće ipak skromniji, ali ga itekako vrijedi uzeti.

Postoje brojne različite vrste nagrada koje vam online kladionice dijele. Nekad je to bonus na depozit, a nekad sredstva za koja ne morate ništa uplatiti na vaš nalog. Zna se raditi i o postotku kojim uvećavate ukupni dobitak na vašem tiketu ili pak nagradi za kombinaciju sa samo jednim promašajem.

Na portalu Kladionica.com svakodnevno pratimo različite vrste bonusa onih priređivača igara na sreću koji su dostupni srpskim igračima. Detaljno ih analiziramo i ocjenjujemo, kako bi vi lakše mogli otkriti gdje se bonus za nove igrače najviše isplati uzeti, a gdje najbolje pogodnosti čekaju već registrirane korisnike…

Koje su prednosti naše usporedbe bonusa za sportsko klađenje?

Koje su prednosti naše usporedbe bonusa za sportsko klađenje?

Nema sumnje, svaka kladionica bonus koji nudi korisnicima proglašava najboljim na tržištu, bez obzira pod kojim uvjetima dijeli novac i što sve traži od vas kako bi imali pravo nesmetano raspolagati besplatnim sredstvima. Baš zbog toga važno je da bonus za klađenje analizira i recenzira netko neutralan, tko će vam dati realan sud vrijedi li zaista uzeti ponuđenu cifru ili su uvjeti prilikom isplate toliko zahtjevni da na kraju uopće nećete uspjeti zaraditi.

Portal Kladionica.com sa svojim timom stručnjaka razriješit će vas svih nedoumica. Mi smo tu da vam damo objektivnu ocjenu je li neki bonus za kladionicu velikodušan ili se iza njega skrivaju malim slovima ispisani uvjeti igre, koji vam nikako ne idu na ruku. U obzir uzimamo sve faktore koji utječu na kvalitetu bonusa, bilo da je u pitanju bonus dobrodošlice ili možda besplatne oklade. To je prije svega količina dodijeljenih sredstava, vrijeme koje imate na raspolaganju, kao i što sve morate igrati na tiketima, kako bi mogli ispuniti uvjete isplate.

U svakom slučaju, uz naše analize najlakše ćete doći do pravih informacija vezanih uz bonus na depozit, a analiziramo i svaku drugu dostupnu promociju pa nas redovito pratite i informirajte se o novostima, vezanima uz sredstva koja sportske kladionice daruju svojim korisnicima…

Koji je najbolji bonus za klađenje u 2024. godini?

Koji je najbolji bonus za klađenje u 2022. godini?

Kad je u pitanju sportsko klađenje bonus koji možemo nazvati najboljim svakako je onaj koji pred vas stavlja najlakše moguće uvjete isplate. To znači da dobivate besplatna sredstva za igru, a da pritom ne morate ništa spektakularno napraviti da bi dobili pravo s njima slobodno raspolagati.

Naravno da svaka kladionica bonus kojeg dijeli smatra najboljim, ali zato su tu neutralni stručnjaci da ocijene njegovu kvalitetu, poput našeg portala Kladionica.com.

A mi kažemo da bonus koji želi biti najbolji na tržištu definitivno mora biti količinski izdašan i ići uz poštene uvjete isplate. To uključuje razumno vremensko razdoblje unutar kojeg morate ostvariti zadane ciljeve, kao i razumne zahtjeve postavljene pred tikete koji se računaju pri vašoj misiji trajnog osvajanja bonusa.

Tu na scenu stupa naša usporedba ponude različitih kladionica i analiza svega što je dostupno igračima, pa ako želite brzo i jednostavno pronaći najbolji bonus za klađenje, tu smo da vam pomognemo da najkraćim mogućim putem dođete do pravih informacija…

Što je zapravo bonus? Objašnjenje bonusa za klađenje i definicija!

Što je zapravo bonus?

Bonus je pojam koji se javlja u različitim privrednim aktivnostima i uvijek se radi o nekim dodatnim sredstvima, koja nisu uračunata u fiksni dio poslovnog dogovora, već ovise o rezultatima i uspjesima vezanima uz vaš rad.

Kad je u pitanju online kladionica bonus je također nešto ekstra, odnosno sredstva koja niste vi uplatili na svoj nalog, već vam ih priređivač igara na sreću dodjeljuje kao nagradu za vašu registraciju ili lojalnost.

Postoji nekoliko vrsta darova kojeg dijele sportske kladionice, a najčešći je bonus na depozit, što znači da dobivate dodatna sredstva prilikom vaše uplate novca na korisnički nalog. Obično kladioničarski bonusi za nove kupce dolaze u vrijednosti 100% vašeg depozita, ali ovakav bonus javlja se i kao 50% ili čak 200% vaše uplate.

Kad smo već kod definicija, svakako moramo objasniti još dva pojma, usko povezana uz sportsko klađenje bonus sredstvima. Prvi je bonus dobrodošlice, kojeg online kladionice dodjeljuju novim korisnicima, a drugi besplatne oklade iliti Free Bets, koje dobivate najčešće bez depozita i služe vam kao žetoni za klađenje, s tim da ako ostvarite dobitak, od vašeg profita se oduzima vrijednost uloga.

Još su tu tri pojma koja vrijedi kratko objasniti. Reload bonus za klađenje je onaj koji dobivate prilikom uplate sredstava kada ste već postali vjerni korisnik pa ga možemo nazvati i bonus za postojeće kupce.

Multi bonus predstavlja pak procenat kojim će se podebljati vaš dobitak na kombinacijskom tiketu ako ste igrali veći broj parova, svaki s krupnim tečajem. Za kraj, spomenimo još Cashback bonus koji vam vraća sredstva uz jedan promašeni događaj na tiketu i to je otprilike to što zasad trebate znati o bonusima i njihovim definicijama…

Aktivirajte bonus za sportsko klađenje korak po korak

Kad je u pitanju online klađenje bonus koji vam dodjeljuje priređivač igara na sreću najčešće je potrebno manualno aktivirati, iako se katkad automatski uračuna u stanje na vašem korisničkom nalogu, kao bonus na depozit.

Ako želite uzeti bonus za nove igrače, u većini slučajeva morat ćete ipak proći kroz postupak aktivacije, koji možemo opisati s ovih pet koraka:

 • Korak 1: Prođite registracijski proces i prijavite se u svoj novi korisnički profil.
 • Korak 2: Uđite u sekciju s promocijama i pronađite bonus dobrodošlice.
 • Korak 3: Pročitajte uvjete igre i prihvatite bonus za kladionicu ako vam odgovara.
 • Korak 4: Uplatite novčana sredstva i provjerite je li bonus na depozit dodan na nalog.
 • Korak 5: Počnite provoditi strategiju osiguranja isplate bonus sredstava, u zadanom vremenskom roku.

Svaka kladionica bonus aktivaciju provodi na svoj način pa je ponekad potrebno upisati poseban bonus kod prilikom registracije, a ponekad se morate čak javiti korisničkoj službi da bi vam bio dodijeljen bonus dobrodošlice.

Kako god, na vama je pažljivo čitati sve što piše na online stranici priređivača na sreću, pogotovo u njegovom odjeljku s bonusima i promocijama, a svakako pratite i newsletter, kao i push notifikacije koje vam šalje mobilna aplikacija, kako biste se uvijek među prvima mogli dokopati besplatnih sredstava koje vam kladionice povremeno nude…

Usporedba bonusa za sportsko klađenje – kako izgleda naš testni postupak?

Usporedba bonusa za sportsko klađenje

Bilo da su u pitanju bonusi za nove kupce ili bonus za postojeće kupce, što god da kupujete na Internetu uvijek se prvo isplati pogledati recenzije, pogotovo ako se radi o mišljenju eksperta kojem vjerujete.

Baš zbog toga što želimo da nam vjerujete, donosimo par riječi o našem testnom postupku, kojim utvrđujemo je li bonus za kladionicu zaista isplativ ili se radi o ponudi koju će biti vrlo teško pretvoriti u zasluženi profit.

Prije svega, treba naglasiti da stručni tim portala Kladionica.com ne piše o niti jednom bonusu prije nego što ga pokušamo osvojiti i isplatiti u punom iznosu. Također, pokušavamo svaku kladionicu gledati kao zasebnu cjelinu, kako bi odredili ima li bonus sekciju koja igračima donosi dodatni profit ili su njezine promocije za vas tek gubljenje vremena.

Za sportsko klađenje bonus mora biti značajan i dodijeljen po poštenim uvjetima, a mi izdvajamo ključne faktore prema kojima ocjenjujemo kvalitetu bonusa svake od kladionica:

Iznos bonusa za klađenje
Što je količina darovanog novca veća, to će kladitelji imati veći motiv pokušati ga osvojiti, a mi ćemo baš od takvih izdašnih bonusa krenuti s našim testnim postupkom.
Učestalost bonusa klađenja
Bonus za postojeće kupce, odnosno vjerne korisnike dobra online kladionica redovito osvježava novim ponudama, kroz tjedne i mjesečne promocije, ali i sasvim originalne dugoročne ponude.
Uvjeti isplate bonusa
Najvažnija stvar u svijetu bonusa. Ako morate reinvestirati darovani novac previše puta u kratkom vremenu, takvi bonusi za nove kupce, kao i postojeće korisnike nisu optimalni. Isto vrijedi i za zadane koeficijente na tiketu. Ako se traži previše visoka kvota po svakom odigranom događaju, online kladionica dobiva našu negativnu ocjenu.
Isključena tržišta klađenja
Ponekad online kladionice isključuju neke specifične oklade u svojim uvjetima isplate bonusa. Zna se raditi o svemu vezanom uz live klađenje, ali i o tržištima klađenja kao što su oba daju gol, poluvrijeme/kraj pa čak i zbroj golova. Takav bonus za kladionicu ne može dobiti pretjerano visoku ocjenu.
Minimalne kvote bonusa za sportsko klađenje
Kad je u pitanju bonus za nove igrače, uvijek se od vas traži da odigrate darovani novac na tikete određene specifičnim pravilima. Zadani su vam minimalne kvote na koje morate igrati, ili na jednom sportskom događaju ili ukupno, a mi ocjenjujemo koliko su ti uvjeti pošteni i isplati li ih se prihvatiti.
Bonus za klađenje minimalni depozit
Bonus na depozit obično ide uz određena količinska ograničenja. Postoji minimalna cifra koju morate uplatiti da biste ga mogli uzeti, ali i maksimalna koju možete uzeti, a mi smo tu da ocijenimo jesu li te postavljene granice dovoljno atraktivne korisnicima.
Isključene metode depozita i ograničenja u zemlji
Posljednji, ali vrlo važan kriterij pri ocjeni kvalitete bonusa svakako su različite restrikcije koje online kladionica nameće. Naime, moguće je da igračima iz neke zemlje uskraćuje svoj bonus, a i da isključuje metode plaćanja kao što su Skrill i paysafecard iz svoje bonus igre. To je nešto što svakako uzimamo u obzir pri donošenju naše konačne ocjene.

U svakom slučaju, kad je u pitanju sportsko klađenje bonus sekcija svake kladionice dolazi uz pregršt uvjeta koje detaljno proučavamo, kako bi vam dali pravu sliku kvalitete darova koji vam se nude, a naša ocjena katkad je sasvim drukčija od promotivnih oglasa kojima vas priređivači igara na sreću pokušavaju privući…

Moram li nužno koristiti bonus za klađenje?

Moram li nužno koristiti bonus za klađenje?

Iako su bonusi i promocije nešto što bi trebalo pomoći igračima da dođu lakše do profita, zapravo vi niste dužni prihvatiti darove koje vam nude priređivači igara na sreću.

Naime, svaka kladionica bonus koji nudi pokušava bar malo zakomplicirati, kako bi vam otežala put do nesmetanog raspolaganja besplatnim sredstvima koja vam je dala. Bilo da su u pitanju besplatne oklade ili bonus dobrodošlice, uvijek postoje uvjeti koje morate ispoštivati kako biste imali pravo isplatiti darovani novac, koji ponekad nisu jednostavni za ispuniti.

Baš zbog toga bonusi za nove kupce, kao i bonus za postojeće kupce, odnosno igrače online kladionice nisu obavezni. Vi ih možete odbiti i provoditi svoju strategiju isključivo vlastitim sredstvima, ako ste zaključili da ništa dobrog ne dobivate prihvaćanjem uvjeta koji idu uz bonus za nove igrače, kao ni uz onaj namijenjen vjernim korisnicima…

Bonus na depozit – koji je najbolji bonus dobrodošlice u 2024. godini?

Bonus na depozit – koji je najbolji bonus dobrodošlice

Trendovi se u svijetu klađenja stalno mijenjaju, a svaka kladionica bonus sekciju koju nudi igračima konstantno osvježava, uključujući i svoju ponudu bonusa dobrodošlice.

U 2024. godini možemo reći da je najbolji bonus za nove igrače onaj koji se dijeli srpskim kladiteljima u vrijednosti minimalno 100 eura, a poželjno do 45.000 RSD. Takav bonus mora dolaziti u stopostotnoj vrijednosti prvog depozita, a ako se radi o 150% ili čak 200%, tim bolje, dok je izuzetno važno da na raspolaganju imate barem mjesec dana da ispunite postavljene uvjete.

Bonusi za nove kupce, odnosno igrače koji su se tek registrirali dobri su ako traže reinvestiranje između 2 i 5 puta, dok možemo tolerirati i 6 puta, ako se ne radi o pretjerano zahtjevnim tiketima na koje morate ulagati darovana sredstva. A najbolji bonusi dobrodošlice danas idu uz uvjet da odigrate na svakom tiketu ukupne kvote do 2.00, odnosno dva do tri sportska događaja svaki s minimalnom kvotom 1.45 ili nižom…

Sigurno sportsko klađenje uz bonus za klađenje od pobjednika testa Rabone

Rabona bonus za kladenje

Rabona je relativno novo ime u svijetu sportskog klađenja, ali svoj ugled je stekla upravo zahvaljujući bonusima i promocijama, koji su raskošni kod ovog priređivača igara na sreću, zbog čega je kod nas dobila najviše moguće ocjene.

Svakako moramo izdvojiti bonus za nove igrače u vrijednosti do 100 eura, koji morate reinvestirati 5 puta u 30 dana na pojedinačne tikete s kvotom 2.00, ili kombinacijske s barem dva događaja svaki s tečajem 1.50. To nije nikakav problem iskusnim igračima, unatoč tome što na raspolaganju imate tek klađenje na ishod utakmica, a ne i mnoga specifična nogometna tržišta klađenja. Kad je u pitanju Rabona kladionica bonus sekcija ne zaustavlja se samo na bonusu dobrodošlice, jer tu je i fantastični program lojalnosti, pri kojem skupljate sličice nogometaša omiljenog kluba, a kada ih sve skupite na nalog će vam sjesti čak 100 eura.

Besplatne oklade također su dostupne kao bonus za postojeće kupce, odnosno aktivne korisnike. Možete ih dobiti čak i na Formuli 1, što nitko drugi ne nudi, a u ponudi je i Cashback na različite sportove, uključujući e-sport. Bonus na depozit dostupan je za lojalne korisnike u svakom trenutku, putem Reload bonusa, a fantastični izbor promocija zaokružuje Multi bonus, koji vam uvećava ukupnu kvotu za 10%, ako odigrate barem tri sportska događaja s kvotom 1.80 ili višim.

A sve ipak kreće bonusom dobrodošlice, do kojeg možete doći kroz tri jednostavna koraka:

Korak 1 – Registracija i prijava

Rabona registracija i prijava

Ispunite formular s vašim ličnim podacima kako bi mogli aktivirati korisnički nalog.

Korak 2 – Depozit Rabona

Depozit Rabona

Uplatite željenu količinu novca, imajući na umu maksimalnu vrijednost od 100 eura kojom Rabona udvostručuje vaš prvi ulog, ako prihvatite uvjete bonusa dobrodošlice.

Korak 3 – Prihvatite bonus za klađenje i uplatite tiket

Prihvatite bonus za klađenje i uplatite tiket

Uz pomoć korisničke službe dovršite proces i prihvatite bonus, nakon čega možete početi provoditi svoju strategiju trajnog osvajanja dodijeljenog novca.

Bonus dobrodošlice – Usporedba kladionica prema uvjetima bonusa na depozit

Bonus dobrodošlice

Danas gotovo svaka online kladionica bonus dobrodošlice nudi svojim igračima, ali naša analiza pokazala je da se značajno razlikuju jedan od drugog.

Nije svaki bonus za kladionicu isti, što posebno dolazi do izražaja kad su u pitanju novi registrirani igrači, koji nailaze na svakakve ponude od različitih internetskih priređivača igara na sreću.

Ono što smo primijetili je da postoje bonusi na prvi depozit za koje imate samo 7 ili 14 dana da ispunite uvjete isplate, što je definitivno premalo pa posebnu pažnju usmjerite na vremenski rok koji vam je na raspolaganju. Također, uočili smo da neke sportske kladionice kažu da morate reinvestirati novac 4 puta, ali pritom ubrajaju i iznos vašeg depozita, što zapravo znači da je uvjet isplate bonusa za nove igrače okretanje darovane količine novca čak 8 puta, a to uopće nije prihvatljivo.

Zato svakako detaljno čitajte uvjete korištenja koji idu uz svaki darovani bonus i uzmite u obzir mišljenje stručnjaka poput nas, okupljenih oko portala Kladionica.com, jer time ćete uštedjeti mnogo vremena i dobiti najbolje informacije o isplativosti bonusa s kojima vas različiti priređivači sportskog klađenja svakodnevno mame…

Najbolji savjeti kako se kladiti uz bonus na depozit

Najbolji savjeti kako se kladiti uz bonus na depozit

Bonus dobrodošlice traži od vas specifičan pristup online klađenju, jer nije isto ganjati profit s ulogom koji ste uplatili na vaš korisnički nalog, kao i s darovanim sredstvima koje vam je poklonila sportska kladionica.

Kad jednom uzmete bonus na depozit, vaš cilj treba prije svega biti prebroditi uvjete korištenja i ostati otprilike na nuli sa svojim tiketima, jer startat ćete s velikom prednošću ispred bookmakera. Čak i ako izgubite nešto više nego što ste uložili, i dalje ćete završiti sa zaradom, zbog čega je bonus dobrodošlice tako dobra stvar.

Što se klađenja tiče s bonus sredstvima, puno će toga ovisiti o uvjetima pod kojima vam je poklonjen novac, no neke osnove ostaju iste. Ravnomjerno rasporedite ulog i nemojte previše riskirati, u skladu s vremenskim rokom koji imate za isplatu zarade. Igrajte one kvote koje se isplate, od 1.70 na više, osim ako uvjeti bonusa ne traže od vas tri sportska događaja, tada ih možete malo smanjiti. Koristite sva isplativa tržišta klađenja koja su vam dopuštena pravilima bonusa, poput oklada oba tima daju gol, poluvrijeme/kraj, hendikep i zbroj golova, a svakako uključite u vašu misiju i live oklade, pod uvjetom da se takve oklade računaju prilikom reinvestiranja vašeg bonusa.

I naravno, držite se onih sportova u koje se najbolje razumijete, kao i sportskih kolektiva te pojedinaca o kojima sve znate. Igrajte strpljivo, kontrolirajte emocije, vjerujte u vlastito sportsko znanje i držite se strategije koju smatrate da vam jamči siguran profit…

Usporedba bonusa za klađenje bez depozita – Koji je najbolji za srpske igrače?

Mozzart Super Multi Bonus

 

Osim bonusa koji vam se smiješi prilikom uplate novca na vaš korisnički nalog, postoji i bonus za klađenje bez depozita, koji vam online kladionica može u svakom trenutku dodijeliti. Besplatne oklade najpoznatiji su bonus bez depozita, a poznajemo ih i pod engleskim nazivom Free Bets. Radi se praktički o žetonima za klađenje, odnosno o ulogu koji imate pravo koristiti bez da ugrožavate uplaćeni novac na vašem nalogu, u slučaju promašaja na tiketu.

Osim besplatnih oklada, bonus bez depozita javlja se još u dva oblika. Prvi se zove Multi bonus i zapravo se radi o postotku kojim se uvećava vaš dobitak, ako odigrate kombinacijski tiket s dovoljnim brojem parova na njemu, svaki s kvotom većom od onog koju sportska kladionica putem ove promocije traži od vas. Bonus bez depozita svakako je i Cashback, koji u većini slučajeva znači povrat novca ako na vašem tiketu bude samo jedan promašaj, a kod nekih priređivača igara na sreću radi se o procentu vašeg ukupnog uloga koji vam se vraća nakon određenog vremenskog razdoblja u kojem ste bili aktivni.

Za kraj, u ovu kategoriju svakako spadaju i različiti programi lojalnosti, kroz koje igrači skupljaju bodove i mijenjaju ih za novčane nagrade te druga besplatna sredstva koja imaju pravo pretvoriti u profit. Dakle, bonus bez depozita javlja se u različitim oblicima u različitim kladionicama, a mi ih ovdje uspoređujemo, analiziramo i donosimo zaključak koji su najbolji za vas. Naravno, što su lakši uvjeti prilikom njihovog korištenja, to dobivaju bolju ocjenu kod nas…

Postoje li uvjeti za sportsko klađenje uz bonus bez depozita?

Postoje li uvjeti za sportsko klađenje uz bonus bez depozita

Znamo da bonus dobrodošlice ide uz vrlo stroge uvjete korištenja, pogotovo ako se radi o većoj količini novca koju vam daruje internetska kladionica. S druge strane, kladionica bonus bez depozita u pravilu dijeli po značajno lakšim uvjetima i rijetko ga morate reinvestirati više nego jednom, ali svejedno postoje pravila kojih se morate držati prilikom korištenja, a treba reći i da je uvijek nešto manji od onog namijenjenog novim igračima.

Pa su tako besplatne oklade koje vam sportska kladionica dodijeli najčešće vezane uz neki sport, natjecanje ili čak određeni sportski događaj, gdje ih morate iskoristiti. Također morate imati na umu da u slučaju dobitnog tiketa ulog koji ste odigrali neće biti isplaćen, već samo profit koji ste ostvarili. Zbog toga se svakako isplati igrati na veću ukupnu kvotu, jer ako 10 Free Bet eura uložite na kvotu 1.50 i dobijete, isplatit ćete samo 5 eura.

Spomenuli smo još Multi bonus koji se isto dobiva bez depozita, a također ima svoj uvjet korištenja. Radi se o broju odigranih sportskih događaja na tiketu, kao i visini kvota na svakom od njih, kako bi dobili određeni procenat povećanja ukupnog dobitka. A ni Cashback bonus ne dolazi bez pravila korištenja pa ćete dobiti mnogo veći povrat ako je i ukupna kvota na vašem tiketu ogromna, nego da povežete mnogo “sigurnih” parova u kombinaciju koja je završila s jednim promašajem.

Moramo naglasiti i da za bonus bez depozita postoji ograničeno promotivno razdoblje u kojem morate odigrati dodijeljena sredstva, najčešće samo tjedan dana pa se morate požuriti ako želite iskoristiti ono što vam je online kladionica ponudila.

Različite vrste bonusa za sportsko klađenje bez depozita

Besplatno sportsko klađenje – je li to stvarno moguće? Pitanje je to koje si postavljaju srpski igrači kladionice, a odgovor na njega glasi – i da i ne!

Naime, kladionice će vam povremeno dati sredstva s kojima možete igrati bez da koristite vlastiti novac, ali pod uvjetima koji će biti izazovni i samo najveći majstori će ih moći iskoristiti da dođu do značajnog profita.

Kako god, postoje različite primamljive vrste bonusa za klađenje bez depozita, a možemo ih i ovako podijeliti, prema onima kojima novac sjeda na korisnički nalog:

Bonusi za nove kupce

Najčešće bonus prilikom registracije traži od igrača prvi depozit, ali neke kladionice daju vam i besplatne oklade, već nakon što ispunite registracijski formular. Radi se o manjim količinama novca, koje dolaze uz minimalne ili nikakve uvjete korištenja.

Bonus za postojeće kupce

Za svoje lojalne korisnike online kladionice nude brojne različite bonuse bez depozita, od besplatnih oklada do Multi bonus i Cashback opcija, a dodatnu zaradu omogućuju i kroz različite tjedne i mjesečne turnire.

High Roller Bonus

Ako ste igrač koji ulaže mnogo novca, priređivači igara na sreću to će definitivno primijetiti. Velikodušne kladionice u tom će vam slučaju često dijeliti besplatne oklade, a možda će vas pozvati i u VIP klub, gdje dobivate ekskluzivne pozivnice na različita događanja pa čak i priliku osvojiti putovanje ili automobil.

Bonus za mobilne korisnike

One sportske kladionice koje su uložile mnogo vremena i novca u svoju mobilnu stranicu znaju nagrađivati bonusom bez depozita svoje mobilne igrače. Na vama je samo skinuti aplikaciju ili igrati u pokretu, kako bi s vremena na vrijeme dobili dodatna besplatna sredstva, koja bi vas trebala potaknuti da se nastavite kladiti na svom pametnom telefonu.

Kako primiti bonus bez depozita?

Kako primiti bonus bez depozita?

Kad je u pitanju sportsko klađenje bonus vam može sjesti na korisnički nalog na više različitih načina. Nekad će se to dogoditi automatski ako napravite neku radnju, a nekad ćete morati čak nazvati korisničku službu da ga aktivira.

Kod bonusa bez depozita situacija je u pravilu jednostavna. Najčešće je dovoljno slijediti link koji ćete pronaći u newsletteru ili će vas push notifikacija u mobilnoj aplikaciji voditi prema promociji u koju se želite uključiti.

Ako ništa drugo, bonus bez depozita uvijek ćete pronaći u sekciji s promocijama online kladionice, gdje ćete ga klikom na polje “Prihvati” moći aktivirati i početi koristiti.

No, prije nego što ga prihvatite, obavezno pročitajte uvjete korištenja, da bi otkrili koliki vremenski rok imate na raspolaganju. Nismo baš naišli na kladionicu koja vas upozorava da je vaš bonus bez depozita pred istekom pa ćete sami morati paziti da ga iskoristite na vrijeme.

Dodatni bonusi za sportsko klađenje

Dodatni bonusi za sportsko klađenje

Govorili smo mnogo o bonusu dobrodošlice, kao i o besplatnim okladama koje vam online kladionica daje bez da ste napravili depozit novčanih sredstava na svoj korisnički nalog.

No, postoje i dodatni bonusi koje također vrijedi spomenuti. Pa će vam tako neki priređivači igara na sreću osigurati bonus novac ako koristite određenu metodu plaćanja, s kojom kladionica očito ima neki financijski dogovor. Novac bez ikakvog povoda možete dobiti kod brojnih kladionica i kao bonus za svoj rođendan, a naišli smo i na bonuse povezane sa specifičnim vrstama oklada, kao i klađenjem uživo, kada kvote u određenim minutama utakmice odjednom strelovito narastu.

Pod bonuse spadaju i nagrade koje online kladionice dijele jednom tjedno slučajnim izborom. Najčešće se to događa ponedjeljkom, a sredstva koja dobijete možete nesmetano koristiti i dobro vam dođu pri vašoj dugoročnoj strategiji igre. Na kraju, moramo spomenuti i turnire u koje se uvijek možete uključiti, a igračima s najviše pogođenih tiketa, najvećim profitom ili najvišim pogođenim kvotama pripadaju glavne bonus nagrade, u vrijednosti od nekoliko stotina eura ili čak tisuća…

Savjeti i trikovi za sportsko klađenje uz bonus

Savjeti i trikovi za sportsko klađenje uz bonus

Ako želite biti igrač koji maksimalno iskorištava bonuse i promocije, onda je svakako nužno izraditi korisnički nalog u brojnim različitim online kladionicama, kako bi uvijek imali na raspolaganju priliku pretvoriti besplatna sredstva u zasluženi profit.

No, to što igrate s tuđim novcem, ne znači da imate pravo stihijski se kladiti. Vi i dalje morate uspješno razlikovati isplativu od neisplative oklade te se fokusirati na krupne kvote, koje će vam dati najbolje izglede da svoju dugoročnu strategiju klađenja uspješno provedete.

Također je važno da ne budete pohlepni. Ako ćete uvijek uzimati besplatna sredstva koja dijele kladionice, bez obzira na pravila koja određuju kako ih smijete koristiti, nećete daleko stići. Uvijek prvo provjerite uvjete korištenja, analizirajte ih i procijenite može li vam takav bonus uopće donijeti profit, prije nego ga prihvatite. Tada vam samo preostaje igrati mirno i bez žurbe, u skladu s vremenskim rokom, na one sportove, natjecanja i momčadi koje najbolje poznajete. Koristite svako profitabilno tržište klađenja koje uvjeti bonusa dopuštaju, od oklada na učinak igrača i momčadi do hendikepa, zbroja golova pa i procjene hoće li oba tima dati gol ili neće.

Klađenje uživo također vam može pomoći da lakše ispunite uvjete bonusa, samo imajte na umu na “Cash out” opcija, odnosno isplata dobitka prije završetka utakmice nije dopuštena gotovo niti jednim pravilnikom o bonusima pa ćete morati potražiti alternativni put do dobitka, dok su utakmice u toku. U svakom slučaju, sportsko klađenje uz bonus može biti lakše i profitabilnije nego klađenje vlastitim sredstvima, ako su uvjeti igre pošteni. Zato imajte na oku bonuse i promocije vodećih online kladionica i iskoristite sve što vam nude, bilo da se radi o bonusu na depozit ili o besplatnim okladama…

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu osigurati da dobijem bonus za klađenje?

Kako mogu znati da sam ispunio uvjete bonusa?

Koliko vremena imam da ispunim uvjete bonusa za klađenje?

Što da radim ako nisam dobio bonus za klađenje?

Hoće li me moja kladionica obavijestiti kada je dostupan novi bonus za postojeće korisnike?

Koliko novca moram uplatiti za dobar bonus za sportsko klađenje?

Mogu li prepoznati dobru kladionicu po bonusu?

Koje uvjete morate ispuniti ako želite dobiti bonus?

Kako mogu izgledati bonus uvjeti?

Mogu li koristiti bilo koji način depozita za preuzimanje bonusa?

Nudi li svaka online kladionica bonus na depozit?

Nude li svi priređivači igara na sreću bonus dobrodošlice?

Vrijedi li bonus za sportsko klađenje bez depozita neograničeno?

Nudi li Rabona bonus dobrodošlice za nove kupce?

Mogu li se kladiti na svoje omiljene sportove bez korištenja bonusa?

O autoru Aleksandar Cvetkovic PRO INVESTOR